כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
מישהו קרא את הסיפור : "בריכת שחייה" ? קראתי אותו כמה פעמים ולא הבנתי על מה מדובר בסיפור. מישהו יכול להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנו רובה אוויר. ושמעתי שיש בתל אביב איזה חנות, ממלכה קסומה הו משהוא כזה, ושהיא נמתצאת בסביבות, התחנה המרכזית החדשה, מישהו יכול להדקן אותי. והים יש כזאת חנות, איפה כדאי לקנות???? בשוק הו שמה???? (אגב אני מחפש משהו רציני עדיף חשמלי אוטומתי)
-
- 28 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
קיבלתי לעשות עבודה על באר שבע ואני צריך למצוא אילו סוגי מפעלים יש שם חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש איזושהיא דרך לזהות את המקור של המספר החסוי? אולי על - ידי אורנג' וכד'? אני חייב לברר על מספר חסוי אחד שהתקשר. (ולא, אני לא מחפש ילדים בני 12 שמתקשרים באמצע הלילה, זה עניין מהותי, תודה!)
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בנק ולהזמין ויזה(ויזה ספציפית, משהו אחר לא מעניין אותי), אבל אין לי מושג אם אני יכול להוציא כרטיס אשראי לפני גיל 18. מישהו יודע? תודה.
-
- 24 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש שיר פופ וזה מתחיל משהו ככה Iknow you think that istay love itell you that ואז היא אומרת משהו by srounded קיצר מי שיודע שיעזור
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מבחן לילדים בגן חובה - נראה אתכם לאיזה כיוון נוסע האוטובוס ? הסתכלו היטב על הציור! נוסע שמאלה או ימינה ? חשבו היטב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה. התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון. אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם! לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ? אם כן, איך בודקים קבלים? אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש אתר של חיות מחמד, www.mypet.co.il , פרצו אותו וכתבו דברים מגעילים. אם מישהו מכיר מישהו שיכול לטפל בזה בהקדם... כדאי לעשות את זה. גועל נפש מה שכתבו שם. ראו קובץ מצ"ב. [attachment deleted by admin]
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סתם הרצתי בדיקה של ה-Direct3D בישביל ליראות כמה FPS אני יוכל להגיע. זה על Direct 9. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה? פאק לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום "תצוגה וגרפיקה", מנהלים תעבירו את זה....
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להיות מעודכן בפורומים דרך ה RSS אבל ראיתי שיש עידכונים רק למאמרים. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
ראיתי דבר כזה: בדי הרבה תגובות של אנשים כאן... איך אני עושה כזה דבר? (זה כמו הפרדה...)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקורסים האלה? איך הם נחשבים? ודרך אגב המיונים קשים?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4075 לא כל כך מוזכר שם עיניין האחריות...
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי,רציתי לדעת איך אני נכנס ל SAFE MODE באיזה כפתור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני ניכנס תמיד כימעט לאוברקלוקינג וקירור
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-