עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Aviad Faran,

למישהו יש אתרים מומלצים עם הסברים על מיקום רמקולים? פרוייקטים אישיים של אנשים שבנו מיני קולנוע בבית? ושאר דברים מגניבים שקשורים לקולנוע ביתי? א.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by SpitFire,

לפי החדשות ה GLIDE שהביא את המהפכה של 3DFX הולך לחזור בגירסא חדשה נראה לכם שזה יעבוד ? מה אתם חושבים ?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by KapiSH,

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Relocate - WaterFall (A Side Rmx) 8:22 פרוגרסיב טראנס חדש ולא רע בכלל בכלל, אחלה דבר לסופשבוע.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  5. http://www.next-in.com/kickers.html

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by SLIM,

איזה ניצחון!! בפנדלים!!! איזה משחק מותח... גול להפועל.... אחר כך 2 למכבי ואז הפועל משווה! המשחק הלך עד 120 דקות וניצחון יפה להפועל בפנדלים!!!

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by סלרי,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=265273

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by ^HocK^,

הנה מכתב שנשלח בפורום של תפוז ע"י חייל קרבי..על התחושות שעוברות אצלו בזמן השירות... זה מאוד חזק ומרגש... לקרא ולהפנים... כי קרבי זה הכי אחי! :AR15:

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  9. כמו שאתם שמים לב, עבר שבוע, היה שבוע נחמד, באמת, נהנתי, אתם יודעים, מודינג קטן פה Overclocking קטן שם, ממשיכים עם החיים, וכמו שאומרים "חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא? ה-ti 500 המז**** עכשיו התקשרתי לאורן מזיגזאג וכו תמיד הוא היה מאוד מאוד נחמד. אבל מה? הוא יודע שהכרטיסים נשלחו לארץ, מצד שני גם הוא וגם אני ידעתי את זה כבר לפני שבוע וחצי, הוא לא יודע להגיד לי איפה הם [עדיין באונייה, הגיעו בטעות לנמל של עזה במקום תל אביב, מכס, אילת, גרמניה, טורכיה, יוון, בולגריה, איסלנד, פינלנד, צרפת, דרום קוראיה, צפון קוראיה (למרות שלא נראה לי שזה שם) ואולי זה בכלל בכלנית ואף אחד לא שם לה!!!!!!!) בקיצור, הוא אמר לי שזה יגיעה בימים הקרובים, בתקווה עד סוף השבוע... ואתם יודעים מה, …

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  10. אני הןלך

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  12. " כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. " ניסיתי.. לא יודע אם זה עובד מישהו יכל לאשר אתזה?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/

15. עד עכשיו ניתקלתי רק בפרסומת אחת שגרמה לי לרצות לקנות מוצר מסויים, חבל שאין אותו בארץ ;D עוד מישהו מכיר פירסומות מטובלות בחוש הומור שיודעות לעשות את מה שהן צריכות? נ.ב. double sun POOOOOOOWWWWWWWWWWEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  16. שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by Scorpion17,

למה כיום לא צריך להשתמש כבר בפד ? הפד זה רק בשביל הגלגלת של פעם או עוד דברים?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by yanushka,

במהלך סיור שגרתי באמזונס, נתקלתי בקומפוזיציה לא שגרתית. הערנב האדיר יצר דלגיטמציה שהפריחה בי השראה לביצוע התחביר חסר המהות הקונספטיבית שלהלן, כדילקמן: עמכם הסליחה.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by bagetrek,

מישו מוכן להסביר ת'תופעה המוזרה שנתקלתי בה כרגע ? מזה הספאם הזה :s05:

20. Started by TermiNal,

או בקיצור - טראנסים טובים יענטו האוסים וכאלה דברים שטוב לרקוד איתם, מוזיקה שחורה טובה ככה, ועם יש דברים טובים בעברית או ז'אנרים אחרים טובים שיתאימו אז גם בשמחה.. אבל שיתאים למסיבות תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

אני תמיד מתעורר כל בוקר באותה שעה. זה מאד חשוב ומשמעותי. לא דקה אחרי השעה חמש עשרים ושבע בבוקר. המוצץ שלי אף פעם לא נמצא איפה שהשארתי אותו אתמול בלילה, כלומר בפה שלי. גם הרזרבי שתמיד נמצא בפינה של המיטה נעלם. בבית הזה אי אפשר לסמוך על כלום. את זה הבנתי בגיל מאד צעיר. אין ברירה. שוב אני צריך להקים מהומה. אני מתחיל בקטן, מאמן את מיתרי הקול לקראת היום. מהמיטה של הגבוהים אני שומע רק נחירות. אני מוסיף עוד חצי ליטר לטיטול שלי ומתחיל לצרוח. יאללה בלאגן. לוקח לי קצת זמן אני מודה אבל בסופו של דבר אני מצליח להקים את ארוחת הבוקר שלי. שמתי לב שבבוקר המקרר הנייד שלי פותחת רק עין אחת. קמצנית. היא מחליפה לי טיטול, מרימה את החולצה ואני מתנפל על הציצי שלה וגם ממזמז את השני כדי שלא יעלב לי…

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  22. אני משתמש באימיול פלוס 1.2 עם אינרטנט של נטויזיון 1.5 מגה דרך הכבלים...אני גר במעלה אדומים.. למישהו יש בעיה עם התחברות לשרתים?

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  23. היי אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש (אני ברשת סלקום), ועד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה את ה6230. אני לא מעוניין לשדרג עם החזרים דרך סלקום אלא פשוט לקנות חדש. הלכתי לאחד המשווקים הפרטיים שיש להם חנויות סלולרי ברחוב והוא אמר לי שהמחיר שלו הוא כ1700 ש"ח (עם אחריות אצלו) חדש בקופסה. המחיר נראה לי קצת יקר בגלל שבסלקום רצו עליו כ2400 ש"ח עם החזרים של כ1600 ש"ח שזה יוצא כ800 ש"ח בלבד. אז הוא אמר לי שהוא יכול בכלל למכור לי יד שניה במצב חדש עם פנל חדש + עידכוני גירסא בכ1000 ש"ח. ואז הוא הפיל עלי פצצה, והוא אמר לי שהוא התחיל לייבא את ה6230i , שזה סלולרי עם מצלמה של 1.3MP עם שלוש אפשרויות זום + כל מיני תוספות. על אותו מכשיר (שכמובן יש רק חדש מהקופסה ) הוא רוצה 2300 ש"ח. מה אתם או…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by בינבה,

יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  25. Started by pure perfection,

שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה

דיונים חדשים בפורומים