כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
נגיד אם אני הולך לקנות כרטיס מסך מאילת אז זה יהיה בלי מע"מ???? או כאילו כל משהו אחר
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
טוב, די מיציתי את השאלה. החנויות פתוחות? בוקר? צהריים? ערב? (שזה בעצם יום העצמאות)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתחב"צ....? מישהו יודע איזה קו מגיעה לשם ומאיפה..? אני מגיע מאיזור עכו... וגם יכול להגיע מכיוון חיפה... תודה.. בראל.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש את השיר הזה עם החמת חלילים או איך שלא רושמים את זה... הוא דיי מוכר, הוא לא ממש חדש... מישהו יודע איך קוראים לו?
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש 8800GTS מחו"ל, מצאתי הרבה חנויות זולות הבעייה שלי היא שאף פעם לא ביצעתי הזמנה מחו"ל ואשמח לדעת על לינקים לחנויות בחו"ל שאנשים הזמינו מהם בעבר ללא בעיות ,ומה משך זמן המישלוח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי, או יותר נכון, לחברה שלי בעיה: היא שותה אלכוהול, ומעשנת סגריות על בטן ריקה - למנוע את ההרגלים האלה אי אפשר - אני לא איזה דיקטטור, אם זה מה שהיא אוהבת לעשות, שיהיה לה בכיף - אבל ניסיתי לשכנע אותה לאכול משהו לפני, אבל היא פשוט לא רוצה! היא אומרת שלא בא לה לאכול, כמעט אף פעם - אין לה את החשק. התברר לי שהיא סבלה בעבר מאנורקסיה, ולכן כנראה זה קורה. שתייה ועישון מזיקים בכל מקרה, אבל על בטן ריקה - פי כמה. אנא, תייעצו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור לה, אני אובד עצות... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
תראו מה קלטתי אתמול בלילה,נכנסתי למתחם כדי לצלם מקרוב (חבל שהמצלמה לא הייתה איתי). :lol:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו חברה עברה עוד שנה ואני התבדרתי בשנה ... אז החיים עוברים לנו תחת הידיים ואנחנו לא מרגדים זואת .... יום שני אני הולך לחגוג ... ... אז שלכולם יהיה חג עצמאות שמח ולי יום הולדת מה לעשות אף אחד מהחברים לא אמר לי מזל טוב :'( ברכות תתקבלנה בשמחה .... יאללה חגיגות ! :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::fu…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sguEYjLrO0A&mode=related&search= אם תשימו לב בשניה 38~ בערך גם רואים את העשן יוצא מהאקדח...
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הכנתי מקבץ של דפי נוסחאות ומשוואות פתורות כל המשוואות לקוחות מספר המאגר (בתמונה ) את המקבץ אפשר להוריד מפה : http://download.yousendit.com/1BC8A2247E48DAFE מקווה שעזרתי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
אני הולך לבקר במוזיאון חצרים, לראות שם מפגן אווירי מדהים וכמובן לראות את ה"סופה" F-16I מפלצת התימרונים והנשיאת דלק. מישהו עוד הולך לשם או למקום אחר?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש שיר הוא מתחיל בשריקות ועם המון באסים טובים למישו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית היא תוכנות בדולר חחחחחחח למה אין את זה בארץ חחח
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1337219 עם ככה היו מעבירים את השיעורים בכיתות ישראל הייתה תופסת את המקום הראשון בממוצע הציונים העולמי.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני עושה קליפ סוף שנה כזה [שנת הלימודים חח אל תתחכמו ] אני מחפש קול של לב פועם כזה כמו נגיד בפרסומת של המניעת תאונות דרכים זה כזה בום בום [הפסקה קצרה] ואז עוד פעם בום בום... אני חייב את הקול הזה להתחלה אז עם יש למישהו\מישהי \ יודע\ת איך למצוא את זה בבקשה אשמח עם תעזרו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס. מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה. לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר. חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר י…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דייב שאפל כל כך שולט :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Kj3AbdFkVx4
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-