עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xTz,

בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  2. תודה

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי לבדוק מחירים ברשת אך לא מצאתי אשמח לדעת כמה יעלה כל העסק ומה הזמן הקצר ביותר שבוא אוכל לסיים את כל התהליך ולעלות על הכביש? תודה, סמיון.

4. אף פעם לא הייתה לי חברה, סטוץ חד פעמי או מישהי שיצאתי איתה יותר מפעמיים. הניסיון המיני שלי מסתכם בכמה פעמים שהלכתי למכון (האמת? לא היה משהו). החלטתי לנסות אתרי הכרויות, אבל הטובים הם בתשלום והחינמיים די שוממים (מה ההיגיון להירשם לאתר הכרויות בתשלום אם יש חינם?) פתחתי גם כרטיס במקושרים אבל כל בחורה שם מקבלת 30 פניות ביום ככה שאין לי ממש סיכוי. בקיצור, החלטתי שאני צריך להיות פעיל יותר מבחינה מינית ושאני צריך להתחיל לצאת עם בחורות, אבל זה לא קל כמו שזה נראה. לפחות בשבילי. אני לא מכיר פאבים, מועדונים ומקומות פיק-אפ טיפוסיים. והאמת שזו לא אופציה בשבילי כי אין לי חברים שאוהבים ללכת לשם. אז חשבתי לנסות מקומות אחרים כמו ספרייה, קניון, מרכזי קניות, מכון כושר וכו'. אבל אף פעם לא הצ…

5. Started by Yossarian22,

אני לא יודע אם פרסמו פה כבר, אבל.. מפתיע " I don't know how many times I have listened to this but I still get chills "

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  6. אני רוצה לטוס בסביבות ה2\11 ללוס אנג'לס מאיפה הכי טוב להזמין כרטיסי טיסה?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by liorwohl,

כתבתי לי סיכום דיי מקיף לכל החומר שצריך למבחן החיצוני במבני נתונים שיהיה ב14.3. אני בטוח שהוא יכול לעזור לאחרים, במיוחד שזה מבחן עם חומר פתוח, ואני מאוד ישמח לקבל תיקונים, שיפורים ותוספות לסיכום הזה מאנשים אחרים שלומדים את הנושא. חוץ אני אשמח לשמוע כאן אם מישהו נעזר בזה באמת. צירפתי בpdf לקריאה וODT לעריכה בopen office. PDF: http://www.mediafire.com/?j7xvo5dv9k4h3sb ODT: http://www.mediafire.com/?473mxhw2j363709 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  8. אני רוצה לבדוק דואר אני נכנס ...שם יוזר וסיסמא...וזה מתאפס וזהו אני לא יכול להכנס למייל שלי בוואלה. זה רק אצלי או בעיה של וואלה?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  9. אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  10. אני מכיר כבר את <צונזר> ומחפש אתר אחר במיוחד אחד אם קישורים לביטורנט והרבה.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by Black Knight,

פנדסססס Logic Pcccc עכשיו, יש לי כמה שאלות. אני קונה את זה. אז מאיפה יותר כדאי? אני גר ברמת גן, הרא"ה זה קרוב אליי, אבל השירות של Logic Pc הוא אחלה? ומה עם של פנדס? אה, ובקשר לזמן ההגעה, אם אני יבקש מ-Logic Pc או מפנדס להזמין לי את זה, כמה זמן זה יקח להם? תודה, אני מאושר.

12. Started by pringles,

יש לי שני תרגילים שאני לא מבין איך בתשובות כתוב משהו אחד ואני מקבל משהו אחר f(x)= 1/(4-x)^2 צריך לפתח לטור טיילור סביב X=2 וגם למצוא את תחום התכנסות ותרגיל שני f(x)=1/x^2 לפתח לטור טיילור סביב X=3 וגם למצוא תחום התכנסות TNX

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by Ewingum,

לא רק בשבילי, מחפש מדריך לאלקטרוניקה, שמסביר את כל הביטויים (זרם, התנגדות וכו') ועל כל מיני רכיבים נפוצים (קבלים וכו'). מחפש מדריך בWEB, אבל אם במקרה יש למישהו המלצה על ספר (למרות שזה נשמע לי כבר סתם חירבוש של 100 עמודים על נושא יחסית פשוט) אז גם יהיה טוב. רצוי בעברית כי מי שאני מחפש לו את זה, הידע באנגלית שלו לוקה בחסר (אבל באנגלית גם יהיה עדיף מלא כלום).

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by y_a_n_i_k,

???

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by Shasoosh,

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  16. יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  17. ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  18. נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by askme,

או איך שבא לכם ! רק חג שמח ! העיקר שיעבור בשימחה ונחת וכל הישועות, לכל הגולשים הקבועים והמזדמנים ולכל עם ישראל וגם אזרחי ישראל. עם מצות ועם פיתות וכל מי שמה ואיך שנראה לו. כל הישועות !

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  20. ההורדה סבירה הגלישה איטית מאוד כמו 56K!!

21. Started by Zinger777,

היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by כהנא צדק,

http://www.youtube.com/watch?v=737BL7VBKcs

• 16 תגובות
    • 956 צפיות
  23. היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. Started by infer73,

שלום יום חמישי (ה-12) יש לי מבחנים ראשוניים לפרוייקט גאמא ורציתי לדעת מאנשים שעשו את המבחנים מה בדיוק יש שם ומה צריך לדעת... תודה חוץ מזה, יש עוד מישהו שעושה את המבחנים כאן?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

טוב השאלה די ברורה, הבנתי גם שכל מחזור מקבל נייד חדש, כלומר את הדגם הכי חדש מאותה הסידרה. אז, מישהו מוכן לספר איזה מקבלים? תודה.

• 6 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים