כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה, מחפש המלצה על חנות מחשבים אמינה (עם מחירים סבירים) שבונה מחשבים לפי מפרט.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב, אני בכיתה י', מחר יש לי מבחן משווה שעוסק בגזרות, שחבור, הבנת הנקרא ותורת ההגה. למען האמת לא הולך לי השנה בלשון, הציונים שלי נעים סביבות ה - 70-80 ככשנה שעברה היה לי 95 בלי יותר מידי מאמץ.. אבל הגעתי לכיתה י' והבנתי כמה שעברית זו שפה דפוקה עם כל הגזרות האלה.. רציתי לדעת איזה ציון בגרות מספיק לי בשביל להתקבל בעתיד לאן שארצה. כל הגזרות האלה זה התגלמות הרשע, אין לי מושג איך אני אצליח לקבל ציון של מעל 85 מחר, וזה מבחן שמשפיע מאוד על המגן שלי.. אז בחזרה לשאלה - מה צריך להיות הציון המינימלי בשביל שלא יעשו לי שום בעיות איתו?
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , באתר של KSP מתחייבים למחירים הזולים ברשת\פרסום אחר . להלן: !!! מתחייבים למחירים הנמוכים ביותר !!! באם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר או מערכת מחשב באספקה מידית ובמחיר זול יותר מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם, וזו התחייבות !!! אני רוצה לקנות מהם מפרט כולל אבל המחיר של ה-3800X2 גבוה יחסית אצלהם וניתן להשגה ברשת ב-620+- . האם למישהו יש ניסיון עם התחייבות כזאת מצידם ? בכלל, איתי עוד מס' חנויות שמצהירים למחירים הכי נמוכים והתחייבות כזו או אחרת . תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מצאתי לעצמי עוד גוב אני הפכתי מבדיוק לפני שעתיים למורה מחשבים ואנגלית לשני ילדים (כיתה ה' ו- ו') השאלה כמה לקחת לשעה?
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני מקבל שיחות טלפון מוקלטות לבית מחברת "גולדן דיל" מדבר אחת בשם מיכאל ואומר שזכיתי במתנה בגלל שהיינו לקוחות אבל אין לי שמץ מה זאת החברה הזאת! (אני תמיד מנתק באמצע לא שומע עד הסוף) וזה האתר שמצאתי עליהם (ונראה די מפוקפק) זה נראה לי יותר מידי כמו ניסיון עוקץ מישהו כאן מכיר תחברה שיכול לאמת את השערה שלי? http://www.goldendeal.co.il/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו האם ניתן למשוך סכום של 704 שח מהבנק ?כי זה מה שרשום לי בתדפיס שהוצאתי רק עכשיו שמתי לב וזה קרא כבר לפני איהז חודשיים רק אחשב ראיתי ?האם יתכן שזה טעות או משהו ?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לשלוח מהאתר TIGERDIRECT לארץ, ורציתי לדעת מה העלות הנוספת מעבר למוצר והמשלוח (מכס+מע"מ). תודה מראש(:
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
היי אני יודע שרשמתי כאן כבר מלא בעיות בלימודים ושזה כבר נהיה HOMEWORK ZONE בזכותי אבל אני צריך שאלה אחרונה גולש סקי שמסתו היא 80 ק"ג מחליק מפסגת הר בגובה 300 מטר בהגיעו לרגלי ההר יש לו אנרגיית תנועה של 150,000 ג'ול חשבו כמה מאנרגיית הגובה שלו הפכה לאנרגיית חום בהנחה שאנרגיית הגובה מתגלגלת רק לאנרגיית תנועה ואנרגיית חום? ארני צריך גם את הנוסחה אם אפשר תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אטמי אוזניים גדולות ... משהו מכיר איפה ניתן לקנות ומה כדי? ואם האלקטרוניות באמת שוות ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קרוב לבית סניף של KSP.. לא קניתי שם אף פעם שום דבר ואני לא מכיר אותם... כדאי ללכת אליהם או שיש איזה משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פי סי סנטר קמפוס שופ ירדן פי סי פסקל פריקמון די די אמנות המחשב wtf? מחשב נייד שאני רוצה לקנות (DV6160) בערך באותו טווח מחירים בחנויות הנ"ל, מיכוון שאני לא מכיר אף אחת מהחנויות האלה הייתי שמח אם מישהו יתן המלצה כזאת או אחרת. (מוזר שבקטגוריה מחשבים החנויות האלה כמעט תמיד יוצאות ראשונות בחיפוש של זאפ.. )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.englishrussia.com/?p=547 נראה ונשמע מבטיח מאוד! (במיוחד לרוסים)
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספרים של אבטחת מידע וללמוד ..איפה ניתן לקנות ואיזה ספרים מומלצים למתחילים .
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מסקרן אותי לדעת למה כשמורידים סרטי dvdrip או סרטים בפורמט דומה יש את הפסים השחורים הגדולים האלה?? למה זה מועיל? והאם יש דר להעלים אותם עם תוכנה כל שהיא? (**מקווה שזה לא ווארז.)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם למישהו פה יש ניסיון עם החנויות של א&א מחשבים? alef-alef.co.il??? כי אני מתכנן לקנות מהם מחשב ואני רוצה לדעת אם כדאי לקנות מהם, יש להם 2 סניפים בנתניה וסניף בחדרה...
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://img291.imageshack.us/my.php?image=vvvkk0.swf עדיף לבחור שם ברזולוציה של 1024x768
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שמעתי את זה בערוץ 24, שיר שך עידן רייכל בסגנון אתיופי (לא שמתי לב לשם השיר) מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
לקראת ארבע הדקות האחרונות של סמולוויל (פרק 15) רץ ברקע שיר שנשמע מאוד נחמד, אבל אני לא מצליח למצוא מה השם שלו! חלק מהליריקה שלו: some people living in this world and don't know why ....... לא הצלחתי למצוא בגוגל.. מישהו ראה את הסדרה ומכיר מה שם השיר?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז חברים, נכון זה ישמע לכם מיותר אבל יש לי מן סטייה כזאת. אני אוהב גאדג'טים, לא לאו דווקא אלקטרוניים אלא כל מה שהוא חדש חדיש ועתידני. אז לאחר צפייה מרובה הושק היום (1.2.2007) רשמית ברשתות המובחרות תער הגילוח החדש של ג'ילט, התער שנקרא FUSION בולט בעיקר בכך שהוא מצוייד לא ב-3לא ב-4אלא בחמישה להבי גילוח. חמשת להבי הגילוח, כמו ב MACH3 TURBO אינם נשחקים או מחלידים (שאני אומר אינם נשחקים אני מתכוון אינם נקודה, אפשר להשתמש באותו להב יום יום שנה שלמה והוא עדיין נותר חד כחדש, מעולה). הלהבים ב "FUSION" (חמישה במספר כבר אמרנו?) ממוקמים בזווית חדה יותר ובמרחק קטן יותר אחד מן השני, מה שמבטיח ע"פ ג'ילט, גילוח קרוב יותר, נח יותר ופחות גירוי בעור. לצורך השוואה, תמונת ה M3 מסדרת MACH…
-
- 111 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ זרוע כזאת למסך LCD? http://cableorganizer.com/lcd-mounts/lcd-monitor-mount-arms.htm
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-