עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז... חיברתי את ה-LINE OUT במחשב ל-LINE IN והקלטתי את זה, והעלתי את זה: http://d.turboupload.com/d/1762127/Virtual_Voice.mp3.html מי שלא שמע חובה עם אוזניות!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16386 :lol:

3. Started by Amit_Alcobi,

הנה תוכנית שלא ידעתי לכתוב בבקשה עיזרו לי לפתור את התרגיל. התרגיל: בבית החולים ישנן מתנדבות, העובדות 6 ימים בשבוע, ובכל יום שתי משמרות נתוני הקלט (עבור חודש שלם, 30 יום) הם שלשות של: -מס' משמרות (1 או 2) -מס' היום בשבוע (1...7) -מס' התנדבות, שעבדו באותו יום ובאתה משמרת כאשר יש לחשב ולהציג: - היום בשבוע בו עבדו סה"כ הכי פחות מתנדבות (אם יש יותר מיום אחד אז יש להציג את כולם). -בהנחה שכל מתנדב מקבל בכל משמרת ארוחה העולה 20 ש"ח לבית החולים מהו הסכום הכולל ששילם בית החולים עבור כל הארוחות לכל החודש. א. (5 נק') בחר משתנים עיקריים, הגדר את טיפוסיהם, ותאר את תפקידם. ב. (7 נק') בצע פירוק של הבעיה לתת משימות כך שכל תת משימה תיפתר באמצעות פרוצדורה או פונקציה. הקפד לציין בכל פונקציה …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. Started by chiki boy,

http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by iem,

למישהו יש מושג מתי אמורים (הכי מדויק שניתן) להגיע לאינטרנט תוצאות מבחנים אלו ? אולי מישהו יודע מקשרים שיש לו או סתם מידע על היום המדוייק או השבוע הספציפי ?? תודה !

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. Started by Decktor,

תמיד הבטחתי לאשתי שאם היא תפתח יוזר בפורום אני אפתח ת'רד מזל טוב. אז למרות שאני שונא ת'רדים של "אני חדש" הנה אחד לכבודה, ברוכה הבאה! http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=35010

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  7. עונה 5 פרק 16. זה כדאי (ולא... אל תתחילו להמליץ על כל חרטא שאתם רואים... זה פרק טוב במיוחד- לא הזבל שרובכם רואים בד"כ (וגורמים לכם לפתוח ת'ראדים מטומטמים בסיגנון "מה מידת התחתונים המועדפת עליכם, ובכמה מידות הם קטנים עליכם..."))

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  8. האם יש פה גיימרים ותיקים שהם גם תיכוניסטים, חיילים או סטודנטים? האם זה נורמלי לשחק בגילאים האלה, או שזה ילדותי?

• 61 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. שלום! סופ"ש נעים לכולכם! 26.4.2007 - 19:28 אתם מוזמנים להצטרף ולהאזין ממש עכשיו עם הלהיטים הטובים ביותר מכל הזמנים באיכות מעולה של AAC+ v2.0 96-128Kbit Stereo ! רציתי להציע לכם להאזין למוסיקה שמתנגנת אצלי: hitsradio.servemp3.com:8000 אין מצב שתתאכזבו! למה וכמה ? תוכלו להנות ולהאזין יחד איתי למוסיקת להיטים בעיקר, ומשנות ה- 50, 60, 70, 80, 90 ועד היום! כרגע הערוץ מספק מוסיקה באיכות מצויינת של 96-128Kbit/sec AAC+ v2.0 Stereo לכל מאזין ולעד 10 מאזינים בו זמנית! אז איך זה עובד? 1. פשוט להפעיל כל http://www.winamp.com (רצוי) מגרסה 5, ללחוץ CTRL-L ולהזין את הכתובת. 2. שווה גם להוסיף את הערוץ ל- Bookmarks של WinAMP כיוון שלא תמיד ניתן להאזין. 3. שווה להיות מעורבים ב…

• 327 תגובות
    • 26.7k צפיות
  10. שאלה בHOT יש את ערוץ ניקלודיאון?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. Started by dante123,

שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  12. מקווה לתשובה מהירה .... מה כדאי חבילת נופש ב320 דולר כולל מלון 2 כוכבים או רק טיסה ב280 ולינה באכסניות באיזור ? קצת מוזר כי ב40 דולק כולה כבר יש מלון אכסניה ל 3 ימים בטוח יעלה 40 דולר ומעלה , כן ? בקיצור למי שכבר נסע אשמח לייעוץ ...... אגב איפה ניתן להשיג מחירים הכי טובים ליוון כיום ? (בדקת באיסטא.....ייקרים מדיי) תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by NOSTREDAMUS,

אוךךך נשים! כל כך כואב להן להגיד "בכיף" או סתם "בסדר" ?! לא יודע אם הקטע הועלה לכאן אבל הוא דיי משעשע ;D http://www.guzer.com/videos/priceless_date.php

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by enzo,

הפזמון "...........נגה וצדק................." מי שיש לו שמץ של המבצע ושם השיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by א אוהל,

יש לי פרופיל 72 לאן כדאי לי ללכת? שלחו לי מנילה (זה כבר צו שני) של יחידות שדה אם אני רוצה לשרת בחיל האוויר ליד הבית מה אני עושה? ו.......................... אם מישהו רוצה להיות מתקין מצלמות אבטחה מה הוא צריך ללמוד? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by idofr,

הייי תגידו מישהו מכיר איזה אתר שאני יכול ללמוד בו פולנית פשוטה אתם יודעים דברים כמו "בוקר טוב" " כמה זה עולה?" "תודה" "בבקשה " וכ'ו...?

17. Started by dorviper,

http://img388.imageshack.us/img388/6440/untitlednr1.jpg אני זה זה בפינה השמאלית העליונה עם החולצה השחורה אני וחבר הלכנו למשחק כדורגל בהרצליה לפני כמה שבועות ואז לא ידענו שהולכת להיות סידרה כזאת...פתאום ראינו את אסי כהן וצילמו שם משו שבוע אחרי זה ראינו פירסומת לסידרה מסודרים ואז הבנו שצילמו פרק לזה מאז כל פרק חיכיתי לראות מתי אני יופי והנה אתמול זה קרה ;D

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by Jew,

היי לכולם,אני חדש בפורום..אני עושה עבודה בקשר לשואה ויש כמה שאלות שלא הבנתי,תודה לעוזרים. 1.למה הנאצים ריכזו את כל מחנות ההשמדה דווקא בפולין? 2.השמדת היהודים ע"י הנאצים המלחמת העולם השנייה כותנה בשם "מכונת ההשמדה",למה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

שלום, יש שירים שאומרים את המילים האלה בוניטה ולוליתה מה הכוונה??

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. אבל בכל זאת רציתי לדעת: אפשר לנקות חלקים במחשב כמו לוח אם.זיכרונות במים?

• 33 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...." People feel the music.... No No, No No, No No No.... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אהלן יש לי איזה 2 קייסים של סרטים, 200 דיסקים כל אחד, ואני אוטוטו מתחיל אחד חדש. עכישו השאלה שלי היא איך כדאי לסדר את הדיסקים ככה שיהיה נוח למצוא סרטים בעתיד ובנוסף להכניס סרטים חדשים בלי להפריע לסדר (זה למה א'-ב' לא יעבוד לדוגמא)? חשבתי על דירוג הסרט ב IMDB (אבל גם זה יסבול מתופעת הא'-ב' והצורך לשנות מיקום של הרבה דיסקים בתדירות גבוהה), שנת הוצאה, וז'אנר... כולם לא נראים לי מעשיים. יש הצעות מעניינות? תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by avi2014,

דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.