כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מענין אותי מה הגובה של המגדלים
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה כדאי (לא לילדים מתחת ל18 ) the white niga is Cool... 8)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי 95% מהסרט.. בבקשה הסבר...
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש סיכוי שחיים רמון יכנס לכלא אם יורשע?
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שיש את הפרומו של ארץ נהדרת... "I DONT KNOW BUT I...." זה המילים שאני יודע מישהו יודע את הם של השיר?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
-
-
אז חברים, נכון זה ישמע לכם מיותר אבל יש לי מן סטייה כזאת. אני אוהב גאדג'טים, לא לאו דווקא אלקטרוניים אלא כל מה שהוא חדש חדיש ועתידני. אז לאחר צפייה מרובה הושק היום (1.2.2007) רשמית ברשתות המובחרות תער הגילוח החדש של ג'ילט, התער שנקרא FUSION בולט בעיקר בכך שהוא מצוייד לא ב-3לא ב-4אלא בחמישה להבי גילוח. חמשת להבי הגילוח, כמו ב MACH3 TURBO אינם נשחקים או מחלידים (שאני אומר אינם נשחקים אני מתכוון אינם נקודה, אפשר להשתמש באותו להב יום יום שנה שלמה והוא עדיין נותר חד כחדש, מעולה). הלהבים ב "FUSION" (חמישה במספר כבר אמרנו?) ממוקמים בזווית חדה יותר ובמרחק קטן יותר אחד מן השני, מה שמבטיח ע"פ ג'ילט, גילוח קרוב יותר, נח יותר ופחות גירוי בעור. לצורך השוואה, תמונת ה M3 מסדרת MACH…
-
- 111 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם אבא שלי לעבוןדה לעזור לו שם עם כל מיני שטויות... היו לו כמה מחשבים ישנים בצד שהתחלתי לפרק משעמום... מצאתי אוצרות 3 מעבדים PENTIUM MMX הנראים כאן: מעבד אחד בלתי ידוע שמודבק לו בדבק טרמי הצלעות קירור, אני חושד שזה 486 אבל זה מבוסס רק על זה שעל המארז היה כתוב 486... וכמובן האוצר הכי גדול שהיה שם: דיסק קשיח בנפח דמיוני ובלתי יאמן של 255.9 מגה בייט! וגם כמובן לוח אם עם 6 מקומות לזיכרון... 3 מתוכם נראו כמו SDRAM והשלוש השניים לא זיהיתי... אה וכמעט שכחתי... יש שם כמובן בחמשבים את הכוננים המגנטיים הישנים האלה, הדיסקטים הגדולים... באחד מהמחשבים האלה מצאתי "דיסקט" (איך קראו לזה?) שהיה כתוב עליו משהו מסים 1994 זה רק עושה לי חשק לשמור את הדיסק און קי…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
-
כותרת ;D
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!
-
- 70 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין מיצובושי סופר לנסרGL ל GLXI תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.idobarkan.com/katzav.html http://www.idobarkan.com/nassralla/funny_nassralla.html http://zone.walla.co.il/?w=//935963 TASCAM
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי תפקיד שנוגע לניהול ! הברקת באופן שוטף... באגים, הפרעות תיפעול ועבודה באופן שוטף וסופר מרצועי על התוכנה. יש מישהו שמבין עניין ויכול לתת לי רקע או איזשהו מושג מול מה אני הולך לעמוד. חשוב לציין שאני יעבור חפיפה על התוכנה והכל אבל סתם להעשרה כללית אם יש פה איזה שפיץ לצורך העניין! תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר שבועיים חולדה חצופה מאוד במחסן, עכשיו הבעיה היא שהיא החליטה לתפס אלינו הבייתה. כבר 3 ימים שאני חי בפחד, כל יום קם בבוקר רואה משהו אחר מכורסם, פעם חזה עוף ששהשארתי להפשיר על השיש, פעם תפוחי אדמה, פעם קרע את כל החבלילה של הלחם. העניין הוא שכל הבית סגור, איך הוא לעזעזל נכנס ויוצא? בקיצור אני חי בפחד בביתי שלי, איזה דפוק זה אה? אז שאלה לי אליכם מישהו היה בסרט הזה פעם? מה עושים מה הכי יעיל, קיצר איך אני נפטר מהרוע בהתגלמותו הזה?
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מוריד סרטים באימיול (רק חוקיים, ואתם לא יכולים להוכיח אחרת) ואני שם לב שסרטים אמריקאיים שאמורים להיות באנגלית שכתוב עליהם צרפתית ספרדית איטלקית הם בעלי הרבה יותר מקורות. מה שונה בהם? הם מדובבים לשפות שונות, רק הוסיפו להם כתוביות, או מה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
למי שמכיר את 2 הלהקות האדירות האלה.... אני מחפש עוד להקות בסגנון שלהם אז אם מישהו יכול להמליץ..אני אשמח!!! תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שאומרים שמפסיקים לעשן התאבון גדל,לכמה זמן זה נמשך הצורך לאכול יותר?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-