כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
חבר'ה מה אתם עושים בשעות הפנאי מציקים לשכנים? סופרים את החול בים? אוו שמנסים לקפוץ על רגל אחת ולגרד בתוסיק.! חחעע סתםם צוחק איתכם תגוסות שלכם!?
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הפעם האחרונה שהיה לי ג'וק בחדר הייתה לפני כמה שנים טובות...ואני תמיד הייתי בטוח שאצלי הם לא יכנסו למה החדר שלי סגור טוב ואין לי חלונות פתוחים וכאלה ואמא שלי כול הזמן מנקה את הבית...אבל אתמול כשחזרתי מיציאה פתאום אני מוצא מקק ע-נ-ק-י בחדר שלי וה**** הקטן איך שהדלקתי את האור רץ לו לאיזה מקום מסתור....בסוף התחלתי לתפוס אותו להרוג אותו כשכיביתי את האור לכמה זמן והוא יצא החוצה ואז הדלקתי מהר והסתערתי על הממזר חחח.....המניאקים האלה פעילים רק בחושך וכשמישהו מתקרב\או כשמדליקים אור הם ישר רצים למקום מחבוא...קיצר מה כדאי לעשות חוץ מלהתחיל להדביר כדי שלא יקרה כזה דבר שוב? למה מה זה לא בא לי לקום באמצע הלילה ולגלות שאיזה מקק ענק עולה לי על הגוף\פנים וכו'....ואם לא מטפלים בזה הם מטילי…
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אבל כשממממממממשששששששש משעמם לכם כשכול החברים שלכם במוד שביזות וכבדות .......
-
- 88 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מה אתם עושים שהמחשב שלך נתקע? אתם יודעים שאתם באמצע משחק חשוב פתאום נתקע או שאתם עושים עבודה או שסתם ניתקע
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שכל אחד יכתוב פה מה הוא רוצה להיות בעתיד ומה החלום שלו וכו'..
-
- 98 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way
-
- 80 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
סתם עניין אותי, ממתי אתר שמתיימר לכסות את תחום האלקטרוניה גולש לנושאים פוליטים גרידא ?? http://www.theinquirer.net/?article=19871 למישהו יש מושג ? או בכלל מי זה הכתב שלהם מירושלים ? הוא בפורום שלנו גם כן ? רשום שם שזה Paul Hales , בפעם אחרונה שראיתי כתבה שלו באתר הדגול הזה, זה היה כתבה לא נכונה ומפגרת על מחסור של AMD64 בארץ.... מה קורה להם הכל בסדר ? איזה כתבים מפגרים... מעניין אם הם גם כותבים על ארועים פוליטים אחרים בעולם, לא רק של ישראל...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הביאו לי את שני הספרים אני רוצה לדעת איזה לקרוא קודם תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Watch This: http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …
-
- 39 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה בעצם הרווח של הקזינו בשולחן פוקר?
-
- 24 תגובות
- 11.2k צפיות
-