כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,649 דיונים בפורום זה
-
כזה נמר מזנק, פשוט רגיל כזה, רק בגודל יחסית גדול
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ראיתי את הטרילוגיה של מלחמת הכוכבים והתאהבתי (במיוחד ב- 2 ו- 3 ) ועכשיו אני רוצה לקנות את ה- DVD. בדקתי באינטרנט אבל מוכרים רק את 4+5+6 כסידרה ואת השאר בניפרד. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את כולם ביחד עם כל הבונוסים ותרגום עיברי כמובן? אגב, תגובות על הסרט תקבל כאן בברכה! ושאלה נוספת, למה התחילו את הסידרה מהאמצע ולא מההתחלה?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם מחר עובדים במשרד רישוי ??? כי באתר לא כתוב כן או לא .. ובטלפון הם לא עונים ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני צריך שם של דגם... דרשיות עיקריות: זיכרון Flash גדול (מאוד) שיהיה קטן יחסית... אם למישהו יש עצותת אנא.. אבא שלי נושא למזרח הרחוק (הונג קונג) אז אני רוצה להביא דגם מסוים שיקנה לי...
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום כולם נתקעתי באיזה תרגיל ואשמח לעזרה http://img80.imageshack.us/img80/8497/9636vc0.jpg הזרם במעגל הוא 50\3=16.66A תודה עריכה: שכחתי לתת תשובות P=660W גורם הספק 0.6
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיפרתי כבר באיזה תראד פה ...שקניתי מוצר ואחרי 5 דקות רציתי להוסיף למוכר כסף ולקנות משהו יותר טוב ... לא רק שלא ענה לי אלא שלח לי מה שקניתי בראשונה . עכשיו קניתי איזה מוצר חשמלי , ושכחתי להגיד למוכר שיתן לי את גרסת ה 220-240 V וגם כל המשלוחים שלו הוא עושה EMS אז גם ביקשתי ממנו שישלח לי רגיל ולא EMS עברו 18 שעות ועדיין לא ענה מה נסגר איתם ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה ידידה שלי נוסעת לנויורק בקרוב ומענויין שהיא תקנה לי שם איזה סלולרי חמוד 1. מישהו מכיר חנות טובה וזולה בנויורק שיש שם מבחר גדול של מוצרי חשמל וסלולר? (ואם יש לחנות הזאת אתר זה יהיה מצויין) 2. אם בא לכם תמליצו על סלולרי גג 150 דולר . תודה לכל העונים! :-*
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בביה"ס אני לומד בדר"כ בין 10 ל-12 שעות כל יום, וחשבתי שאפשר לנצל את הזמן הזה לדברים מועילים. יש תרגילי רגליים שמחזקים את הבטן ואת הברכיים (להרים ולהוריד) אך זה מחזה קצת מוזר - בכל זאת, אפשר לאמץ שרירים (בטן, גב, ברכיים, זרועות וכו') בזמן הישיבה הכה-ממושכת הזו, השאלה היא האם זה באמת אפקטיבי ומחזק את השרירים? (פעולה פשוטה של כיווץ ושחרור, אלפי פעמים ביום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שלא פירסמו כבר.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האתר http://focus.msn.co.il/ זה לוח קניות ומכירות של רכבים מכל הסוגים אני מחפש אוטו זול זול וקומפקטי אז חשבתי לחפש בלוחות...מלבד פוקוס אני רוצה לראות עוד אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לפניכם : :hanged: תראו את השמות של הקבצים ;D http://www.revbigfoot.com/saddam.html
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
לא הגזמתם ? ??? : כל נושא יש לו כבר ת'ראד כללי, אפשר לסגור את הפורומים... Take it easy
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. אני צריכה עזרה באלגברה לינארית, זה הולך ככה: מטריצה ריבועים A נקראת נלפוטנטית אם קיים מספר טבעי r>=1 כך ש A^r=0 תהינה A,B מטריצות מאותו סדר נלפוטנטיות שמקיימות AB=BA הוכח שגם AB, וגם A+B נלפוטנטיות מישהו פה המליץ לי לציין את העובדה שאני אישה כדי לגרום למסת תגובות.. אז הנה. תודה לכל המושיעים ;D
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי זוג חברים תאומים ,יש ברשותם שני מחשבים : מערכת 1: E7400 2GB 250GB IDE P43 9800GT מערכת 2: E5200 2GB 500 SATA2 P31 9800GT השאר זהה, מארז, ספק וכו'..היה בנינו ויכוח סוער שבו טענתי שהמערכות יתנו ביצועים דומים אם לא זהים בגיימינג, והם טענו שאין סיכוי ושהמערכת המבוססת 7400 תתן ביצועים אחרים לחלוטין (ד"א ה7400 הוזמן כרגע ואין איך לבדוק את זה ), אני רק צריך שתגידו לי אם אני צודק או טועה, כי המערכת שמבוססת 5200 עובדת יפה מאוד בקרייסיס ובכל שאר המשחקים. אשמח לקבל חוות דעת/השוואות ביצועים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לכל החבר'ה שלא היו לוקחים לפטופ לסיני: א.מכריחים אותי ללכת ב. חברה שלי לא יכולה לבוא ג. צריך לחבק משהו בלילה ד. אני אקרע מגעגועים וזהו הדרך היחידה הנורמלית להעביר ת'זמן בחדר במלון. האם יש כאן יודעי דבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מס' שאלות בנוגע לחשבון פרימיום של ראפידשאר. האם אפשר לצלם באמצעות כרטיס אשראי בלבד? ללא חשבון בפייפאל? איך נרשמים? אם אפשר מדריכון קטן על האתר וההרשמה שם. והאם הם בתום התוקף של החשבון, מחייבים מחדש או שצריך לחדש אותו אם מעוניינים להמשיך לקבל את השירות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רק אני לא הבנתי את הסוף? למה צי'ף היה כזה מנייאק ובסף חנק אותו עם הכרית וברח בעצמו לבד? עוד מלכחתילה הוא שיחק אותה חירש ומוגבל, אבל אחר כך הוא התוודא בפניו הוא רצה לעשות לו מוות קל שלא יסבול אולי? מה זה שתי הצלקות שהיו לו בראש? הוציאו לו חצי גולגולת או מה ? ולשם מה בכלל עשו לו את החישמול באמצע הסרט? בגללל שהוא התפרע? אני יודע שזה עוזר בפסיכיאיטריה, נגד אנשים פסיכוטים, אבל מה זה בידיוק משרה? מתקן גלי חשמל במוח? מרגיע את הבנאדם ? קיצר מי שראה את הסרט(ואני מאמין שהרבה ראו) יודע על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
לפני שאני קונה אותו בעיקר לצורך צפייה בסרטי SVCD לא ברור מהפרסומת שלו אם זה המצב. גם לא מצויינת תמיכה ב-VCD. חיפשתי בגוגל לפי הדגם ולא נמצא דבר! הוא נמכר ב-DUTY FREE ב-100 דולר לפחות עד לא מזמן. כרגע מה שמוצע שם זה LG DV-6842P ב-120 דולר שזה מה שכתוב עליו : "מתאים לדיסקים מכל הפורמטים: CD AUDIO,VCD,DVD" וגם LG DM-4941P שגם לא מצויין SVCD ב-200 דולר. יכול להיות שאף מכשיר לא תומך בזה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-