עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש אהבתי את האלבום. תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. שיורדים מדרכה עם האוטו יש סיכוי לפגיעה בשילדה(שסי)?( מי שלא מבין שלא יענה)

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by eegg,

מישהו מכיר את החידון הזה : http://www.1234.co.il/game אני צריך עזרה בשאלה 29

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

והחידה היא: ג'ון - אוהב - 400 לא אוהב - 300 אוהב - 100 לא אוהב - 99 אוהב - 3600 לא אוהב - 3700 מה ג'ון אוהב? א.900 ב.1000 ג.1100 ד.1200 כל מי שעונה שיגיד למה הוא בחר בתשובה שלו.. אמרו לי 2 דרכים שמצביעות על אותו אחד, אבל נראה מה אתם חושבים

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  5. אני מחפש שם של סרט לא חדש, בו אדם לבוש בחולצה לבנה ומכנס שחור פוטר מעבודתו במפעל ליצור פצצות והוא חוזר לביתו, שבעצם הוא כבר לא נשוי ואסור לו להתקרב לאשתו לשעבר ולבתו. בדרך הוא עובר במכולת, שם הוא לא בדיוק מרוצה ממחיר של פחית והורס את כל החנות. אח"כ נכנס לחנות מוצרי צבא של נאצי והורג אותו וגם מבקר בסוג של מקדונלס. בסוף שוטר יורה בו והוא נופל למים כשבידו רובה מים. ככה בערך הולך הסרט, מישהו אולי ראה אותו וזוכר את שמו? תודה!

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by neogod,

אני זקוק לשמות של שירי אהבה רומנטיים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

אינטל פתח תקוה בפארק אזורים.... תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by R9547655G,

אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by בייגל טוסט,

כותרת

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Thadar,

בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by approx,

אז מיהו הסטיג ? (הלבן לא השחור)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by eliav-peretz,

אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.

13. Started by Component,

אהלן, נזכרתי בסרט שראיתי פעם. דובר שם על חבורה של ילדים, ביחד עם המורה שלהם, שמרמים בתחרות ידע בין בין בתי ספר (גונבים את המבחנים מראש), ובסוף נתפסים. חיפוש בגוגל לא הניב דבר. מישהו מכיר את הסרט? תודה.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. פרק אדיר, צחקתי כול הפרק, מצחיק לאללה וגם אלה מאיתנו שלא רואים את הסידרה באופן קבוע יעלו חיוך. מומלץ

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חוצפה! תקראו את התגובות>> "הילדון הזה מקומו בhwzone, שם הוא יוכל לאונן כמה שהוא ירצה עם בני גילו הטיפשים (שימו לב, אני אומר שהוא יוכל עם בני גילו הטיפשים ולא שכל בני גילו טיפשים) העדיף לא ללמוד ולא לשנות את התנהגותו." http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=25797&gid=25786 גועל נפש

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Dr. Evil,

אז ככה, מחר המבחן ומשום מה שכחתי איך לפתור דיפרנציאלי הנה תרגיל פשוט שאני מסתבך איתו: נתונה הפונציה y=x^3+ax-1. בנקודה x=-1 מעבירים משיק לגרף הפונקציה. א. הבע את השיפוע בעזרת a. ב. נתון ששיפוע המשיק הנ"ל הוא 1. מצא את a ואת נקודת ההשקה. ג. מצא את משוואת המשיק. שכחתי איך פותרים ולכן אשמח אם תפתרו (כלומר, דרך) ואני אלמד בדרך זו. תודה!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  17. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Porsche-Boxster-LOW-RESERVE-SPORTS-CAR-HERES-YOUR-CHANCE-BEFORE-SUMMER_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6015QQihZ017QQitemZ270089138135QQrdZ1#mainImage אם אני קונה את זה ב 15000$ כמה יצטרך לשלם על ההפלגה המכס וכו'? שזה יהיה פה כמה אני יצטרך להוציא מהכיס?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. איך זה הולך שם? זה כמו מכירה פומבית וההצעה הכי גבוהה מתקבלת? כי זה נראה לי ממש מוזר אם לא.... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ferrari-360-Spider-F1-2005-FERRARI-360-SPYDER-F1_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ84156QQihZ007QQitemZ170080162145QQrdZ1

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Noither,

זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. יש לי נוקיה 6131 אם זה משנה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Skid,

http://www.break.com/index/inhaling_alchohol_with_a_hooka.html הגיוני שהקרח היבש ישא איתו מולקולות של אלכוהול? ובכל מקרה יהיה עדיף 100אחוז אלכוהול לא?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by tom123,

שירים בסגנון של- 01-infected_mushroom_-_becoming_insane וגם 05. Sesto Sento - Disconnecting אני פשוט רוצה טראנסים שהם לא חפירות יענו הקצב משתנה יש מנגינה וכו' יש המצלות? תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by משתמש כבד,

אל תחשבו מה המטרה פשוט תצביעו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kobi_af,

שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses

• 5 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים