כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
למה הסמיילי הזה לא עובד? :-/ זה אחד הסמיילים השימושיים ביותר, אבל... הוא לא עובד... יש סיבה?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כרגע סימתי אחד אז כל אלו שעברו או שעוד יעברו למה?? owww lord why???
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ועכשיו גם אנחנו יכולים להתקשר דרך גוגל ועדיין חינם ליעדים בתוך ארה"ב ובישראל לנייח 0.02$ ולנייד 0.10$ לדקה צריך לטעון בסכום של 10$ כל פעם וכשאתם כבר לא צריכים אתם עושים REFUND ומחזירים לכם את הכסף. ממש מגניף להרשמה: www.google.com/voice http://youtu.be/QG190LlSmrg
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה אמי קיבלה מכתב שהיא יכולה לממש את זכותה לקבלת פיצויים/תגמולים מקרנות הפנסייה שהמעסיק הפריש... היא עבדה לפני עשרות שנים ב-2 עבודות תקופה מסויימת. על עבודה אחת כבר אנחנו יודעים כמה אנו אמורים לקבל וזה בטיפול. על העבודה השנייה אנחנו לא יודעים כמה אנחנו אמורים לקבל... כשביררתי פה - הופיע רק פרטים של חברת קרנות הפנסייה של העבודה הראשונה, אך תיעוד או קצה חוט כלשהו לגבי פיצויים של העבודה השנייה לא נמצא. ועכשיו לשאלתנו, האם יש עוד דרכים לברר זאת?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שבת שלום האם לפי חוקי הפורום אפשר לשים לינק או 2 בכל תגובה שלי לצורך קידום אתר בגוגל?? חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי משהו
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כמה אתם סומכים על התוכנות שאמורות להיות מקושרות לחשבון הבנק? באיזו אתם משתמשים? ואם מישהו התנסה עם פיננדה ויש לו מה להגיד...
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. קודם כל- אני לא הייתי בטוח לאיזה פורום לשייך את זה, אשמח אם תעבירו לפורום הנכון. יש לי HDD חיצוני. הייתי רוצה לשים עליו סדרות וסרטים באיכות טובה ולראות בבסיס כשיש זמן פנוי. קניתי כבל OTG לטלפון (LG G2) שמאפשר חיבור כל התקן USB למכשיר. חיברתי את הHDD דרכו לטלפון, והופתעתי לגלות שקצב העברת המידע שקיבלתי היה כ - 1MB/s. קצב זה נמוך מידי ואינו מאפשר צפייה חלקה בתכנים באיכות גבוהה יחסית. ניסיתי לחבר עוד אמצעי אחסון וגם להחליף ROM , אך התוצאה נשארה זהה - כניראה שהבעיה בטלפון. אני עדיין רוצה, בצורה כלשהי, לחבר את ה HDD לטלפון. חשבתי על הפיתרון הבא. לקנות ראוטר סיני כזה: http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-300Mbps-Network-Wifi-Router-Expande…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יו אני לא מאמין סוף סוף הרגעה הזה יגיעה מחר אני בבקום :yelclap: :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
עם דיסק של 512Mbyte וזיכרון 8Mbyte , עובד מצויין עם Win3.11 for workgroup . מה ניתן לעשות איתו ? אולי עמדת Mp3 שעובדת כל הזמן ? בקר חלונות ? ר ע י ו נ ו ת .....
-
אני מחפש דרמל פשוט לעבודות עם עץ ומתכת, לא צריך משהו בומבסטי עם צג שמראה את ה RPM וניתן לתכנות וכל מיני חירטוטים כאלו.... בעיקרון, ראיתי שהמחיר לאחד פשוט הוא כ 300 שקל עם 25 אביזרים בסיסיים. עם הנסיון שלי, בד"כ הדגמים הפשוטים ביותר הם זבל מוחלט, האם זה נכון גם לגבי המקרה הספציפי הזה? אני אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למשהו בסביבות ה 300-400 שקל, רצוי יותר לכיוון ה 300, סה"כ אני לא הולך לעשות בו ממש הרבה שימוש. -עדיפות למשהו שטווח המהירויות שלו מתחיל בפחות מ 10,000RPM, אם יש, ולמעשה- עדיף כמה שיותר לאט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אם אפשר הסבר מפורט על איך SKYPE עובד על פלאפון עם סימביאן^3...(אינטרנט?, עלויות?, ועוד...) תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האתר הוא www.greencats.com כדי להדגים לכם הנה מייל שהבחור שלך לבתי סוהר ברחבי ארה"ב. כמובן שהמייל הוא לגמרי הזוי ונעשה בהומור, מה שלא מפריע לאנשים הרציניים במשרד לחשוב שזה אמיתי. וזה עוד מייל לא הכי מצחיק שם.......בקיצר שווה קריאה....
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
ואל תתחילו להגיד...מי זה המשועמם הזה...פשוט אל תגיבו.... יאללה אני נותן לסקר הזה 24 שעות.... ניראה מי יזהה אותו... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ראיתם ג'קאס 2?? אם כן איזה דבר מטופש הכי אהבתם?? אני אהבתי שצרבו לו על התחת איזה 10 פעמים צורה של זין!
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
?What's wrong with this picture http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXLeadTek_WinFastA6600GT_AGP
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
EA בקשיים כלכליים?כתבה שנתקלתי בה היום,אם זה נכון,מעניין מי יקנה אותה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות... כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=9023866703146834620&q בהתחלה התחלתי לצפות בזה וחשבתי לתומי שזו עוד הפגנה של כמה ערבים גולים. עד שמעתי איזה ישראלי חחח... נדיר ? אני לא אומר שזה רע להפגין. נהפוכהו אם הם לא היו מפגינים, זה היה נראה רע מאוד. אבל אפשר היה לעשות את זה קצת יותר מאורגן או מתורבת אפילו.למרות שזה דיי מצחיק.
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-