עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך יעוץ עם אדם שעובד באחת העובודות שרשומות בכותרת, בנושא : אזרחות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by IlanF,

סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by biodome,

היי חבר'ה.. מכיוון שיש לי רק נקודה אחת בה מחובר הקו טלפון של HOT בבית, ואני בדירה עם שתי קומות מאוד חסר לי האלחוטי אחרי שהיונדאי הקודם מת. חשבתי על שני אלו, לאחר ההמלצות בזאפ: Uniden APX7000-2IL Panasonic KX-TG7100 ב-360 ש"ח מקבלים שתי יחידות של ה-Uniden, וב-300 ש"ח יחידה אחת של הפאנאסוניק. כמה שאלות: 1. ה-uniden עובדים ב-2.4GHZ? אני יודע שהתקן ל-DECT הוא 1.9GHZ אבל קראתי את זה איפשהו שיתכן ששלהם עובדים ב-2.4 וזה עלול להפריע ל-WLAN. 2. ב-Uniden השלוחה לא צריכה להתחבר לקו הטלפון אלא רק לחשמל נכון? בוא נגיד ומת לי הטלפון של יחידת הבסיס אבל הבסיס ממשיך לתפקד, האם השלוחה תמשיך לתפקד? הפאנאסוניק נראה לי יותר איכותי, אבל בהפרש המחירים ביניהם עדיף לשלם עוד קצת ולקבל שת…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by 123456789,

מה הגיל שלכם

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by askme,

שלום לכולם. יחד עם הפליאה , ההערכה וכו' וכו' שמעורר הסרטון למטה, קשה שלא לחשוב על ההשלכות האפשריות שבכותרת. https://www.youtube.com/watch?v=fNWjKtVWToc וגם כאן מ - 1:40 https://www.youtube.com/watch?v=yzFW4-dvFDA

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  7. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  8. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by liorwohl,

כתבתי לי סיכום דיי מקיף לכל החומר שצריך למבחן החיצוני במבני נתונים שיהיה ב14.3. אני בטוח שהוא יכול לעזור לאחרים, במיוחד שזה מבחן עם חומר פתוח, ואני מאוד ישמח לקבל תיקונים, שיפורים ותוספות לסיכום הזה מאנשים אחרים שלומדים את הנושא. חוץ אני אשמח לשמוע כאן אם מישהו נעזר בזה באמת. צירפתי בpdf לקריאה וODT לעריכה בopen office. PDF: http://www.mediafire.com/?j7xvo5dv9k4h3sb ODT: http://www.mediafire.com/?473mxhw2j363709 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by DaMn18,

אני מתכוון לקנות נגן Mp3 או מינידיסק מחו"ל דרך אתר אינטרנט.. כידוע , לפני מספר חודשים , בוטל המכס (שעמד בזמנו על 45%) על מכשירים מסוג זה. השאלה שלי היא : אם אני מבקש מהחנות הוירטואלית שתשלח לי את המכשיר לארץ, האם אצטרך לשלם משהו אחר ? כמו מע"מ למשל ? אם כן , אז מה בדיוק אני אשלם , וכמה ..? (לפני כמה זמן נאמר לי שאצטרך לשלם מע"מ , אך לאחרונה אמרו לי אנשים אחרים שאפילו את זה אני לא אצטרך לשלם) .

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by Dan1919,

אהלן חברה, כידוע,המונדיאל קרב ובא,ועל מנת לצפות במונדיאל יש לשלם סכום לא קטן של 490 ש"ח (רק בישראל). באשכול זה נדון על דרכים,לצופת במונדיאל בחינם. נכון לעכשיו יש כמה אפשרויות: להתקין בבית צלחת ולקלוט את הערוץ הירדני. לעבור מדינה. לשלם 490 שקל . לפרוץ את הממיר הדיגיטלי (שלחו לי למייל מה לעשות,אבל עוד לא ניסיתי). ומה שנראה לי האפשרות הכי יעילה,לצפות בשידורי המונדיאל דרך האינטרנט. (בקרוב אני יערוך את ההודעה ויביא קישור למדריך אייך לצפות במונדיאל בחינם באינטרנט). יש לכם עוד שיטות? למה אתם מחכים? אני בטוח שכולנו נשמח אם כל אחד ישתף אותנו בדרך שלו לראות המונדיאל

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by Bragiz,

.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  13. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by rk666,

לפי פרסום של אתר METALIST ישנו פרסום רשמי להגעתה של הלהקה השוודית המצויינת OPETH לארץ! לפי האתר, הלהקה תופיע ב1 באפריל (??) במועדון התיאטרון שביפו. http://www.metalist.co.il/News.asp

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  15. ;D

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני בן 18 וחודש ובזמן האחרון אני כל הזמן רעב וזה פשוט מוזר כי אני בן אדם רזה (63 קילו בערך) 1.80 ואף פעם לא הייתי אוכל הרבה ופתאום זה בא. מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by ModChiP,

בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.

18. מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by chris_u16,

איך עובדים על אנשים שלא מבינים הם לא מתביישים לקחת על הח*א הזה 9.99 (דולר$)

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Dexdpd,

אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by Boris_yo,

נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by DimaX,

http://www.idobarkan.com/katzav.html זה עננננננק! שנונים...

23. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by ag43,

ברשותי מכשיר איפוד וידאו (5TH GEN) בן כ4 שנים שמור מאוד (נראה חדש לחלוטין). לאחרונה הבטריה התחילה להראות סימני גסיסה (מספיקה ל3 שעות שמיעת מוזיקה ויורדת בעקביות). אני מחפש סוללה חלופית +כלים לפתיחת האיפוד. אשמח להמלצה על סוללה איכותית (אני לא רוצה עוד חצי שנה להתחיל את התהליך מחדש) במחיר סביר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  25. מה מקור השם קבר ולמה דווקא השם כי לפי דעתי זה שם דיי דפוק (בלי להעליב את ממציא השם כמובן)

• 6 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים