כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אם אני מבטל אותו קורה משהו <?
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני מחפש תשמות באנגלית ל- 1-סידרה של אסונות טבע שאולי יקרו בעתיד אחד הפרקים אם אני זוכר נכון זה סופר הר געש בעיברית ובטח יש עוד דברים בסגנון בפרק המסוים הזה משחזרים מה היה קורה אם הייתה יתפרצות הר געש ענקית בילוסטון 2-סידרה בStar World על ניתוחים פלסטים ויופי אין לי מושג איך לתרגם לעיברית אז בגיבריש זה וולטי אינסנטי (המילה האחרונה זה טירוף באנגלית ) בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם
-
- 73 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, אני כנראה בתהליכי הקמת אתר ואני מחפש את ההוסטינג הכי טוב שאפשר למצוא בישראל מבחינת תשלום\אמינות ראיתי כל מיני webgate.co.il ועוד השאלה היא - מה הכי טוב? (למישהו יש תושבה לזה?) ואם לא- אז למישהו יש המלצות לתת לגבי חברות כאלה או אחרות- יתקבלו בברכה אני מחפש שרת שיתמוף ב MYSQL ו PHP , ככה שזה לא משנה אם זה שרת לינוקס או WINDOWS תודה רבה רועי
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמיר בבקשה את מסד הנתונים המצורף מ ACCESS 2000 ל ACCESS 97? (תודה מראש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמה עולה רשיון אופנוע ??? ואיפה ניתן ללמוד באזור פ"ת?? תודההה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
זה כדאי (לא לילדים מתחת ל18 ) the white niga is Cool... 8)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למשל- כמה לוקחים בד"כ על ייעוץ בנושא סאונד, אם הלקוח הוא סטודיו? כנראה נקרית בפני הזדמנות מוזהבת D: מי שקצת מתמצא במחירים - בבקשה הגיבו.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט.... ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\ *כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html בטוח נתקלתם בזה מתישהו...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת באגיז על רמה... לא JANCO או חברות מטומטמות?(כמו X BOY). למרות שזה יישמע מטומטם: בבקשה בלי המלצות על MADMAN ואם אתם יכולים תביאו גם תמונה של הג'ינס שמוכרים בחנות. לא משהו שפריקים/פריקים למחצה יסתובבו איתם אלא משהו שכאלה ששומעים ראפ יסתובבו איתם (כמה שזה יישמע מטומטם- לG UNIT יש דווקא ג'ינסים יפים)
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם מציאת קרובי משפחה, סבא שלי היה בשואה, וניצל ממנה, מאז הוא אף פעם לא שמע או ראה את המשפחה שלו, לאחרונה נודע לו שמישהו בעיר בסביבות מולדתו עם אותו שם משפחה כמו שלו מחפש אותו, וביקש ממני לנסות ולמצוא את האדם הזה(שם, כתובת, טלפון שלו, כל דבר...) העיר היא טארנוס בפולין, באנגלית Tarnow || וויקיפדיה -http://en.wikipedia.org/wiki/Tarn%C3%B3w בכל מקרה, אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא טלפון, פקס, אימייל או כל דבר שיוכל לעזור לי במציאת רשימת אנשים שגרים בעיר הזאת כדי שאני יוכל לאתר את האדם בעזרת השם משפחה שלו אני יודה לו מאוד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כבר הרבה זמן אני מחפש איזה שיר, טראנס ליתר דיוק. אני לא יודע אם הוא חדש פשוט בזמן האחרון אני שומע אותו הרבה בברים ובמעודנים למינהם. הטאנס הולך כמובן עם בומים ויש ברקע זמר ששאומר מש'ו כמו Fresh Up או Pursh up או מש'ו בסגנון. אני מודה מאוד לעוזרים, מתן
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כלומר ישנם ראשי תיבות לתארים כמו בוגר למדעי ... נחשב כ BA מוסמך נחשב ל BSC וזה.. מישהו יודע איך הסימול של הנדסאי ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/412867/how_to_shower_men_women/
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנהה חחחח כבר חזרתי מהבגרות [הלך אש :-) ]
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מענין אותי מה הגובה של המגדלים
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-