עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eliprodigy,

הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר) בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ? בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אז ככה, קודם כל תודה למי שעזר פעם שעברה! הפרויקט הזה הוא לדעתי יותר מסובך מהקודם. הפעם צריך לבנות חפץ כלשהו, שיקח כדור במרחק 1.5 מטר ממנו, וימשוך אותו קצת אחורה. הרעיון הוא ששני מכשירים כאלה (שונים כמובן, אחד של כל קבוצה) יעמדו אחד מול השני במרחק של 3 מטרים, ובניהם יהיה כדור. המטרה של כל קבוצה היא להגיע אל הכדור ראשונה, ולגרום לו לעבור אל ה"טריטוריה" שלה. כללים: 1) אסור להשתמש במרכיבים אלקטרוניים וכו'. 2) מקור הכוח יהיה שתי גומיות (משרדיות, לא משנה איזה) בלבד! 3) הגודל המקסימלי הוא 30X30X30 ס"מ. במקרה של שימוש בזרוע כל שהיא, היא צריכה להיות מקופלת או טלסקופית למשל, כך שלפני ההפעלה המכשיר לא יחרוג מהמידות. *הכדור הוא כדור מטקות רגיל, כמו פעם שעברה. לדעתי יש שתי ש…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

http://www.metacafe.co.il/watch/336783/mike_the_best/ תהנו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה היום ב12 ניכנסתי למחשב היתעסקתי אם תוכנות ופיתאום באיזה קייגן אחד נישמע צליל מדהים שכזה לא שמעתי ואני כבר איזה שעה שומע אותו הוא פשוט מרגיע כזה צליל מדהים אז אמרתי לעצמי בוא נשתף את HWZONE ואתם יודעים שבחלק מהקייגנים יש צלילים כאלו לעיתים רחוקות/קרובות. תהנו מהצלילים. משהו מיוחד. אני כבר מכור לזה! הקובץ מצורף למטה תורידו אותו וכשאתם לוחצים אתם מתחילים לישמוע תצלילים המדהימים האלו זה פשוט מתנגן בצורה הכי טובה. וגם רציתי לישמוע את דעתכם.. וגם אם יש לכם מנגינות או צלילים כאלו אני ישמח אם תשתפו אותי ותביאו לינקים. תודה. ועוד משהו אחרון שמעניין אותי נורא איך הם עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1781

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by coolmeen,

שלום לכולם, אני לומד במגמת מחשבים בבית ספר בעיקף של 10 יח"ל הכוללות 5 יח"ל עיוניות ו5 יח"ל פרוייקט. השאלה היא האם על כל אחד מהמקצועות של ה5 יחידות יש לי בונוס או יש לי רק על אחד מהם.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by tom123,

אצל אורי גלר.... אולי הוא מעפן אבל הוא מביא את בי ג'ז

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by The UnKnown,

אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by SweeT_EviL,

אני זוכר שממזמן אמרו פה שכמה תוכניות מעולות הופסקו ורציתי לדעת אם DEXTER ביניהם... כי זה מוזר רק 12 פרקים לעונה..

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Sting,

פשוט קורע מצחוק... אין צורך במילים נוספות http://jojothehomohobo.jo.funpic.org/nnla/p1.html Niggers counter measures : Armored Nigger Apache Helicopter $99,000 Perhaps the most expensive product in nigger killing history, but without a doubt the most sophisticated. This Apache Chopper is designed for one thing and one thing only...Killing niggers. This is the most heavily armed Nigger killing tool. With Weapons that could make Jesus Christ himself scream! This baby is the most comfortable machine there is. Daily Lynching Magazine gives it 15/10. Lynching USA gives it a stellar 20/5. This baby is the perfect nigger killer out there...and it can be yours. Complete …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Nahum2,

http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_710h2c?c=us&cs=19&l=en&s=dhs פשוט מטורף! ורק 165$ בחודש!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by דניאל52,

איך אני עושה חתימה של BF2 STATS?? כמו שיש ל SUPERMAN או QUACKER_667

• 10 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by aquas,

מישהו יכול אולי להסביר לי כמה דברים? רק אתמול גיליתי את האתר במקרה,אחרי זה מצאתי כמה כתבות והרעיון נחמד מאוד כמה דברים לא הבנתי כמו למשל איך אני שומע שיר מסוים,כי מה שקורה אני רושם שם של אמן/הרכב/להקה ואז אני מגיע לדף שלהם אבל הבעיה שהכול רק דגימות ולא השירים עצמם השאלה היא איך אני שומע את השירים? יש את האפשרות השניה בדף הבית שלהם שכותבים שם של אמן וכו' אבל מה ששומעים זה אמנים אחרים באותו סגנון(מה שדווקא נחמד)אבל לא את השיר או את האומן עצמו. ושאלה לרשומים(אם יש) מה קורה אחרי כשנירשמים? הבנתי שאפשר לעשות טאגס אבל מה חוץ מזה והדירוגים האם יש אפשרות אחרי שנירשמים לשמוע שירים מסוימים או שעדיין אי אפשר........אותו דבר לגבי הנגן יש אפשרות לעצור באמצע את השיר ולהריץ קדימה אחורה?…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. משקה פריגת, עשוי מרכיבי פרי טבעיים, ללא חומרי שימור, ללא צבעי מאכל מלאכותיים. אנחנו בפריגת משקיעים בפרדסים שאנו נוטעים, בעצים שאנו מטפחים, בפירות שאנו קוטפים ובמיצים שאנו מפיקים מהם. רכיבים: סוכר, חומצת לימון, אספרטיים, אצסלופם K, סכרין, חומרי טעם וריח, אשלגן, צבע מאכל לוטאין. אזהרה: מכיל פנילאלין, לא מיועד לסוכרתיים. כמובן שאלה רכיבים טבעיים. יש אצלי בחצר עץ אצסלופם K והוא מניב פירותיו כל השנה. ואיפה המיץ בדיוק ברשימת הרכיבים, הא..?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kfirlion,

הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=pEp9eojknFQ&mode=related&search= קצת יישן אבל יפה מאוד....שווה צפייה! שאלה: מישהו יודע איך קוראים לשיר ברקע?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. זה: http://www.youtube.com/watch?v=uuuApoPa9r0

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by BetZeFer,

ולא משהו כמו SKAZI נמאס לי מהשיט הזה. תודה

• 48 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by R0ck,

http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world :lol:

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by דניאל52,

מה קורה איתם אין יותר שירים אלבומים :'(

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by shloosh,

מחפש ספר טוב בסגנון מודרני, לא משהו מדע בדיוני וכל מיני דברים מוזרים מעניין אותי ספרים בנושאי אקטואליה כאלה כמו התפתחות סין למעצמה , המלחמה הקרה. נושאים מדיניים,מלחמות וכדומה.. וחוץ מזה אפשר גם ספרים טובים על סיפורי בילוש,כמו סיפורים על המוסד על סוכנים מרגלים וכו'... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוון אז אני מקווה שתבינו... תודה!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by approx,

אני רוצה רשימת שירים פסיכודלים ואם אפשר לעלות לאיזה אתר שאני יוכל להוריד את זה תביאו קישורים פה או בה"פ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.