עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

שלום, אני צריך לקנות saltpeter ואין לי מושג מה זה... ראיתי סרטון של הכנת פצצת עשן וזה אחד המרכיבים...

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by mei,

מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. 2 מאמנים פחדנים... במיוחד אלי כהן שישנה שיטה משו... בהתחלה פתח התקפי מכבי היו הרבה יותר טובים. אחר כך התעסק בסגירה על השחקנים של חיפה. החלוצים שיחקו כמו קשרים... אני מרחם על עומר פרץ... הוא חלוץ והמאמן אומר לו לשחק כמו מגן. די זה לא יכול להיות ככה! שראיתי את נמני מתחמם אמרתי "או! רק שלא יוציא את שבחון..." ומי יצא? נכון! שבחון. גם אם יפסיד לא יקרה כלום! עדיף לנצח משחק אחד ולהפסיד משחק אחד מאשר 2 תיקו. תמיד צריך לחשוב על איך לנצח ולא על איך לסגו את הקבוצה השניה. גם אם זה בקרית אליעזר נגד חיפה. ומשה ביטון נשאר לבד למעלה מה הוא כבר יכול לעשות... הוא נגד 2 בלמים. עד שהגיע להזדמנות במזל הוא החטיא. למה? בגלל שהוא לא נגע בכדור כל המשחק. אם היה מעביר כמה פסים הוא היה יותר חם ולא י…

4. Started by nVIDIA70,

שלום אני מחפש שם של טראנס. מישהוא יודע איך קוראים לטראנס הזה שיש בו כאילו צפירות של סירנות (הוא דיי קיצבי) ,ויש בו משהוא על בטרייה (חבר שלי אמר לי...) .אני חושב שהוא דיי חדש וגם דיי פופולרי.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. הנה דיון שנערך על איך לעבוד על המדפסת. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 איזה סרט הם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by T_C,

שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by navk2,

לא יודע איך קוראים לו אבל משמעים אותו הרבה ברדיו...

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by b-or,

ממש יפה, אולי זה ישן, אבל נהנתי ורציתי לשתף אתכם.. אגב, מישהו מזהה את הטראק שמתחיל ב4:12? (בדיוק אחרי שנגן הכינור מסיים) בעיקרון זאת נעימה, אבל מאיזה טראק זה? :jump:

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  9. שלום, רציתי לשאול איך אני יכול להגיע מנתניה לאוניברסיטת בר אילן ? איזו דרך עדיפה יותר ? רכבת / אוטובוס ? אני צריך להיות שם מחר בשעה 9:00, מתי אני צריך לצאת כדי להגיע בזמן ? תודה רבה מראש ..

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

אני יודע את זה השיר הזה Lil Jon-Get Low וזהו.... מישהו מכיר עוד?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  11. השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  12. היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by FPSbanana,

איפה הנקודות אצל אישה שיגרמו לה להגיע לאורגזמה יותר מהר? וזה אותו דבר אצל בנות 17??

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אני במצב נואש שכחתי איך למצוא אורך של קו כל שהוא. נניח שהקו שלי הוא קו סופי עם קצוות x1, y1 x2, y1 איך אני מוצא את האורך של הקו הזה? יש לציין x1 != x2 וגם y1 != y2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by 1nstall,

סוף שבוע טוב לכולם. ניזכרתי עכשיו שיש לי את כל העונות של southpark (חוץ מהתשיעית) על המחשב. וכמובן שאין לי כוח לראות הכל, אז איזה פרקים היו הכי טובים\מצחיקים לדעתכם? תודה Install

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by שמואלל,

שלום, ראיתי פעם שמישהוא הביא תאתר הזה (קישור)של גוגל שמפרש אתרים כמו nazgol אכשיו אשמח עם מישהוא יביא לי תאתר של גוגל שמפרש תודה שמואל.

18. חוץ ממהירות אינטרנט עצומה איזה מחשב צריך להיות עליו המידע שמועבר לאנשים? הכוונה שלי היא לרשת מחשבים שמיליון אנשים יורידו ממנה במהירות המקסימלית של האינטרנט שלהם.. אז איזה סוג של מחשב צריך בשביל זה? זאת אומרת צריך מעבד ממש חזק? זיכרון חזק? או שמספיק משהו חזק אבל לא משהו בשמיים ומה שחשוב זה מהירות האינטרנט.. ובכלל כזה דבר אפשרי? למשל לחברה שאין לה בעיית תקציב..

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by mei,

רציתי לדעת מה זה כושר הבחנה של ממיר הכוונה היא לממיר A\D או D\A כמו ממבחני הנדסאים... תודה

• 1 תגובה
    • 8.5k צפיות
  20. יש לי 2 תרגילים של מבחן הנדסאי של שנה שעברה ואני חייב לדעת דרך הפיתרון. מצורף קובץ PDF עם התרגילים. אשמח לפיתרון סרוק ... תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הרי אם הציבור לא ממן אותם וכל אחד יכול להיכנס לאתרים האלה בחינם אז איך הם שוות כלכך הרבה כסף והבעלים שלהם כלכך עשירים? כאילו חוץ מפרסומת ממה עוד הם יכולים להרוויח? מניות בבורסה או דברים כאלה?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by silky,

אהלן, ידוע לי שמותר לייבא עד 3 סלולרים מחו"ל באופן פרטי. השאלה שלי היא: אם אני מקבל במשלוחים מכשירים סלולרים, אז כל פעם שמגיע סלולרי הם מסמנים +1 לי, או שזה עובד בצורה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. כמעט ניצול מקסימלי ב P2P אחרי סבל ממושך ב 012 מקסימום הורדה על 20...... ואחרי 7 מדור גהנום להתנתק מהם..... הגיע הספק הכי נורמלי לנקודות זמן זו 014. מכל הבחינות קרעתי אותם...ובדקתי ואכן הם הדהבסט כרגע. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031586.jpg והגעתי גם ליותר מ 600KB/S . ועוד פרט הגבלת מהירות בעת ההורדה ל30 . בדרך כלל מעלה על 65-67.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2007 בשעה 00:52:36 איטי להחריד......http://img2.tapuz.co.il/forums/1_94031876.jpg

• 85 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. אני מתאמן בחדר כושר ויש המון סוגי אבקות. עכשיו השאלה שלי אם אני באמת צריך את זה? כי יש תמיד ת'טונה שלנו אבל ממה שאני הבנתי זה יכול לגרום להרעלת כספית. ואיזה סוג של אבקה היא הכי מומלצת. תודה מראש

• 133 תגובות
    • 9.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים