כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת השאלות ההזויות - מישהו יודע איך לשרוק בלי ידיים ( משהו בסגנון "ריבי" מהישראלים, רק חזק) - איך זה הולך? מה הבסיס? את השלב של שריקה עם 2 אצבעות עברנו, מקווה שמישהו יוכל לעזור. גם טיפים לשריקה עם הזרת (נשמע לי מוזר משהו), יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 17 תגובות
- 24.6k צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום ב17/12/2010 רכשתי שעון http://cgi.ebay.com/Military-Automatic-Mechanical-Wrist-Watch-Men-Mens-DATE-/300499457190?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item45f729d4a6 עבור £14.98 GBP. ב10/1/2010 קיבלתי את השעון רק כדי לגלות שהוא פגום, גלגל היום\לילה לא מודבק\מורכב כראוי: ב14/1/2010 הסלמתי את המקרה לתביעה, ב15/1/2010 פאיפאל דרשה ממני לשלוח את השעון בחזרה למוכר כדי לקבל החזר כספי, ב16/1/2010 שלחתי למוכר את השעון עם הפרטים שסופקו לי, ושלחתי לפאיפאל את מספר המשלוח. נאמר לי ש"אנו נפנה אליך לגבי כל התפתחות או אם יידרש לנו פרטים נוספים ממך עד 02/02/2011." ב02/02/2011 הם אכן פנו אליי: "As you know, we're investigating a problem that y…
-
- 120 תגובות
- 21.9k צפיות
-
-
היי, לאחר הרבה מאוד התכתבויות, שליחת מסמכים ושיחות טלפון, לא הצלחתי להגיע עם רשות השידור להבנה במחלוקת כלשהי. אני מעוניין להעביר את הנושא להחלטת בית המשפט. עכשיו, איך בדיוק אני תובע את רשות השידור? בעזרת בית המשפט לתביעות קטנות וההסבר כאן? http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm#17 יש הליך מסויים שונה לתביעה של גוף ממשלתי? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך מעט אור על הסוגיה. אני לא מעוניין לשכור עו"ד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא מצאתי את האתר על העיתון של חיפה (אני חושב קוראים לו שבועון חיפה אבל לא בטוח) , בכל מקרה אני צריך שמישהו יעזור לי למצוא כתבה שאני מחפש שם , משהו שנשמע כמו "עוקץ ברק" ... כתבה על מכוניות... אם מישהו יוכל לתמצת לי מה כתוב שם או לסרוק לי או שהכי טוב להביא לי את האתר של העיתון אני אשמח מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שלט של JVC MULTIBRAND REMOTE CONTROL UNIT LP20337-008 ואני רוצה לתכנת אותו שיפעל על טלוויזה של LENCO ואני לא מצליח מישהו יכול לעזור לי ? אני לא יודע לתכנת את השלט או את הקוד של LENCO ....
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כאילו, מה זה צריך להיות, ועוד לפני הילדים ? ...... https://www.dropbox.com/s/nlzse8oj4eml50f/מעצר בחוף בית ינאי2.mp4?dl=0
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכל מנהל פורום שיפתח את הת'רד. אני לא כותב לPM כי איני יודע מי מכם יראה את ההודעה ראשון. היום קיבלתי שתי הודעות פרטיות בעלות אותו תוכן לPM והאופי שלהם היה פירסום מבצעים שבנועה מחשבים. אני בטוח, שעוד משתמשים וחברי הפורום קיבלו הודעות בעלות תוכן זהה או דומה. לתשומת ליבכם, בתודה מראש, KEMAN
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נחשב לקצב טוב בעיניכם ? https://hwzone.co.il/main-computers/אינטל-ארבעה-מפעלי-45-ננו-מטר-עד-סוף-2008/ ברור שזה לא לינארי, ואין דין התקדמות מ - 45 ל נואמר 35 כדין מעבר מ - 10 ל - 7. בעיני, קצב יפה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה השבוע התחלתי בקורס פסיכומטרי לקראת הבחינה באוקטובר אז בהזדמנות זו רציתי לשאול מה בכלל דעתכם על הבחינה, מה אתם חושבים עליה ועשיתי גם סקר כדי לבדוק את הלך הרוחות. למעשה אני עושה אותה עכשיו בגלל שאחרי י"ב(שמתחיל בספט') אני מתכוון לעבוד ואחר כך לעתודה אקדמאית ולכן אני עושה עכשיו את הפסיכומטרי כדי לא להלחץ אחרי הבגרויות וי"ב ולהיות בראש שקט. טוב, מספיק על עצמי, דברו אתם והביעו את דעתכם בהמוניכם!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
worlds fastest accelerating and braking road car. http://www.rsportscars.com/eng/cars/caparo_t1.asp פשוט חולני ;D כל זה עם נתון לא רע בכלל של 11 קילומט לליטר, זה בערך מה שהVW שלי עושה..
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3233962,00.html כתוב פה שמה-9 לאפריל כולם יצטרכו להחליף את התמונה שלהם ברישיון הנהיגה. עכשיו השאלה שלי היא איך עושים את זה ובמה זה כרוך?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
-
-
המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
-
כולנו עדים למאבק ההישרדות של רשות השידור בחודשים האחרונים, האיומים ואף הקידום שלהם בחסות המונדיאל. לצערי עם כמה שאני מנסה למצוא סיבות לאהוד את רשות השידור אני לא מוצא. רבים כמוני רואים את רשות השידור כגוף דינוזאורי שזמנו עבר מן העולם, לא זוכר מתי מצאתי משהו לראות בערוץ הזה (חוץ מהמונדיאל). אשר מנהל מלחמת חורמה נגד כלל הציבור הישראלי לתשלום האגרה ואשר לא בוחל בשום אמצעים. ידוע כי היו אין ספור ניסיונות כושלים לארגון מחדש של רשות השידור אשר מרבה לשפוך כספים רבים על הסכמים ישנים, אבטלה סמויה ועוד. אין ספק שיש צורך ברשות ציבורית אובייקטיבית אשר לא נתונה תחת איילי הון ואילוצים כלכליים אך כפי שרוצים כרגע לעשות יש להתחיל את הכל מחדש. המפוטרים אשר קשה לרחם על מישהו שעושה עבודה כל …
-
- 55 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באתרים של פוסטרים (השמות חסויים ובלעדיים ) וחשבתי, למה לא לשתף את האתר האהוב עליי בהם? אז כאן כל אחד יכתוב שם של סרט ואני אנסה למצוא בשביל אותו בן אדם פוסטר (או פוסטרים) באיכות גבוהה מאוד. תנסו אותי והעיקר תהנו! בבקשה - [glow=red,2,300]שם מלא באנגלית[/glow]
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בסגנון של IMDB רק למוסיקה, לדוגמא אני מכניס שם של שיר והוא נותן לי את כל הפרטים עליו כולל ג'אנר אמן מלחין אלבום שנה cover וכו'.
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-