עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מאוד מאוד צריכים אנשים שנמצאים בטיפול כזה או אחר! פסיכולוג, פסיכיאטר, עובד סוציאלי, קאוצ'ר וכו' (וגם כאלו שלא...) במסגרת עבודת הסמינריון "תהליכים בינאישיים בפסיכותרפיה" בהנחייתה של ד"ר סיגל זלכה-מנו, המתבצעת בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה, אנו עורכים מחקר שעוסק במערכות יחסים.נשמח מאוד אם תסכימו להשתתף במחקר על ידי מענה על שאלון, אותו תתבקשו למלא בשתי נקודות זמן שונות בהפרש של חודש (לאחר כחודש תשלח תזכורת למייל להשלמת החלק השני). אנו מעריכים את העזרה ושיתוף הפעולה! smile emoticon להשתתפות בחלק הראשון של המחקר: https://docs.google.com/…/1IJb-dXOJVuTxrqFHQmD2Ut…/viewform… * השאלונים אותם את/ה ממלא/ת מופרדים באופן מוחלט מפרטייך האישיים ונשמרים בעילום שם. *השתתפות …

2. http://www.websense-media.co.il/bezeq_300506/default.asp?ToolId=8C11J5&gid=wallamegain מאוד מענין למה יש לזה מפרט מוצר מאוד מרשים אבל את החלק החשוב לא היזכרו, גודלו ....לפחות רשמו שהזיכרון מבית סמסונג .. בצד שמאל למטה יש את המפרט התכני .....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכול הזונרים! אני רוצה לשתף אותכם באלבום עריכות ורמיקסים שלי. מוזיקה שחורה ועדכנית מותאמת לניגון במועדונים או סתם שמיעה בבית. פלייליסט : 01. Busta Rhymes ft. Lady Gaga - Just Dance (Dirty Version YotamC Re-Edit 122) 02. Dj Khaled - She's Fine (YotamC Private Edit v.2 103) 03. Static & Rusty Ft. Ga-D - At Sheli (YotamC Re-Edit 103) 04. Savage - Swing (YotamC Rami Moasham Intro V2 75) 05. YotamC Production - We Will Rock It Out (Adam Tzover Intro V2 75-80) 06. Young Wonder Feat. Akon - Up & Down (YotamC Edit 113) 07. Pitbull ft Lil Jon & Chris Brown - It's Official (YotamC Edit 119) 08. Kelis Ft. Lil Mamma - Shawty Get Milkshake (YotamC Party…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KoM,

על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות אנשים, האם יש ביניכם מישהו מאזור המרכז אשר באמתחתו שטר של 20SEK?(כלומר, 20 קורונות שוודיות) השטר נראה כך: http://www.onlinefx.co.uk/fx/Stores/OnlineFX/Images/Sek/SEK20front.jpg אנא הגיבו כאן אם יש באמתחתכם את השטר הנ"ל, אני מוכן לשלם בעין יפה עבורו (לא מאות או אלפי שקלים, אלא יותר משער החליפין, אפילו הרבה יותר).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חברים אני הרבה זמן כבר מתעניין לגבי התחום הזה. לאחרונה עלו כל מני שמועות על כך שהשוק כבר רווי במהנדסי תעשייה וניהול ויש בו הרבה מובטלים ומשכורות נמוכות. האם יש משהו בשמועות האלו? מכיוון שלא מצאתי מידע קונקרטי בעניין. בנוסף, אם מישהו התנסה בעניין, אני רוצה ללמוד באונ' ת"א ולפי הציונים שלי אני יכול להתקבל רק להנדסת מכונות (לא מספיק לי לתעשייה וניהול) האם זה יהיה צעד נכון, להתחיל את השנה הראשונה ב"הנדסת מכונות" ובהמשך לעבור לתעשייה וניהול? האם זה אפשרי? כי מבחינת הקורסים- הם די חופפים בשנה הראשונה. תודה, ושבוע טוב בר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב זו ידיעה שקראתי היום,מיקרוספט מצאה מחשבים נגועים בווירוס(שנקרא 'Nitol') שהגיעו מפעל הייצור בסין. Malware inserted on PC production lines, says study Microsoft Disrupts ‘Nitol’ Botnet in Piracy Sweep Microsoft Disrupts the Emerging Nitol Botnet Being Spread through an Unsecure Supply Chain Nitol and 3322.org Takedown by Microsoft Microsoft disrupts Nitol botnet spreading on counterfeit Windows PCs זה בכל אופן הידיעה הכי מעניינת שקראתי היום.

8. Started by foxbat_a,

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. סרט הפעולה שיציב את שני גיבורי העל האהובים של DC Comics אחד נגד השני נראה טוב יותר מאי פעם בקדימון חדש וארוך מתוך קומיקון לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ל-batman-v-superman-יגרום-לכם-להצטער-ש-2016-ע/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by asiofjiojqwr,

האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם בקרוב עוד כמה ימים יש לי ראיון אישי (המשך של הצו הראשון..) מה הם מחפשים שם? מה להגיד? מה לא? אל תגידו ליהיות עצמי כי אני יהיה.. אבל בתוספת של דברים שהם מודגשים יותר אצלי.. איזה תכונות להדגיש איזה לא? איזה שאלות מצפות לי? תודה רבה

12. Started by Alexkmr,

הבאתי לחבר את הדיסק און קיי מדגם PATRIOT XT 16G והלך לו לאיבוד המכסה. שלחתי היום בבוקר אימייל לחברה שלוחה של אירופה, והם שולחים לי עכשיו את המכסה בדואר ללא שום תשלום.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by raiman1,

סדרה מוגדרת ע"י כלל הנסיגה a1= 3/11 an+1=3an/(3-4an מגדירים סדרה נוספת bn=(3-7an)/an א) הוכח שהסדרה BN היא חשבונית ב) נתון: an=-3/25 מצא את סכום הסדרה bn. הצלחתי להוכיח את א. ההפרש הוא +4 אבל נתקעתי ב ב תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by D_N_A,

מתברר שבוואלה יש סקרים יותר גרועים מהסקרים HWZONE!!!! :lol:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Xilver,

מחר מבחן, ואין לי הסבר בספר אני מנסה להבין דרך התשובות אבל לא ממש מצליח... הנוסחה לנגזרת של פונק' שורש היא : 1 חלקי 2 כפול שורש X ואם זה ביטוי אז למעלה זה הנגזרת של מה שבתוך השורש, חלקי 2 כפול השורש מסובך לקרוא את זה אני יודע אבל אי אפשר לרשום כאן שורשים ואני מסתמך על זה שאתם כבר מכירים את הנוסחה. בתקווה שיש ערים בשעה הזו, כי מחר יש לי מבחן, השאלה היא למשל אם יש לי: 4ْ כפול שורש X פחות 2 חלקי שורש X איך פותרים את זה? אני לא מצליח להבין עריכה: עוד שאלה, איך גוזרים 2 חלקי X? זה יוצא 2?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מה קורה פה? בשלושת הימים האחרונים יורד עלי גשם של תולעים (בממוצע 5 ביום, שבד"כ אני מקבל תולעת פעם בחודש). קורה גם לכם בימים אלו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by maxim22,

מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by noodle,

שלום, מחפש המלצה לאתר חדשות מדע שרשום בשפה פשוטה יחסית ולא בשפה של מדענים מדופלמים כך שאדם חובב טכנולוגיה ומדע יוכל להבין על מה הכתבה /מאמר מדבר גם בלי תואר בנושא. בעברית או באנגלית. אני מחפש משהו מעבר לכתבות המדע של כלכליסט. תודה.

19. Started by mrsph666,

שלום, שאלה כזאת: במידה ועושים בדיקת שתן לגילוי סמים מקבוצת האמפטמינים, האם ניתן למצוא שרידים של מתילפנידאט (ריטלין, קונצרטה)? אם כן, במשך כמה זמן הוא נמצא בשתן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלחו לי צו מילואים אחרי חצי שנה, התקשרתי והדגשתי את זה שעוד לא עברה שנה מהשחרור ואמרו לי שישלחו לי צו ביטול סבבה מאושר ;D לפני שבועיים ( יום חמישי) קיבלתי צו תזכורת, בחמישי שעבר התקשרתי (ראשון ,שני ורביעי היה תפוס כל הזמן )ואמרתי להם שאני אמור לקבל צו ביטול ואמרו לי נחזור אלייך , התקשרתי לפני כמה דקות לברר מה קורה ואומרים לי שהם יכולים לזמן אותי לכמה ימים כאילו לקצר את הזמן מתוך שלוש שבועות ללא יודע כמה . עכשיו אני מחכה להחלטה של הקצין קישור הסמל הצעיר שיחליט מה לעשות . WTF אני לומד מתחיל לעבוד עוד מעט ועכשיו ידפק לי הכל , הלימודים ידפקו לי מבחינת נוכחות , נהיגה אני גם לומד כרגע גם זה ידפק לי . דופקים תחיים אם הייתי יודע שזה מה שיקרה לא הייתי מתחיל ללמוד אפילו :pissed…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אמא שלי מתכננת להפיק ספר מחזור לאיזשהו בית-ספר, והם רוצים גם דיסק. הבעיה היא שאף פעם לא ראינו דיסק כזה, ואין לנו מושג מה יש בו. אני אודה מאוד לכל מי שישלח לי ב-ICQ חלק מהקבצים שיש לו בדיסק, או לפחות יספר מה יש בו. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by EyEOnE,

בגדול איך האיכות של הטלויזיות והאם במחיר זה באמת משתלם? http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=253

24. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הפלאפון Nokia 6280 ואיבדתי אותו, יש לי עליו ביטוח נגד גנבות/אבדות.... אם אני איבדתי אותו אני צריך לשלם סכום מסויים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by slim_shady,

# 2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter. זאת ההודעה שפורסה ב TorrentLeech .... לא יודע אם פירסמו כבר...

דיונים חדשים בפורומים