כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה מטופש אבל בכל זאת: זה GOOGLE MAPS לכל מי שלא מכיר. http://maps.google.com/maps תתקרבו לאר"הב עד שתראו את כולה על המסך. תלחצו בפינה "לויין" כדי להציג תמונה. עכשיו תעשו זום על כל מקום באקראי במרז אמריקה (גם בצפון והדרום) שהוא לא הר או ים או חוף. נכון קיבלתם שדה חקלאי בתמונה? זה רק אני או שזה ממש מטורף?! אפה לעזאזל המדבריות הענקיות של ארצות הברית, ואיך בכלל יכל להיות שיש להם כל כך הרבה שדות? יש שם ביליארדים של שטחים של שדות!! תגידו לי שזה סתם טעות של גוגל...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אנשים בקרוב יש ל VGonline לאן פרטי משהו לא נורמלי פרסים בשווי 18 אלף שקל , עמדות אקסבוקס ופלסטישן 2 ועוד הרבה כול הקבוצות הטובות בארץ היו שם , זה הולך להיות הארוע הכי מושקע ויוקרתי שנעשה אי פעם בישראל אז מי שרוצה לבוא הנה לינק להרשמה www.VGo.co.il קצת פרטים : 9.12 בגי התערוכה בלת אביב עלות כניסה 50 שקלים מקווה לפגוש אותכם שם : :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו אולי מכיר אתרים עם תרגומים באנגלית לסדרות כמו נמלטים, האנטומיה של גריי, האוס וכו'? תודה מראש, אושר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מלון\אחסניה\פונדק זול ככל האפשר באילת, לימי חול המועד (אני יודע שזה באיחור...) ממש מקום רק בשביל לשון בו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות חבריה, אני מניח שהיו כמה מכם שנתקלו במקצו"ע הנ"ל, שעה בשבוע שהיא בעצם בול כמו תאוריה, רק שהיא לא עוזרת להשיג רשיון (י"א). אני למדתי השנה חינוך תעבורתי והיו לנו בערך שני בחנים ועוד איזה שני מבחנים, בכולם יש לי בערך 70 - לא באמת אכפת לי, זה לא מופיע בשום מקום בבגרות וגם ככה אני אלמד את זה כאשר אני אגש לתאוריה. הבעיה היא המבחן "האחרון". מועד א' שלו היה בזמן שהייתי בניתוח. מועד ב' שלו היה בזמן שהייתה לי מתכונת במדעי המחשב(קצת יותר חשוב). מועד ג' שלו היה בזמן שהייתה לי בגרות בתנ"ך. ועכשיו היה מועד ק"ז שלו, ולא הייתי, בגלל שפשוט לא זכרתי שיש אותו. אותו מורה לחינוך תעבורתי התקשר היום לביתי, איים עם הדברים הרגילים שאני לא אהיה זכאי לתעודת בגרות בגלל זה ידה ידה ידה…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא של חבר שלי נוסעת לניו יורק השאלה אם כדי לבקש ממנה להביא חומרה לא מארזים ודברים גדולים פשוט חבר שלי הזה רוצה מחשב חדש אם תוכלו לעזור תבורכווווו הוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזכרונות סך הכל את כל השאר כבר יקנה בארץ האם שווה? אם אפשר תגובות לפה וגם לאיי סיי קיו 158111114 או מייל vaknin7@012.net.il בתודה ואק ואק
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות: 1. האם ניתן לרכוש רהיטים ומוצרי חשמל באמצעות PAYPAL ו-ALERTPAY? - הכוונה לסכומים די גבוהים של 3500$ + (אם כן, אילו חנויות תומכות בזה?) 2. האם ניתן להעביר לחשבון בנק ישראלי כספים מ-PAYPAL ו-ALERTPAY? האם מישהו התנסה בכך? (ושוב, הכוונה לסכומים גבוהים) 3. אם הסעיף שלמעלה לא אפשרי, שמעתי שניתן לפתוח חשבון בנק בחו"ל, להעביר אליו את הכסף ולקבל כרטיס אשראי בינלאומי שבו ניתן להשתמש בארץ, כיצד התהליך מתבצע, ומה עלי לעשות? (והבנתי שזה עובד רק על PAYPAL) 4. האם ALERTPAY שולחים צ'קים לארץ? אם כן, כמה זמן לוקח לצ'ק להגיע? אם יש למישהו פה נסיון בעניינים האלו? אם כן, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני אמור להתגייס בעוד 3\4 חודשיים ועברתי לפני 8 חודשיים לגור בארה"ב עכשיו לפני שעברתי הייתי צריך לחדש את הדרכון והגבילו לי אותו לשנה בגלל הצבא, והחלטתי שאני רוצה לחזור לעשות צבא, עכשיו לפני שטסתי הלכתי לצו ראשון ויש לי פרופיל 82 אלב מעבר לזה אין לי שום מושג מה אני יעשה איפה אני מתגייס שום דבר! ואבא שלי גר בישראל ומה שמוזר שקיבלתי את הטופס לגיוס גם אבא שלי קיבל למרות שההורים שלי גרושים ואני גר עם אמא. ואני מדבר עם אבא שלי כל שבוע והוא אמר לי שהוא לא קיבל כלום... אני חוזר לישראל ב24 במאי לבקר חברים, אבא... ואז ב23 ליולי אני מתגייס אבל אין לי מושג איפה ומתי ואיזה יחידה אני(ביקשתי נ"מ) בנוסף חיפשתי באתר של הצבא ואין שם כמעט כלום.. אז קיוותי שאולי הרוב המוחץ פה ידע…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק הורדתי את קודי והאם אפשר לעשות את כל ההגדות וההסבר שיש פה עם הגדרות בעברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
*האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים... כתובת האתר: www.calm.off.co.il משתמש טסט test test *האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשארו לי כרגע 3 בגרויות להשלים: לשון ב', היסטוריה ב' וספרות. הייתי אמור לעשות אותם כבר בקיץ, אבל חיכיתי לרגע האחרון ובסוף החלטתי שלא לגשת. הפעם אני רוצה להיות מוכן במידה מספקת, ולכן אני רוצה להתחיל ללמוד מעכשיו. יש ספרים מומלצים? אתרים? קחו בחשבון שמדובר בלמידה עצמית.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מבוא להקדמה. תזרקו אותי מהאתר אם הנושא כבר קיים, אך לפי החיפוש אצלי זה לא הופיע. עד כאן המבוא. ההקדמה. הפורום הזה הופך אט אט מעבר לפורום של שו"ת מחשבים ומה שמסביב, גם למקום לדיון על נושאים שונים אחרים. עד כאן ההקדמה. מציע אני לפתוח נושא חדש המוקדש לדבר שבין היתר מבדיל אותנו מן החיות ועוזר לחיינו להיות קצת יותר קלים. הנושא הוא הומור. אם אתם תומכים בדעתי, נשאר רק לנסח את הכללים הנהוגים ולפתוח את התראד הראשון. אם יורשה לי, אכתוב כאן את הבדיחה הראשונה (עם זקן לא קצר, לפי הכרונולוגיה) פריק מחשבים מסביר ללאמר מה ההבדל בין מערכות הפעלה WIN 95,OS/2 ו-DOS. "אז ככה. תאר לעצמך שדה תעופה ענק. ליד הטרמינל עומד מטוס ענק מפואר עם שטיחים ומראות בפנים, שירות מעולה.. הנוסעים עו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקראו את זה: מקור: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000500232&fid=3311 אאוצ' :-X
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה משגע אותי!!!!!! למה אי אפשר להעלות לפה תמונות? >
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אומנם באיחור של יום, אבל אני חושב שמועד ב' בחדוא זה תירוץ מספיק טוב... :-X אניווי, without further delay, יומולדת שמח!!!!11 מזל טוב, שתגיע לקורס מ"כים בלי יותר מדי מכולות, וגם כשתוקעים אותך באיזה חור שאפילו חיזקי לא מכיר, תמיד תזכור שאם אני אחזור להיות תקין אקדמית והכל יעבוד כמו בתכנית - כשאתה תשתחרר, אני רק אתחיל... (מעודד, הא?) :DJsmile: O0 :bunny: וכרגיל, שמנמנים (!!and they're here to stay): :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: +
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך השיטוט שלי בפורומים של dpreview, בחיפוש אחר מידע נוסף עבור הדיגיטלית הפרלקסית הדנדשה שלי (Nikon D70), נתקלתי בסיריה של תצלומי רכבים מאוד מכובדת ומושקעת. כל הצילומים, לטענת הבעלים המאושרים (של המצלמה ושל המכוניות אותן אתם עומדים לראות), צולמו באמצעות עדשת הקיט (18-70מ"מ), סגירת צמצם למקסימום (F/22), אסא 200 ו 20 שניות חשיפה + הדגשת הערוץ הכחול בפוטושופ. תוצאות בהחלט מרשימות. מכאן אתן לתמונות לדבר... http://www.studiotsang.com/myphotos/d70/cars בהחלט מרשים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ? 2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ? 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, אחד הקטעים הכי טובים מאחד מהמופעים החדשים יותר של קריס רוק- http://comedy.peekvid.com/s1957/e16445/ ופה יש עוד מלא קטעים של כל מני אמנים אחרים. http://comedy.peekvid.com/ תהנו. אם כבר פרסמו את זה פה, אל תהנו
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כנראה שאני יהיה בנפאל,קבודיה,סין וכו' כנראה בפבואר אפריל רציתי המלצה לשקש עד מינוס 7- איכותי מאיביי או מאמזון קיים מכס על הדברים כאלה? מקסימום מישהו מחול יכול לשלוח לי אם אין משלוח לארץ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-