כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לפתוח עסק שגובה כסף מהלקוחות באמצעות SMS. בדיוק כמו שמצביעים למתמודדים בכוכב נולד או כמו התרומות האלה שמתפרסמות פעם בכמה זמן וזה מחייב את החשבון החודשי של הטלפון ב-X שקלים. לאן הוא צריך לפנות כדי לברר על זה פרטים?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך הוראות הגעה ליום הגיוס הקרוב .מפה,קישור,אתר כלשהו אם מידע אני מי קרית מוצקין תחנה מרכזית חוף הכרמל מאיר זורע 1 חיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שמטיל ספק, התמונה אמיתית לחלוטין!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נסיך מצרים ראיתי כבר וממש נהנתי. יש עוד איזה סרט המדבר על עשרת המכות ויציאת מצרים וכדומה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ארצה לדעת כיצד אפשר לקחת מחשב שלם בנוי (מארז מסך וכו) ופשוט מאד להעביר אותו לחול, איך לעשות את זה, מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה וכמה זה יעלה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אנגולה: ברזיל: בוריקנה פסו: אירופה: סומליה: ארה"ב: קולומביה: סין:
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה למתוח כבל רשת בין חדרי לבין חדרו של אחי. כרגע יש לי רשת אלחוטית- אבל אחוז התעבורה עומדים על 45-55 אחוז בממוצע. לא משהו. הגעתי למסקנה שרשת חוטית עדיפה. בכל מקרה- בין חדרי לחדר של אח שלי ישנו מסדרון באורך של כ 5-6 מטרים. כמו יש ישנה תעלת מזגן. שקלתי לקנות כבל ולהעביר דרכם. אבל מה שרציתי לדעת מעבר לכך- זה איך לעזעזל מעבירים כבל בתשתית הקיימת בבית? (למשל דרך התעלות של הטלווזיה) תודה
-
- 16 תגובות
- 34.5k צפיות
-
-
YO ALL! באיזה בושם אתם משתמשים? [glow=red,2,300] CK ONE BLACK EDITION [/glow] [glow=red,2,300]AQUA DE GIO[/glow]
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אין מחשב שיודע לחשב את זה?מחשב על?מה עם המחשבים של IBM,אף-אחד לא ניסה את זה?סימולטורים של מזג האוויר/חלל יותר 'פשוטים' לחישוב? סתם בשביל השאלה?
-
- 29 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1181405845/65095/ הם לא מצאו שם יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
טוב ראיתי את הכתבה הזאת http://cafe.themarker.com/view.php?t=616455 זה נראה לי כתבה דיי פראנואידית... אבל עדיין אני רוצה לדעת, האם זה אמיתי מה שרשום שם??? אני שותה כל יום שקית ליטר של חלב, לפעמים יותר מזה ולפעמים פחות וגם אוכל לא מעט מעדני חלב (בעיקר בשביל חלבון וכו..) אבל הכתבה דיי מלחיצה, כלמור גם אם היא אמת אני אמשיך לשתות חלב בכמויות כיאני מכור אבל אני אוכל להפחית במעדנים... אולי זה סתם פראנואיד או מחקרים ישנים (אני מקווה).. תנו את דעתכם \ הידע שלכם \ מקור אמין יותר.
-
- 53 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין DW-6900 לבין DW-9052. איזה כדאי לקחת? אבקש גם הסבר... שימו לב שאני קונה עוד כמה שעות אז אני מבקש לענות כמה שיותר מהר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים ששולחים לישראל (עם מחירים טובים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
*פרסום באתר עולה כסף* זה הלינק לבילדר של האתר. זה הבילדר באתר הכרטיסי מסך לא משהו שם אבל תמיד אפשר לקנות ממקום אחר את הכרטיס יש שם רק גיפורסים. 8)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נציגת כח אדם אוואטסורסינג התקשרה אלי לגבי עבודה " טכנאי מחשבים " ובסוף אמרה לי " אני מעבירה את הקורות חיים שלך למנהל גיוס אם זה רלוונטי נחזור אלייך " זה חארטה נכון ? למה היא צריכה להעביר את הקורות חיים למנהל גיוס ? זה נשמע לי כמו " אתה לא מתאים אבל לא נעים להגיד לך את זה בפנים " , יש 2 אפשרויות : 1. שהיא עושה סינון ואם זה רלוונטי שולחת אותי באותה שיחה לחברה ( היא התקשרה ב 17:30 בערב ) 2 . או שהיא שולחת את הקורות חיים שלי לחברה שאני אמור לעבודה בה ואם זה רלוונטי הם חוזרים אלי , אפשרות 2 ניראת לי לא הגיונית הרי הכח אדם עושה סינון לא ? אם כח אדם אומר " שלחתי את הקורות חיים לחברה אם זה רלוונטי יחזרו אלייך " זה אמיתי או סתם כי לא נעים ? למישהו יש ניסיון בזה ?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://ten-li.ath.cx/index.php אתר למתרת מכירה של דברים . שם אפשר למכור מה שרוצים . (דברים חוקיים כמובן ) .
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://theteatime.free.fr/talc/rocky.html LOL! מצחיק לאללה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום המליצו לי פה על מחשב... באיזה אתר הכי טוב לקנות חלקי מחשב? האתר צריך לתת הנחה על מזומן... עדיפות לאיזור המרכז כי אם מתקלקל משהו לא שווה לנסוע ולשלוח את החלק... שהיו זולים, ושרות טוב... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-