כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי אישור מהעתודה האקדמית להרשם לסמסטר חורף במדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. הבעיה היא שבטופס ההרשמה לאוניברסיטה אני נדרש לבחור בין סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ, ותהיהי אם אחד מכם יודע מה המקבילה של אוניברסיטת תל אביב לסמסטר חורף.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
חיפשתי אבל מצאתי כל מיני דיונים על העונה השלישית על כך שמיקססו את השיר אבל לא את השיר עצמו בכל שלושת העונות זה אותו שיר בעיקרון.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
זה שכאילו איזה אחת רודפת אחרי מישהו עם לפטופ ורוצה להביא לו תמודם נייד הזה.. קיצור, מה שם השיר ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חבר'ה איתגרו אותי בחידה נוספת. בפעם שעברה עזרתם לי בכבוד. אשמח אם תעזרו לי בשנית! להלן החידה: מהו שמו של קרמר ? הפרטי ?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה שמו של המחזה (מסביבות 1955~) שבו נאמר המשפט "העולם הפך אותי לזונה ואני אהפוך אותו לבית-בושת" ? תודה רבה לכל העונים..!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
זה משגע אותי. בהתחלה חשבתי שפשוט מאוד חותכים גזרים לגלילים קטנים במימדים שונים... עד ששמתי לב שיש להם גם "ראשים" ועליהם "ניצנים" שאינם חתוכים... אז איך עושים את זה?
-
- 13 תגובות
- 49.7k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אנחנו עכברי חומרה, עכשיו, מה משך אותנו לזה, למה אנחנו כאן, למה אנחנו כול כך הרבה שעות בפורומים האלה כותבים הודעות שטותיות על שיר... :-/ לא יודע. תגדירו עכבר חומרה????????? (ולא gkpl) נ.ב. הבהרה בנושא שיר: 1) היא ממש ממש לא פוטוגנית 2) אם וכאשר היא תהיה חברה שלי (לא שזה יקרה אבל תמיד אפשר לחלום) אני אבקש ממנה רשות לפרסם תמונה אמיתית ויפה שלה כאן ואם היא תרשה אז סבבה. 3) היא פי 1000 יותר שווה מגל השרמוטה של עומר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לאחר רשימת עשרת הסדרות הפופולריות ביותר בקרב פורעי החוק האינטרנטיים, אתם מוזמנים לגלות מי הם שוברי הקופות ההוליוודיים שהפכו (לצערם) ללהיט גם באתרי הטורנט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%94%d7%96%d7%90%d7%91-%d7%95%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%92%d7%95%d7%93%d7%96%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%94%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתלבט איזה טעם להזמין. כרגע יש לי את הבננה ומרוצה, אבל בא לי לגוון. הכוונה היא רק לאבקות של Optimum Nutrition. לחילופין, אם יש טעם שהיה ממש רע, ציינו אותו בהודעה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שגר בארצות הברית ... ביקשתי ממנו שישלח לי את ה Nexus S החדש ( מכשיר טלפון למי שלא יודע )... עכשיו מה היא הדרך הטובה ביותר שהוא יכול לשלוח לי את המכשיר ... המטרה היא כמובן להמנע מתשלומים מיותרים (מכס מיסים וכו') במידת האפשר. כמובן שהוא ישלח לי את זה כ'מתנה' .... יש למשהו הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהי האוניברסיטה הכי טובה בארץ לדעתכם?
-
- 24 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ואני משתמש בסקייפ, הבעיה היא שיחות לסלולר עולה לי 16 סנט (כמעט 60 אגורות). איך אני יכול להוזיל את המחיר? אולי תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חתימה הכי אהבתם?? אני, אישית, אהבת את החתימה על האלה שפורצים לבית של מישהו, ואז עוצרים אותו על עותק בלתי חוקי של וינדוס. החתימה של WAREWOLF, הציטוט של נייק. "חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!" נ.ב מותר לי לפתוח תר'ד כזה, כבר הרבה אחרי 2 בלילה..
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
המכונית ממש שווה... מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אני יודע כמה זה שווה אבל מה מיוחד במס' הזה שהוא קיבל סימון מיוחד ??
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת... תודה לעוזרים ;D אגב אם מישו צריך אז הפונקצייה היא- y=3x2 - 5x +4
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במדפסת לייזר? זאת המדפסת, אם זה משנה משהו http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=PE16
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-