עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Iko89,

כלב נובח חתול מיילל ציפור מצייצת אריה שואג סוס צוהל ופיל ?? (זה לא חידה, אני מחפש תתשובה..)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by SHOOTER8,

בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by eladbu,

מה פירוש המילה recursively???

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. אז כך בתור אחד שמטורף על הסרט הזה { וחרש עליו המון בשירות הצבאי זהו גבעת חלפון } עינתי היום במקרה פה בויקיפדיה http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 ופתאום נתקלתי ב- בחנו את עצמכם טריויה * מה הם מצלה, מרעש והחפצה? הכירו את שלוש המילים החדשות. * מה היא חמרמורת? * מה פירוש ראשי התיבות [glow=red,2,300]קמרשהלור"ל?[/glow] http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A7%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%A8%22%D7%9C וזה עצר לי את הנשימה לכמה שניות אם זה ישן בבקשה אז תתחילו עם זה { אוף זה ישן אוף היום קיבלתי במייל}

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר

8. Started by Ghosthunter,

ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eyaler,

יום כיפור מתקרב - ואני כבר נהיה רעב שמעתי שמועה שיש מקומות שפתוחים ביפו ביום הנלוז מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות
  10. התחלתי ללמוד אני מחר אסיים בערך ואני רוצה לגשת השבוע אני בראשון גר מה צריך להביא?אני יודע שצריך תעודת זהות אבל משהו טופס ירוק מה זה? וגם בדיקת ראיה צריך?אפשר מכל רופא עיניים לגשת? תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. לומדים את זה איפה שהוא? איך אני יודע שאני פונה לחוקר פרטי שהוא מבין בכלל בנושא ולא צריך להיות אינסטלטור למשל או מוכר בשוק במקום. איפה לומדים את סודות המקצוע? אם יש סימוכין ממקור אמין או מילות מפתח שאני יוכל למצוא מידע על זה בגוגל זה יהיה מצויין. כי אחרי שקצת חרשתי, מצאתי שמספיק להיות במשטרה צבאית או התמחות 3 שנים במשרד חקירות. השאלה אם כל תפקיד זוטר במשטרה צבאית (או משרד חקירות בהדרכתו של המנהל שם), נותן לי את הידע הדרוש למקצוע? מי מפקח על זה?

12. Started by eliil1,

^ כותרת

• 61 תגובות
    • 10k צפיות
  13. גם אודה אם תשלחו לי בפרטי שמות עסקים מורשים שעושים התקנות

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by imac,

הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי

15. Started by ~Pizza~,

שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  16. מה הדברים החשובים שהם קריטיים לגישה נוחה לאתר מה לגבי אחסון? פלאש או HTML? האתר הוא לא חנות אלא אתר אישי שאמור לפרסם פסיכולוגית ולהכיל קטעי וידאו של הופעות שלה בטלויזיה כמו כן מנגנון ליצירת קשר וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by bitonml11,

אני רוצה לקנות נרגילה, אבל שתהיה אחת ממש שווה מה דעתכם על הנרגילות עם השני צינורות?

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  18. אני מחפש דירה בתל אביב - גוש דן עד 2,500 - 3,000 שקלים בחודש. חוץ מהעובדה שאני צריך לחפש שותפים שאני יכול להסתדר איתם (לא מעשנים, מסודרים ועוד) למה צריך לדאוג? איך זה עובד? מה צריך לדאוג שיהיה בחוזה? אין לי ניסיון בתחום ואשמח לשמוע כל עצה.

• 39 תגובות
    • 17.9k צפיות
  19. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. מבזי החדשות הרץ של ynet לא עובד לי. איזה add on אני צריך להוריד? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  22. אני זוכר שיש איזה מספר קצר כזה (כמו *42) שאחרי שמחייגים אותו אז אומרים לך את המספר שממנו חייגת. כמובן שאני מדבר על בזק בלבד. מה המספר הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 26.2k צפיות
  23. השאלה כתובה בנושא... בנוסף: 1. כמה זה עולה? 2. האם יש מבחנים? 3. האם זה שווה את הטרחה והכסף? 4. ההסמכה היא בינלאומית? אשמח לכמה שיותר פרטים תודה רבה! נדב

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.