עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lev-UFO-Child,

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  2. אמיתי או בולשיטי?

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by benor,

אני בהחלט שוקל לקחת קורס כזה. מישהו שעבר קורס כזה, יכול לרשום חוות דעת על הקורס? אם זה עזר לו, שיפר לו את הבטחון על הכביש וכד'. http://www.youtube.com/watch?v=FX3QvLINLz8&feature=channel_page http://www.youtube.com/watch?v=3jLlpQ-asmE&feature=channel_page

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by sos!!!!!,

איזה דפדפן אינטרנת הוא הכי מהיר ונוח ?

5. לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:

6. Started by askme,

שלום לכולם מישהו כבר התנסה הסוגיה ? אם רוצים לקחת לפטופ לחו"ל, מה הן האפשרויות ? כי הרי יש איסור להעלות אותו למטוס ( יותר נכון לתא הנוסעים ). או שבכלל אי אפשר לקחת? אפילו במזוודה / תא מיטען ?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by בינבה,

יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  8. Started by YairZ,

http://hwzone.co.il/tech/news/140690 מה אתם אומרים שהסיבה: 1) תקלה ברשת. 2) האקרים. 3) אורנג' ;D

9. כל שנה המשרד מקבל 70 שקלים ליצור ציוד רפואי, 30 שקלים ליצור פסלונים סה''כ תקציב של 100 ש''ח. בעקבות מיתון קיצצו למשרד 15% שהם מתקציבו הכולל - 15 שקלים. היכן לדעתכם המשרד יקצץ: 1. יקצץ את הכל מיצור פסלונים. 2. יקצץ את הכל מיצור ציוד רפואי. 3. איזה שאלה מפגרת למה לעזאזל משרד ממשלתי מיצר פסלונים???!!! 4. יקצץ חלק מיצור ציוד רפואי וחלק מיצור פסלונים. 5. <רשום תשובה אחרת>

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  10. Started by ~Pizza~,

שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by benor,

מדובר בבית בגודל של כ- 150 מ"ר. החשיבות העיקרית היא בעקר בסלון ובמטבח. יש מעט שטיחים (אין ממש צורך בשאיבת השטיחים) התקציב בין 1500 - 2500 ש"ח. איזה דגמים מומלצים יש במחיר הזה? איזה חומר אני יכול לקרוא בנושא, על מנת להרחיב את הידע שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. שלום חברים. אני מתעניין במשקולות אוטומטיות, משהו שכזה (לאו דווקא הפירמה הזו, יש כמה חברות שמייצרות דברים שכאלו): http://www.dkn-technology.com/en/product/detail/64 https://www.youtube.com/watch?v=1zq9OktXY84 מישהו יודע היכן מוכרים דבר שכזה בארץ?

13. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by R0ck,

מדענים גילו מדוע לגברים קשה לשמוע נשים... http://news.walla.co.il/?w=//759045

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4…

• 16 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by rogbi,

כאילו איזה חברה? ואם יש מקצוע ספציפי שאתם יותר מאושרים מהמיקוד של חברה ספציפית אל תתבישו לרשום תו-דה :]

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  17. יש לי עכבר מיקרוסופט אלחוטי דגם microsoft wireless mouse 8000 קניתי אותו לפני 10 חודשים באופיס דיפו. תחילה עכבר אחד לא הגיב והחלפתי באחד אחר. השני עבד בסדר פחות יותר רק שלפימים הוא זז מעצמו, וצריך להטעין אותו כל שבוע! עכשיו העכבר לא נטען בכלל! והוא לא שמיש. ומדובר בעכבר של 400 שקל!!! אני לא יכול לבוא לאופיס דיפו ולדרוש עכבר חדש ללא קבלה וללא כלום. ואם הם ישלחו אותו לתיקון הדבר ככל הנראה יעלה לי כסף. כאמור יש למוצר אחריות של 3 שנים! אז מה לעשות??

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by GUNZ,

שלום רב הגדלתי את הג'אנט הקודם שלי מ 205\55\16 ל 215\45\17 האם זאת הגדלה חריגה מדי? איך אני משיג אישורים לגודל החדש? יש לי את הגלגלים הקודמים גם ככה שאני יכול לעבור טסט עם הגודל הישן אבל מה קורה עכשיו שאני נוסע עם הגודל החדש יש צורך באישורים? שוטר יכול לעשות לי משהו?

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by IG,

למה הוא לא עובד? (כבר כמה ימים) :'( http://www.tvlinks.voodeedoo.org/index.html

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by BURTON,

אני רוצה לדעת לדוגמא כמה מרוויח מנכ"ל משהב"ט או אלוף בצה"ל ואני פשוט לא מוצא שום דבר לא בגוגל ולא בשום מקום אחר. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by BetZeFer,

;D

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  23. מישהו מכיר חנויות נעליים טובות מאיזור המרכז? ושלא מוכרים שם נעליים של ערסים?

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by VL,

שלום.. יש לי בעיה יש לי רמקולים דיי חזקים למחשב וכל פעם שאני שם שירים אפילו על חלש זה מפריע לאחותי שהיא ישנה... השאלה שלי היא איך אפשר לאטום איכשהו את החדר או לחסום את הצלילים שיעברו מהחדר...

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by קונגומן,

מהו הדבר שגבר עושה כל יום ואישה רק פעם אחד בחיים ?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.