כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
חחח הישראלים האלה טיפשים! assaf Disabled Israel This account has been disabled Join Date 2007-01-24 14:32:47 (2 days ago) Last Seen 2007-01-26 22:26:32 (47 minutes ago) Uploaded 378,183.55 TB Downloaded 1.26 GB Share Ratio 307,217,938.001 Rank User Uploaded UL Speed Downloaded DL Speed Ratio Joined 1 assaf 378,183.55 TB 1.87 TB/s 1.26 GB 6.55 kB/s 307,217,938.00 2007-01-24 (2 days ago) הייתי חייב זה פשוט הצחיק אותי... רק שזה לא יגרום להם להוציא איזה אנטיצ'יט או באן לכל הארץ
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
דילמה אמיתית בשבילי... אולי גם בשביל אחרים. אני לא רוצה שה PS3 יגזול לי את החיים ... אבל... כמו שאומר הסלוגן "זה חזק ממך". life ? life : PS3 יכול להיות רק שכתבתי את זה כבר הוכחתי ש life=NULL
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מישהו יודע? ואני מבקש בלי תגובות מפגרות כמו: "את מי זה מעניין?" "מה אתה שומע אותו בכלל?" תודה. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13170 לא הגזימו בכלל.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הלכנו כמה חברים היום לסטאנד אפ של שחר חסון היה דווקא שיא המצחיק..הרבה יותר ממה שאני זוכר אותו...בהתחלה הוא סתם נראה לי כמו אחד על סמי מרץ שמתלהב מעצמו חח אבל היום הוא דווקא הוכיח שהוא דיי מצחיק בכל אופן אני חושב שהכי מצחיק זה שלום אסייג והאמת,שאולי אפילו שחר חסון מועמד לתואר...חח צחקתי היום דיי טוב....מי הכי מצחיק אותכם?
-
- 49 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתייחס למשקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות
-
- 61 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שלח לי את זה לא מזמן.. הוא אמר שהוא לא הצליח וגם אני לא אחרי מספר רב של פעמי התייאשתי.. http://www.gizmodo.com/?refId=231891 מישהו שמע על זה? או הצליח להשיג באמת הזמנה?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי עבודה וגוגל החליט לנטוש אותי והאנציקלופדיה שיש לי לא עוזרת. יש איזושהי ספריה פתוחה בשבת בסביבות המרכז?
-
- 8 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לפתוח את האשכול הבא, למטרה שכל מי שרוצה, יביא לפה זוג של אנשים , שדומים מאוד מאוד אחד לשני, יחד עם תמונות המוכיחות זאת, ויטען שהם אחים. מה אני ראשון? בסדר... שמעתם שרוג'ר פדרר (NO1 בטניס) וקוונטין טרנטינו(במאי סרטים, קיל ביל,כלבי אשמורת וכו')? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטראקים/טראנסים יפים לא כבדים כאלו עם מנגינות כאלה יפות וגם חלק חזקים ממש ! אני רוצה דברים מוכרים אם הפשאר לא איכפת לי חדש או ישן שיהיה דברים אששש! תודה!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-