עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. CellOffDay 5/5/2005, 6/6/2005, 7/7/2005... http://www.nezeq.co.il ביום חמישי הקרוב 5.5.05 (יום השואה) הוא יום השביתה השלישי של משתמשי הסלולאר בישראל. (חשבנו רבות אם לקיים את השביתה ביום זה לאחר שגילינו שזהו יום השואה וקיבלנו החלטה שהתשובה היא כן !!! הנושא מספיק חשוב ולא סותר את משמעותו של יום השואה ולא מפחית מחשיבותו ובגלל שמאות אלפי אנשים (בעצם מעל למליון) מודעים לתאריך לא נשנה אותו). מה השגנו עד כה ? בשביתה האחרונה שהתקיימה ב 4/4/2005 השתתפו כ 25-30 אחוזים ממשתמשי הסלולאר בישראל (השתתפו = כיבוי/הפחיתו שיחות) וזאת לפי סקרים שערכו 3 מכוני מחקר שונים עבור העיתונים בישראל. לפיכך מסתבר שכמליון עד מליון וחצי בני אדם היה מה לומר בשתיקתם באותו יום. עוד נקודה מעניינת היא שכל הח…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by redti,

שלומות חברי פורום HW ZONE היה לי נורא משעמם... וחשבתי אולי לפתוח תחרות ה"גופה הכי שרירית"!! כל אחד ישים פה תמונה שלו שתשתתף בתחרות ונחליט מי המנצח ... הזוכה לא זוכה בכלום. אבל סתם רעיון נחמד לא?? אם זה רעיון טיפשי אז תגידו ...

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by KKK,

הנה התרגיל http://www.fps.co.il/picture.php?id=1151402692.JPG התרגיל נמצא בספר של בני גורן-מתמטיקה חלק ה' שאלון 035005 בעמוד 209 תרגיל 47 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by timac,

צונזר ע"י אחראי המשמעת. קרא את חוקי הפורום, דיוני קנייה ומכירה אסורים על גבי הפורום!

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. אני מחפש כתובית לסרט חייל קטלני אם קורט ראסל או באנגלית soldier הכתובית או בארנגלית או בעברית (עדיף עברית). תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by r1plet,

שלום, סתם תהייתי לעצמי, ככל שהמשקולת מורמת גבוה יותר באותו המתקן בחדר כושר, האם מופעל עליה יותר כוח משיכה? מצטער על השאלה הטפשית ;D

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  7. אורח R0ckF0rD

כולל אותי ;D הבחינה האחרונה בכל 12 שנות הלימוד המעיקות האלה, משהו לעיתונות?... "יהיה איכותי, עכשיו תנו לי לעשות את הבחינה!"

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by 125,

שמעי שבבנק מסויים אם פותחים חשבון בנק אז מקבלים 400 שקל כמין הלוואה כזאת ,זה נכון ? תרחיבו על זה ... ובאיזה בנק זה קיים ?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by coolmeen,

שלום אני צריך לדעת אם יש חנות טוב , אמינה וזולה בנתניה למכירת חלקים,

10. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  11. Started by holy_cows,

יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by crovei,

טוב, כבר מ-5 בצהריים אני מנסה להחזיר תגובה בת'ראד שפתחתי היום בפורום "מעבדים לוחות-אם וזיכרונות" ואני כל הזמן מקבל הודעה מ-SPD: ניסיתי לשלוח עם ה-IE וגם עם ה-FF.. ניסיתי לדחוף לפלופי שטר של 20 שקל והוא לא קיבל את זה.. ניסיתי בעירום.. קיצור שומכלום! עוד מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה? (אה, ובדקתי את העניין, ומה שקורה פה זה סלקציה לא חוקית של הודעות! אבל קבלו את זה: בשנת 2000 ייצא חוק נגד סלקציה, או בשמו המלא: "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א - 2000" אז אבא שלי עו"ד ואני הולך לתבוע פה לכולם את הצורה אם אני לא אצליח לשלוח את ההודעה הזאת!) עריכה: אוקיי, ההודעה הזאת נשלחה.. שלחתי לאבא SMS לבטל את התביעה.. אבל עדיין אני…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by guycnaan,

אני מעוניין לקנות שעון איכותי (הכוונה לקטגוריה מעל שעוני קסיו/סווטץ' פשוטים) שיענה על הדרישות הבאות:חזק ועמיד,נוח, יפה ובעל תכונות בסיסיות ומעלה (כלומר תכונות כמו מציאת כיוון,גובה וברומטר וכו' הן נחמדות וטובות אבל לא הכרחיות). כרגע מאוד התלהבתי מה tissot sea touch http://www.t-touch.com/flash.html?20100705054623 (מוצג פה יחד עם הT TOUCH המוכר יותר) כי קורץ לי גם אפשרויות הצלילה עימו. התקציב: עד 7,כשההנחה היא שאני קונה אותו בחו"ל ולכן המחיר נמוך יותר בהתחשב לארץ. למי שיש ניסיון והמלצות לטובה או רעה עם דגמים כאלה או אחרים מוזמן לחלוק עימי. בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אלללה סוף סוףףף הרגע שחיכיתי לו !!! :]

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by KaPuT,

What happened to i just dont give a fuck

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  17. Started by Zinger777,

היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3191602,00.html מדינת הטרור והשחיתות רוסיה הקימה ועדת חקירה כדי לחקור את השפנות של הצבא הרוסי.

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by sapits1,

שלום לכולם, חברה של אימא שלי מארה"ב רוצה לשלוח לי מתנה, והיא ביקשה שאני יגיד לה איזה... היא לא אמרה כמובן כמה היא מוכנה להשקיע, אבל אני לא מתכוון לבקש משהו שעולה יותר ממאה דולר. בעיקרון אני מתלבט בין נגן חדש, לאוזניות למחשב, כי לא עלה לי משהו אחר בראש. (יש עוד דברים שאני צריך, אבל יקרים מידי לדעתי) אני מאוד ישמח לשמוע המלצות על עוד מוצרים, והמלצות על אוזניות טובות או נגן מולטימדיה טוב (עכשיו יש לי אייריבר U10 עם 512 מגה בייט שקניתי בגלל תקציב דחוס, ונפח הזיכרון כבר מתחיל להציק לי). רצוי עד מאה דולר, לא כולל משלוח לארץ כמובן... תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by ben222,

יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  21. אתמול הייתי בטיול בצפון, והייתי חייב לשתף אתכם איזה יופי הוא נראה. הטיול היה במסלול של מפל התנור(כולל עוד 3 מפלים חוץ מהתנור שהוא הכי גבוה) מפל סער, והירדן ההררי. http://img217.imageshack.us/gal.php?g=p1000728t.jpg -אלבום א' http://img19.imageshack.us/gal.php?g=panorama1i.jpg -אלבום ב' אני חייב לציין שהתמונות לא לא ממחישות באמת איזה יופי הצפון, ואיזה ירוק הוא. תסעו לטייל שם זאת העונה היפה פירסמתי בפורום כללי, כי אין לי שום מטרה בלקבל ביקורות על איך התמונות צולמו, רק כדי להראות לכם איזה יופי הצפון נראה בתקופה הזאת. תהנו

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  22. יש בצד ימין, הכפתור השלישי שמודיע לי מתי שמישהו הגיב להודעה שהגבתי, או שמישהו הסכים לבקשת חברות ששלחתי עכשיו זה גם מודיע לי כל פעם שמישהו מזמין אותי לאירוע וזה מציק ולא נוח יש אופצייה לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by PowerUser,

שלום אנשים בחודש האחרון אני וחברים מתאספים כל יום שישי למסיבת רשת, השבוע לא כולם יכולים לבוא, וחסרים לנו אנשים, רציתי לדעת אם יש עוד "חבורות" כמונו שנפגשים מדי פעם למסיבות רשת, ואולי יש אפשרות שנכיר ונפגש למסיבות כאילו, בעיקר לצורך הגדלת מספר השחקנים, אנחנו בסביבות גיל 25 מאיזור המרכז- ראשל"צ, פ"ת, ת"א, התיכנון הוא ליום שישי בערב, בראשון (ליד היקב) , 12 שחקנים, חסרים לנו בערך 6, בעיקרון אפשר גם להביא בודדים, אני לא מחפש דווקא קבוצת חברים, אז אם יש לך רישיון ורכב, מחשב טוב, ואתה אוהב משחקי רשת, תענה.

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  24. כבר כמה שנים יש בעיה באתר הזה כשאתה רוצה להגיב למאמר. אתה לוחץ על התחבר, מכניס את הפרטים ועושה לוג אין. ואז הוא לוקח אותך לדף של הפורומים, אתה לוחץ שוב על המאמר ושוב אתה לא מחובר בשביל להגיב במאמר. זה באג שקיים כבר כמה שנים לדעתי.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.