עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guarding angel,

מה זה "מצב שינה"? איך בנאדם נכנס למצב "שינה" האם יש הגבלה של "מצב שינה"?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by kawaii,

עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by nadavtwtw,

אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by harry,

מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by roes,

מה זה bit ?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by tom123,

COMPANY או COMPUTER

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nice,

אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח. קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה. ומה זה: VAPORISATEUR NATURAL SPARY? בעיקר מה זה VAPORISATEUR תודה

• 45 תגובות
    • 27.6k צפיות
  8. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Ash Binary,

אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tom123,

חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by ariel7766,

יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by harry,

לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.

• 23 תגובות
    • 9.3k צפיות
  16. Started by omnius,

תאמינו או לא, אבל אין לי מושג מה זה pay pal! חיפשתי בפורום, ורק הבנתי שזה מין סוג של כ. אשראי. אז... א. האם הוא אמין? ב. איך עושים כזה? ג. (הכי חשוב בשבילי) האם אפשר לשלם איתו על World of Warcraft?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dol222,

שלום תמיד אני רואה שרשום על כל מיני מוצרים בדגם שלהם RETAIL...כמו בכרטיסי מסך וצורבים לדוגמא. מה זה אומר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 7.7k צפיות
  19. Started by asmon,

ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by weissby,

אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .

22. Started by raiman1,

נא לא להפנות לויקיפדיה. הערך כתוב באנגלית ולא ממש הבנתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by chenrp,

שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by daniel89,

אני רואה בפורום הרבה פעמים אומרים אוברקלוק או OC מה זה אומר ומה זה עושה??? ד"א אוברקלוק ו-OC זה אותו דבר? דניאל.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  25. Started by יניב קופר,

GenuineIntel, Intel Pentium 4, MMX @ 2800 MH

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.