כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אז זה המחשב החדש שלי מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1043 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 מחיר: ¤251 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤801 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side כמות: 1 מחיר: ¤640 קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation כמות: 1 מחיר: ¤65 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 מחיר: ¤652 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤675 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤433 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמו…
-
- 90 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני כבר מתווכח שעה אם חבר שלי הוויכוח הוא ככה: אם נגיד חבר שלי לקח רכב והתחיל לנהוג בלי רישיון ואני יושב לידו, אז אם יעצור אותנו שוטר אז גם הוא יקבל שלילה וגם אני, אבל השלילה שלי תיהיה נמוכה משלו, זה מה שאני אומר. הוא אומר שרק הוא יקבל שלילה. מי צודק? מי טועה? ומה החוק אומר?? אגב רק לידע כללי אף אחד לא מתכוון לקחת רכב של אף אחד וליסוע לשום מקום אוקי? זו סתם שאלה.
-
- 43 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה שיר היפ הופ (או ראפ...) שיש לו קליפ מצוייר ורואים בו אנשים עם ראשים גדולים וגוף קטן. בזמן האחרון מראים אותו הרבה ב - MTV... בבקשה עזרו...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
**לפני שאתם קוראים את הפוסט- אני רוצה להבהיר שבמילה אוכף אני מתכוון לכסא של האופניים, תודה** פעם זה טלפון, פעם זאת כרטיסייה אבל הפעם- האוכף של האופניים, מעניין אם נשארו תיכונים בלי גנבות במדינה הזאת למי שלא הבין, אני משתמש באופניים ככלי תחבורה כמעט לכל מקום שאני נוסע אליו, והיום, גנבו לי את הכסא ערסים (מי עוד יכול לעשות את זה?). לעזאזל עם המדינה הזאת, בהתחלה איזה פרזיט אידיוט עובר לשעון חורף מוקדם וגורם לי להזיע בבוקר כשאני רוכב, אבל מילא. עכשיו- גונבים לי אוכף שעולה 150 שקל, אבל המחיר לא משנה, זה העיקרון של ללכת 4KM מבית ספר הביתה כי לאיזה ערס מזד**ן לא מספיק האוכף שלו, ואי אפשר לרכב בלי אוכף כי בבלימה אפשר פשוט לעוף מהאופניים ולצאת די חבול/ מרוסק במקרה הרע. מה שעוד יו…
-
- 50 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני עומד לפרמט ת'מחשב וזאת פעם ראשונה שאני עושה את זה לבד...אז אם יש לכם טיפים\עצות אני אשמח לקבל. 1. הורדתי דריבר למסך (לא כרטיס מסך המסך עצמו) וזה שלושה קבצים ולא פועל דרך התקנה עצמית. איך אני מתקין אותם? מה יקרה אם אני אפרמט אתקין הכל והדריבר של המסך לא יהייה מותקן? 2. אני צריך דריבר ללוח אם? כי חיפשתי ולא כ"כ מצאתי...אז אם כן איפה אני מוצא? נ.ב-אתם יכולים להעיף מבט במפרט
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מסתבר שטעיתי.. http://hwzone.co.il/news/1211819592/34722/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כבר צפיתם בקליפ המדליק הזה של Major Lazer, שנוצר בידי סטודיו Method Design, בהתבסס על תוכנת ה-Houdini FX (ובהתבסס על תנועות של רקדנים אמיתיים שהוקלטו באמצעים טכנולוגיים מותאמים), ועם הרבה מאוד כוח עיבוד, אנחנו מנחשים:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע בצד האתר בפרטים אודות המשתמש כתוב לי MSI 7.0 או משהו כזה? הרי בעצם אני משתמש באקספלורר 8. אשמח לקבל עזרה. אני חדש אז תסלחו לי על הבורות
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
יום המגבת 2009, לציון 8 שנים ושבועיים למותו של דאגלס אדאמס. אל תשכחו את המגבת שלכם.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
בשום מקום לא כתוב. הדבר הכי קרוב לזה שמצאתי הוא שזה מתחיל ב9(שוב לא כתוב איזה שאלון) ושההשמעה של E מתחילה ב11:15 אז מישהו יודע מתי E F G ? אני צריך לעשות את F G תודה מראש! נ.ב מישהו יודע אם בF צריך לכתוב FORMAL LETTER(כמו שהיה בבגרות המקורית)? או משהו אחר? ואם כן- מה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כלשהי לגשת לקבצים שנמצאים על שרת של אתר ממש ישן? הצלחתי קצת דרך wayback machine, אבל אני אשמח לשמוע אם יש עוד אפשרויות. האתר הזה היה פעיל לפני 10 שנים, ואני בונה על זה שהם לא העבירו את כל הקבצים מהשרת הישן לחדש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, ראיתי אותו כמה פעמים, בכל פעם לא סיימתי אותו. לא הבנתי מה בדיוק מדובר, טלפתיה משהו על טבעי? מה זה בדיוק? הרי בתחילת הסרט אומרים שהוא נפגע ושבר תברך, אחרי זה הוא יוצא ללא פגע מדברים..מה זה בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה נכנסים לRS , מורידים קובץ , עכשיו משום מה הוא לא מוריד אותו רציף לדוגמא 120KBPS , אלא הוא מוריד שנייה , מפסיק לכמה שניות וככה עד שהוא מסיים כאילו אין קצב אחיד לעוד מישהו זה ככה? או שזה רק אצלי?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום שם יש איסור מפורש בכל הנוגע להבעת דיעה על חנויות. ננעל.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני חושב שעשו עלי עקיצה ..... לפני שבוע קניתי מחשב מהם על סך 5100~ דרך הישרכט שלי קיצר אמרו לי מצויין... מחר יוצא המשלוח.. יום למחרת אני מתקשר אומרים לי כן המשלוח יצא.. עוד יום עובר אני מתקשר לשאול מה קורה.. הם אומרים לי ביגלל שהיזמנת הרבה חלקים אז אנחנו נחמדים וחיברנו בישבילך את המחשב ללא כל חיוב... אמרתי סבבה. ושם שולחים לי אותו כבר היום יום למחרת אני מתקשר לשאול והם אומרים לי שביגלל שהם היו נחמדים וחיברו את המחשב לבד בישבילי.. אז איזשהו כבל הוא לא מספיק ארוך כי היזמנתי מארז גדול.. אז צריך לחכות ליום ראשון (שלשום) ושהם ישלחו אותו ביום ראשון יום ראשון אני מתקשר ושואל מה קורה והם אומרים לי הנה הכבל הגיע מתקינים אותו... אבל ביגלל שאנחנו גם נחמדים אנחנו רוצים לבצע לך בדיק…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-