עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by harry,

לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.

• 23 תגובות
    • 9.2k צפיות
  4. Started by omnius,

תאמינו או לא, אבל אין לי מושג מה זה pay pal! חיפשתי בפורום, ורק הבנתי שזה מין סוג של כ. אשראי. אז... א. האם הוא אמין? ב. איך עושים כזה? ג. (הכי חשוב בשבילי) האם אפשר לשלם איתו על World of Warcraft?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dol222,

שלום תמיד אני רואה שרשום על כל מיני מוצרים בדגם שלהם RETAIL...כמו בכרטיסי מסך וצורבים לדוגמא. מה זה אומר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 7.6k צפיות
  7. Started by asmon,

ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by weissby,

אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Dj_Infernal,

יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by raiman1,

נא לא להפנות לויקיפדיה. הערך כתוב באנגלית ולא ממש הבנתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by daniel89,

אני רואה בפורום הרבה פעמים אומרים אוברקלוק או OC מה זה אומר ומה זה עושה??? ד"א אוברקלוק ו-OC זה אותו דבר? דניאל.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. Started by יניב קופר,

GenuineIntel, Intel Pentium 4, MMX @ 2800 MH

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  14. אהלן את ההרכבה של המחשב אני מבין אבל מה זה אומר בדיקת מאמץ? ובדיקות מקיפות? אני אמור לקבל דו"ח מהחנות שקניתי ממנה את המחשב? מה קורה אם הבדיקת מאמץ נכשלה? מה זה אומר? על הרכבת המחשב? תאימות הרכיבים? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2969905,00.html זה אומר שאני לא יקבל תכרטיס מסך שלי.... פנדה מביאה אותו מארצות הברית אוףףף :'(

16. Started by taimor,

התקשרתי לנזק בין לאומי לשואל מה פשר האי יציבות בחיבור אינטרנט =\ אז ענה לי ת'אמת אחד דיי מפגר שלא מבין כלום שכמו רובוט שאל אותי ניסית לנתק את המודם ועשית ריסט ? אמרתי לו כן, תעשה, עשיתי אמר אצלנו נראה הכל תקין תתקשר לHOT, ככה בדיוק. אחרי חצי שעה שחיכיתי בטלפון ענה לי ואחרי שדיברתי איתו הוא אמר לי שהוא שם את המודם במעקב ולא לנתק ת'מודם במשך 24 שעות ואם יש תקלה ככה נדע יותר ברור מאיפה באה. בגלל שאני יודע שחבר'ה כאן עבדו במוקד תמיכה אז מה זה אומר שהמודם במעקב ? מה הם עושים בעצם ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. ברשותי מספר מעקב על דגם של רכב שאותו רכשתי מEbay במחיר שעולה על 50 דולר, ביקשתי מהמוכר להצהיר כי המחיר נמוך מהנ"ל ונהניתי בחיוב, היום בדקתי בעזרת מספר המעקב בדואר ישראל וזה מה שכתוב, האם זה אומר שאצטרך לשלם מכס? היתכן?

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

כותרת

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  19. Started by redead,

והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by ורודה,

אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מה זה בכדורסל "פסק זמן טלויזיה" פעם ראשונה היום אני שומע את זה.מה זה?

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. עבדתי אצל המעסיק שלי משך כמה שנים ואני עובר עכשיו על התלושי משכורת שקיבלתי ממנו ואני רואה שיש 2 סכומים, אחד שזה הנטו שזה מה שקיבלתי ממנו באמת ועוד אחד שזה הברוטו שזה סכום גבוהה יותר ממה שקיבלתי. מה אומר ברוטו ומה זה נטו? ואיך אני מחשב את הפיצויים שנתיים שאמורים להגיע לי ממנו (או איך שלא קוראם לזה אחרי שמעסיק מפטר עובד)

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by B@By-KiLLeR,

אני באמצע שיעור ( בבצפר ) מישהו יודע מה זה ברקוד ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by the_big,

ראיתי הרבה נושאים ומודעות עם המילים האלו מישהו יכול להסביר לי מה זה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.