כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,700 דיונים בפורום זה
-
האם גם לכם הנגן טוען מחדש כשאתם מדלגים לחלק בסרטון שלכאורה לפי פס הטעינה כבר ירד לזיכרון? כי זה קצת דפוק איך שזה עובד...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מחפש מקום מקצועי אמין וזול שאפשר לקנות שם ואם יש אפשרות למקום עם תמיכה טלפונית זה עדיף תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנו יודעים עד כמה מדהים שירות ה-Street View של גוגל, המאפשר לנו להנות בחינם ממסע וירטואלי בכל רחבי העולם. מה שאולי לא ידעתם זה שניתן לצפות שם גם בחלק מהתמונות המפחידות, המוזרות, המצחיקות ומזעזעות ביותר שתועדו באותם מקומות. אספנו עבורכם מגוון תמונות שלא ישאירו אתכם אדישים. תתכוננו, זה הולך להיות מוזר.. אולי זה רק אנחנו, אבל יש פה מישהו שגורר גופה לתוך הים… לא? חייזרים באמצע הרחוב? ציידי כרישים? לא ברור למה, אבל למישהי בבית הזה יש רגליים ענקיות. הבחור הזה מצא את עצמו בתוך פח אשפה. איך הוא הגיע לשם? אופניים זה כלי תחבורה נחמד, אבל מה עם חיית המחמד? להמשך: https://hwzone.co.il/התמונות-המוזרות-ביותר-שנתפסו-ב-street-view/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי אתמול טסט כמה זמן מלווה יש לי שמעתי לא מזמן שעד הראשון לחודש דצמבר יש 2 חודשים מישו שמע על זה משו? או שזה לא קיים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמור מאתר של מעריב גיליון (שהוא חינם) מתאריך מסויים בקובץ PDF אבל שמתי לב שאין אפשרות לשמירה של הגיליון לא בהדפסה ולא בכלל. אחרי חפירה בקוד מקור הדפים נראים כקובץ SWF האם ישנה דרך להפוך גיליון כזה לקובץ PDF?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה נשמע ? חח . אני שנייי בת 16 . אני אשמח להתקבל לפורום המדליק הזה ;D קיצר רציתי להמליץ על המשחק הכי יפה בארץ 3> ואל תשחקו לי אותה ישן וכאלה .. זה ישן קלאסי , אבל תמיד יישאר בליבינו חיחי . מדובר כמובן על אמפייר !! 3> 3> 3> כמו כן, טאקי חחח . למי שלא יצא לנסות טאקי באינטרנט זה משחק ממכר אש . ואני קורעת שם את דקסטר .. קיצר חפרתי , תגיבו חופשי ואני עוד אחזור ! [:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה, האם יש סיכוי שאפל תעבור למעבדי AMD ZEN2.0 (כניראה גירסה מקוסטמת) לדור החדש של MAC PRO? כי רואים שהם לא עידכנו את המוצר כבר כמה שנים- למה הם מחכים? ולאיזה מעבד אינטל הם יכולים לעבור שיהיה חזק באופן משמעותי מה18 ליבות שמוצע בIMAC? כי אם הם יבחרו לעבור לAMD יהיה להם גישה למעבד מקוסטם של עד 64 ליבות עם צריכת חשמל הגיונית, ופער גדול מאוד מבחינת הביצועים למה שקיים באינטל כרגע ולפחות עד 2020. בנוסף בטח המעבד יהיה זול יותר משל הפיתרון של אינטל לפני דור ה7NM- מה שאפל מאוד אוהבת(מרווח רווח גדול מאוד לעומת העלות של המוצר). אני מודע לפטנט של אינטל על חיבורי הTB, אבל זוכר שהיו דיבורים על שאינטל תאפשר לאחרים להישתמש בתקן ו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחשפש אתר שבו אני יוכל לראות איזה סרטים חדשים יצאו לאחרונה ואיזה אמורים לצאת (אני מדבר על קולנוע), סרטים לא ישראלים אני מדבר על סרטים באנגלית מישהו מכיר כזה אתר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נזכרתי כרגע בבחור ישראלי שנהג לבצע מתיחות בטלפון, להקליט אותן ולהעלות לאתר הבית שלו. אני חושב שקראו לו פייגין! מישהו מכיר את כתובת האתר? עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מספיק הפסדי הענק, תראו איך משלמים על משהו שעולה 2000 דולר, 4 מיליון דולר http://www.autoblog.com/2006/03/31/another-gm-financial-fumble-worth-4-million/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי....יש שיר ששמעתי פעם, כשיצאנו לאילת לשבוע, אני לא מצליחה להיזכר בשם שלו, ואין לי מושג מי שר אותו... המילים הולכות ככה (בערך): בא לה על הקיץ...בא לה על הים.... עם ביקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן....הכל אצלה מוכן... בא לה שחבל לה על הזמן... לה לה לה לה... חחח...משהו כזה....אם מישהו יודע את שם השיר ומי שר אותו... זה דחוף.....תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתרגם לי את הקטע מתוך השיר של אמינם (אלבום חדש) it must be the ganja it's the marijuana that's creepin upon me why I'm so high maybe it's the hinde that has gotten in me whatever's gotten into me I don't mind תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לומד ספרדית מתוכנה ולכל מי שלומד החלטתי לפתוח את הדיון הזה שיעזור לנו בגדול תמליצו על סדרות וסרטים בספרדית ,למי שיש המלצות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם למי שלא יכל לחכות , או שבא לו לקרוא קצת ... Download לא יודע עם זה אמיתי אבל ...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המתנה ארוכה ביותר, ודיונים אין סופיים..הם כאן!! (במיוחד הלוח שפחדתי מאוד מטעויות בייבוא) לא יכולתי להתאפק..תמונות (איכות מעולה כמו שאתם רואים..): לוח- IT7-Abit ספק- TruePower430W-Antec זיכרון- XTREME DDR PC3000 256mb זיכרון- CorsairXMS 3000 256mb REV1.1 לידטק- טיטאניום 4400 AS3 בקרוב תוצאות ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על הנושא הזה בעבר, אבל חיפשתי ולא ממש מצאתי נושאים שקשורים. חבר שלי רוצה לקנות מחשב רגיל (בלי שום דבר מוזר או מיוחד P:) שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט. הסתכלתי בכמה אתרים אבל לא היה להם את החלקים שהוא רוצה, כמו למשל לוגי'ק פיסי ופנדה. גם ניסינו להתקשר לחנות אבל כמו שאמרתי, באתר לא היה כתוב שיש, וגם בחנות. על איזה חנויות עם שירות טוב כמובן אתם מומלצים? וכמובן שלא יהיו יקרים... תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יודע למה הטראקר של-TPB לא עובד??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל מצטער על הבלאגן בחדר חחחח בתמונה השניה שימו לב להבדל בין מארז Lanbox Lite של ThermalTake לעומת ה-SFF הקטן לא חשבתי שזה יהיה כזה קטן מפני שהצלחתי לדחוף אחלה מערכת בפנים ראשית כמובן המארז Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W שאר המפרט: Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 צורב Slim של Sony לא זוכר את הדגם, זה כמו צורב של מחשב נייד הטמפרטורות של המחשב מעולות וזה מפני שהתכנון של המארז מצויין, מה גם שהספק כוח ממוקם בתחתית המארז כך שאפשר לדחוף כרטיסי מסך מפלצתיים בפנים עד 12 אינץ' אשמח לשמוע חוות דעת ובהזדמנות זו הרשו לי לתת ח"ח עצבני לחנות IQPC [attachment deleted by a…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מישהו פה רואה את הערוץ הזה ? אני אוהב איך שהם מנסים לידחוף את המחשבים עם P4 המעפנים האלה כמה דברים דפקים שהם אמרו "לוח אם תומך ויסטה " wtf והמוכר לא יודע לדבר והוא מגמגם חחח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שמאוחר יש לו חיבור usb ו Com מה הם עושים? כאילו ברור שאני יכול לחבר נחשב לממיר אבל מה זה נותן לי?! תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-