עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shloosh,

היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  2. ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  3. Started by huber,

שלום חברים. לסבתי יש מטפלת חדשה, הילדים שלה חושדים שיש דברים בגו ומעוניינים לשים בביתה מצלמת אבטחה. כמובן שהמצלמה חייבת להיות מוסווית איכשהו. יש פה מישהו שהתעסק עם זה? שמכיר את הנושא ויכול לעזור? חיפשתי קצת ברשת ומצאתי לא מעט מצלמות אבטחה אלחוטיות המתחברות לראוטר (IP CAM) שתיאורטית נותנות מענה מושלם (אין צורך ב DVR), אך אינן מוסוות. אשמח לקבל מעט הדרכה ממי שבדק את הנושא או התקין משהו דומה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  4. הפתעה ! הפתעה ! מסתבר, על פניו, כי יצרניות הרכב קפצו הרבה מעל לפופיק ! עכשיו, מחפשות סולם לרדת מהעץ .... https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5567997,00.html

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by yehonatan_giladi,

יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by SimonSays,

אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  9. זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  10. Started by [ViT],

שלום, אחרי ישבה במחשב יש לי כאבי גב. אני מניח שזה (גם) בגלל שהכסא לא טוב / לא מתאים לי. יש למשהו כסאות מומלצים? (אם הכסא יעזור לי, אז המחיר פחות משנה....) ואיך אתה ממליצים לי לי לבחון את הכסאות האלה לפניי קנייה? הרי בדרך כלל הכאבים לא מתחילים באופן מיידי..... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  11. אשמח לדעת כי אני צריך את זה תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. Started by tombcatz,

טוב,נדפקתי חזק... בגלל שלא עבדתי מתי שהייתי צריך על עבודה ענקית,אני עכשיו צריך לעבוד עליה [איזה כיף לעבוד ביום שישי בלילה על עבודה משעממת! ] בגלל שאני על סף הרדמות אני צריך הרבה שירים,חדשים ומגוונים. תביאו הצעות לשמות,רצוי שירים מאוד קצביים,מהירים,כמה שפחות מילים [ואני לא מחפש רוק,פופ וכו'...יש לי את מה שאני אוהב וזה לא קשור לעכשיו] וכמה שיותר טראנסיים. יאללה תתחילו לשפוך,צריך להעביר עוד חצי לילה.

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  13. אני שמח לחזור לפורום לאחר הפסקה של כמעט שנתיים.. את הניק ה"מקורי" שלי חלקכם בטח זוכרים, זה היה בזמנו JAMOOS GADOL ואז קיצרתי אותו ל JAMOOS. בכל מקרה עכשיו אני חוזר עם jamoosy (מישהו גנב לי jamoos רר ) איזה כיף לחזור לפורום הנהדר הזה! (איזה כיף גם לראות כמה הוא גדל לעומת איך שאני זוכר אותו.. ) שיהיה לכולכם שבוע נהדר.

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה לפתור חידה קטנה שנתנו לנו ולא מצליח...מישהו יודע? להלן החידה: אם נחלק מספר דו ספרתי בסכום ספרותיו נקבל מנה 7 שארית 3. אם נכתוב לפני ספרת העשרות של מס' הדו ספרתי הנ"ל את הסיפרה 5 נקבל מספר תלת ספרתי הגדול פי 33 מסכום ספרותיו של מספר תלת ספרתי. תודה לפותרים.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by emil57,

מה דעתכם על הסרט שהוקרן על רון ארד?? עד כמה הוא מדבר אליכם?? והאם הוא ייתן איזשהו קצה חוט על רון?? (יענו מה עלה בגרלו) ומה נראה לכם.. האם רון חי או מת??

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  16. לעלות 8 קומות בריצה עושה כושר טוב? או ממש בקטנה?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by IG,

המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אחח כמה חיכיתי לשחרורים חדשים מצד הדיג'יי הכי מועדף עלי... הוא שיחרר את הסט הנ"ל בפייסבוק שלו http://www.facebook.com/profile.php?id=1224776444&ref=search להלן לינק http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&send_id=917911897&email=82b6433e0597d25c79c9dec2ccf54c6d מקווה שתהנו, אני מאוד אהבתי יצא לי לשמוע קטעים חדשים שלא שמעתי בעבר, אבל הכי מהם מועדף עלי CLOSER TO HEAVEN שמוקסס בחזרה ע"י PIXEL. חבל שאין פה עדיין את CANDY HARBOUR, אבל זה לאלבום הקרב ובא שלו - Red Means Distortion.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  19. לא עלינו ועליכם לאמא של חבר גילו לפני שבועיים את המחלה הנוראה. המחלה הארורה לא מאבדת רגע, ועתה היא שוכבת מחוסרת הכרה, הקדישו דקה וקראו את פרק התהילים לרפואתה השלמה, וכן לרפואת כל חולי עמך ישראל: תהילים פרק מא א לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. ב אַשְׁרֵי, מַשְׂכִּיל אֶל-דָּל; בְּיוֹם רָעָה, יְמַלְּטֵהוּ יְהוָה. ג יְהוָה, יִשְׁמְרֵהוּ וִיחַיֵּהוּ--יאשר (וְאֻשַּׁר) בָּאָרֶץ; וְאַל-תִּתְּנֵהוּ, בְּנֶפֶשׁ אֹיְבָיו. ד יְהוָה--יִסְעָדֶנּוּ, עַל-עֶרֶשׂ דְּוָי; כָּל-מִשְׁכָּבוֹ, הָפַכְתָּ בְחָלְיוֹ. ה אֲנִי-אָמַרְתִּי, יְהוָה חָנֵּנִי; רְפָאָה נַפְשִׁי, כִּי-חָטָאתִי לָךְ. ו אוֹיְבַי--יֹאמְרוּ רַע לִי; מָתַי יָמוּת, וְאָבַד שְׁמוֹ. ז וְאִם-בָּא לִרְאוֹת, שָׁוְא יְדַבֵּר--לִבּו…

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  20. מה מותר לו ומה אסור, מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by The-Fox,

האלן חברה יום טוב... אתמול בלילה עבדתי על חתימה חדשה משהו שיהיה יותר רסטתי ויפה, ושיהיה אפשר להכניס בו יותר פרטים. אז הכנסתי כל מיני דברים לפוטושופ והנה מה שיצא.. רוצה לשמוע תגובות אולי אפילו שיפורים אם אפשר... תסתכלו למטה ;D | | | | …

• 19 תגובות
    • 942 צפיות
  22. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

מצטער שאני שואל אני באמת צריך להשיג יומן

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  24. http://www.rinkworks.com/stupid/cs_os.shtml

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by MasterDK,

שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.