כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אז כחלק ממקצוע מדעי המחשב יש את הפרויקט של העבודה באקסס. הבעיה: הנושא צריך להיות קשור ל 60 שנה למדינת ישראל. למישהו יש רעיון? אשמח אם תשתפו אותי, כי ממש אין לי אפילו התחלה של רעיון \:[br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 16:27:32 אין רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיצד ניתן לשלב מספר מחשבים ( למשל 3 מחשבים פנטיום 4 ) שיתנו כח עיבוד כאילו הם מחשב אחד בדומה למחשבי העל הבנויים ממספר גדול מאוד של מחשבים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי, משהו בסגנון כזה: https://www.htzone.co.il/item/53545/%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%9C-%D7%A6%D7%A8%D7%A2%D7%94--/ יש המלצות על חנויות או שולחנות מומלצים? הצורך הוא שולחן שאפשר לעבוד מולו בעמידה וישיבה במשך שעות (שזה אני חושב די ברור מאליו) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכל שוכני הפורום נראה אותכם מביאים קונג פו יותר חזק משלי ... אאווווואאההה !! ( קריאת קונג פו קרבית ) http://rutube.ru/tracks/2397677.html?v=84db35e160b26b305ca6f83d52c5e187
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שנה חדשה טובה לכולם :ylsuper: אני מאחל לכולם שב2009 יגמרו במלחמות/ירי טילים על ישראל וסוף למשבר הכלכלי העולמי והרבה הצלחה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש ולצערי יש לי רק ניסיון רע עם חנויות לא רציניות. אשמח לשמוע על ניסיון טוב שלכם, מספקים נותני שירות מקצועיים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב וחג קציר שמח (למרות שנגמר).. אני צריך להגיש עבודה למחר, ומה שאני צריך זה אנשים שהתנסו ויש להם ידע בתחומים הנ"ל ומבינים. אוקיי, אז נתחיל, אני צריך את הדרישות לכל תפקיד, מהם הכישורים, הידע והניסיון, שדרושים לכל אחד מהתחומים הנ"ל. אודה לכם אם תעזרו ! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ארררר שיחקתי עכשיו איזה שעה וחצי בסנדק היה לי משעמם טילים אז רציתי להעביר קצת תזמן ופתאום הפסקת חשמלללל :pissed: ....**** **רס!! כל הפרוגרס של השעה וחצי לא נשמררר כי לא הלכתי לשמור בבית המסריח שלו!!! יווו אני עצבני רצח ועוד גם הורדתי כמה דברים מהדיסי מקווה שהקבצים לא נדפקו...צריך לתבוע לחברת חשמל תצוררההה :bash:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש מחר משהו שקשור לעומר שיש לו פינג גבוה (LAG בעומר פההההה! אוף למה אף אחד לא צוחק...) יש מחר חופש? האם הוא מוכר על ידי משרד החינוך? לכמה זמן?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טכנאי/חנות מחשבים קטנה, עצמאי, עוסק מורשה. לאחר שסיימתי את הלימודים, עובד מעל ל-3 שנים במעבדה בבית ובאתרי לקוחות. בגדול אני בד"כ עובד מול איסטרוניקס, טק דטה, מורלוי, תגה מגם, ויז'ואל, צג עליתה ואחרים.... אלו יבואנים שמייבאים לרוב סחורה רגילה ולא מה שמעבר... הבעיה צצה כאשר מעת לעת לקוחות המעוניינים במחשבים שהם פשוט...שקטים לגמרי או "מיוחדים". הדגש הוא על שקט לגמרי כברירת מחדל. ספק כח שקט, מאווררים שקטים, מארזים איכותיים. (אין לי טענות על רעש מהמאווררים שבאים עם מעבדי ה45 ננו) אשמח להמלצות מקולגות בתחום על יבואנים שמתמחים בתחום הנ"ל ושמוכרים ספציפית את מה שציינתי ו...כמובן שקהל היעד שלהם הוא דילרים בלבד, משמע חנויות וטכנאים. כמו כן אשמח להמלצות על מארזים/ס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם ב cod2 ?? שמעתי שעשו שיאים בcod2 עם הקונרו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג מכריזה על ייצור המוני של מודולים לעולם השרתים בנפח מרשים של 64 ג׳יגה-בייט, וסוללת את הדרך להכפלת כלל הזכרונות הדינאמיים המוכרים לנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, אני מתגייס ב 30.7 (שריון, חטיבה 188) אני רוצה לקנות שעון, אבל אני לא יודע אם השעונים שאני אוהב מותרים לשימוש בצבא. אשמח אם תוכלו לומר לי אם השעונים שבחרתי אכן מותרים לשימוש בשירות הצבאי. אני מחפש שעון חזק ועמיד שישרוד את הטירונות ושיהיה תמיד על היד. מצד שני, אני לא סובל את שעוני הגומי האלה של G-SHOCK וחושב שהם מאוד מכוערים ומפלצתיים, אני לא אוהב שעונים דיגיטליים ומעדיף אנלוגיים עם סטופר ותאריכון דיגיטלי. אין לי מגבלת תקציב או משהו, אבל הכל בפרופורציות.. אני מתבלט בין שלושה שעונים, רציתי לשאול לדעתכם. אז הנה הרשימה לפי סדר העדיפויות שלי, תגידו מה אתם חושבים. 1. G-Shock Cockpit Solar GW-1701D 2. G-Shock SCUBA G701D 3. G-Shock Worldtime Steel G731…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-threads שאני רואה ב"נושאים דומים" בתחתית העמוד כ"כ לא קשורים לפעמים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519915.0 - דיון על בחורה שמאכילה חתולי רחוב מתחת לבניין של מישהו. נושאים דומים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=28139.0 - איזה סלרון הוא האוברקלוקר האידיאלי מ-2003 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458082.0 - פתרון אידיאלי לניקוי צגי LCD מ-2010 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286270.0 - המקום בכונן C שלי תמיד נגמר מ-2007
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב... יצא סירטון חדש לכרטיס מסך של NVIDIA ונחשו באיזה סיגנון...? הצעקה 1!! ;D :lol: :lol:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי בבלק פריידי מנוי ל CrashPlan. רציתי לשאול האם אני יכול לגשת לקבצים שאני מגבה כמו בDROPBOX? הכוונה שיהיה לי על המחשב כונן X\תיקיה ושם אני אראה את כל הקבצים..או שתהיה אפשרות לתפוח,לשתף את הקבצים דרך האתר שלהם או שמהו... ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
^^?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 11:01:16 לי נראה שזה SKYPC המחירים שם ממש בסדר...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו קנה בה? האם היא אמינה? האם המוצרים שם אינם מזויפים, אלא מקורים? (עם המכה של הזיופים היום...). האם השירות טוב? בתודה, גבריאל.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה היה בבגרות של שנה שעברה וכבר שכחתי את זה.. אבל אולי אני יצטרך את זה גם לבגרות של השנה.. אם מביאים לי מספר ולא אומרים לי מה האורך שלו.. איך אני מוצא את המאות שלו איך אני מוצא את העשרות שלו ואיך את היחידות? כדרך אגב מה עוד יכולים להכניס div וMod חוץ מלמצוא יחידות עשרות ומאות.. אני זוכר שהיה שאלות שהיה צריך נגיד למצוא זוגי/אי זוגי והיו גם משתמשים בזה.. יש עוד דברים שבדרך כלל שואלים על זה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-