עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mrsph666,

שלום! אם בן-אדם מעשן שפיץ קטן, למשך כמה זמן ה-THC נשאר בשתן, ואיך ניתן לזרז את תהליך יציאתו מהשתן? אשריכם צדיקים!

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by roma4k,

ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

בהצלחה! אני נבחן באוניברסיטת תל-אביב...

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by amd@ati,

חברי הפורום שלום רב, בעבר פתחתי כאן דיונים בנושא של לימודים אקדמיים במקביל לבית הספר, בעניין זה ישנה התקדמות ואני כבר נמצא בתהליכי מיון מתקדמים של כמה תכניות. אך קודם לכן, אני מעוניין לשקול אופציה שנראת לי טובה יותר ברמה התיאורטית, והיא לסים את הבגרות כמה שיותר מהר (בבית ספר אקסטרני), ולאחר מכן להתקבל עם תעודת בגרות לטכניון או לאוניברסיטה ולסיים תואר בטרם גיוסי לצבא. האם קיימות תכניות שכאלה? , מהו המועד המוקדם ביותר בו אוכל להתחיל? ומהו הזמן הקצר ביותר בו אוכל לסיים בגרות מלאה? אשמח לשמוע מנסיונכם. בתודה רבה מראש, AMD@ATI. נ.ב: 1) אני תלמיד כיתה י'. 2) הייתי רוצה לשמוע אודות "בגרות בקמפוס" שממוקם בטכניון. (והאם קיים בו מסלול שיתאים לדרישותי.)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eegg,

מישהו מכיר את החידון הזה : http://www.1234.co.il/game אני צריך עזרה בשאלה 29

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  7. שאני מסתכל על פורום מפרטים לא רואים בכלל מפרטים מבוססים על מעבדי AMD אפילו המפרטים הבסיסים לעבודה משרדית וסרטים מבוססים על מעבדי אינטל (ובצדק) אין כמעט טאבלטים או סמארטפונים שכוללים שבבים של AMD וכעת הם דחו השקת סדרת מעבדים חדשים ל 2016 http://news.softpedia.com/news/AMD-Won-t-Release-a-New-Desktop-APU-Until-2016-FM2-Will-Have-Time-to-Grow-Old-452087.shtml

8. Started by yosda-boy,

איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנה המרכזית לקינג ג'ורג' 44 (בית אביחי). תודה רבה Mystery

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by pure perfection,

מה קורה?? נכנסתי לאתר rapidshare בכדי לקנות מנוי פרימיום .. בדקתי את האפשרות דרך " משווקים " , ובישראל מצאתי את האתר http://www.evgrapid.com/ שמעתסק עם העניין הזה שדרכו אפשר לקנות מנוי .. עכשיו כשאני נכנס לאתר תמיד kaspersky תופס טרויאן או ש IE8 אומר שזה אתר PHISHING ולא אמין .. מה דעתכם??

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by THE FOX,

איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by royban,

שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מחפש המלצה לחדשות שמסכמות את השבוע שהיה (משהו שמשודר בשישי או שבת). אני רוצה שיהיה אפשר לראות את זה באינטרנט (כלומר לא לקרוא אלא לראות וידאו..) תודה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  13. בבדיקה מקיפה שלי על המוצר MIO 168RS גיליתי שישנן 2 חברות שמכריזות כי הן נציגה רשמית של החברה. אחת מוכרת את המכשיר באולסייל ובמסגרת האחראיות מבטיחה בדיקה חינם ושהיא היחידה עם מעבדה לטיפול במכשיר בארץ. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7833850&type=2&product=1&= נציגה: http://www.ronlight.net/ השנייה מוכרת את המכשיר בחנות הזולה ביותר בזאפ ובנטאקשיין וטוענת שהיא נציגה רשמית בישראל וגם היבואן הרשמי. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=168168&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=165&aff=Zap נציגה: http://www.intelium.net (החליפה את שמה מאניטליום לשם הנוכחי) אם כך מיהי ה"אחת" מי היא הנציגה היותר בטוחה, המחיר בחנות כלשהי שנותנת אחראיות מ הנציג…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  14. אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה

15. Started by icebreak,

גולשים בפורום ב 3 בלילה ומשועממים ? סתם גולשים ואין לכם מה לעשות? בכל מקרה, הפתרון החדש מבית אייס-סקריפטינג, הלא הוא ה Random HWzone. מה זה אתם שואלים ? ובכן, בכל לחיצה עליו, הקישור לוקח אותכם לדיון אקראי בפורום זו השורה שצריך להעתיק: javascript:document.location='http://hwzone.co.il/community/index.php?topic='+Math.floor(Math.random()*151500); איך משתמשים בזה ? אתם יכולים פשוט להדביק את השורה מלמעלה בכתובת של הדפדפן שלכם (עובד עם כולם). או הפתרון העדיף, תעשו NEW BOOKMARK (או בתפריט או בסרגל כלים שלכם), ואז, להכניס בשם מה שאתם רוצים (כמו Random HWzone), ובכתובת (ה LOCATION), את מה שרשום למעלה בשורה הזו... ואז כל לחיצה תביא אותכם לדיון חדש. אזהרה הקוד הז…

16. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. טוב אני רושם את ההודעה כי שמתי לב שעכשיו התחילו לשדר מחדש את הסדרה "קרניבל",בYES+. אתמול שידרו את הפרק הראשון,והיום יש שידור חוזר ב16:27. נדמה לי שזה עכשיו ילך בכל יום ב23 ומשהו. בכל אופן זו סדרה מבית(איך לא?) HBO,הז'אנר דרמה על טבעית ולעוד פרטים חפשו בגוגל,או לפחות תקראו את התקציר בYES. (מצטער אבל אין לי כוח לפרט,כשבכל מקרה הכל רשום באינטרנט) עריכה-טוב נו,הנה סתם הדבר הראשון שיצא כשחיפשתי בגוגול. "קרניבל" הפקה נוספת מבית HBO. סדרת דרמה המשלבת את העל-טבעי ואף הושוותה ל"טווין פיקס" המיתולוגית של דיוויד לינץ'. אמו של בן הוקינס נפטרה (לא לדאוג, זה לא ספוילר, זה קורה בתחילת הפרק ממש) והוא מוצא עצמו נרדף ע"י החוק. הוא מוצא מקלט בקרקס נודד המאכלס טיפוסים שונים ומשונים, פריקים ה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shai11,

עד שקיבלתי הזמנה חוקית אני בא להירשם והוא אומר לי את השגיאה הבאה You may be trying to create a double account. Your attempt has been logged. You can seek help in our irc channel #torrentleech at irc.torrentleech.org:7011 עם עברתי על איזה חוק בפורום מיצתער למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. היצירה האחרונה של college humor - קליפ משותף לשלושת זמרות הפופ. רק שמאחר שלא הצליחו להשיג אותן, את כולן משחקת שחקנית מהסדרה "צ'אק" (אל תשאלו אותי איך קוראים לה בסדרה או מה היא משחקת, ראיתי רק את הפרק הראשון וגם זה היה מזמן). והיא עושה גם "תפקיד אורח" בסוף. אותי זה מאוד הצחיק. YMMV. http://www.collegehumor.com/video/6474802/three-pop-stars-one-song-with-yvonne-strahovski

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by katkato,

כמו שאתם רואים אין לי ממש כשרון בכל הנוגע לגרפיקה אבל אני מניח שתבינו

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shmoolik,

אממ... למי שמבין בזה : אני רוצה לדעת אם תרגמתי טוב את המספרים. כי מישהו הסביר לי איך להפוך בינארי למספרים אבל זה היה הסבר קצר מאוד ולא יודע אם ממש הבנתי.. אז הוא הסביר לי ככה: ( ואני לא יודע איך עושים חזקה במחשב חוץ מ 2 ו 3 ואז אני ישתמש ב _ ) יש לי נגיד 01 ולפי מה שהבנתי אני מתחיל מימין.. אז 1X2_0 + 0X2_1 שיוצא : 1 עוד דוגמא - 1011 אז 1X2_0 + 1X2_1 + 0X2_2 + 1X2_3 שיוצא : 11 ----- אז אם הבנתי נכון אז יופי ואם לא תקנו אותי... וגם הייתי רוצה לדעת אחרי שנגיד אני הופך את זה למספרים , אז איך אני מתרגם לאותיות ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Djx,

אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  24. מה זה אומר בדיוק?אגב גם הספרנים והפקידים באונברסיטאות שובתים.היה אצלנו (ת"א) שמועה שהמעבדות יהיו סגורות.יש מצב?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by Lior4543,

היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14.. הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים: 1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי? 2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות.. 3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.