כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא. במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה. מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?
-
- 13 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לתיכון תיק יפה, ואני לא מוצא שום דבר שמספיק גדול להכניס ספרים, אז חשבתי לקנות מאיפשהו תיק של Metallica או Iron Maiden גיששתי קצת באינטרנט ובאייבי ולא מצאתי משהו נורמלי. אתם מכירים חנויות בישראל שמוכרות תיקים כאלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לדוגמא, INTEL THERMALTAKE ATI RADEON NVIDIA FX וכל מיני כאלה.. אם זה סתם בכללי של חברה ואם זה של דגמים מסויימים של רכיבים העדפה לרקעים יפים חח תודה לכל העולם.
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
משעמם לי בטירוף :-\ אני ממש מצטער על התרד הספאם הזה אבל לא נורא נזרום. מי שמצביע אחר שירשום מאיפה הוא וסתם כל מי שמצביע שירשום מאיפה הוא אני מב"ש..
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
קודם כל ,אם אני מפר איזשהו חוק של הפורם אני מצטער ונא לנעול. אם לא...אני מכיר רק את WNET , אתם מכירים אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שהנושא הזה לא יחזיק המון כמו רבים אחרים ששאלו אפילו מאיזה אתרים אבל אני מתכוון לשיטות] : כמו ביטרונט או אימול {שעולה לי על הצבים לאחרונה} או ftp ועל איזה מקומות אתם הכי ממליצים ממולץ טרקרים פרטים לביטרונט { זה הולך להחיזק מקס שעה} :hat: רוצים לדעת למה ??? נו יש כאלה שלא אוהבים ללכת לחנוית בשביל לקנות משחקי מחשב אז כמו רוב הישראלים מעדיפים להוריד { אתם יודעים חבל לשרוף כמה קלוריות או שקלים שמילה יגנבו אותם בחנוית כמו bug וכו} וחוץ מיזה רוב האנשים שקוראים את זה מתענינים באיזה טרקר פרטי טוב או ftp חופשי טוב אז מאיפה ואיך ? :hi:
-
- 196 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מאיפה בארץ הכי כדי לקנות חומרה, ציוד היקפי, משחקים, קונסולות וכל הדברים מסוגם? אתר/חנות פיזית. או אפילו חנות [וירטואלית] שאפשר לקנות מהם ושיהיה משלוח בארץ (אני יודע לגבי המכס..) אשמח לקבל מידע על זה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מישהו השתמש לי בחשבון הראפידשייר כנראה האקר 72.41.223.203 מאיפה האייפי הזה? איך אני יכול לנקום בו נקמה כזאת שהכאב שלו יסופר באגדות עם עוד 7000 שנה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשום מקום בעולם לא שמעתי מישהו אומר ג'יגה, כולם אומרים גיגה וככה זה גם נכתב. אז מאיפה לאזעזל הגיע לישראלים הג' הזה...? סורי על השאלה המפגרת, אבל זה באמת מטריד אותי.
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון לעוד משחק טיפשי (סטייל זהה את הסרט, זהה את המשחק וכו'). כל אחד מפרסם שם של דמות מתוך סרט/ספר/משחק, ואז צריך לנחש מאיזה סרט/ספר/משחק לקוחה הדמות. לדוגמה: חידה - ג'ק ספארו. פתרון - שודדי הקאריביים. נסו שהשאלות לא יהיו קלות מדי (כמו הדוגמה הנ"ל...) אבל גם לא קשות מדי (כמו "מה, לא ידעתם שמשה בוזגלו זה השם של המלצר בפרק השמיני של האלופה??") (לא, אני לא רואה האלופה) כמו בכל המשחקים האלה, אל תפרסמו חידה חדשה לפני שהקודמת נפתרה, אלא אם עבר זמן. אז נתחיל באמת עם משהו יחסית קל (לדעתי...): ג'ון קונור.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני רוצה להזמין כמה חולצות פולו איכותיות מחו"ל לקיץ, אני לא סגור על איזה מותג בדיוק (ראלף\טומי\אברקומבי...) וגם לא לגבי באיזה אתר הכי כדאי להזמין. יש לי כבר חשבון ב eBay וגם ב pay-pal. רציתי לשאול אנשים שכבר מנוסים בעניין מספר שאלות 1. איך אני יודע אם זה מקורי או לא? 2. מה המחירים ההגיונים בשוק? ולמה? (שמעתי על חנויות עודפים וכו') 3. איזה חברה הכי כדאי? מבחינת האיכות של החולצה. 4. מאיזה אתר הכי כדאי? 5. אם יש למישהו המלצה למוכר ספציפי שהוא כבר מכיר וקנה אצלו בהצלחה אני אשמח. 6. מה לגבי עלויות נוספות של מכ"ס ושאר עושקים אחרים? תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שגם יהיה זול. אני יודע שהאתר KSP הוא אתר זול מאוד, אבל רציתי לדעת למה הם כל כך זולים לעומת רוב האתרים? ואם זה בסדר לקנות משם מבחינת אמינות, חלקים טובים ושירות טוב.?? כי זה מוזר קצת שבם כל כך זולים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני די חדש פה... רציתי לשאול אתכם איפה הכי כדאי לקנות מחשב חדש, אם זה באתר אינטרנט - תביאו לינק. אם זה בחברה - תביאו שם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
??? מאיפה הלוגו שלהם מוכר לי ? http://2share.co.il/HomePage.aspx וגם הוא במצב BETA שזה בכלל מסגיר על משהו
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-