עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 104952,

אני לא רוצה להסתמך על הביקורות בזאפ

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by x-dude,

http://www.metacafe.com/watch/419694/arab_game

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, אני צריך משדר שישדר סרטים\מוזיקה מהמחשב לטלווזיה. חשוב שהמשדר יהיה אקטיבי במרחק של כ- 15 מטר ושישדר באיכות טובה... צריך כרטיס מסך AiW בשביל זה ? אם אין לי AiW אני אוכל להקליט דרך זה ? זה נכנס דרך USB ? והכי חשוב , איפה משיגים אחד כזה וכמה זה עולה... אני תריך שרק יענה על הדרישות , לא מעבר ורצוי שיהיה כמה שיותר זול ! תודה רבה רבה ...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. שאלה בכותרת ^^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. ארכיאולוגים מצאו שרידים של תרבות עתיקה תסריט מפוסל בדקדקנות על לוח חולי מסר מוזר הופיע על תוכנית עתידית שנקראת Thurley חיצים של תרבות Pictic מפוזרים בכל מקום . מסמנים מלחמת שבבים גדולה באופק מאיימת להעיף את Jeremiah Siloconopolis IIIהשליט של התרבות המתחרה מכסאו לפי דעתי זה המצאה אבל אם זה אמיתי זה מגניב כי שימו לב לשם של השליט שיעפו מכסאו הוא מזכיר קצת את המילה סיליקון יענו שבבי סיליקון אני לא מצליח להעלות תמונה אז תכנסו לאתר כדאי להבין למה אני מתכוון http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37452 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by the red dragon,

מה השעה עכשיו באמסטרדם?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

אף פעם לא הבנתי למה מספרים [5164] עושים בלגן תרשמו שורה חדשה שמתחילה במספר ותנסו לרשום משהו לפני מככה - 5555 שלום ל - בלובלו 5555 שלום ! זה כזה מעצבן! למה זה? למה זה לא כמו תו רגיל הרי זה אותו דבר לו? טו!?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. ^ זמרים מחו"ל תודה

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by Cupid Me,

זה הסרט שבסופו מתברר שבראד פיט בעצם סובל מפיצול אישיות?

11. Started by JHONLEV,

מישהו מכיר אתר אינטרנט ישראלי טוב שמוכר קסמם קלפים וכו'.?

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  12. או אם אפשר לקנות מראש כמות של עיתונים נגיד של שלוש חודשים קדימה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. http://rotorooter.com/john/index.php הדבר הזה אמיתי לגמרי ולפי האתר אפשר לזכות באחד כזה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. Started by intel suck,

זה התרגיל: (M=2 (4,5 תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by 104952,

אני חייב לדעת אם יש פה קהל מסוים שאוהב את הלהקה....כיוון שישנם תהליכים של התארגנות לקראת הבאת הלהקה לארץ בפורום מיוז בתפוז... מי שאוהב שיכתוב . הנה פורום מיוז הישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=861 והנה דף שמסביר את הצעדים להבאתם לארץ- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=861&msgid=93099802

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Holography,

כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. אם אני מבטל אותו קורה משהו <?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  21. Started by T-Flash,

מה רכיב החומרה האהוב אצלכם במחשב? רכיב חומרה אהוב מבחינת ההתעניינות בתחומו או הידע עליו. יאללה תצביעו!!!

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני מחפש תשמות באנגלית ל- 1-סידרה של אסונות טבע שאולי יקרו בעתיד אחד הפרקים אם אני זוכר נכון זה סופר הר געש בעיברית ובטח יש עוד דברים בסגנון בפרק המסוים הזה משחזרים מה היה קורה אם הייתה יתפרצות הר געש ענקית בילוסטון 2-סידרה בStar World על ניתוחים פלסטים ויופי אין לי מושג איך לתרגם לעיברית אז בגיבריש זה וולטי אינסנטי (המילה האחרונה זה טירוף באנגלית ) בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by ppe,

איך מעלים תמונות בפורום? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  24. היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Kidney_stonE,

4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם

• 73 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.