עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תנו לי כמה שיותר,או אם יש לכם המלצות לאוספים זה גם טוב. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by shai11,

ראיתי משהו הולך עם החולצה של האתר מה קיימת כזאת בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

בכותרת.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני בדרכי להוציא רשיון בעזרת ה' ורציתי לדעת מה הרכב שהכי טוב להתחיל איתו אני לא מהמתלהבים שיש להם רישיון והולכים לקרוע את הרכב אני רוצה רכב שלא לוקח הרבה דלק שיהיה מהיר(לא חייב להגיע ל-100 תוך 2 שניות)שיהיה נח(דבר מאוד חשוב אצלי)ושיחזיק לי משהו כמו 4-5 שנים ויותר תקציב עד 20 אלף תודה לכולם eli_Asus.

• 197 תגובות
    • 20k צפיות
  5. Started by G.P.S,

נתון מלבן אם נקטין צלע אחת של המלבן ב20% ונגדיל צלע שנייה של המלבן ב10% יגדל שטח המלבן ב-2 סמ"ר. אם נקטין צלע אחת של המלבן הנתון ב-4 ס"מ ונגדיל צלע שניה של המלבן הנתון ב-3 ס"מ שטחו של המלבן יקטן ב 15 סמ"ר. מה אורך צלעות המלבן הנתון?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  6. יצרתי חידון היגיון חדש, והוא עלה לרשת לא מזמן. החידון דומה ל-notpron, או 1234 או כל החידונים בסגנון. למי שלא מכיר: המשחק מורכב ממספר מסוים של שלבים כאשר בכל שלב תמצא חידת היגיון כלשהי. את החידות אפשר לפתור על ידי חיפוש רמזים בדף, בתמונות המצורפות, בשורת הכתובת ואפילו בקוד המקור. הסבר נוסף תוכלו למצוא בדף הראשי של המשחק. אני ממליצה לכולם לשחק. המשחק בנוי ברמת קושי הולכת ועולה, כך שבשלבים המוקדמים יהיה לכם קל, אבל עם ההתקדמות תגיעו לשלבים שיאתגרו אתכם יותר ויותר. המשחק מתחיל בכוונה בשלב מינוס שלוש!!! לינק למשחק: http://enter.ifastnet.com/ אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום לגבי המשחק, ואבקש שתמנעו מפרסום פתרונות לשלבים כי זה הורס את המשחק והחוויה. מי שמפרסם תשובות לשלבים שיכתוב …

• 136 תגובות
    • 11.9k צפיות
  7. Started by G.P.S,

בעריכה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. ^^^^^ אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל

9. Started by Holy,

איך להדפיס בצבע לבן על שקף?

10. Started by avivlyaviv,

אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by chiki boy,

מה קורה שהVOD נתקע בפרק מותח של האלופה? מתיחה טלפונית על נציגת HOT וואי אני על הרצפה.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1481841

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  12. טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by shay7629,

שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בתחב"צ....? מישהו יודע איזה קו מגיעה לשם ומאיפה..? אני מגיע מאיזור עכו... וגם יכול להגיע מכיוון חיפה... תודה.. בראל.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  16. שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  17. הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. הכנתי מקבץ של דפי נוסחאות ומשוואות פתורות כל המשוואות לקוחות מספר המאגר (בתמונה ) את המקבץ אפשר להוריד מפה : http://download.yousendit.com/1BC8A2247E48DAFE מקווה שעזרתי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Started by cleric,

קצת ארוך (8 דקות) אבל שווה את זה:

20. Started by the king2006,

נגיד אם אני הולך לקנות כרטיס מסך מאילת אז זה יהיה בלי מע"מ???? או כאילו כל משהו אחר

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by GRiM,

1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Lirux,

יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי אני מחפש שיר הוא מתחיל בשריקות ועם המון באסים טובים למישו יש מושג?

24. http://www.youtube.com/watch?v=sguEYjLrO0A&mode=related&search= אם תשימו לב בשניה 38~ בערך גם רואים את העשן יוצא מהאקדח...

• 6 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים