עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. המממ עדיף mp3

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  9. שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  11. איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  12. מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא. במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה. מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?

• 13 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. אני רוצה לקנות לתיכון תיק יפה, ואני לא מוצא שום דבר שמספיק גדול להכניס ספרים, אז חשבתי לקנות מאיפשהו תיק של Metallica או Iron Maiden גיששתי קצת באינטרנט ובאייבי ולא מצאתי משהו נורמלי. אתם מכירים חנויות בישראל שמוכרות תיקים כאלו? תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  17. אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. לדוגמא, INTEL THERMALTAKE ATI RADEON NVIDIA FX וכל מיני כאלה.. אם זה סתם בכללי של חברה ואם זה של דגמים מסויימים של רכיבים העדפה לרקעים יפים חח תודה לכל העולם.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  19. הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Miyota,

שלום יש לי מיני דיסק Mz -N505. הדגם הזה מגיע ללא סוללה נטענת.. הבעיה היא שהלכתי לחפש ואין אף מקום לא מוכר סוללה נטענת בודדה. כולם מוכרים את החבילה של 4 סוללות כולל מטען. הבעיה היא שה4 סוללות עולה 70+ שקל. אין לי מה לעשות עם 4 סוללות ניטענות במיוחד שהמיני דיסק יכול להטעין. אז מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות סוללה נטענת חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יודע באיזור ב"ש זה יהיה מעולה תודה... ואם מישהו רוצה למכור סוללה אני מוכן לקנות.. תודה

22. Started by DAVIDD,

משעמם לי בטירוף :-\ אני ממש מצטער על התרד הספאם הזה אבל לא נורא נזרום. מי שמצביע אחר שירשום מאיפה הוא וסתם כל מי שמצביע שירשום מאיפה הוא אני מב"ש..

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

אם בא לכם פשוט תיכתבו כאן מאיפה אתם בארץ ( לא לדאוג שום מחבל לא יראה את זה ויבוא לעשות לכם ביקור חולין ). אני אתחיל אני מכרמיאל בגליל המערבי.

• 186 תגובות
    • 16.1k צפיות
  24. אני למשל מוריד מ Bittorrent ו- emule אבל האם כדאי גם להשתמש ב Kazaa? חוץ מזה, אתם מכירים אתרי שיתוף טובים ל bittorrent?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.