כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
נידבו אותי לועוד כמה לעצב את הלוגו של מסע פולין כי לא רציתי שום דבר אחר. עכשיו צריך שיהיה גם כיתוב כלשהו ואין לי מושג מה לכתוב, אז הצעות בבקשה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך פותרים את זה הנה קישור למבחן הזה שאלה 3 http://www.geva.co.il/geva/files/articlefile_1170093335625.pdf ודרך אגב אני לא ממש יודע מתי צריך לעשות אינטגרל עם 0 פחות הפונקציה מתי צריך להשתמש ב- 0 פחות משהו
-
- 7 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות שמוכרת PSP (חדש) בחו"ל ושולחת לארץ. מישהוא מכיר אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מישהו מכיר את "פרוייקט עדן" בחיל התקשוב? או בשמו הקודם "אבן חושן"? הייתי רוצה לדעת מה פחות או יותר עושים אלה שמתגייסים לחיל התקשוב דרך פרוייקט זה. לא מצאתי איזכור של פרוייקטים אלה באינטרנט אם למישהו יש קישור למשהו שקשור לפרוייקט אשמח לעיין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הזמנתי מפנדה מסך. ואמור להגיע כעיקרון השבוע. הבנתי שאני אחרכך עובד מול UPS, היבואן הרישמי. קראתי אפשהו, שיש לי אפשרות למסור את המסך לתחנת שירות UPS והם יעבירו למעבדה בחינם. איפה זה התחנות האלה? ללט
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מזל טוב ל רונן (אחשלי) מחר בן 20!!! קבל 20 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ראיון עם קווין מיטניק, ועוד כמה שטויות - מומלץ ! אפשר עכשיו להוריד אותו גם דרך Bittorrent וגם בHTTP. למי שלא מכיר, זה כמה חברה מTECHTV עושים סרטונים כאלו עם כלמיני דברים שהם קצת shady כמו פריצות לכל מיני דברים ומיני social engineering זה דיי נחמד, הנה לינק www.thebroken.org
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
(לא עבורי...) תחזוקה שוטפת של טיפול בבעיות, בדיקה \ ניקוי \ DEFRAG מדי פעם וכו'. תן\תני כמה מילים עליך בה"פ ואחזור. עשוי להתאים גם לתלמיד \ סטודנט. תודה ויום טוב !
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הממשל בארה"ב הקצא לנאס"א 19.5 מיליארד דולר לקדם נחיתת אדם על הכוכב האדום. http://news.walla.co.il/item/3050700 נו, בהצלחה לכולנו !
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עוד אפשר עוד לעשות עם מחשב, גאוני לא??? Take a look: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1012270 תגיבו....
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אופצית בחירה לעשות את A+ או ECDL. עזבו את זה שזה לא שווה היום ובלה בלה (אפילו A+ שווה יותר מכלום) למה זה חשוב לי? כי כבר ממומן ואני לא משלם על זה כלום אז למה לא לנצל את האפשרות? בקיצור עזבו את השטויות ובואו לעיקר. מה עדיף? מה נחשב למכובד יותר\טוב יותר? שמעתי על ECDL רק לפני כשבועיים ומאז אני חושב וחושב והחלטתי להעלות את ההתלבטות בפניכם, סביר להניח שאתם מכירים את ECDL טוב ממני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בכרום תלכו לכל עמוד אינטרנט תעשו קליק ימני ואז inspect element ואז תלכו ל TAB console תעשו פייסט לטקסט הזה ותלחצו אנטר מומלץ לנסות בעמוד הראשי של HWZONE javascript:(function(){function c(){var e=document.createElement("link");e.setAttribute("type","text/css");e.setAttribute("rel","stylesheet");e.setAttribute("href",f);e.setAttribute("class",l);document.body.appendChild(e)}function h(){var e=document.getElementsByClassName(l);for(var t=0;t<e.length;t++){document.body.removeChild(e[t])}}function p(){var e=document.createElement("div");e.setAttribute("class",a);document.body.appendChild(e);setTimeout(function(){document.body.removeChild(e)},100)}function d(e){return{hei…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי שאלה קטנה אני מקווה שהיא קשורה לכאן לא מצאתי מקום טוב יותר... רציתי לדעת עם מישהו יודע איך אפשר למחוק את כל התוכן מהפאלם או במילה הידועה לפרמט את הפאלם חיפשתי בתוכו אבל יש קטגוריות שאי אפשר למחוק כמו למשל הספר טלפונים אי אפשר למחוק את הכל... palm m515 אם הסוג חשוב... שיניתי נקווה שזה בסדר..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרה במציאת סרטון שראיתי פעם ביוטיוב ואני לא זוכר איך קוראים לו זה הולך ככה: יש איזה מראיין שבא לחייל רוסי כזה ומתחיל לשאול אותו שאלות ואז החייל הוא משוגע הוא עושה לו " תסתום את הפה שלך" ומתחיל להרביץ לו סרטון קצת דפוק אני יודע אבל ממש מצחיק.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה גוגל בשחור http://www.blackle.com/ לבן צורך יותר חשמל במסכים אז החליטו לעבור לשחור. זה חוסך ממש ממש טיפה של חשמל אבל יותר ממיליארד חיפושים ביום יכולים לחסוך המון!
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בתהליך תיכנון של נסיעה לתאילנד ואני מחפש דיל לביטוח שאני אמור לעשות שאני יהיה שם או שרוצה לספר לי קצת אם היה שם ואיפםה כידי לי ללכת ? או מה שהכי שווה לקנות שם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקצב שמושמע לא מעט במועדונים והיה הפתיחה של תוכניתו של יורם יצחק וזאנה ברדיו.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-