עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  2. הינה תיראו באתר האטרקטיבי הזה >> למשל: http://secure.newegg.com הרכבתי מערכת מחשב עם AMD 4200 כפול / זיכרונות GSKILL 2G /לוח אסוס M2N-E / סיגייט HD 320 / מארז אנטק עם ספק וכו' .... http://secure.newegg.com/Newversion/Shopping/shoppingcart.asp?submit=view סה"כ 530$ = 2170 ש"ח בשער הדולר כיום אם הייתי הולך על מעבד הכי חזק של AMD ( ה 6000+ ) היה יוצא לי עוד 130$ = 530 ש"ח יותר ( עולם אחר) ובIQPC = החנות המשתלמת והאטרקטיבית ביותר בישראל ( עובדה) >> זה עולה 35% יותר!!! מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 R…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by enzo,

עכשיו חזרתי היו איזה 20 אלף ויותר יאללה תספרו........

5. בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. פרסמתי את הסקיצה הראשונית לא מזמן ב"עיצוב וגרפיקה ממוחשבת". הדמות היא "פאלאדין ציוני" (עריכה: ותודה ללייזי ובומרנג על התגובות שם ) מצטער על הצביעה המרושלת (ומשחקי ה dodge ו burn הפרימיטיביים) , היה לי מעט מאוד זמן לעבוד על הציור ולכן לא השקעתי כ"כ. עפרון + נייר + פוטושופ + עכבר תיהנו, חג שמח [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Tapeworm,

http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article2472140.ece מצטער אם מישהו הביא את זה כבר קודם...

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by BarVaZ,

סימתי להוריד את כל השירים שאי פעם נוצרו ע"י הלהקה אולי הכי גדולה אי פעם The beatles לקח לי מעל 8 שעות בשלושה ימים אבל שמעתי הכל =] עם מישהו רוצה את זה זה שוקל 3.5 ג'יגה ואני יעלה את זה לטורנט ליץ' מחר או מחרותיים אבל חוץ מזה יש כאן עוד מישהו שמקשיב קצת לחיפושיות? ועם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים שלהם? שלי Sgt Peppers Lonely Hearts Club Band תודה שהקשתם לחפירות שלי =]

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by connex_fiend,

אל תקנו ב iqpc או בgoldtop באתרים נ"ל יש פירצת אבטחה שמאפשרת לשלוף את פירטי האשראי של אנשים שקנו דרך האתר, בשום פנים ואופן אל תזינו את הכרטיס אשראי שלכם באתרים הללו, אני מניח שזה בסדר לקנות בחנות עצמה.

• 66 תגובות
    • 9.1k צפיות
  10. יש איזה תרגילים או משו אחר להוציא שומן מהלחיים?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

יום עצמאות שמח ובילוי מהנה היום!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. סתם שאלה , מה אתם חושבים.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by omri_ro,

יש לי זיכוי בחנות מסוימת ואני מעוניין לקנות את הPVR150 ובעל הית פשוט לא מוצא ממי להזמין לי את זה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by Koss,

בשביל מחקר קטן שאני עורך, אני צריך שמות של כמה שיותר סוגי "לוגיות". ואני מדבר על דברים כמו - קרימינולוגיה אנתרפולוגיה אסטרולוגיה וכו' וכו'... תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by chenrp,

יש למישהו לינק? נ.ב. סגרו לי את התרד הקודם ללא התחשבות. גם כן פורום! אני לא עובד פה שוב עברה! לפחות להודיע למה! פשוט בושה של פורום.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. יש שיר שחורשים עליו ברדיו עם שריקות כזה ואז יש זמר ששר, מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 10.9k צפיות
  18. Started by משומש,

אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

אני רוצה ללכת לראות את הסרט בופור, אז זה פתוח?

• 7 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

עד עכשיו הייתי שומע בעיקר טרנס-פסיכודלי FULL ON וכל שאר הירקות, שחורה ולפעמים איזה היפ הופ נחמד. וחשבתי שבנאדם בגילי(18) חייב לפחות להכיר מה זה רוק, ואולי להתחיל לאהוב. בכל אופן ממהשאני יודע בלי קשר לאיזה סוג מוזיקה זה - ישן זה יותר טוב מחדש, אולי אני טועה. אז התחלתי אתמול לשמוע אתמול כמה שירים של ACDC - פסדר, חביב. בכל אופן תנן המלצות למה לשמוע, אתה יכולים לתת המלצות ללהקות או לשירים ספציפים - מה שבא לכם.

• 84 תגובות
    • 8.1k צפיות
  21. Started by Lol10k,

אני מחפש צליל יפה לSMS ומשהו נחמד לקום איתו בבוקר. תביאו דברים מיוחדים ולא סתם שירים (שזה גם לא חוקי) שמעתי איפשהו שעון מעורר כזה "לקום ימניאק לקום"... מישהו מכיר? מיקס חמוד ששלחו לי http://www.sharebigfile.com/file/150563/Nokia-Mix-rar.html

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by Asaf.Y,

איך להוריד את זה ? תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by chenrp,

למישהו יש לינק?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by iakovl,

אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  25. ז?כ??ר ע?ם י?ש?ר?א?ל א?ת ב??נ?יו ו?ב?נו?ת?יו, ה?נ??א?מ?נ?ים ו?ה?א?מ??יצ?ים, ח?י??ל?י צ?ב?א-ה?ג?נ?ה ל?י?ש?ר?א?ל, ו?כ?ל לו?ח?מ?י ה?מ??ח?ת??רו?ת ו?ח?ט?יבו?ת ה?ל?ו?ח?מ?ים ב??מ?ע?ר?כו?ת ה?ע?ם, ו?כ?ל א?נ?ש?י ק?ה?יל?י??ת ה?מ?ו?ד?יע?ין ו?ה?ב??ט??חו?ן ו?א?נ?ש?י ה?מ??ש??ט?ר?ה א?ש??ר ח?ר?פו? נ?פ?ש??ם ב??מ?ל?ח?מ?ה ע?ל ת??קו?מ?ת י?ש??ר?א?ל, ו?כ?ל א?ל??ה ש??נ??ר?צ?חו? ב??א?ר?ץ ו?מ?חו?צ?ה ל?ה? ב??יד?י מ?ר?צ?ח?ים מ?א?ר?ג?ו?נ?י ה?ט??רו?ר. י?ז?כ??ר י?ש?ר?א?ל ו?י?ת?ב??ר?ך ב??ז?ר?עו? ו?י?א?ב?ל ע?ל ז?יו ה?ע?לו?מ?ים ו?ח?מ?ד?ת ה?ג??בו?ר?ה ו?ק?ד?ש??ת ה?ר?צו?ן ו?מ?ס?ירו?ת ה?נ??פ?ש א?ש??ר נ?ס?פ?ו? ב??מ??ע?ר?כ?ה ה?כ??ב?ד?ה. י?ה?יו? ג??ב?ו?ר?י מ?ל?ח?מו?ת י?ש??ר?א?ל ע?טו?ר?י ה?נ…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים