עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. כמו בכותרת המפוצצת, אני זקוק לכתבה על מוצר כלשהו (רצוי מתחום המחשוב) שתהליך ייצורו הוזל משמעותית ולכן הוא יכול להיכנס לשווקים של מדינות מתפתחות. לכל מרימי הגבה שקוראים את זה ותוהים מה אני רוצה מהחיים שלהם, זה בשביל עבודה בשיווק (בין היתר על המודל של ורנון למחזור חיי מוצר). חרשתי על האינטרנט לא מצאתי.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by CASIOMAN,

אז ככה אתמול יצא לי לראות כמה קטעים מסרט אימה ב DVD אצל חברים ועכשיו הוא בצבא ואני רוצה לדעת תשם של הסרט בסרט מסופר על ילד סיני קטן שהורג אנשים ומפחיד אותם וגם הוא עושה קולות חתול ומין תקתוקים כאלה יש למישהו מושג על מה אני מדבר :s05:

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by H3rzoG,

למישהו יש במקרה הזמנות פנויות ל- http://torrentbytes.net/ ?? יש לי הזמנה לטורנטיט אבל אני לא מסתדר כ"כ עם האתר הזה, אז מישהו צריך ..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by nivz,

דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  5. אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by imp,

הציונים שלי לא גבוהים מספיק כדי להתקבל לבצפר שאני רוצה, וכבר אין מה לעשות לגבי התעודה הזו, אבל עדיין לא הדפיסו את התעודות ולמורה שלי יש את הציונים של כל התלמידים על דיסקט, עכשיו אם הייתי יודע מה בדיוק הציונים של כל תלמיד ואיך בדיוק הציונים כתובים הייתי יכול לעשות את זה בעצמי, לתת לעצמי ציונים גבוהים יותר ולהחליף את הדיסקטים, אבל אין לי מושג איך הדיסקט נראה, וגם אני לא יכול לגנוב את הדיסקט לשנות את הציונים ואז לחזיר כי המורה שלי תשים לב שהדיסקט נעלם, עוד מעט ידפיסו את התעודות ואז כבר לא יהיה לי מה לעשות בעניין בבקשה תעזרו לי.

7. http://www.gagreport.com/funny_videos_crazy_christmas_lights.htm כל הכבוד למי שעשה את זה ... המוזיקה מצחיקה ברמות... מעיין אם אפשר להשכיר את השירותים שלו כדי שיעשה משהו כזה רק בקטן יותר כתאורה למחשב...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  8. אני עומד לסיים יג' ולהתחיל את השירות שלי היום קיבלתי את השאלון הזה ואלה הן האופציות שלי: 1. חיל האוויר 2. חיל הים 3. חיל התקשוב 4. חיל מודיעין ( שלפי מה שהבנתי צריך בשבילו יד' ) 5. חיל חימוש הבקשה שלי היא אם תוכלו להסביר לי מה יותר טוב, איפה התנאים יותר טובים ( לפי התנאי שירות של חיל האוויר זה נראה גן עדן שם ), מה יותר יתן לי בחיים, איזה חיל יותר מעניין? תגובות שלכם נורא חשובות לי, אשמח לקבל כמה שיותר תגובות על מנת שאני יותר שקט עם עצמי והבחירה שאני עושה תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. סליחה על הספאם חיפשתי הרבה ולא מצאתי למישהו יש מושג אך אומרים חומר תשמורת באנגלית? חומר התשמורת בגוף האדם זה הגליקוגן. נגיד ואני רוצה להגיד שגליקוגן זה חומר תשמורת אז איך אני אומר The Glycogen is the HOMER TISHMORET in the body.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by BeNzZy-BoY,

אני לא בטוח שזה התרגום הנכון בעברית אבל באנגלית זה המחזה.. בקיצור אני צריך סיכום כלשהו בעברית או באנגלית על המחזה תודה רבה בן.

• 4 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  12. שמעו אני רוצבה להזמין מחשב מ newegg החנות מחשבים האמריקאית אז תגדיו לי אם כדאי ואם אתם יודעים שהוא מאובטח ואני יקבל את המוצרים שאני מזמין

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.

14. Started by avivlevy,

איזה קסם http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=221494&sid=10

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  15. אני חייב לשלוח פקס דחוף ואין לי כאן באזור (אני בעבודה) ואין לי אפשרות גם במחשב. מישהו אולי יכול לשלוח לי את הקובץ דרך המחשב שלו ?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by tombcatz,

בהתחלה רציתי לעבור לORANGE מפלאפון,אבל אני כנראה אוותר...כי אני לא מוצא באורנג' מכשירים מספיק אטרקטיביים במכיר נורמאלי...פרט למוטורלה אי 1000,אבל אמרתם שהוא חרא... הקיצר,חשבתי לעשות TRADE IN בפלאפון וככה לקבל את הSK TV SLIDER [דור שלישי] יחסית בזול מישהו יכול לתת חוות דעת?איך הפלאפון? [לפחות מבחינת עיצוב-הפלאפון מאוד דק וקל לעומת פלאפונים דור 3 אחרים]

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by gal_il50,

מה אתם אומרים עליו שווה ?

18. Started by junkam,

סיפור מטורף: אישה רצחה את חבר שלה באמצעות מכות של הiPod לראש

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

אמריקאים :kopfpatsch: http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Basketgirl/ ד"א יש פה גם כל מני סירטון זה פשוט מצחיק הנה כמה המלצות Amateur Stuntman Martial Arts Hops ויש שם עוד מלא זה פשוט חובה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. OGLE-2005-BLG-390Lb http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206934,00.html http://he.wikipedia.org/wiki/OGLE-2005-BLG-390Lb "עתידו של האדם הוא בחלל. מושבות על המאדים, אסטרואידים כחומרי גלם וכמובן - מסעות למערכות שמש אחרות. כל יום שאנו מעכבים את התוכניות הללו, קטן הסיכוי שהמין האנושי יישרוד בטווח הארוך. "

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. אז ככה הרבה מהידע יש לי וספרים יש לי . מדובר על למידה עצמית יש לי ספרים מג'ון ברייס ועוד חומר. השאלה שלי היא קודם כל האם בכלל כדאי וזה משתלם ? כמה עולות הבחינות ? ואיפה עושים אותן ? והאם יש למשהוא טיפים מה באמת צריך לדעת ? או שיש לו טפסי בחינות ישנות ? או DUMP ים למניהם ברשת של המבחנים האלו ? חברי הפורום, אשמח לקבל עצות ,טיפים וכול מה שאפשר ? בעיקר אם יש כאלו שעשו תעודה כזאת או משהו בסיגנון והם עובדים בתחום ... תודה מראש חברים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

האם אני היחיד שGMAIL לא עובד לו עכשיו?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by miki16,

מה זה חיישן מהירות שמעתי שייש דבר כזה במאורר או במארז לא זוכר.. משהו יכול להסביר לי..?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.