כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...." People feel the music.... No No, No No, No No No.... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן יש לי איזה 2 קייסים של סרטים, 200 דיסקים כל אחד, ואני אוטוטו מתחיל אחד חדש. עכישו השאלה שלי היא איך כדאי לסדר את הדיסקים ככה שיהיה נוח למצוא סרטים בעתיד ובנוסף להכניס סרטים חדשים בלי להפריע לסדר (זה למה א'-ב' לא יעבוד לדוגמא)? חשבתי על דירוג הסרט ב IMDB (אבל גם זה יסבול מתופעת הא'-ב' והצורך לשנות מיקום של הרבה דיסקים בתדירות גבוהה), שנת הוצאה, וז'אנר... כולם לא נראים לי מעשיים. יש הצעות מעניינות? תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן... זאת התחרות הכי מפגרת וחסרת טעם שהייתה איי פעם לדעתי... :screwy: http://www.clickclickclick.com/default.asp בהצלחה...
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרכי להוציא רשיון בעזרת ה' ורציתי לדעת מה הרכב שהכי טוב להתחיל איתו אני לא מהמתלהבים שיש להם רישיון והולכים לקרוע את הרכב אני רוצה רכב שלא לוקח הרבה דלק שיהיה מהיר(לא חייב להגיע ל-100 תוך 2 שניות)שיהיה נח(דבר מאוד חשוב אצלי)ושיחזיק לי משהו כמו 4-5 שנים ויותר תקציב עד 20 אלף תודה לכולם eli_Asus.
-
- 197 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
ילד קטן המנסה להגיד שלאח שלו יורד דם : http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ Bloodua blood Bloodua :lol: :lol: איי זה חזק ;D
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני זוכר שזאת הייתה ממש תוכנית מרתקת ואהבתי לצפות בה אבל מה קורה איתה? כבר איזה שנה שלא שמעתי עלייה כלום ולפי דעתי ממש חבל שלא ימשיכו עוד עונה... מישהו יודע איזה פרטים על העונה השניה?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
"יומהולדת שלי היא בעוד *** יום" או "המלווה שלי נגמר בעוד *** יום"? גמני רוצה אחת P:
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש שיר אהבה ישן והוא מתנגן ככה: She la li la li la forget and all my pleasure זה בערך ככה
-
- 13 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
איבדתי את מה שהביאו לי... באינטרנט מצאתי אחד לא ממש מעודכן... ועד שאני אתפוס מישהו בבצפר שיוכל להביא לי לוח בגרויות, עדיף שמישהו ישלח לי אחד.. (http://www.zofim.org.il/pics/magazin/LuachSummer2007.pdf זה מה שמצאתי, הבנתי שדחו כמה בגרויות)
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היום קיבלתי מכתב מהצבא שבוא הם כותבים שאני מועמד למודיעין פרוייקט "גאמא". מישהו שמע על זה? זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלחו לי צו מילואים אחרי חצי שנה, התקשרתי והדגשתי את זה שעוד לא עברה שנה מהשחרור ואמרו לי שישלחו לי צו ביטול סבבה מאושר ;D לפני שבועיים ( יום חמישי) קיבלתי צו תזכורת, בחמישי שעבר התקשרתי (ראשון ,שני ורביעי היה תפוס כל הזמן )ואמרתי להם שאני אמור לקבל צו ביטול ואמרו לי נחזור אלייך , התקשרתי לפני כמה דקות לברר מה קורה ואומרים לי שהם יכולים לזמן אותי לכמה ימים כאילו לקצר את הזמן מתוך שלוש שבועות ללא יודע כמה . עכשיו אני מחכה להחלטה של הקצין קישור הסמל הצעיר שיחליט מה לעשות . WTF אני לומד מתחיל לעבוד עוד מעט ועכשיו ידפק לי הכל , הלימודים ידפקו לי מבחינת נוכחות , נהיגה אני גם לומד כרגע גם זה ידפק לי . דופקים תחיים אם הייתי יודע שזה מה שיקרה לא הייתי מתחיל ללמוד אפילו :pissed…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בן 15 עוד 3 חודשים בן 16 בקיצור חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע . בקיצור אני רוצה לדעת מתי כדאי לי להתחיל כמה זמן בערך העסק הזה יקח לי ? וכמה יעלה לי לעשות את הרישיון ולקנות קטנוע נחמד לא משהו מיוחד.אני רוצה לדעת מחירים איפה אפשר לעשות באיזור חיפה מאיפה אפשר לקנות חוברת עם תמרורים וכאלה יעני ללימוד קטנוע תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יצאתי עם מישהי אתמול ,נסענו לחוף ירושלים מרוב שהייתי מרוכז בבחורה לא שמתי לב שאני חונה באדום לבן... ירדנו לחוף עשינו מעט גוד טיים במשך שעה וחצי . אנחנו עולים למעלה בחזרה לכביש מהחוף ועיניי מחפשות את הרכב, שוב ושוב אני בודק איפה שמתי אותו ואני לא מוצא. ??? שאלתי מאבטחים שעובדים במועדון ממול אם הם ראו את הרכב שלי ?... הביטו מעט סביב ואמרו לי שהרכב שלי נגרר, הייתי לרגע בשוק ומחשבות רבות רצות לי במהירות בראש "מעולם לא גררו לי את הרכב איזה מצב מביך :-[ מה אני פאקינג עושה עכשיו באמצע הלילה בלי רכב?!" שאלתי את המאבטחים איך אני יכול להגיע לרכב שלי? הם השיבו לי שעלי לצעוד 2 קילומטר עד למגרש הגרירות. הסברתי לבחורה את המצב והתחלנו לצעוד לשחרור הרכב, הליכה מייגעת באמצע הלילה…
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו יודע איך משלמים לSKYPC ולא ע"י שטרות. הם משגעים את השכל בתקנון שהמחיר הוא על שטרות בלבד אבל מה שהם לא כותבים זה כמה עולה בכ.אשראי. אני שונא שאנשים חושבים שאני הולך לשלם להם 5000 ש"ח במזומן. מישהו יודע כמה זה?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
??? אני מוריד את כל הפרקים ואז רואה את כל העונה ראיתי שב tv.com רשומים רש 6 פרקים משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שם השיר בסרט הזה? http://files.filefront.com//;7353224;/ אני יודע שיש לי אותו איפשהו, אבל בשביל למצוא אותו אני חייב את השם :-X
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נניח יש לי 3 מספרים: 1, 2, 3 הממוצע הוא 2 סטיית התקן היא 1. איך אני מחשב זאת ידנית?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
פרסמתי את הסקיצה הראשונית לא מזמן ב"עיצוב וגרפיקה ממוחשבת". הדמות היא "פאלאדין ציוני" (עריכה: ותודה ללייזי ובומרנג על התגובות שם ) מצטער על הצביעה המרושלת (ומשחקי ה dodge ו burn הפרימיטיביים) , היה לי מעט מאוד זמן לעבוד על הציור ולכן לא השקעתי כ"כ. עפרון + נייר + פוטושופ + עכבר תיהנו, חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי לפני שנתיים בערך אולי שלוש שעורים לקטנוע 50 סמק ועשיתי טסט אחד ונכשלתי בו ולא המשכתי- לא הוצאתי רישיון לאופנוע. וחשבתי שהשנה כשאני יגיע ל18 אני יוציא לעד 500 סמק ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות שעורים או שאני יכול ישר לעשות טסט..?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-