עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon26,

אני נפגש עם מישהי בתל אביב בקניון עזריאלי שבוע הבא. זה סוג של דייט. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות בתל אביב? אולי יש איזה סרט טוב, משהו רומנטי למשל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by FARKASH7,

קיבלתי זימון ורציתי לדעת מה עושים שם.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. קיבלתי זימון למבחני התאמה לחיל המודיעין. למישהו יש מושג מה עושים שם? (זימון ראשון) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yambtz,

ביום שישי נסעתי לתל-נוף כי 3 נווטים וטייס מטייסת F15 חגגו טיסה אחרונה שלהם, ואחד מהם היה עם אבא שלי בקורס טייס. הפ טסו נמוך מעלינו, עשו כמה תרגילים ונחתו, ואז חנו ליד הדת"ק איפה שאנחנו עמדנו. בתור אחד שגם ככה שוקל את זה ברצינות, לא היה צריך הרבה יותר מזה כדי שאני אחליט סופית לנסות ללכת. קיצר, אני רוצה לדעת אם מישהו פה יודע מה המבדקים לקורס טייס, ואם אולי יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את הסיכויים שלי להתקבל.

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by The_overclocker,

מה עושים במכון ווינגייט בכיתה י"ב כשלוקחים אותכם לשם ? הבנתי שלא תהיה פעילות ספורטיבית, אלא סדנאות או איזה קקה אחר. מישהו שהיה שם יכול להגיד מה עושים שם ? אני פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך מחר.. חוץ מלהכיר את הדיונות של יום סיירות

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  6. בקיצור עבדתי מיוני עד תחילת אמצע אוגוסט במפעל, אני אמור לקבל בסביבות ה1-2 אלף ש"ח על אוגוסט והמשכורת לא נכנסה. אבא שלי גם עובד במפעל וכרגע הולכים שם הליכים של לקראת סגירה ( ככה זה נראה, לא אמרו להם עדין כלום) היום כבר ה11 והמשכורת עדין לא נכנסה לאף אחד מהעובדים. מה קורה במקרים כאלו?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי? זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה. אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם. אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות ש…

• 33 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. חח אתה מגיע ו ? נוגעים בך ? יש לך מבחנים ?

• 90 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  10. אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. שלום, עזרו לי ממש בפורום הזה ובנו לי אחלה מפרט (ואני כבר מת לקבל את המחשב הזה). לאחר מכן, חיפשתי מחוץ לאתר חנויות מומלצות (כי אסור להמליץ פה על חנויות... ובצדק). ואז ביקשתי מהחנות הצעת מחיר אך החברה הזו עובדת עם סוגי רכיבים מסוימים ולכן קיבלתי בחזרה מפרט אחר שבמקום 2200 שקל עולה 2700. מה כדאי לעשות? האם הייתי צריך לפרסם בהודעה המקורית את החנות שבה אני רוצה לקנות כדי שיבנו לי על פי החנות הזאת? להוסיף את ה 500 שקל? מה בדרך כלל עושים אנשים במקרה זה? (אני מת"א) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by kukuriku,

עשיתי מנויי בתמימותי ל3 שנים, חודשיים לפני שהם הפסיקו את ההפצה למנויים. שילמתי הרבה כסף. מישהו יודע אם יש איזו התארגנות מצד בעלי המנויים לתביעה יצוגית או משהו כזה. למה החברה נרכשה ע"י חברה אחרת והם אומרים שהם כבר לא קשורים לזה. או אם מישהו שמע על איזה פרסום חדש לגבי זה. והאם אתם מציעים לי להגיש תביעה אישית או משהו כזה. אני צריך יעוץ, תודה. :-)

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  15. בשבועות האחרונים התופעה הזאת לא מפסיקה. בעבר לא היו לי את הבעיות האלה ולכן חשבתי שזה יחלוף אבל אני לא רואה שזה נגמר. יש לי AdBlock 2.5.65 ו-Poper Blocker 1.72. זה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lost Spirit,

ליד הבית שלי עכשיו חזרה מבית הספר [1500 מטר ריצה אחרי ספורט ] עקצה אותי יתושה. מה עושים נגד זה? זה מקשיח לי את איזור העקיצה :-X ונראה כאילו היא עקצה אותי מספר פעמים או יותר מדויק, עקצה אותי ואז סיבבתי את היד כאינסטינק ו"שרטה" אותי ובפרק היד :-X אז מה יש לעשות נגד זה?

• 31 תגובות
    • 12.3k צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אהלן אנשים, יש לי בערך 6000 שקל בכיס (באחד המכנסיים) ובא לי להוציא אותם על מחשב בנז למשחקים... אבל עומדת בפני דילמה, עם 6000 שקל, אני יכול לקנות אופנוע/טוסטוס (אני בן 16.5 - סיפור עצוב) או מקרן לחדר ויש לי גם רמקולים היקפיים בשביל זה וכדומה... אז מה כדאי? במילים אחרות, מה אתם הייתם קונים ב6K?

• 80 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. שלום כולם! כל שנה אני נתקל באותה בעיה מוסרית, אני בן אדם מאוד ציוני ולקראת כל יום עצמאות כל פעם שאני נוסע ברכב שלי ואני רואה את הדיגלונים האלה שמתחברים לחלונות על הכביש אני פשוט חייב לעצור ולהרים את הדגל, זה פשוט לא נראה לי הגיוני שדורסים אותו שוב ושוב... עכשיו אני תמיד שואל את עצמי, אם לדברי דת (להבדיל אלף הבדלות כן?), יש גניזה מה יש לסמלי מדינה? מה קורה אם נניח יש לי דגל שתליתי והוא התבלה? או בן אדם כמוני שאחרי יום העצמאות התא מטען שלו נראה כמו תא מטען של אנטי ישראלי? לזרוק את הדגלים לזבל פשוט לא נראה לי הגיוני! מה הדרך להתמודד עם סמלי מדינה שנשחקו\התבלו?

• 35 תגובות
    • 11.3k צפיות
  19. מישהו קנה את הדיסק הזה ממני, חדש. אני קניתי אותות מלייף. כידוע הם פשטו את הרגל די מזמן. איך אפשר להחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. במקרה תפסתי את זה... האם אפשר לחבר חיבור ישיר למחשב ;D(מקווה שכן...,חוסך כרטיס טלוויזיה ובלאגן!). לא מצאתי על זה שום דבר במדריך,ד"א זה חיבור USB סטנדרטי לחלוטין.

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  21. Started by digitalseeker,

אני כיום משתכר ב21,000 ש"ח בחודש (לא כולל בונוסים) כאשר הנטו שלי יוצא בסביבות 14. אני עוסק בנוסף בתחום הדרכות - שעבורו אני מספק קבלות (עוסק פטור) - ומרוויח בממוצע כ4000-6000 ש"ח בחודש. (יש לציין שאני גר בירושלים ונוסע לאיזור המרכז להדריך) העניין הוא שמס הכנסה אוהב אותי כל כך ומחבק אותי כבר ב35 אחוזים. כמובן שביטוח לאומי וביטוח בריאות גם כן אוהבים לחבק חזק חזק ולקחת את הנתח שלהם. השאלה הנשאלת - מה אני יכול לעשות כדי לחסוך לי הוצאות במתנה למדינה. מישהו מתמצא להגיד לי אם יש טעם לקחת ליסינג לדוגמה ? דברים אחרים שיכולים להועיל ? המלצה על רואה חשבון ירושלמי לעוסקים פטורים ?

22. Started by Googleness,

אני לפני מעבר דירה ואני מנקה את המחסנים והזבל בבית אז בין שקיות זבל למכירות של דברים ביד 2 נתקלתי במגילת העצמאות מודפסת ומהודרת שחולקה בעיתון מעריב לכבוד יום העצמאות ה11 של מדינת ישראל. חבל לי לזרוק את זה ואני יודע שאם אני אשמור אותה היא תיהרס לחלוטין... שווה משהו? לזרוק לפח? יש מישהו שקונה דברים כאלה? מוזיאון עממי של שכונה או משהו לתרום לו אותה?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יכול להיות שבקרוב אני עובר לadsl, והמודם שיש לי בכבלים, הוא שלי. כאילו לא בהשכרה, אלא שייך לי. מה אני עושה איתו? למכור לא נראה לי שמישהו יקנה, ותבל בטח לא יתנו לי עליו החזר או משהו, אז אין מה לעשות? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.