כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לרגל פתיחתו של הקיץ אשמח לדעת מה אתם הולכים לעשות בחופש הגדול? כרגע אין לי תוכניות ולכן אולי אקבל איזה רעיון של מישהו מכאן. אז קדימה ספרו אם אתם טסים לאנשהו, הולכים לעשות משהו מקורי? יצירתי? ובכללי איך אתם הולכים להעביר את הקיץ השנה, או איזה דברים הייתם רוצים לעשות השנה גם שעשיתם כבר פעם?
-
חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://stage.co.il/s/381348 אני פשוט רואה את זה כל פעם מחדש וזה עושה לי צמרמורת ! מה אתם אומרים .
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום הכי נכון אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. ראיתי שבאייבורי מחשבים יש מחירים נמוכים משמעותית מכל החנויות, מה הסיבה? האם כל החלקים שהם מוכרים הם חדשים או מחודשים? כל הערה תתקבל בברכה, מי שיש לו משהו חשוב להגיד ולא רוצה להגיד את זה פה בפומבי, בבקשה תכתבו לי את זה בהודעה פרטית זה מאוד חשוב לי תודה לכולכם ולילה טוב
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
משהו כבר קנה שם במשהו במסגרת-"אתה קובע תמחיר"? פשוט יש פריט ספציפי שרציתי לקנות שמופיע שם ב"תן מחיר"... האם זה בכלל כדאי או שזה עוד "חרטא שיווקית מצוייה"? יש סכנות ?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה לדעתכם על האליפות של מכבי חיפה בכדורגל ..!!!??
-
- 13 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מעבד פנטיום 3 733 = 180 ש"ח * זיכרונות ג'נריים 2X128. אחד RDRAM והשני DDRAM = 200 ש"ח * כונן FLOPPY ג'נרי = 25 ש"ח מארז פשוט BIT SYSTEMS (ללא מאווררים, ללא מכסה לצדדים וללא "סוגר" על כרטיסי PCI) = 70 ש"ח. סה"כ 475 ש"ח. הערכתי את המחירים לפי שיטוט בלוחות מכירה. אלה חלקים שאני מתכוון לקנות מבן דוד להשלמת מחשב. אין לו מושג במחירים. אני לא רוצה לנצל אותו והוא בנאדם עם אגו שלא מוכן לקחת כסף. בקיצור, מיני בעיה . הוא נותן בי אמון. מה אתם מציעים ? להוריד/להוסיף ...
-
- 5 תגובות
- 505 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
לטעמכם? לדעתי הוא מוסיף המון לאתר וכולל גם כפתור בצד לצפיה בטריילר. האם אתם אוהבים את HWzone צבוע בצורה כזאת ותרצו לראות עוד בהמשך? (בלי קשר לכל מיני Events)
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד. כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven. זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי. מה אתם חושבים עליו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מהם 9800 פרו ואני כבר קניתי מהם בעבר והיתה לי בעיה שלא קרתה עם הומרה הקודמת שלי אך אין שום ודאות שהבעיה קרתה בגלל החומרה החדשה. בגלל זה פתחתי נושא חדש כדי לשאול אותכם על דעתכם ונסיונכם (אם יש ) עם זיגזג. תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת YES מציעה לנו מכשיר וידאו משוכלל המסוגל לעשות שלל פעולות שונות. מה שמרתיע אותי הוא תג המחיר (2500 ש"ח בערך + 15 ש"ח דמי שימוש חודשיים). מה אתם חושבים על המחיר? האם הוא יירד? האם הכבלים מסוגלים לתת תחרות בנושא? ורשמים (למי שיש את המכשיר).
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע הרבה על השירות בחיל הים חלק אומרים לי ללכת וחלק לא מה אתם חושבים? אם תוסיפו קצת מידע זה יועיל
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם אכלתי אחד ורציתי לברר מה דעתכם
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-