עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by INFERNO,

חברה לשעבר מטרידה אותי !!! היא מתקשרת נון סטופ חסמתי לה את השיחות והיא מתקשרת מחברות שלה מה אני עושה ?! אני לא רוצה להכות (אני מאוד עדין)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לעלות תמונת פרופיל לפייסבוק אך בכל פעם שאני מעלה תמונה האיכות שלו יורדת. (התמונה בפורמט PNG). מה אפשר לעשות כדי להעלות תמונה מבלי לפגוע באיכותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי מייל של 012 שאני משתמש בו שנים והוא המייל שלי בכל מיני אתרים ופורומים. האם יש דרך לנתב את המיילים מהכתובת של 012 למייל שלי בGMAIL? כי לפי הנציגה של 012 ברגע הניתוק המייל נמחק מהמערכת ולא קיים יותר כך שאין מה לנתב. או שפשוט לעדכן ידנית פורום פורום ולעדכן את כל החברים והלקוחות שיש לי מייל GMAIL חדש? איזה סיוט.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. לאחרונה נשבר לי הטלפון הסלולרי ואני מעוניין לקנות מכשיר פשוט יד שנייה אני לא כל כך מבין איך לבצע את התהליך ויש לי כמה שאלות: אני מניח שהוא צריך להעביר את הטלפון על שמי.. איך זה מתבצע וכמה זה עולה? האם אני יכול להשתמש במספר הקיים שלי בפלאפון ה"חדש"? האם יש סיכונים בלקנות יד שנייה? עוד משהו שצריך לדעת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אחרי ישיבה ממושכת מול המחשב פרק כף היד שלי מנופח בצידו וזה נשאר ככה ויצר אי סימטריה בידיים שלי עכשיו אני מבקש ממכם הצעות מה לעשות בשביל לשמור על פרק כף היד שלי כמו כן באיזה הגדרות מומלץ לשים את המסך שהוא לא יכאיב לעיניים.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אסור לחוקרי מ"ס לעשות בזמן חקירה? איזה מוניפולציות אסור להם לעשות? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by skyline,

שלום לכולם, אמא שלי נוסעת לסין ביום שלישי טיול מאורגן (סין, הונג קונג, בייג'ין, מקאו וכו') וחשבתי להביא משם אייפון... כדאי להביא? מה עוד אפשר להביא?

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. קניתי היום מיונז ואני מחפש מה לאכול עם זה... מה אפשר להכין? (אין לי נקניק)

• 45 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by sgsg,

האתר THE REGISTER ערך תחרות לגולשים למציאת מקומות מעניינים באמצעות תוכנת המפות של גוגל - GOOGLE EARTH. את התמונות מהתחרות תמצאו כאן: http://www.theregister.co.uk/2005/10/14/google_earth_competition_results/ התמונה שמשכה את תשומת הלב שלי היא דווקא לא תמונה של כלי צבאי כמו רוב התמונות שפורסמו, אלא התמונה הזו: http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/fort_hood.jpg או מיותר קרוב: http://www.theregister.co.uk/2005/10/13/fort_hood_two.jpg וזה הכיתוב: Found this bombing range at Ft. Hood Texas. Just looked like a normal range with the guiding lines, and even a normal bullseye made with circles down the range, but when zooming in... לא הייתי בטוח שהתמונה מקורית אז החלטתי לחפש. כתב…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ביום חמישי אני נוסע לאילת עם המשפחה שלי, ואין לנו מושג מה לעשות שם.. חשבנו על ללכת לעיר המלכים.. יש עוד המלצות? דברים נחמדים שאפשר לעשות באילת ולא במקום אחר... תודה רבה, אבי.

15. אני שוכר דירה בקומה השנייה. בקומה הראשונה ממש מתחתי גרה זקנה מוזרה. יחד איתה גר בנה שגם הוא כנראה סובל מפיגור. מהדירה שלהם עולה סירחון מזעזע. פשוט סירחון ששורף את האף. אני כמעט משוכנע שהסירחון מגיע מהם כי אני לא מריח שום דבר בחצר. מה אפשר לעשות חוץ מלעבור דירה? להתעמת איתם אין טעם כי אין עם מי לדבר.

16. קיצר זה היה ממש מעצבן אתמול בערב אני נוסע ורואה ליד העיר שלי תחנה של אלון שמפרסמת בגדול מאוד שיש להם 25 אגורות הנחה... שזה הכי זול בסביבה, אצל כולם זה 15... אז ניכנסתי ומיליתי ב150 שקל... אחרי התידלוק אני מסתכל על המחיר שרשום במחשב של המשאבה.. והוא היה 6.27 והמחיר המלא הוא 6.42 חשבון פשוט שעשיתי יצא לי שזה 15 אגורות ואז אני מתחיל להיסתכל בתחנה ואני רואה בשלט אחד רשום 15 אגורות בשלט שני רשום 25 אגורות... ובכל מקום רשום משהו שונה... מה אפשר לעשות נגדם?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by Moty_p,

אחד מחשב פנטיום 3 700MHZ עם 300 ומשהוא זיכרון פנימי כרטיס מסך vanta אבל אולי אני יארגן גיפורס 5 או 4 והשני שרציתי להפוך לשרת הוא מחשב פנטיום 4 עם 1GB זיכרון פנימי 1800MHZ מעבד כרטיס מסך גיפורס 2 אבל אני יכול לקנות בישבילו את זה: PNY nVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 PCI http://skypc.co.il/pl_product~PNY8400GSPCI~8~0.htm או את זה: Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או את זה: ‏Inno3D‎ - ‏7600GT 512MB GDDR2 DVI HDTV AGP‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=9993 (אם יהיה בזה צורך כמובן) הבעיה היא ש WINDOWS 2008 החדש דורש 2 GB זיכרון מינימום ומעבד בטח יותר טוב מזה כדי שזה בכלל יעבוד לפי מה שאני זוכר …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fish123,

ידיד שלי אסף 200 קלטות וידאו ישנות שהן מלאות בזבל.. הוא חשב שהוא יוכל לנסות למכור את זה לאנשים (ימחק את כל מה שיש בקלטות) אבל לא נראה לי שהוא הצליח להשיג לקוחות מה אתם הייתם עושים עם 200 קלטות בבית? אני הייתי זורק לפח

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  19. Started by b-or,

מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AndreY`,

אני לא יודע למי לפנות, ואני תקוע במקום קניתי Battlefield 3 לפני כשנה שנתיים בחשבון אוריגין, הכל היה מצוין טוב ויפה עד שלפני כשבוע רציתי לשחק במשחק הזה שוב כמובן שהורדתי את התוכנה, נכנסתי ליוזר ואז אני רואה שאין לי את המשחק בהיסטוריה של המשחקים אף שם המשחק אינו קיים והכל כאילו לא היה..יש לי את הסיריאל במייל, וכל פעם שאני מכניס אותו לאוריגין מן הסתם שהוא כותב לי שהוא בשימוש ניגשתי לפורומים שלהם וכדי להתחבר לפורום צריך להשתמש ביוסר של האוריגין, וזה כל פעם כותב לי service unavailable גם כשאני מנסה לפנות לשרות לקוחות ולתמיכה כלום לא עוזר ואין לי לאן לפנות..כל עזרה תתקבל בברכה כי אני מרגיש שפשוט דפקו אותי

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by Da-Funk,

יש ברשותי PS2 עם צ'יפ יקר עליו... במהלך ההתקנה הפלייסטיישן התקלקל... ועכשיו אני תקוע איתו ועם הצ'יפ שעליו... אני לא יודע מה הבעיה בדיוק.. רק שהוא מראה מסך שחור... והמגש קצת מרקד לו.... יש בו חלקים טובים למשל כל הבית עינית שזה החלק הכי יקר עדיין מתפקד לדעתי.... כי לא ממש שיחקתי בו... נראה לכם שיש אנשים שמתעסקים עם זה שיסכימו לשלם לי עליו חחחח :> בתקווה שמשהו יקנה אותו... כאילו רק הצ'יפ עלה לי 300 שקל...

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  22. הכוונה כאן אינה לפגוע באף אחד, ואף לא לטעון שאסור לטעות. כולם טועים לפעמים, או מתבלבלים, או סתם עייפים, וזה מובן. השאלה הזו מתייחסת למקרים בהם ברור כשמש שלמגיב שענה על שאלה זו או אחרת שנשאלה בפורום אין אפילו מושג קלוש בנושא, והתשובה שלו מנותקת מהמציאות. אז נכון, מטעויות לומדים ובאופן כללי אף אחד לא נולד עם ידע, אבל אם מישהו לא יודע - למה להטעות עוד אנשים? הרי אנשים באים לפה בשביל עזרה ולא תמיד מבינים משהו בתחום. אם נופלים על "יועץ" שמדבר בבטחון הם עשויים לממש את העצות שלו, אפילו אם מדובר בשטות מוחלטת. אמנם זה טפשי לעשות משהו על סמך עצה של אדם אחד שאינך מכיר, אבל גם זה קורה. מה לדעתכם אפשר לעשות כנגד התופעה הזו?

• 50 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. היי. אני נמצא כבר כעשר חודשים מול שיפוצים בלתי פוסקים של 2 דיירים. מאפריל עד אוגוסט שיפצו דירה מתחתיי. ממש כמה ימים אחרי, כאילו שני הדיירים עשו נגדי מזימה - התחילו שיפוצים בדירה ממול. מאוגוסט עד נובמבר. לפני כחודש וחצי פגשתי את השכנים הארורים ממול ונחתה עלי הבשורה ש- "הנה, סיימנו". מאז, במשך חודש וחצי אני שומע כל פעם רהיטים מוזזים ודפיקות קלות כשאחריו בא הד שחודר לקירות ביתי. כל כמה דקות. כאילו יש להם פורטל למימד אחר שממנו הם מביאים עוד ועוד ועוד רהיטים. לא כל כך אכפת לי שיעשו את זה בימים רגילים. אבל זה נמשך בשעות הערב, בימי שישי עד השעות המאוחרות ובשבתות. ביום חמישי שעבר כשחזרתי מעבודה, עלה איתי שיפוצניק בשעה שבע בערב ובדיוק כשנכנסתי הביתה ה…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by imac,

יש לי דומיין מגניב וגם שרת אחסון.. מה לדעתכם אפשר לעשות עם זה? סתם כדי להעביר את הזמן, בלי להשקיע יותר מדי.. ואם אפשר לעשות מזה כסף מה טוב...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.