כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מה זה "מצב שינה"? איך בנאדם נכנס למצב "שינה" האם יש הגבלה של "מצב שינה"?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
עשיתי היום בדיקת ראיה, והבודק אמר שיש לי -4.5 וצילינדר, עכשיו הוא ניסה להסביר לי, אבל לא ממש הבנתי, מה זה?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
-
אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח. קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה. ומה זה: VAPORISATEUR NATURAL SPARY? בעיקר מה זה VAPORISATEUR תודה
-
- 45 תגובות
- 27.6k צפיות
-
-
EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מפרק כרגע מחשב פנטיום 3 של Dell optiplex GX150 בפאנל הקדמי שלו יש לחצן power ולדים power ו hdd activity מאחוריי הפאנל יש מעגל מודפס שבו נמצאים הלדים והלחצן עצמם (וחיבור של כבל שהולך אליו וזהו). בפאנל הזה יש לד ולחצן נוסף שלא ניתן לראות / ללחוץ אותם כשהפאנל הקדמי מחובר למארז הלדים והלחצנים מסומנים כך אלה שניתן לראות או ללחוץ כשהמארז סגור HDD_LED PWR_LED PWR (לחצן) אלה הנוספים ESUP_LED ESUP (לחצן) הלחצן הוא לחצן normally open רגיל אם 4 רגליים (כל 2 מחוברות במקביל) מה זה ה ESUP הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחח מישהו יודע מה זה? ג'ל קצף? מה עושים איתו? רשום לגוף ולשיער
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי תמונה של לייזר דיסק, אבל לא הבנתי מה הוא עושה ועל איזה טכנולוגיה הוא עובד.. ??? מישהוא מכיר או ראה פעם את המכשיר הזה??? הוא קורא מדיסקים ענקיים, זה אותה שיטת קריאה כמו על הדי וי די או הסידירום?? איפה אפשר לקנות כזה??
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
סליחה על השאלה( גם על הבורות בעצם) אבל........... מה זה לאזעזל lol? אני כל הזמן נתקל בזה ות'אמת אין לי מושג מה זה זה ביטוי שמחה-התלהבות או מה? נ.ב כן אני חדש( כפי שאתם רואים לפי הודעות שלי......) נ.ב 2 לא אני לא מפגר!......טוב לפעמים אבל זה לא נחשב.
-
- 23 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
תאמינו או לא, אבל אין לי מושג מה זה pay pal! חיפשתי בפורום, ורק הבנתי שזה מין סוג של כ. אשראי. אז... א. האם הוא אמין? ב. איך עושים כזה? ג. (הכי חשוב בשבילי) האם אפשר לשלם איתו על World of Warcraft?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תמיד אני רואה שרשום על כל מיני מוצרים בדגם שלהם RETAIL...כמו בכרטיסי מסך וצורבים לדוגמא. מה זה אומר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני חושב שהמושג zimabu eter כן קשור באופן ישיר לטכנולוגיה. האם מישהו מכיר ויודע מה מקור המילה והאם מקורה בשפה שומרונית? אם כן, האם מישהו יכול לשפוך אור בנושא? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה בפורום הרבה פעמים אומרים אוברקלוק או OC מה זה אומר ומה זה עושה??? ד"א אוברקלוק ו-OC זה אותו דבר? דניאל.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-