עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ultras5,

מבין השלושה: -פרארי -פורשה -למבורגיני אני מתכוון לדגמים הכי יקרים של כל אחד מהם מי עולה הכי הרבה? סתם ידע כללי.. 8) (אני יודע שפורשה נחשבת פה להכי זולה)

• 40 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by itaysp,

חבר שלי שלח לי את זה לא מזמן.. הוא אמר שהוא לא הצליח וגם אני לא אחרי מספר רב של פעמי התייאשתי.. http://www.gizmodo.com/?refId=231891 מישהו שמע על זה? או הצליח להשיג באמת הזמנה?

5. Started by The Dom,

יש לי עבודה וגוגל החליט לנטוש אותי והאנציקלופדיה שיש לי לא עוזרת. יש איזושהי ספריה פתוחה בשבת בסביבות המרכז?

• 8 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. Started by silky,

טוב, אז החלטתי לפתוח את האשכול הבא, למטרה שכל מי שרוצה, יביא לפה זוג של אנשים , שדומים מאוד מאוד אחד לשני, יחד עם תמונות המוכיחות זאת, ויטען שהם אחים. מה אני ראשון? בסדר... שמעתם שרוג'ר פדרר (NO1 בטניס) וקוונטין טרנטינו(במאי סרטים, קיל ביל,כלבי אשמורת וכו')? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  7. Started by orlevi_85,

אני צריך המלצות לטראקים/טראנסים יפים לא כבדים כאלו עם מנגינות כאלה יפות וגם חלק חזקים ממש ! אני רוצה דברים מוכרים אם הפשאר לא איכפת לי חדש או ישן שיהיה דברים אששש! תודה!

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by First Squad,

בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?

• 8 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. Started by yot,

שלום היום כל מי שמתגייס במרץ 07 קיבל תאריכי גיוס מעודכנים לפי השיבוץ שלו (אני קיבלתי ל-15/3) איזה תאריך אתם קיבלתם? תוכלו לבדוק לאן אתם מיועדים בעזרת הרשימה הבאה: 11/2/2007: קצונה ייעודית- שלישות 12/2/2007: מודיעין 16-17/2/2007: סוף שבוע נעים 25/2/2007: פקמ"ציות, סייעות לרופאי שיניים 27/2/2007: מודיעין 2-3/3/2007: סוף שבוע נעים 4/3/2007: חיל הים: סטי"לים, דבורים, סנפיר (?!) 7/3/2007: משרד הביטחון 8/3/2007: מודיעין (אלקטרוניקה), מש"קי ביטחון שדה 9-10/3/2007: סוף שבוע נעים 11/3/2007: מש"קיות ת"ש, מש"קיות עלייה, בקריות שליטה, מד"ניות 12/3/2007: חובשי מרפאה 13/3/2007: תאריך חי"ר כללי צפי גיוסים קרביים (משוער)- 11/3: חטיבת גולני 12/3: חטיבת גב…

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  10. מחפש שירים ישנים משהו בסיגנון של Georgia , im no good אני חייב לציין שהשירים המחודשים ממש הורסים את השיר האם יש גם אלבומים שאפשר ליקנות בחניות מסויימות בצפון?

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  11. ראיתי באמזון מגברים במחיר מציאה יחסית לארץ אמרתי לעצמי בונא רעיון טוב..אבל יש מכס בישראל עשיתי חיפוש בגוגל וראיתי שהמכס לוקח 32 % מס על מגברים השאלה שלי אם אני מזמין מאמאזון המכס יעלו עלי ? או האם המוח היהודי מצא איזשהי דרך לקצץ במכס ?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. Started by ofeky1,

איך אני יכול לשלם לrapidshare כדי לקבל חשבון פרימיום אצלם? איזה ויזה צריך? ואם משהו עשה את זה ויכול להסביר לי יותר אני ישמח בגלל שזה אתר בין לאומי

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  13. אם עכשיו אני בא עם דרכון רומני האם זה מאפשר לי לעבוד בצורה חוקית באנגליה ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by dsane,

נכון שהוא בטכניון אבל זה לא אומר שהוא לא בן אדם! מזל טוב ליומולדת 20! שתמצא זמן לעצור את הלחץ ולהנות מהחיים וכמובן לפי המסורת 20 שמנמנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד שמנמן לשנה הבאה תהנה מהקידומת החדשה ותבלה בנעימים עד 100 כמו 20. ולסיום מזל"ט [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Axel Foley,

מתי חוזרת העונה ה-3? נמאס לי כבר לחכות...

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by Crown,

אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם, עבר עלי יום די קשה - והחלטתי להוציא את כל העצבים על לוח אם - לא ידוע וכרטיס מסך - Geforce 5 תמונות: כמובן שחצי מהלחקים נשארו ב-''זירת הפשע''. נו... מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by aleXtazi,

בלי ש ידעתי התברר שהמצלמה שלי היתה בבית ולא אצל אחותי כמו שחשבתי... אז יצאתי וצילמתי קצת וזה מה שראיתי בדרך ה STI ה Q7

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by shay33,

שבת שלום מה זה ספיקו? מועדון ספיקו הינו מועדון חברים גלובלי, המבוסס על האמונה כי כל אדם באשר הוא יכול להנות מחופש תנועה, עיסוק, מידע ותקשורת (ראו את המניפסט שלנו). טלפוניה חינמית מהווה בסיס לחופש הדיבור והמידע אשר הינו ערך בסיסי לחיים דמוקרטיים ולכלכלה צומחת. ספיקו מספק שירותי תקשורת חינמיים המבוססים על רשת האינטרנט, המיועדים לחברי "מועדון ספיקו" בלבד. המועדון מאפשר לחבריו להתקשר לכל מספר טלפון או סלולארי בעולם, בחינם וללא כל התחייבות, ובכפוף לתנאי השימוש. איננו מבקשים מהחברים פרטים אישיים למעט שם משתמש, ודואר אלקטרוני. ההתחברות היא פשוטה ומהירה, ע"י רישום, קבלת מספר מקומי בישראל, והורדת תוכנת טלפון אינטרנטי. מרגע שהתחברתם, כל מי שמעוניין להשיג אתכם, יחייג את מספרכם …

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by xtx,

http://www.youtube.com/watch?v=nAmddu8mCPE&mode=related&search=

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. (403 Forbidden Unauthorized IP address.)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13869 אני אוהב את נינטנדו וחושב לקנות את הWII בעתיד אבל חננות כאלה לא בדיוק עוזרים לנינטנדו

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים