עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sir f,

במה הפסיכים מאמינים בכלל? ממה שהבנתי חלק מהאמונה שלהם היא שהיו חייזרים מורדים שהוקפאו ונשמרו בתוך הרי געש ואז הם הופשרו והנשמות שלהם התפזרו בעולם וכשהם בתוך אנשים הם גורמים לבעיות אישיות כמו אנטי חברתיות ודברים בסגנון. WTH? :s05:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לכיוון חדרה נתניה. חושך מוחלט נהיגה מסוכנת מתכון מצליח לתאונות

3. Started by galz,

לעולם לא אבין זאת. מה הקטע שבהרבה דיסקים הטראק האחרון הוא בערוך של כל שאר האלבום, בהתחלה שלו יש שיר, ובסופו יש לך שיר מוחבא (הרבה פעמים שיר לא רע בכלל) שכדאי להגיע אליו צריך לסרוק קדימה שעה בטראק הארוך והריק? למה עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by Googleness,

רציתי להזמין מאמזון כמה דברים למחשב (הכי יקר בסל קניות זה 19 דולר), + איזה ספר לאמא שלי. עכשיו באף אחד מהמוצרים לא כתוב שאי אפשר לשלוח לחול כי בחלק כתוב רק בתוך ארה"ב וקנדה. הקיצר אני ניהלתי סדרת התכתבויות עם אמזון ועם החנות של המוצרי מחשב שמוכרים דרכם והם אישרו שאפשר לשלוח לי, אני בה להתקדם לקופה ומה קורה? יש לי על כל הדברים הודעה שהם לא שולחים לישראל. מה הקטע המסריח הזה.!!?!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by YAAKOV33,

??? מה הקטע של דירוג משתמשים ואיך הוא עובד ?? (סליחה על הבורות.. ;D)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שמתם לב שכמעט בכל נעל VANS יש מגן דוד על הסולייה ואם רושמים VANS בעיברית על המקלדת יוצא "השמד" ? ויש עוד כמה פפשוט שחכתי, מה אתם אומרים על זה ? לעשות עליהם חרם יהודי ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by zombie,

עשיתי מנו בנובמבר והם שמו הגבלה של 2.66G ליום! וזה ממש לא מספיק! כשעשיתי לא הודיעו לי שום דבר לגביי ההגבלה! לכמה זמן ההגבלה?והאם אני יקבל פיצוי?(כמו הערכה של המנוי) אני לא מצליח להוריד כלום עם ההגבלה הזאת!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. ראיתי את הסרט אבל מה הקטע עם החרדים מגן דוד וכל זה מה הם יענו יורדים עלינו?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד? תודה לעונים.

• 46 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. למישהו יש מושג מה הקטע של mozilla שהם עולים ככה בגירסאות בצורה לא מבוקרת ?? רק לפני כמה חודשים אני זוכר שהתקנתי פיירפוקס 4 שהוא בדיוק יצא, ועכשיו אני רואה עדכון רישמי לגירסא 7.0.1 הגירסא הקודמת הייתה 6.0 6.0.1 6.0.2 ואז הגיע ה 7 .. הם ניראה לי השתגעו או משהו

12. תסבירו לי בבקשה אם אתם מבינים מה הקטע שלהם עם כל השטויות האלה...?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  13. נראה לי שלפי הנתונים האלו (כניסות לתפוז) משלמים להם לפרסמות, לכן זה לא משנה להם ד"א זה 8 שקל לכל 1000 כניסות אם הייתי רוצה לרמות בלי שום בעיה היו לי 1000 כניסות לפחות ביום.

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  14. היי, עבדתי קצת בקיץ והרווחתי קצת כסף (לא משנה כמה). איך לי כל כך מה לעשות עם הכסך וכנראה שאני אשמור אותו ל"ימים קשים" אבל ריציתי לדעת על קניות טובות שעשיתם בזמן האחרון ואולי זה יתן לי רעיונות. אז יאללה תזרקו מה הקניה הכי טובה שעשיתם בזמן האחרון. כשאני מתכוון קניה טובה זו קניה שאמרתם לעצמכם אחרי "וואלה איזה מזל שקניתי את זה" כמו כן חשוב שהקניה תיהיה משתלמת במחינת מחיר/זמן שימוש/הנאה. עדיף שהקניה תיהיה ניסיון אישי ולא דעה.

• 97 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. Started by ccc,

אומרים לי תביא את המכשיר שלך, תקח חדש ממבחר של איזה 5 סלולרים ועוד תקבל 10 שקל החזר כל חודש... אני מניאק אם הם לא לוקחים איזה סכום סמלי של איזה 900000 שקל... מה התנאים? יש לי סלקום כבר איזה שנה ומשהו.. ואני מדבר ב150 שקל ~~~ בחודש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  16. שני חברים שלי חזרו היום מיום סיירות, חבר אחד שמבחינה פיזית יותר טוב לא קיבל כלום והשני שייטת, אז על פי מה מסננים שם?

17. האם לדעתכם כדאי לעשות מתיחות ב-1 באפריל בסגנון 10 המכות של פסח : דם - לטפטף טמפון ספוג בדם לתוך ספל קפה של מישהו צפרדע- לפזר צפרדעים בבית של מישהו או לשים לו מממ "ראשנים " בספל שתייה כינים -לשים למישהו כינים או פשפשים על השיער ערוב - מממממ לזרוק אותו בג`ונגל? דבר - לשים לו גופות של עכברים מתים בבית חיחחח שחין - לצייר לו פצעים ושהוא יחשוב שזה אבעבועות רוח ברד - לזרוק על מישהו קרח מהגג ארבה - לשים לו חגבים באוכל חושך - לסגור לו את האור שהוא בשרותים מכת בכורות - לרצוח את הבן שלו! מה דעתכם בנושא?

18. הם נקראים אחריהם ! באמת ! Ezra Samual 1 Samual 2

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by abc,

למיני מייזר לתשובה שרשמת לי מה לעזעזל הקשר של רוטר? מה כל דבר מצחיק -רוטר למה סגרת את הת'רד?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  20. מה הרזולוציה הטבעית של מסך 1.8 אינץ mp4 תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני בדרכי להוציא רשיון בעזרת ה' ורציתי לדעת מה הרכב שהכי טוב להתחיל איתו אני לא מהמתלהבים שיש להם רישיון והולכים לקרוע את הרכב אני רוצה רכב שלא לוקח הרבה דלק שיהיה מהיר(לא חייב להגיע ל-100 תוך 2 שניות)שיהיה נח(דבר מאוד חשוב אצלי)ושיחזיק לי משהו כמו 4-5 שנים ויותר תקציב עד 20 אלף תודה לכולם eli_Asus.

• 197 תגובות
    • 17.2k צפיות
  22. Started by sir f,

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%99%D7%AA הייתי רוצה קצת יותר מידע עליהם,מה הרעיון היותר נרחב וכו' (בבקשה בואו לא נהפוך את זה לוויכוח על דת, זה חסר תוחלת. אני בעד איש באמונתו יחיה)

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by aldema,

כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by musari,

מבל"ד ,רע"מ,תע"ל, אני לא מבין בוואלה חדשות אם אין להם כח לכתוב שלא יכתבו... מקור: http://news.walla.co.il/?w=//893507

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.