עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  2. אני טוחן בעצמי.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

.

4. ערב טוב לכולם, כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש. נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם. המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט? http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx כמה תעלה לי התשתית? שוקל לשדרג ל-4M.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by MagnuM_47,

בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  6. ה-threads שאני רואה ב"נושאים דומים" בתחתית העמוד כ"כ לא קשורים לפעמים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519915.0 - דיון על בחורה שמאכילה חתולי רחוב מתחת לבניין של מישהו. נושאים דומים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=28139.0 - איזה סלרון הוא האוברקלוקר האידיאלי מ-2003 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458082.0 - פתרון אידיאלי לניקוי צגי LCD מ-2010 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286270.0 - המקום בכונן C שלי תמיד נגמר מ-2007

7. Started by TaMiRn2,

שלום. רציתי לדעת אם יש אפשרות להירשם לapps store של האייפון דרך paypal ולא דרך כרטיס אשראי רגיל כלשהו... כתבתי את זה כאן בגלל שזה עניין כספי ולא טכנולוגי כלשהו אם יש בעיה עם זה שכתבתי כאן אני מתנצל... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  8. Started by raiman1,

בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו לי את הפלא שזה אומר שהלכו כל התמונות שהיו... יש דרך לשחזר את התמונות איכשהו? הכנסתי את הכרטיס זיכרון אל המחשב וצפיתי בתמונות. המחשב לא אמור לשמור תצוגות מקדימות של כל תמונה ותמונה או משהו בסגנון? ובקיצור, יש מצב לשחזר משהו או לא?

10. שלומות, יש לי בעוד כשבועיים יום הולדת [איזה יופי לי] אז שאלו אותי מה אני רוצה ואני אמרתי : " מה שאתם רוצים... [ובראש אמרתי " מיני מחשב נייד או משהו כזה בבקשה מתחנן" ]. אז אמרו לי טוב תחליט לבד ותומר לנו.... בקיצור, חשבתי לקנות מיני מחשב נייד או אולי את הנגן סרטי דיוידי עם המסך [מישהו פעם עשה עליו ביקורת... זה כזה נגן בגודל מיני מחשב נייד שיש לו מסך ושמים דיסק באמצע...]. התקציב הוא לא יותר מ אלף שקל.. [ובדולרים לא יותר מ 325 דולר] אני מעדיף שזה יהיה מחוץ לארץ כי שם זה יותר זול ... תודה מראש. ואני יודע שזה כזה מצחיק שמישהו מבקש כזה דבר בכזה תקציב נמוך אבל לא רוצה לבזבז יותר מידי... בכל מקרה אפשר לחרוג.... ד"א, אני אעדכן אתכם משום שבטוח עם כל הכסף שאקבל מהדודים והשאר המשפחה …

11. הייי בוקר טוב. קיבלתי היום 250 ש"ח קנס על מהירות מופרזת. עכשיו זה היה מיד אחרי ירידה ואני טוען שנסעתי אזור ה100 (כביש של 90) אבל השוטר הראה לי את הלייזר על 120 קמ"ש. בכל מיקרה הסתכלתי קצת על הנתונים של הלייזר והיה רשום "ממל"ז מודד מהירות של "כתם הלייזר" ולא של המטרה הנבחרת - לכן אין להשתמש בו לאכיפת מהירות של מכונית שהיא גוף תלת-מימדי. בטווחים גדולים קיימת אפשרות ש-"כתם הממל"ז" ינוע על גבי מטרה. תופעה זו נקראת "החלקה". היצרן ככל הנראה מודע לבעייה זו. הראיה לכך, על פי מפרט היצרן הטווח המירבי הוא 275 מטרים בלבד, כאשר לא יודעים את תכונות ההחזריות של המכונית המשמשת כמטרה. הואיל ומשטרת ישראל איננה יודעת בכל מקרה ומקרה מה ההחזריות (Reflectivity) של מכונית אשר שימשה כמטרה אקראית…

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by Director,

שלום לכולם . לחנות KSP , יש איזה קשר ל IVORY ? או שהם גם מוכרים חלקים משומשים / מתקלקלים אחרי כמה זמן ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by ice2k,

אני שוקל לייבא רמקולים מחו"ל בייבוא אישי (מחנות באנגלייה). המשלוח מתבצע דרך חברה גדולה (שעובדת בעיקר באירופה) בשם TNT INTERNATIONAL. רציתי לדעת האם צריך לשלם מס כלשהו גם על מחיר המשלוח, ז"א מע"מ או מס קנייה או שניהם. אני יודע שעל מחיר הרמקולים יש מס כולל של 32.8 אחוז. לגבי המשלוח (שעולה 110 פאונד בערך) אין לי מושג. תודה.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by GUNZ,

יש את המיספרים 1-6-4-3 מותר להחסיר לחבר להכפיל לחלק צריך להגיע לתשובה 24 בכל מספר ניתן לעשות שימוש רק פעם אחת מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  15. חברת שירותי החלל של אלון מאסק משחזרת את הנחיתה המהפכנית של טיל ה-Falcon 9 על דוברה בלב ים, ומבהירה לנו שהיא כבר מוכנה להביא לעולם את החזון שלה למהפכה בשיגורים אל מחוץ לאטמוספירה SpaceX מבצעת צעד משמעותי נוסף בדרך להפיכתם של טילים רב-פעמיים לסטנדרט המוחלט החדש של עולם הטיסה והשיגור לחלל: קצת פחות מחודש אחרי שהצליחה להנחית את טיל ה-Falcon 9 שלה בפעם הראשונה אי פעם על דוברה בלתי מאויישת באוקיינוס השקט, חברת SpaceX שיחזרה את ההישג במסגרת משימת ה-JCSAT-14, ששלחה לוויין תקשורת יפני אל מסלול ה-GEO, בגובה של 35,800 קילומטרים (!) מעל לפני כדור הארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

מצטער שאני שואל אני באמת צריך להשיג יומן

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  17. זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  18. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by UponTheRose,

שלום,אני מסתקרן בעניין של מעבר דירה-צריך להתעסק עם כל כך הרבה דברים שזה סיפור רציני למישהו כאן יש ניסיון עם העניין?מישהו יכול לייעץ על טיפים על התייחסויות לדברים מסויימים? אני יודע למשל שצריך להתייחס לקטע של קרינה סלולרית, של שנאים קרובים לבית, שכנים, ביוב וכל מיני שטויות כאלו...

20. Started by Evyatar,

שלום. אני מנסה לפתור חידה קטנה שנתנו לנו ולא מצליח...מישהו יודע? להלן החידה: אם נחלק מספר דו ספרתי בסכום ספרותיו נקבל מנה 7 שארית 3. אם נכתוב לפני ספרת העשרות של מס' הדו ספרתי הנ"ל את הסיפרה 5 נקבל מספר תלת ספרתי הגדול פי 33 מסכום ספרותיו של מספר תלת ספרתי. תודה לפותרים.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו

23. האתר הוא www.greencats.com כדי להדגים לכם הנה מייל שהבחור שלך לבתי סוהר ברחבי ארה"ב. כמובן שהמייל הוא לגמרי הזוי ונעשה בהומור, מה שלא מפריע לאנשים הרציניים במשרד לחשוב שזה אמיתי. וזה עוד מייל לא הכי מצחיק שם.......בקיצר שווה קריאה....

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  24. האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה

• 9 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.