עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ultras5,

שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמו בKSP, LOGICPC וכו', ישנן חנויות כאלו גם מחו"ל שמאפשרות לבנות מחשב מחלקים? חיפשתי ולא מצאתי... תודה!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by MalGano,

http://www.youtube.com/watch?v=aiXunpWEz4s :-X לא חשבתי שדבר כזה אפשרי

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

שלום לכולם,אתמול קיבלתי את המנילה ( שאלון העדפות) של צה"ל,מנילה קרבית פרופיל 72. יש לי בעיה ואני לא יודע מה לבחור,אז אני פונה אליכם לעזרה. יש לי כמה וכמה אפשרויות בניהם שיריון,תותחנים,מודיעין שדה(לוחם איסוף) נ"מ,חילוץ והצלה סטילים\דבורים קורס קדץ נהיגה אני לא יודע במה לבחור,את קדץ הנהיגה אני מוריד מהפרק ושיריון אני מוריד מהפרק. מה תיעצו לי,מה לסמן ומה להתרחק.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Devil Servant,

זה לא ממש קשור לפורום תכנות לכן העדפתי לבקש פה. אני צריך תוכנה קטנה בVB שתתמזער ליד השעון ותכנס כל שעה לכתובת http://www.yad2.co.il//MyYad2/MyOrder/Yad1Details.php?SalesID=47693&Up=u זה יעזור לי מאוד חבר'ה תודה!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by ultras5,

אם למישו יש עוד דברים בסגנון שיביא

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה לרזות כמה קילו, רציתי להתייעץ פה מה הדרך הכי טובה להרזייה? הגובה שלי הוא 1.82 מ' ומסה 77 קילו.... כמה אני צריך להרזות? עריכה: אני שמן יותר באזור האגן, בבטן אני יותר רזה....

• 124 תגובות
    • 12.7k צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ben060,

הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

ההורים שלי בתאילנד והם מתכוונים לקנות לי שם PS2 יש משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני הקניה ?? זו אותה קונסולה שיש פה בארץ שיש הבדל בגלל האזורים וכל מיני כאלו??

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. איזה תפקיד זה גארד בכדורסל? יעני הגבוה שמשחק בעמדה 4-5? או רכז?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי מן מד כזה אם תרצו שאני יכול לבחור תמקום שהסמן יעמוד עליו עכשיו סימנתי את ההתחלה כ10% ואת הסוף כ100% עכשיו הערך שהוא 10% זה 35 והערך של ה100% זה 5 (כלומר יורד...) עכשיו אני צריך איזשהי דרך למציאת האחוז שהסמן מראה כלומר אם הסמן נמצא בסוף - כלומר הערך שלו 5 אז הוא יראה שזה ב100% עוד דוגמא אם הסמן שלו נמצא בהתחלה - כלומר הערך שלו 35 אז הוא יראה שזה ב10% או אם הסמן באמצע הוא יראה יראה 55% (זה האמצע מ10% עד 100%) והערך שלו יהיה 20(נראה לי) אני מקווה שהבנתם... אתם יכולים לקחת את הערך שבו נמצא הסמן כX

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  16. http://collegehumor.com/video:1737561/context/popular

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by royk50,

http://www.slyck.com/story1390.html באנגלית

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by Internal,

תגידו אני לא מבין חסר כל כך הרבה פרטים שהיו בפרק הקודם מישו הבין מה קרה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

טוב יש לי עבודה ואני צריך לעשות מצגת על כדורסל... עכשיו אני רוצה כל מיני קטעים בעיקר מצחיקים כאלה שקשורים לכדורסל וגם קטעים וקטעים מצחקים ומדהימים

• 14 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by lmlm,

חבר שלי מחו"ל רוצה להתקשר אלי לפאלפון .איך אפשר? האם צריך +972 ואז תמספר פלאפון?(כי אני יודע שזה של בזק ואין לי מושג מה עם פלאפונים)או אחרת? (אם זה חשוב,אני בסלקום) תודה

• 8 תגובות
    • 24.6k צפיות
  21. אני לא להוט להיות קרבי במיוחד, אבל אני מקווה שאני אתקבל למודיעין שדה . מישהו ממכם שירת ב"לוחם חילוץ והצלה" ויש לו משהו להגיד על זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by tominalex,

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by Shane McMahon,

קיצור שמה מייצרים הכל..בשוק מוצאים מלא עודפי ייצור בזול רצח..מה כדאי לקנות?

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  24. היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. אני בטוח שזה שאלה שאף פעם לא שאלו אבל החלטתי לישאול מה לדעתכם השמפו והקונדישינר הכי איכותיים בארץ... ומה אתם ממליצים..

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים