עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by psykick,

לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה בישביל האשכול הזה. אני רוצה לדעת אם קיימת בפניי האפשרות הזאת: נגיד עכשיו ונשרף לי הכרטיס מסך (3 שנים אחריות): יש לי אפשרות להוסיף כסף ולשדרג למשהו יותר טוב?!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by greenich,

לא,זה לא קריאת "האהא יש לי חברה ואנחנו הולכים לצימר" פשוט אני ממש רוצה לקחת אותה לצימר כלשהו,כבר המון זמן..ודיברנו על זה ואמרנו שנתחלק בהוצאות אבל בכ"ז,יש כ"כ הרבה צימרים שזה בלתי אפשרי לבחור! אז אני חושב על משהו מתחת ל-1000 ש"ח,עם העדפה לג'אקוזי במקום ואווירה רומאנטית ונעימה.נוף יפה,עדיף בצפון.לחמישי-שישי-שבת(2 לילות). לאנשים שהיו,גברים,נשים(אם יש פה),אנשים שהיו להם חברים ש,או המלצות,בבקשה בבקשה דברו אלי.אני מת להיות איתה בחופשה,הכול פה רועש מדי. תודה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. אממ .. טוב אז היום ה-12/3/08. והיום בדיוק לפני 13 שנה נולדתי ..ואני עולה לתורה ב-17 (יום שני) ובשבת 22..(סתם מספר .. ) אממ ואיזה מנחוס היה לי..היום היה לנו מבחן בהיסטוריה ובתאריך של המסיבה(18/3) יש לנו מבחן בערבית ..

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. תקשיבו היום לגלגל"צ - הם הפכו את כל הפרסומים לתאונות דרכים שלהם לדברים הכי מצחיקים שיש! חחחחחחחחחח פשוט ענקקק

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by haim15,

שלום, יש לי שאלה ממש גורלית אני חושב שאני יכול לקרוא לזה כך. האם כדאי לעשות את המסלול של ההנדסאי? הקדים ואציין שהתקבלתי לכל החיילות במסלול הפרוייקטורה (מודיעין,תקשוב,ח"א).. ויתרתי כבר על ח"א ועל תקשוב, מסיבות שלי ואני שלם איתם. בקשר למודיעין הבצפר הודיע לי שהתקבלתי בטוח, אבל אין לי אפשרות לברר את היחידה. עכשיו השאלה היא האם להמשיך עם המסלול ולסיים את היג' ולהתחיל עכשיו ישר את היד' ? זאת ממש דילמה בשבילי, כי התכנון היה להכנס ליג' רק בשביל להתקבל לבסמ"ח ולא התקבלתי, אני נמצא ברזרבה מה שזה לא יהיה, אבל זה לא. אז המטרה שאיתה באתי כבר לא ממש קיימת. בנוסף צריך לזכור שיד' זה עוד שנה מלאה, ויש להוסיף את הקבע של השנתיים של המסלול של הפרוייקטנט. יש עוד סיבות שמהם אני חושש …

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. כל מי שחושב שערוץ הקניות לא מבין במחשבים תראו את זה אתמול(ראשון) פתחתי את העיתון ישראל היום וראיתי מודעה עכשיו תראו מה כתוב שם אני לא אציין את שם החנות *** יבוא ושיווק המחיר הכי זול בארץ וותק של 20 שנים מחשב ראשון. פנטיום INTELPENTIUM core 2due 3200mhz -לוח אם אינטל -זיכרון מהיר DDR2 2GB -דיסק קשיח מהיר STA2 160GB -צורב DVD המהיר בעולם -מסך LCD דק במיוחד -מארז מפואר אם יציאות USB מקדימה ומאחורה -כרטיס מסך 256MB גיפורסט -מקלדת מותאמת לWIN XP (מחיר 2.950 ) מחשב שני מערכת מחשב אנטל פנטיום CORE 2DUO -לוח אם מקורי -זיכרון פנימי DDR2 2GB -דיסק קשיח STA2 250 GB -כרטיס מסך מקצועי 512 MB גיפורסט -מסך 22 דק במיוחד -מארז MIDI ATX +מאווררים -כרטיס טלויזיה +שלט 6-…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מצא לאילו ערכי M קטנים ערכי הפונקציה y=(4m-12) x^2 +(2m-6)x מ-1 לכל X שאלה נוספת *הראה שלכל ערך של M יש למשוואה X^2-3X-M^2+5M-4=0 לפחות שורש ממשי אחד *מצא לאילו ערכי M שני שורשי המשוואה גדולים מ-1 מישהו יכול להנחות אותי בקצרה מה עושים.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

נגיד כמה מביא מי שניחש את כל ה15,14,13.... ברור שזה משתנה כל פעם אבל בערך

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. אז יש לי Vsonic GR06, מאוד אוהב את האוזניות הללו אך הציפוי של הכבל ליד האוזנייה השמאלית התחיל להקרע בגלל שמשכתי את הכבל בטעות. בידיוק חודש שעבר האחריות שלי נגמרה ככה שאין לי איך לממש את האחריות ולכן הדרך היחידה כנראה זה להסתדר בעצמי. האוזניות עובדות מצויין אבל אני מאמין שאם אני אשתמש באוזניות שהן ככה זה יחמיר ועלול להקרע. הנה מס' תמונות שמתארות את הבעיה: http://i.imgur.com/OV1iN1z.jpg http://i.imgur.com/LTHiZ7m.jpg http://i.imgur.com/IDNYwJO.jpg אשמח לעזרה שלכם בהקדם האפשרי, כרגע אני מנסה להסתדר ביום יום בלי אוזניות וזה לא קל.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. רציתי להזמין מסך LCD של SONY מהאתר שלהם בארה"ב אבל אני לא בטוח שהם עושים משלוחים לארץ. יש פה מישהו שהצליח בעבר להזמין מסך מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by aleXtazi,

מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118958.new#new אני מדבר על הת'רד הזה במיוחד,גם אותו הרסתם?! לדעתי זה ממש מגעיל כל מה שאמרתם על המשתמשת Libby ואני רואה שאף אחד לא פותח ת'רד עם התנצלות (Enc0der ,עשית בשכל). אני לא הייתי במפגש האומנם (אני בן 14) . כל ת'רד שרק נפתח אתם הורסים עם ספאם והדרדרויות נושא. אני יודע,אני יודע טוב טוב שגם אני עשיתי מידי פעם שטויות שגרמו לספאם,אני בניגוד לכם מצטער על זה. הספאם פה חוגג,כבר לא כיף ליהיות כאן.. הרסתם את כל האיכות! כן אני יודע, עכשיו TopGun בטח יגיד "מישהו כמוך מדבר על ספאם? :smile1:" ויצוצו כאן כל מיני הערות. נמאס כבר, אתם לא מבינים שאתם הורסים את הפורום חזק?

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. תראו איזה דברים נוראיים מפרסמים עילנו ב ''דוינהאנט''. תציפו את האתר בדברים נגד חייבים ! http://israevil.deviantart.com/gallery/

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הי. אני צריך שמות של חנויות (מוכרות), שנמצאות באיזור רמת-גן והסביבה (חוץ מ-KSP,Gibor ואייבורי). יש לומר שהאתר של דפי זהב,וכדומה לא עוזרים לי. אני צריך חנות בעלת אתר אינטרנט,לפני שאני הולך אלייה,ואני לא יעבור כל חנות בדפי זהב ואבדוק. (שתיהיה טיפה מוקרת,אך לא חובה). תודה, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. לא רק שלא כתבתי את המספר פלאפון שלי בפייסבוק אלא בכלל לא כתבתי אותו באינטרנט בחיים, והנה היום אני מקבל SMS מפייסבוק בשביל לראות תמונות של חבר מישהו יכול להסביר לי איך הם גילו את זה?

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. קנינו לפני שבוע מדיח כלים חדש של באוכנט ב4000 ש"ח, מדיח מצויין, החברה שקנינו מהם "האחים סט כרמיאל" אמרו שכדי לקבל את ה1 שנה אחריות מלאה ו7 שנים לחלקים, אסור לפתוח את המדיח אחרי שהוא הגיע, חייב להתקשר לטכנאי שירות שהם נותנים את האחריות, והם חייבים לפתוח אותו בעצמם, אז סבבה, התקשרנו ל"מעוז הקור" והם שלחו טכנאי, הוא היה אמור להגיע בן 1 ל4, והוא הגיע אחרי 4, היה ערבי, הוא היה ממש עצבני ולחוץ, עשה הכל מהר ומגעיל, ואז כשהוא חיבר את הצינור המאורך לכניסת מים, לצינור כניסת מים של המדיח עם החלק המחבר שאנחנו הבאנו, אז הייתה נזילה, החלק הזה עלה 3 שקל. הוא הוציא חלק דומה מהקופסא שלו חיבר ולא הייתה נזילה, ואז הוא אומר לנו שזה עולה 45 שקל!!!! למרות שהחלק גם מפלסטיק ועולה בחנות 3 שקל!!!!…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

סתם משהו חמוד שראיתי לא מזמן אלף-בית/ אפרים סידון שלום כיתה א' ושלום המורה, שלום לחשבון ושלום לתורה. ולך התלמיד החדש, הטרי, מוגש מילון החינוך העברי. אלף-בית שראוי כי תפנים ותזכור, כי אם התחלת ללמוד - גם כדאי שתגמור. אולר ואלה, אפילו אקדח, את כל אלה לבית הספר תקח. בריונות, בהמיות ובורות בגדול בזכותן בחצר בית הספר תמשול. ג - גניבה מילקוט, כסף, עט או תפוח היד סוחבת והתיק פתוח. ד - דמי-חסות, זו תורה וזוהי שכרה - כי בלי דמי חסות, תגיע דקירה. ה - הריון. או-קיי, תלמידים, אל בהלה, הילדה שאנסתם עברה ה-פלה. ו - ועדות, ויכוחים, עימות. יש אלימות! אז יש אלימות... ז - זונה. שם תואר בכל פנייה או משפט, הולך טוב עם בן - והולך טוב עם בת. ח - חינוך. נכון, הוא בבת עיננו - אבל אין לו מקום ב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KOBRA CHOPER,

http://www.youtube.com/watch?v=KGRkkLE-_kU&mode=related&search=toilet%20joke

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הים יותר חם בלילה מאשר ביום בגלל שהוא מתחמם מהחום שבצהריים או שאין קשר?

• 7 תגובות
    • 12.3k צפיות
  23. סיפור שלי שעכשיו עוד בעיצומו. יש ברשותי לוח אם שהתקלקל, בזמן האחריות (הלוח בן 2+ שנים ואחריות היא 3 שנים) היות ואני עבדתי בתור טכנאי מחשבים (גם משתמש Novice היה מבחין בזה), זיהיתי את מקור התקלה (רכיב שרוף). פניתי לחנות ממנה רכשתי את הלוח, והם ביצעו בדיקות לאיתור התקלה (למרות שכבר אמרתי להם את מקורה), תחילה הם אמרו לי שכנראה התקלה מקורה בכרטיס המסך, אמרתי להם שלא נראה לי כי כך המצב (אבל יתכן שהוא ניזוק מהתקלה בלוח), אח"כ הם חזרו בהם והודיעו לי שהתקלה היא בספק כוח , קיבלתי זאת במחשבה שייתכן והספק כוח שרף את הרכיב בלוח אם, הוצעו לי מספר אלטרנטיבות להחלפת הספק, בסוף בחרתי בספק טוב יותר ושילמתי את ההפרש הכספי. עד כאן הכל "בסדר". התקשרו אלי וביקשו שאבוא לקחת את המחשב, היות ואחר…

• 57 תגובות
    • 16.8k צפיות
  24. מישהו מכיר אתר שיש בו תמונות בדומה לזה: אתם יודעים, עם כל מיני אמירות כאלה ושלטים...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by ORrrr,

שיר שהולך משהו בסגנון (מצטער שאני לא יכול להיות מדוייק יותר) You, show me how you do, exacly what you do how i fell inlove with you you show me how you say, exacly what you say bla bla.. וזה אותו זמר ששיר מספר 10 בדיסק הראשון של NOW הראשון אני חושב (שאין לי אותו כבר ממזמן) אהה, ויש לשיר גם קליפ שיש בו שני סינים שרואים אותם מזדקנים שבתהחלה הלב הוא יפה וגדול כזה ובסוף השיר הוא שחור ומגעיל כזה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים