עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PowerUser,

שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by mega1234,

מישהו מכיר אולי אתרים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by tadcom,

רואים משהו?

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  5. לנו כנראה שיש מה ללמוד פשוט מדהים אה, כן שכחתי, כדי לקבל מושג ופרופורציה הנה חלק מהתוכנית ביחס למגדל אייפל אני רואה שחלק מהתמונות הגדולות נחתכו בצד השמאלי שלהן, כנראה גדולים מדי?

• 16 תגובות
    • 896 צפיות
  6. השאלה בכותרת.....

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. השאלה בכותרת אז מישהו מכיר כאלה אתרים שלא עולה כסף לפרסם? אבא שלי רוצה למכור ג'פ מודל 89 כולל נעילות אחריות כולל הכול... מישהו מכיר אתר או משהו בסיגנון?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

קיצור שמה מייצרים הכל..בשוק מוצאים מלא עודפי ייצור בזול רצח..מה כדאי לקנות?

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by Alina,

שלום איך קוראים לשיר הזה מהסרט של שרק2 שיש בו משהו LOVE LOVE. תודה

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

האם אלו באמת הDNS הראשונים? או שמא חוץ מ.com היו עוד? http://www.jottings.com/100-oldest-dot-com-domains.htm

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  11. אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  12. סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by kinggil,

סרטון סוס http://video.google.com/videoplay?docid=-6044284326929549145&q=nvidia

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by SilverCivic,

אהלן רציתי לשאול אם לבחינת בגרות בהסטוריה יש מועד חורף או שצריך לחכות שנה שלמה??? ( לא יודע כלום למחר ) תודה

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by slimshady21,

100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin: אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה... אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman: אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup: thank u!! :ylsuper:

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by 125,

שמעי שבבנק מסויים אם פותחים חשבון בנק אז מקבלים 400 שקל כמין הלוואה כזאת ,זה נכון ? תרחיבו על זה ... ובאיזה בנק זה קיים ?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by silky,

גיגלתי את הביטוי I cant stand it וזוהי התוצאה הראשונה שקיבלתי. http://www.theonion.com/content/node/34094 דעתכם?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

אח שלי לומד בהולץ, אז זה מה שעושים שם, ייצא לא רע: הנה הגירסא היותר נחמדה: וכמובן מלא עכברושים: מישהו יודע מה שם השיר במקרה?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  19. גוף מוצמד לקיר כלשהוא כך שאינו זז (יש חיכוך) בכוח של 120N. מסת הגוף היא שתי קילו גרם. מה גודל החיכוך? מה הוא מקדם החיכוך המינמלי כדאי שהגוף ישאר במנוחה (אזי הוא לא יפול). אם למישהו זה לא ברור... הכוח פעול אופקית בצורה כזאת הגוף מימין הקיר הוא שולשת הריבועים [] 120N ->[][] [] ועוד שאלה באופטיקה גוף פוגע במנסרה עגולה בזוית של 40 מעלות לרדיוס (אזי האנך). חלק מהאור תמיד חוזר למעט בפגיעה השלישית. מהי זוית ההסתה אלפא (ראה ציור, קווים דקים הם אנכים, קווים עבים הם הקרן) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by ORrrr,

לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום. הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי. מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב. מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך. אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר. אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם. מה הייתם עושים במקומי? האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by yellow acid,

1. איך מיהודי גרמני יוצא יקה? 2. סבבה הבנתי, למרות שלקח לי זמן להבין ש200 זוגות זה 400 3. מובן 4. לא הבנתי בכלל 5. יש סיבה מיוחדת שהטוב הפוך או שזה סתם חוקי? 6. קראתי בנושא אחר והבנתי

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  22. מוגש כשירות לבאי האתר להרחבת אופקים - https://www.haaretz.co.il/science/space/.premium-1.7307800

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. מה קורה פה?

24. Started by Avi Levin,

משום מה לאחרונה התחלתי לשים לב לזה שהרבה זוגות מכנסיים מתחילות להסריח. יש לציין כי הריח הזה *לא* יורד בכביסה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל מכונת הכביסה, היא נבדקה נוקתה וצוחצחה - לא עזר. אחר"כ חשבתי שזה בגלל שאני מזיע לתוכם הרבה באימונים - אחרי שהורדתי את הריח עם סודה לאפייה הוא חזר בלי שהתאמנתי איתם. החלפתי גם את הכיסא של המחשב, חשבתי אולי זה מגיע ממנו - לא עזר. הריח הזה מזכיר ריח של רוק על כרית בבוקר (אם נרדמים עם פה פתוח ורוק מכסה את הכרית נשאר ריח "לא טרי") - זה התחיל מ-2-3 זוגות והתפשט לכל זוכות המכנסיים שלי. יש לציין כי אני שומר הרבה על הגיינה, משתדל להתקלח לפחות 2-3 פעמים ביום ולהחליף מכנסיים פעם ביום לפחות, והריח הוא רק מהמכנסיים ולא משום בגד אחר (תחתונים\חולצות\גרביים).…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  25. אהלן, לאחרונה החלטתי לקפוץ שלב במגיטרה והחלטתי שהגיע הזמן להתחיל להקליט את עצמי כדי להרכיב מנגינות. [לא תמיד אפשר לנגן עם עוד מישהו] בכל אופן, תהיתי האם ידוע לכם איזו תוכנת הקלטה מומלצת? חוצמזה, האם יש למישהו הצעה למיקרופון שהוא טוב + - [ולא המיקרופונים ב-30 שקל שמוכרים בחנויות כמו אופיס דיפו] ?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.