עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YTZ,

אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by eben,

טוב הוא עובד... אבל לא מוצא תוצאות

3. :-X שנה הבאה אני עולה ליא ואני ורצה לדעת פרטים..תודה

• 39 תגובות
    • 18.1k צפיות
  4. Started by cain_not_abel,

איך אפשר להתחמק משירות בצבא? ומה בריחה מהארץ תגרור? * בלי הודעות "בוגד ממזר" וכאלה. תודה

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by oorlevi,

אז ככה אני צריך עצות כיצד לסדר את החוטים בצורה הכי טובה. כלומר אני רוצה שזה יהיה בלי סיבוכים (לקדוח וכו') אלה אם כן אין דרך אחרת.. אני רוצה שהחוטים לא יהיו גלויים (אם כן אז כמה שפחות). ואם אפשר לינקים של המוצרים ההלו זה יהיה טוב, אתם יכולים לתת דוגמאות איך זה אצלכם.! תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by pringles,

החלטתי לשפר את הציון שלי אני כבר לא לומד אני רוצה לעשות את הבגרות חורף שתיהיה אין לי ממי לנדב מידע על איזה נושאים נילמדים ואיזה ספרים משתמשים עם יש פה מישו שיכול אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by salary2,

שלום אני חדש http://www.focalprice.com/ האתר הזה אמין? הוא שולח לארץ? אני רוצה להזמין את SCIPHONE I68+ מה אתפ אומרים עליו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by THE_COMMANDER,

שמעתי שיר בגלגל"צ ובסוף היא אמרה שהשם של השיר זה my silence זה בסגנון אופרה כזה מישהו יודע מה השם של השיר???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, מחר בבוקר צפוי לי צו גיוס. הינני 1.75 לערך ושוקל 50 ק"ג בלבד... קרבי אני כבר בטוח לא אהיה, אך אני מאוד רוצה לשרת - ובשביל כך אסור לי "לאבד" יותר מדי פרופיל בגלל תת-המשקל... מישהו מכיר דרכים להמשין ומהר? לאו דווקא באופן תמידי, אלא רק בשביל מחר שאני אשקול טיפה יותר בשביל המודד-משקל הצבאי ואוכל להתגייס במקום לקבל שיחרור על 21 ולנשק רגליים על מנת להתנדב?

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by KoM,

ה-25\2... שעה 12 ? בעזריאלי ליד המקדונלדס... טעים ?

• 128 תגובות
    • 10.5k צפיות
  12. Started by oded6188,

ביום חמישי שעבר, 13 באוגוסט, סגרתי,איתם את ההזמנה של המחשב שלי, ונתתי להם את הכרטיס השראי והכל... התקציב 4100 ש"ח וזה היה בידיוק מה שייצא... "פתאום" אין לפנדה את הלוח אם שאני מבקש... וכמובן - הם יציעו משהו יקר יותר במקום - תוספת של 300 שקלים, אני הסכמתי... מה הקטע המסריח? ביום חמישי שעבר היה המחיר של הזכרוונת שהזמנתי X... היום, כשסיכמנו על לוח אם אחר - המחירים של הזכרונות ירדו ב 200 ש"ח. והם לא מסכימים להוריד לי את המחיר של הזכרונות למחיר העדכני. מה זה הדבר הזה? נכון, סגרנו הזמנה... אבל לי יש תקציב מסויים, הם לא יכולים מצד אחד להעלות לי אותו, ומצד שני לתת לי את הזכרונות במחיר הישן... המחשב עדיין אצלם בחנות, הוא אפילו לא מורכב כי לא הגיעו כל החלקים... אז מה הקטע? הם יכולים…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by MishaK,

