עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חח איזה כותרת על הפצ'יאה 1 - איזה אוטו יש לכם? 1 אין לי עוד 2 - על איזה אוטו למדתם לינהוג? 2 לומד על BMW מנוע 2700 שתי מגדשי טורבו 3 - על איזה רכבים נהגתם ? 3 אין לי כח לפרט אני יפרט עוד מעט 4 - נהגתם ליפני שהתחלתם לילמוד נהיגה ? 4 כן 5 - נהגתם ליפני שהיה לכם רישיון ? (אני לא מדבר על שיעורי נהיגה) 5 כן 6 - איזה טסט עברתם ? 6 עוד לא 7 - וגם תציעו שאלות חח 8 - איזה תאוריה עברתם ? 8 ראשונה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by SensatioN,

אני 13 משחקים שזה 258 שקל

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by kfirlion,

ראלי WRC ראלי דקאר פורמולה 1 ומה עוד? תנו רק שמות של מירוצים של מכוניות....

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  5. אז ככה אני מתגייס עוד מעט לצבא...ואני עובד מעל לשנה...אני רוצה לדעת האם מגיע לי פיצויים על התפטרות לצורך שירות צבאי...ואם אפשר אז איפה זה כתוב בחוק?.. איך אני יכול לחשב את גובהה הפיצויי?.. והאם עובד שמתגייס והוא עובד מעל 11 חודשים ועדיים לא שנה זכאי גם הוא לפיצויים.... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by BetZeFer,

זה אומר שהחוי שלהם לא עומד מגיל מסוים? חחח לא לנעול

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. אני מיתכוון לבוא לשם ולהגיד איבדתי את הת.ז להביא תמונה והם יעשו לי ת.ז חדשה בלי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by pavelr,

נתקלתי באתר הזה http://cyber-knowledge.net/videos/videos.php והחלטתי לחלוק את ה"אוצר" הזה עם כולם (למרות שחלק מהקליפים עלולים לא לעבוד לצערי). *זהירות: סכנה של התמכרות. ד"א ה"קליפ" Wishmaster של Nightwish ממש קורע, מאוד ממליץ עליו.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by BetZeFer,

שלום,אני רוצה את המשפט הזה שקרטמן אומר באנגלית כל הזמן להציל את הרשויות או משהו כזה. תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by sevenX,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: http://www.youtube.com/watch?v=eKV3gMTOaAg

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by intel suck,

. נתון: <B=90°, <C=30° ADחוצה זווית <A 10ס"מ=AD. חשבו את אורכי הקטעים: BD, DC, AB, AC

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by Nahum2,

http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mikko,

https://www.misradia.co.il מישהו קנה שם? זה בטוח?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  14. קראתי עכשיו כתבה ב- PCFORMAT האחרון (195) I copied the following from PCFormat magazine- Ah, the anonimity of the internet. Behind the avatar BoZan442, you're safe from physical harm, and can make your opinions felt without fear of physical reprisal. At least, that's what John Jones of Clacton, Essex, thought in December 2005, after a chatroom disagreement with another poster. As a result of the events, The Old Bailey recently played host to the first conviction for a crime which, according to Detective constable Chris Creagh, was "The first instance of web-rage attack." After Gibbons accused jones of spreading malicious rumours about him online, there was a threatening e…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eliprodigy,

הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר) בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ? בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  16. שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אז ככה, קודם כל תודה למי שעזר פעם שעברה! הפרויקט הזה הוא לדעתי יותר מסובך מהקודם. הפעם צריך לבנות חפץ כלשהו, שיקח כדור במרחק 1.5 מטר ממנו, וימשוך אותו קצת אחורה. הרעיון הוא ששני מכשירים כאלה (שונים כמובן, אחד של כל קבוצה) יעמדו אחד מול השני במרחק של 3 מטרים, ובניהם יהיה כדור. המטרה של כל קבוצה היא להגיע אל הכדור ראשונה, ולגרום לו לעבור אל ה"טריטוריה" שלה. כללים: 1) אסור להשתמש במרכיבים אלקטרוניים וכו'. 2) מקור הכוח יהיה שתי גומיות (משרדיות, לא משנה איזה) בלבד! 3) הגודל המקסימלי הוא 30X30X30 ס"מ. במקרה של שימוש בזרוע כל שהיא, היא צריכה להיות מקופלת או טלסקופית למשל, כך שלפני ההפעלה המכשיר לא יחרוג מהמידות. *הכדור הוא כדור מטקות רגיל, כמו פעם שעברה. לדעתי יש שתי ש…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

http://www.metacafe.co.il/watch/336783/mike_the_best/ תהנו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אז ככה היום ב12 ניכנסתי למחשב היתעסקתי אם תוכנות ופיתאום באיזה קייגן אחד נישמע צליל מדהים שכזה לא שמעתי ואני כבר איזה שעה שומע אותו הוא פשוט מרגיע כזה צליל מדהים אז אמרתי לעצמי בוא נשתף את HWZONE ואתם יודעים שבחלק מהקייגנים יש צלילים כאלו לעיתים רחוקות/קרובות. תהנו מהצלילים. משהו מיוחד. אני כבר מכור לזה! הקובץ מצורף למטה תורידו אותו וכשאתם לוחצים אתם מתחילים לישמוע תצלילים המדהימים האלו זה פשוט מתנגן בצורה הכי טובה. וגם רציתי לישמוע את דעתכם.. וגם אם יש לכם מנגינות או צלילים כאלו אני ישמח אם תשתפו אותי ותביאו לינקים. תודה. ועוד משהו אחרון שמעניין אותי נורא איך הם עושים את זה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1781

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by coolmeen,

שלום לכולם, אני לומד במגמת מחשבים בבית ספר בעיקף של 10 יח"ל הכוללות 5 יח"ל עיוניות ו5 יח"ל פרוייקט. השאלה היא האם על כל אחד מהמקצועות של ה5 יחידות יש לי בונוס או יש לי רק על אחד מהם.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by tom123,

אצל אורי גלר.... אולי הוא מעפן אבל הוא מביא את בי ג'ז

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.