כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לצאת אל הים הגדול- EBAY ולבצע את הרכישה שלי ברשת הגדולה במסחר העולמי, כולי מלא "חששים" ומבולבל מהצורה בה הכל מתבצע ולכן אשמח לעזרתכם קליל. נציין שחשבון EBAY הכנתי וכנ"ל על PAYPAL. לצורך העניין של הרכישה, החלטתי להתחיל וקודם לקנות משהו "צנוע"- אוזניות KOSS KSC75 נחמדות בסביבות ה-15 דולר. עכשיו, למודעה שמצאתי- http://cgi.ebay.com/KOSS-KSC-75-SportClip-Clip-On-Headphones-Earbuds-NEW_W0QQitemZ200236225012QQcategoryZ40137QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3907.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%26otn%3D12%26po%3DLVI%26ps%3D54#ht_2428wt_939 המחיר שם יחסית זול והמוכר מציין שהוא מבצע משלוח לכל העולם, יש לו אחוזי מכירה של 99 אחוז, אבל יש …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[h=3]Hugo Boss Just Different Lacoste Essential בוס לגבר[/h]
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
שלום בזמן האחרון כל שיר שאני מחפש אתם מוצאים לי בלי בעיה. לכן החלטתי להטיל עליכם משימה לא כל כך קשה ולהגיד לי מה השם של שיר מסוים (דיי מפורסם). השיר הוא של מדונה. אני חושב שעד כה הוא הכי חדש שלה. אחד מהמשפטים שחוזרים בו הרבה הוא every little thing that you say or........ i gonna ***** on you פשוט אני לא זוכר את כל המילים. השיר עצמו הוא דיי קיצבי וכאילו בשיר מדונה כל הזמן מדברת על כמה שהיא חושבת על איזה דפוק אחד (כמו 60% מהשירים שיש היום). אשמח אם תגידו לי מה השם שלו.(אני חושב שבזמנו תמיד ESC עשו לו פירסומת או משהוא דומה) ועוד דבר. שמעתי את השיר feel allright של sean paul ועוד איזה DJ ששר איתו שם. אני דיי אהבתי אותו. מה אתם חושבים עליו?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזו חברה הכי זולה לשיחות חו"ל המשתמשות בסים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש איזה מועדון באיזור חיפה שאנשים באים לשם להנות ולא ללכת מכות? מועדון אם אנשים איכותיים? אני רוסי דרך אגב כך שמועדונים של רוסים גם באים בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב נו, אפשר גם שנה+קצת. אז הנה הרשימה שלי: Rush Hour 3 http://www.imdb.com/title/tt0293564/ X-Men 3 http://www.imdb.com/title/tt0376994/ Spider-Man 3 http://www.imdb.com/title/tt0413300/ ואה כן, גם את זה. Harry Potter and the Goblet of Fire http://www.imdb.com/title/tt0330373/ Damn, Emma Watson (Hermione Granger) is SO fine! כן, אני יודע בת כמה היא, אבל היא פשוט יפה. טוב, זאת הרשימה שלי, בואו נשמע את שלכם.
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
hay guys בן דוד שלי סיים לימודי הנדסאות אלקטרוניקה בהצטיינות, אולם הוא ניתקל ב-catch 22 , ללא ניסיון אף חברה מבין העשרות (אם לא המאות ) שהוא פנה אליהן בעקבות הפרסומים במודעות הדרושים לא נתנה לו אפילו צאנס להתחיל לעבוד ולהוכיח את עצמו , גם כשהוא הביע בראיונות העבודה הבודדים שהיו לו נכונות לעבוד תמורת שכר מינימום מצד שני אם הוא לא יתחיל לעבוד בתחום שלו , גם אין שום סיכוי שבעולם , שמתי שהוא ,כן יהיה לו הניסיון הנידרש כך שזה מצב אבסורדי של מה קדם למה , ?הביצה או התרנגולת.? אני הצעתי לו לעשות קורסי התמחות בתחומים שנידרשים בתעשיית האלקטרוניקה כמו rf --- radio frequency שנידרש בחברות הסלולר ,או קורס בקרים מתוכנתים -תחום פופולרי במיפעלי האלקטרוניקה…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא דברים מתאילנד, אני מתענין בעיקר בגאדג'טים, האם יש משהו ששווה להביא משם ? איך המחירים שם ? אשמח לכל מידע בנושא.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים, תשמעו מה קרה לי ביומיים האחרונים... נרשמתי לאתר XLOVE לפני כשבוע (כן כן, אתר סטוצים 8)), כשפתאום לפני יומיים קיבלתי הודעה מאחת שקוראים לה לינדה אדווין... היא יצרה כרטיס באתר הזה, אמרה לי שהיא מחו"ל ושהיא מעוניינת לדבר איתי בקשר למשהו חשוב ושאתן לה את האימייל שלי... אז נתתי, וכאן היא רשמה לי הודעה הזויה ביותר, מהסרטים - רק למי שיש סבלנות ומבין אנגלית טוב שיקרא - Hello My Sharo. How are you today together with your health which is the most important thing to me and your night hope fine? Mine is a little bit hot over here in Dakar Senegal In this camp we are only allowed to go out only on mondays and fridays of the weeks. Its just like one staying in the prison an…
-
- 44 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
טוב זה הסרטון משהו יכול לעלות את זה לפה ה 3GP או MP4 כדי שאני יוכל לראות את זה בפלאפון? K800I תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך אתר כמו שפירטתי בכותרת שיהיה אפשר להוריד ממנו צלצולים לפלאפון אבל גם לפלאפונים בחו"ל וצלצולים של שירים עבריים גם תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש טלויזיה לחברה שלי שתהיה בחדר שלה ויש פשוט כמות כל כך גדולה של דגמים שזה פשוט מבלבל ותהיתי האם אפשר לקבל המלצה לדגמים מעניינים באזור ה1500(אפשר לחרוג אם יש שיפור משמעותי), עד כמה שאני יודע רוב התכנים יהיו מממיר אבל גם מדי פעם ממחשב. אני יודע שזה אולי לא הפורום הכי מתאים אבל אני סומך על חלק גדול מהאנשים כאן והייתי שמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי... אני כרגע עורך את אוסף המוזיקה שלי במחשב, ובגלל שאני פנאט לפרטים אני חייב שעל כל שיר יהיו לי פרטים מלאים, כולל אלבום ושנת הוצאה... הבעייה שחסר לי מלא פרטים. עד עכשיו עבדתי עם אמזון אבל זה בלתי אפשרי כי כל שיר מופיע באלף אלבומים שונים וגם גוגל לא עוזר יותר מדי. השאלה שלי : יש לי שם של שיר, איך אני יודע באיזה אלבום הוא יצא לראשונה (ולא באיזה אוסף מאוחר יותר)? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
BASIC RULES FOR DRIVING IN ISRAEL 1. Turn signals will give away your next move. A real Israeli driver never uses them. 2. Under no circumstance should you leave a safe distance between you and the car in front of you, or the space will be filled in by somebody else, putting you in an even more dangerous situation. 3. The faster you drive through a red light, the smaller the chance you have of getting hit. 4. Never ever come to a complete stop at a stop sign. No one expects it and it will result in you being rear-ended. 5. Never get in the way of an older car that needs extensive bodywork, as the other guy doesn't have anything to lose. 6. B…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מי שהיה ללא חייגן ב014+HOT היה לכם אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קודם כל,שבוע טוב לכולם! דבר שני שלא יהיו תגובות מטומטמות וספמאיות,כולה שואל שאלה העבירו אותי מתפקיד שקמיסט(שדרך אגב הרגשתי שזה גדול עליי ולא אהבתי את זה,רק היציאות שם היו מעולות והייתי יכול גם ללמוד באו"פ אבל זה לא משנה),לתפקיד פקיד בלשכה\בקשר\באג"מ. האם תפקיד פקיד זה תפקיד טוב יותר משקמיסט?מה אני בתור פקיד אמור לעשות חוץ מלהשתמש בתוכנה שם במחשב להדפיס כל מיני דברים,לקבוע לו"ז למג"ד אם זה בלשכה שלו וכו'? איך באופן כללי זה עובד?האם זה משמרות?או שעבודה כל היום מהבוקר עד נגיד 6 בערב? תודה
-
- 36 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest%202.mpeg http://www.gutta.nu/Roliga_Filmer/Biltest..mpeg לא יאומן איזה אנשים מטורפים יש בעולם!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!
-
- 53 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה כייפי ומעניין עם כל אחד יעלה תמונה של שולחן העבודה שלו הנה שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייל משוחרר עוסק מאז ומתמיד במכירות אוהב את זה מתעניין בזה , רוצה לקחת צעד קדימה ולרכוש השכלה אקדמאית. מאחר והפורום הזה מפוצץ במוחות טובים אני אשמח לשמוע את עצתכם ? האפשרויות המוכרות לי : אוניברסיטה העברית (צריך פסיכומטרי 670) מכון לנדר המכללה למנהל (שלוחת ירושלים) מכללת הדסה מכללת אורט המכללה להנדסה אוניברסיטה העברית דורש ממני פסיכומטרי עצבני..אבל מהקצת שאני יודע זה המוסד הכי נחשב בירושלים למנהל עסקים ובכל זאת אני מבולבל
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
השאלה ממצאת את עצמה נ.ב. לא היה ולא יהיה פה שום ערנב (לא בעברית, לא באנגלית ולא באמהרית או כל שפה אחרת) כיוון שתרד זה נגוע בטומאה התת-ערנבית בשם "מקצוע צרפתית"
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסינו כמה חברות/אנשים פרטיים שאכזבו אותנו, הדירוג שלנו ירד ובחלק מהמילות חיפוש בכלל נעלמנו לגמרי מגוגל (לא מכולם), כל אחד מפרסם שמות של חברות ענק שהוא עבד איתם, אבל אי אפשר לדעת לפני כמה זמן, למשך כמה זמן, ובאיזה סדר גודל של פרויקטים, אז לצערי זה לא מייצג יותר מידי. מה הדרך הכי חכמה לדעתכם לבחון/לבחור חברת קידום אתרים באמת אמינה ואיכותית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-