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Pro X,

פוסט שראיתי בפייסבוק, רציתי לשמוע מה דעתכם. **שיתוף הפוסט הזה יכול להציל ילדים ומבוגרים ממחלת הסרטן** שתפו בבקשה להעלאת המודעות! **עריכה** תגובתי לכתבת הנגד הטועה, מטעה, וחסרת כל אחריות שפורסמה על הפוסט שלי: 1. התדר של האיירפודס הוא 2.4 ג'יגה הרץ, שהוא אכן תדר ווי-פיי (ולא 2.5 Ghz כמו שטוען כותב הכתבה) 2. חוץ מהראוטר האלחוטי שלכם, גם המיקרוגל הביתי שנועד לחמם (ובכך להרוס) רקמות בעלי חיים ומזון- עובד ב 2.4 Ghz 3. המשרד לאיכות הסביבה קבע תקן לחשיפה ממושכת על פי וועדת ICNIRP, שהורכבה מעובדים לשעבר\ בהווה בתעשיית התקשורת הסלולרית,אשר מקבלים מימון למחקרם מהתעשייה בכבודה ובעצמה. התקן שהם קבעו נקבע לטווח הקצר בלבד (חשיפה למשך כמה דקות) ואו…

15. http://www.hasadvantage.com/searchforisrael/ אפילו שקיבלתי את זה כספאם לא מסונן, חשוב מאוד לעזור בזה! זה לא נורא כ"כ לעבוד עם סרגל כלים קטן על המסך.. אני הזנתי אימייל וטלפון לא אמיתיים(בעקבות קריאת חלק מהצהרת הפרטיות). פטריוטים ואנשים שרוצים לשקם את הטבע בצפון - הירתמו לעזור!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. למה כשאני כותב מילות חיפוש בגוגל סי או איי אל התוצאות אומנם מוצגות בעברית תקינה ורגילה אך הם בצד שמאל של המסך גם לכם ? באג בגוגל ?

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. Started by Tov_Tov,

אני לא מאמין איזה מזל רע יש לי עד שהזמנתי את כל המחשב שלי נשאר לי רק את הכרטיס מסך והוא תקוע במכס והם לא מתכוונים לשחרר אותו בזמן הקרוב :'( לפי מה שהבנתי יש גם עוד הרבה אנשים כמוני ! רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם זה יקח :'( ומה דעתכם בנושא ? הנה הכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971032,00.html

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ConRoe X Fire,

בינתיים יש לי: Dj Billy D - Beats 4 My Van (לא בדיוק מה שאני מחפש אבל אם מישהו רצה אי פעם לדעת איזה שיר הם משעימים ב- Pimp My Ride עם הבאסים, אז זה זה). T.I. - Top Back (בינתיים השיר המועדף עליי, אני שומע אותו דיי הרבה כבר דיי הרבה זמן). Lil Jon - Bia Bia Dem Franchize Boyz - Lean Wit it, Rock Wit it Dead Prez - Hip Hop היו לי יותר, כנראה שמחקתי אותם או משהו, אני מחפש עוד, אני מחפש שירים בעקרון רגילים ולא כאלה שיש בהם רק באסים, המלצות?

19. מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ameralis Zaiir,

אני מתכנן פרוייקט קטן, ובכל מקרה תהיתי אם למישהו יש ספק כוח (ישן ככל שיהיה) לתרום לי, כל עוד הוא עובד, הוא בסדר... ואיזשהו מארז, לא חייב אפילו של מחשב, סתם משהו קופסת מתכת מוזרה שנסגרת בברגים ויש לה מקום לספק ולהעברת כמה כבלים (אני כנראה יוציא את של הספק). תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by The-Devil,

http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  22. אכן כך... אחרי שנים, בהן נגעלתי מהצורה והצבע של הדבר הזה, הכנסתי אחד די בשל לפה ופשוט... התאהבתי! אפרסמון, לחיזוק האון!

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Lancer,

שמעתי שיש אפשרות לחבר כבל BNC ל SOUNDBLASTER (או כרטיס טלוויזיה אני לא זוכר) ובאמצעות תוכנה מסויימת ניתן לראות את האות שעובר בכבל. האם באמת קיימת אפשרות ליצור משקף תנודות באמצעות מחשב?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by e.s,

מישהו יכול להביא לפה את אוצר המילים התחיליות באנגלית?? אני חייב את זה לפסיכומטרי ואני לא מוצא בשום מקום (בספרים הם לא נותנים פירוט)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אמרו לי שיש אתר כזה שאני רושם כתובת של בית ואני רואה איך הבית נראה.מכירים? ואני לא מדבר על צילומי לווין של גוגל או מיקרוסופט משהו ישראלי

• 8 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים