עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moonjib,

ההשראה מהת'רד הזה: http://groups.vgames.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=2491&TopicID=15421&PagePosition=1&CommID=1478 בפורומים של ויגיימס. שם זה זרם חלק (210 עמודים לא הולכים ברגל), בלי ריבים מיותרים, אני מקווה שאותו דבר יקרה גם פה. אתם צריכים לכתוב את שם השיר שאתם שומעים עכשיו, ואת הבא אחריו. תהנו. אני: Smile Empty Soul - Bottom of a Bottle (באמצע) ואז: Run-D.M.C. - Walk This Way

• 80 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by Thorn-Of-Invention,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר די הרבה פעמים, או לפחות ככה אני משער, אבל... איזו מוזיקה אתם אוהבים?

• 64 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. סתם עניין אותי, ממתי אתר שמתיימר לכסות את תחום האלקטרוניה גולש לנושאים פוליטים גרידא ?? http://www.theinquirer.net/?article=19871 למישהו יש מושג ? או בכלל מי זה הכתב שלהם מירושלים ? הוא בפורום שלנו גם כן ? רשום שם שזה Paul Hales , בפעם אחרונה שראיתי כתבה שלו באתר הדגול הזה, זה היה כתבה לא נכונה ומפגרת על מחסור של AMD64 בארץ.... מה קורה להם הכל בסדר ? איזה כתבים מפגרים... מעניין אם הם גם כותבים על ארועים פוליטים אחרים בעולם, לא רק של ישראל...

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  4. הביאו לי את שני הספרים אני רוצה לדעת איזה לקרוא קודם תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אור כהן,

שלום לכולם. כמו שאתם יודעים (או לא יודעים) אני מתכנן לקנות מחשב וציוד היקפי חדשים. הבעייה היא שאני לא יכול לקנות את שניהם ביחד, זה או זה או זה. את הרכיב השני אני אקנה 3 חודשים אחר כך. מה עדיף? אופציה א. להשאר עם המחשב ה$&!$*!@ עוד 3 חודשים ולקנות ציוד היקפי חדש במשך ה3 חודשים האלו, ואז לקנות מחשב חדש. אופציה ב. לקנות מחשב [glow=GOLD,2,300]חלומי[/glow]ולהשאר עם הציוד ההיקפי ה#&!% שלי במשך 3 חודשים על לקניית הציוד ההיקפי. מה כדאי לעשות, מה יותר חשוב?, מה בא קודם? אם אתם מעוניינים לדעת מה המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 533 Box 2.8Ghz 1Mb Chace (שימו לב, זה לא דואל קור!!!, וגם נדיר). מחיר: 600 ש"ח לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL (אין לי מושג מאיפו הט…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Watch This: http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  7. עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מישהו יודע?

9. Started by ori14,

שלום לא מזמן עברתי לאינטרנט ב018 (יום ראשון), הופתעתי כשענה לי נציג ברגע שבחרתי להתחבר, ולא הפנה אותי לעוד אין- סוף בכירים ממנו ומספרים אחרים על מנת לקבל שירות. הבעיה התחילה כשרציתי להתנתק מ012, ב7 וחצי בערך ביום ראשון התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להתנתק, היתה המתנה של כ5 דקות, וכשסוף סוף נענתי, ניצגה שלהם ניסתה לשכנע אותי להשאר במבצע בלי להוסיף שקל ( שקרנית), לאחר שערבתי את המכשול הזה והיא הייתה מוכנה לנתק אותי היא ביקשה ממני להמתין, ההמנתה ארכה כ10 דקות (וזה באמת אמיתי, לא סתם כי אני עצבני ובא לי לפגוע בשמם) וכשהיא חזרה לשיחה היא אמרה שהיא לא יכולה לנתק אותי מכיוון שהשירות לקוחות לא פעיל או משהו, באמת שלא הבנתי אותה, אבל התקשרתי לשירות לקוחות והוא היה פעיל אחרת איך …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by dids22,

??? תודה

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  11. שלום יש לי שאלה אני רוצה לדעת בערך מה המחיר לאיחסון שרת בארצנו הקטנה כלומר יש לי שרת u1 ורציתי לדעת כמה זה עולה להכניס אותו על ה iix ואם יש מגבלות מבחינת כמות העלה הורדה ומהירות שלהם

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. אני צריך לברר את זה לקרוב שרוצה להרחיב עסק קים שלו בעיקרון הוא צריך את ההקמה\תחזוקה עצמה ואחסון ופרסום החנות אמורה להיות לפחות בשלב הראשוני רק על בסיס הזמנות גולשים ברשת -בלי טלפון ככה שחשוב שהאתר יהיה מספיק מאובטח לכרטיסי אשראי כל הפרטים האחרים יבוא\אכסון פיזי\וכו לא רלוונטי כי זה הרחבה של עסק ואם זה הוא יסתדר לבד ולפני שמישהו יתחיל לזיין במוח שאני מפרסם העסק לא קשור למחשבים ואני לא נותן שמות ופרטים בפורום רק צריך בערך לדעת עלויות צפויות והוא יחליט אם מתאים לו

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איפה בעצם הרווח של הקזינו בשולחן פוקר?

• 24 תגובות
    • 11.1k צפיות
  14. Started by eladbu,

מה בתמונה הבאה מישהו מזהה? [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Chymes,

חלק אומרים לי ש"מרוויחים" 400 ש"ח. אחרים אומרים 300 ש"ח. כמה בדיוק מרוויח חייל לא קרבי?

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. כל מי שעוקב אחרי הקרבות הבולטים של החירניקים לא יכול שלא לשים לב שהחטיבה הזאת הינה מיסתבכת סידרתית . דוגמאות בולטות כיבוש החרמון ,הבופור ,בינת ג'ביל ,סג'עייה ועוד אחרות שחלקן לא זכו להד תיקשורתי גדול. עושה רושם שמפקדי החטיבה לא לומדים את הלקחים וחוזרים על אותם משגים פעם אחר פעם. שדה הקרב מזמן הפתעות רבות ותקלות לא צפויות אבל אי אפשר שלא לתמוהה על הדפוס החוזר של הערכות לא נכונה בציוד ,במודיעין והיסתערות אמיצה אבל נימהרת מדיי ומבלי להפעיל בצורה שיטתית אמצעים בנאליים להקטנת האבידות כמו מסך עשן בגיזרת ההתקפה , איגופים, והקפדה על כך שמקסימום הפעולה תיתבצע בחסות החשיכה .יש הרגשה שיש בחטיבה הזאת זילזול גורף בחיי אדם . כל פעם גולני מוצאים את עצמם עמוק בבוץ ,מאבדים הרבה חיילים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם זה גודל השמוליק שלו? או המראה של הבחורה? האם זה הסוכן שלו? אני לא חושב. עשיתי בירור יש הרבה אנשים מהתעשייה הזאת שלא מוכרים ונמצאים אצל סוכנים שמשווקים את השחקניות הכי מוכרות ויש לדוגמא כמה כוכבי פורנו שאני בטוח שאף אחד פה לא שמע עליהם שיש להם 30 ס"מ של שמוליק, אבל בכל זאת מי שמע עליהם בכלל כנ"ל לגבי שחקניות מדהימות שלא קוראים להם גנה גיימסון אז מה צריך בשביל להצליח בעולם הזה? (סתם מעניין אותי, ברור שאדם כמוני לא מתאים אבל בכל זאת..)

18. אני ידוע שהנושא קצת מטומטם אבל בכל זאת.. אני רואה שלהרבה אנשים שיש שיער בהיר מתחיל להתחלף הצבע בערך בגיל ההתבגרות השאלה מה גורם לצבע השיער להתחלף ואם אפשר לעצור את זה שלא יתחלף? אם אני מחמצן או משתמש בתכשיר כמו SUN IN לדוגמא זה יחזיר לי את אותו צבע בדיוק או שזה יראה צבוע מגעיל?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

שורטת, נכון?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by DAN,

מצאתי אתר חדש למשחקי מחשב בישראל מה דעתכם האים הוא זול או עושק : http://www.tgame.co.il/ דן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. עלה בראשי רעיון לארגן מפגש של פורום hwzone באיזה מקום ככה בשביל להכיר את כולם.. מה דעתכם ? מקווה שתחשבו שזה רעיון טוב

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. בעקבות כל הקבוצות רכישה שנפתחות בזמן האחרון אני מרגיש שאולי שווה לי לנסות כאן, כיום ניתן ללמוד את ההסמכה הזאת רק במרכז לצערי וחבל, לאחר שהתייעצתי עם אחד המרצים במטריקס נאמר לי שניתן יהיה לפתוח קורס במידה ויהיו בסביבות 10 - 15 נרשמים, ואני אומר אם אפשר לנסות כאן למה לא...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. הנה לכם כתובת שתסביר הכל אני פשוט לא יודע איך מעלים לינק אם מישהו מוכן להסביר אני אודה לו אפשר גם בפרטי כמובן ביי ותהנו <סודר> <סורי - הלינק סודר אבל הוא שבור... העמוד לא שם>

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בתקווה ש(אולי)יהפוך לסטיקי כי השאלה הזאת חוזרת על עצמה הרבה פעמים פה בפורומים. טוה אז אני יתחיל. www.newegg.com - לא עושה משלוחים לארץ ולא מקבלת כרטיסי אשראי בינ"ל,הכתובת למשלוח חייבת להיות בארה"ב חניות שכן עושות משלוחים לארץ : www.outpost.com www.frozencpu.com - מוצרי קירור ומודינג בעיקר. www.Voyeurmods.com - אותו כנ"ל.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by M.o.D,

הספר האלקטרוני החדש : http://www.youtube.com/watch?v=KTuG5Wotok8&feature=player_embedded 1,399 ש"ח.. לדעתי קצת יקר...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.