כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15251.html לא ייאמן כמה שהבן **** הזה מרוויח חחח נשאר רק לקנאות בו
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
:auto: :2gunsfiring: :alcoholic: שירו איתי לא להתבייש ... נה נה נה .. וזהו הולך ככה =======> נשבענו ביחד ואתה לא כאן נשבענו בלי פחד איך עובר הזמן שאתה שוכח וממני בורח אתה לא מבין עלי דקה אחת זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה תני לי עוד שבוע קצת להיות רגוע ואל תשפטי טעות ברגע של חולשה נשבענו ביחדדדד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו האש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה נשבענו ביחד ואנו לא יחד נשבענו לעולם ואתה אתה לא כאן רק העצב בי חודר כמו אש מכה בוער אין טיפת אמונה אהבה מתוקה שירו איתי לא להתבייש !!!! נה נה נה זאת הייתה אהבה שלא נראתה לא אמצא אחת כמוך לא אמצא טובה כבר חיי רייקים ... את ידך את …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באנגלית מה ההבדל בין men לman? הפרוש של שניהם גברים לא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בכותר, אני מחפש המלצות לראפ. כעיקרון הכל הולך, חשוב קצב טוב. אם יש כינורות ו\או פסנתר זה מעולה גם. דוג': Fort Minor - Remember The Name תודה!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחפש את השיר המלא (יש חלק ממנו בפנים) תוד לעוזרים, EliaV-PeretZ http://mihd.net/pflw01
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי! סבתא שלי קיבלה מעין "פחית" שוקולית והיא נתנה לי אותה.. אמרו לה שעושים את זה עם מיים ועם חלב חם. בהוראות ההכנה על הקופסה רשום רק חלב חם\קר... איך אתם עושים את השוקו שלכם? (כמו שניתן להבין - זו פעם ראשונה שאני מכין שוקו בבית ולא מוכן של יטבתה...)
-
- 89 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בזמן אחרון אני חושב לקנות מכונית חדשה וחשבתי בכיוון דייוו (daewoo). היא זולה יחסית לשאר המכוניות. מה אתם אומרים עליה ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני חושב שכבר יותר מכמה חודשים כל פעם שאני מנסה להיכנס לחשבון בנק שלי דרך האתר שלהם ולחסןך נסיעה לבנק אני תמיד נתקל בהודעה המרגיזה הזאת ש"זמנית לא ניתן לספק שירות זה" והעיקר הם מתפארים בשירות הזה באתר שלהם רק שהוא לא עובד... רק אצלי זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.spikedhumor.com/articles/76858/Rabbit_Vs_Snake.html אמרתי לכם את זה הרבה פעמים, אין להתגרות בערנב, הוא כל יכול, הוא העין הגדולה שבשמים
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
דוגמאות-Alice In Chains - Them Bones Metallica Whiskey In The Jar Pantera Psycho Holiday תמשיכו...
-
- 117 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אם אני בא לחנות עם ת.ז שלה ושלי האם אני יכול להשתמש בו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם מאמינים בחוצנים? או בכלל חיים מחוץ לכדור הארץ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש את הצאט הזה של הסלולרי mushroom.co.il או bleep.co.il מישהו יודע אם אפשר לגשת לצאט הזה דרך המחשב ולא הפלאפון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כששותים קפה או משקה אנרגיה תוך כמה זמן הקפאין משפיע (נותן מרץ\מבטל עייפות)? לכמה זמן בערך? והאם בתום ההשפעה העייפות מוגברת?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
זה של ביטורנט, אשמח לשמוע תגובות.. http://www.esooti.com
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-