כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני ובת זוגתי רוצים לעשות צניחה חופשית, אני יודע שיש בחוף הבונים. למי שעשה כבר יכול להמליץ לי למי כדאי ללכת? --- הבנתי שאני צריך לצנוח עם מדריך יותר גבוה ממני. (אני 1.90)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 הזמנות (CD-KEY). מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו פה שאל קודם שאלה טובה לגבי מכס אז רציתי לשאול עוד, אם אני קונה מחשב שלום במארז ומזמין אותו אז אני משלם מכס ? כי קודם אמרו שעל מארז לא משלמים אבל השאלה היא האם הם פותחים את המארז עצמו ? ועוד שאלה, האם משלמים מכס על חומרה בכלל? בבקשה רק אבל רק תשובות מאנשים שיודעים מה הם אומרים ולא סתם זורקים שטויות באוויר, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד. הנה השאלה: אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט. בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת.... אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... תגיבו חבר'ה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התרגום שוחרר ואתם הראשונים לקבל! לכל החפצים, פרק 4 מוכן. סנכרונים לכל הגרסאות המופצות ברשת: 1080i HDTV DD5.1 MPEG2 S02E04.HDTV.XviD-Atilla82 S02E04.REPACK.HDTV.XviD-AFG S02E04.REPACK.720p.HDTV.x264-AVS S02E04.720p.HDTV.x264-AVS S02E04.HDTV.x264-2HD S02E04.720p.HD.mp4 .x264-MONEY S02E04.480p.HDTV.x264-ChameE s02e04.hdtv.xvid-fqm https://www.facebook.com/GOTSUBS http://subscene.com/Game-of-Thrones-Second-Season-2012/subtitles-91824.aspxאנא עזרו להפיץ את הלינקים! תודה לכולם וצפייה מהנה.
-
- 181 תגובות
- 31.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני חייב להגיד שזה אחת מהרעיונות המקוריים שיצא לי לראות לאחרונה ברשת! תתחילו מסלאשדוט http://slashdot.org/article.pl?sid=08/02/20/0429252&from=rss תמשיכו לבלוג הזה: http://scobleizer.com/2008/02/16/obsolete-skills/ ותסיימו בויקי: http://obsoleteskills.com/Skills/Skills יש פה עוד רעיונות לאנשים?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי חברה קיבלתי צו ראשון וכמו שאמרו לי קודמיי שאחד הבדיקות שמה זה בדיקה פסיכוטנכית (אני מבין שאם אני רוצה עדית במחשבים בצבא אז כדאי לי להואציא ציון טוב!) השאלה שלי לוותיקים ביניכם שכבר עברו את השלב הזה בהתגייסות.. איזה מן תרגילים יש שמה? כמה זמן נותנים לך? כמה תרגילים צריך לפתור? ובכלל איך אני יכול להתכונן לזה \ לקבל דוגמאות? יש אולי אתר עם דוגמאות לבחינות צבאיות כאילה ?? ובכלל למבינים ביניכם האם זה ישפיע על בקשותי להתקבל ליחידת מחשבים?! תודה רבה מראש. 8)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני נותן למישהו עבודה, לשווק את הAPP שיצרתי לאייפון , בכל מיני דרכים שונות, כמה צריך בערך לשלם, יש למישהו מושג? זה לוקח בטח הרבה זמן ומאמץ אז כנראה שזה לא 5-10 דולר. אבל גם לא נראה לי שזה 1K מצד שני.. בקיצור, צריך עזרה.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
בקצרה - סרט אקשן/אימה מוצלח Grindhouse מעוצב כמחווה לקולנוע האמריקאי של פעם, ומורכב למעשה משני סרטים נפרדים באורך 90 דקות כל אחד: Planet Terror תחת ידיו של הבמאי רוברט רודריגז (Sin City, Desperado) - סרט זומבים קלאסי. וירוס קטלני משתולל בעיירה מדברית בטקסס והופך את תושביה למתים מהלכים, בינתיים חבורת ניצולים מנסה לעשות את דרכה אל חוף מבטחים אתם יודעים, הנוסחה המוכרת - ובקיצור צפו לליטרים של דם, טונות הומור שחור...אה, וגם הופעת אורח של סעיד מLost... Death Proof בבימויו של קוונטין טרנטינו - מתנהל בקצב איטי יותר, לפחות עד 15 הדקות האחרונות. מתחיל כ-Chick Flick סטנדרטי, ומתפתח למותחן שבמרכזו מכונית פעלולים ככלי בידיו של רוצח סדרתי. כמיטב מסורת טרנטינו, בשלב מסוים גם המותחן הו…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה : אני מחפש המלצות לשירים של IRON MAIDEN אל תתביישו לכתוב נ.ב. שירים שאני שומע: fear of the dark , METALLICA : master of puppets , where i may roam , etc evanescence : all albums ככה כדי שתנסו לקלוע לטעם שלי תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל שוכני הפורום מנהלים וגולשים כאחד, אני חייב לציין שאני גולש באתר הזה כבר כמה שנים ואף פעם לא היתאכזבתי מהעצות של המנהלים !!!כל הכבוד לפי ידעתי האתר הזה הוא בין המובילים (אם לא ה-מוביל) בתחום החומרה בישראל. יש כתבות, מומחים, מיליון גולשים וכו' ... אבל אני חייב לציין שהעיצוב הכללי של הפורום ממש לוקה בחסר! העיצוב לא הישתנה שנים כאילו שכחו ממנו הצבע האפור עכבר שולט בגדול והלוגו משעמם ישן ופשוט. חבל לאתר בכזה קליבר!!! מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור...? אני מצטער אם אני פוגע במישהו, המטרה שלי היא רק לתת ביקורת בונה בשביל לשפר את האתר המעולה הזה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם , בחודש הבא אני מתחיל קורס MCSA במכללה והבנתי שאני מקבל בתחילת כל שלב בקורס את הספרות הרלוונטית מבית מיקרוסופט ... השאלה שלי היא האם מישהו ידע היכן אפשר להשיג את החומר הכתוב בפורמט של doc או Html . אני פשוט מעדיף להשתמש בתוכנה להקראת הטקטס !!!
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ugcs.caltech.edu/~karlh/fun/millenium.html חמוד ביותר
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני רוצה לכתוב תסריט לסרט (כבר יש לי רעיון והכל, רק צריך לכתוב הכל) מישהו מכיר תוכנה טובה לכתיבת תסריט? שממש רשום שם איך התסריט צריך להיות רשום? מה הוא צריך לכלול וכו'.... והאם מישהו יודע איפה אני רושמת את הרעיון שלי כפטנט כדי שלא יגנבו תודה! מורן
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים בכוונתי לרכוש בתקופה הקרובה מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. האם החנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. אני יודע שב PCHARDWARE וב ZIGZAG יש כרטיסי QUADRO ועוד דברים שאני מחפש אולם, האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה ניר חיפה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אחי חוזר בעוד כמה ימים מארה"ב, בקשתי ממנו להביא לי איתו אקדח אוויר AIRSOFT מסוג Glock 19. האקדח נראה כמו האקדח האמיתי (מתכת, סלייד עם חותמות, מספר סרייאלי מוטבע. בקיצור, אמיתי!), אחד לאחד. אבל בנאדם שראה אקדח בחיים שלו, וישחק קצת עם האקדח הזה יבין שהוא לא אמיתי. אתם חושבים שיעשו לו בעיות בהכנסה שלו לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 27.2k צפיות
-