כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני אמור להגיע לשם ביום רביעי הבא בסביבות 8:30-9:00. האם יש שם חניה באיזור(אפילו בתשלום)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסגרת דיגיטלית, אין דרישות מיוחדות כעקרון נראה לי ש7 אינטש יהיה מעולה 1GB זכרון יספיק בהחלט, יש המלצות מיוחדות יש גם אפשרות לקנות מחו"ל אם יש דגם מומלץ במיוחד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע להמנע מוירוסים אבל יש לי אחים קטנים בבית. אני מחפש לרכוש תוכנת אנטי וירוס אמינה (3 רשיונות) שתפעל כמה שיותר בלי להציק. לא אכפת לי שהיא תגזול משאבים. על מה אתם ממליצים? כרגע אני נוטה לטובת PC Tools Internet Security™ 2011 for Windows® הם רוצים $63.94 USD עבור רשיון של שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנה המרכזית לקינג ג'ורג' 44 (בית אביחי). תודה רבה Mystery
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מוכר ויצרתי איתו קשר בדבר למחיק ההצעה שלו היא 500$ בשביל שלוש נטבוקים של אסוס ומשלוח DHL... לי זה נראה בחינם אני בקלות יכול לאסוף קנייה קבוצתית של 3 מחבים ולהרוויח כמה גרושים הבעיה היא איך לדעת שהמוכר לא דופק אותי?
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
הי. יש ספרים או אזשהו חומר שאפשר למצוא באינטרנט וללמוד ממנו למבחן באלגברה לינארית? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 ממירים אחד מקס אחד HD לשניהם שלטים שחורים אחד לא מתאים לשני השלט של הHD נפטר איך אני מגדיר את השלט השחור השני שיתאים לHD? אני יודע שזה קוד אני לא זוכר איזה תודה
-
- 5 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אהלן P: שמעתי על מסלול באוניברסיטת בן גוריון שמציע תואר ראשון משולב בהנדסת חומרים ובפיסיקה, אני מתקבל מבחינת הסכם, אבל לא בטוח אם שווה לי התוספת פיסיקה הזאתי, אם מישהו פה מכיר/שמע/עשה ויודע מה היתרונות במסלול כזה, אני אשמח לשמוע, תודה )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את החומרה שלי E8400 Gigabyte 4870 512mb stock cooler + ac twin turbo EP43-DS3L X48-DQ6 2x2gb kingston 800mhz 2x2gb gskill 1066 mhz אני לא מעוניין לעשות פה קופה רק למכור אותם כדי לבזבז פחות על חומרה חדשה, איזה מחיר שפוי אני יכול לדרוש עבור כל אחד מהחלקים הללו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תלמיד במכללת נס (מעביר את הזמן עד השחרור) ויש לשאלה לכל אלה שלומדים / למדו / מלמדים - אנחנו התחלנו עכשיו את המודול של win 7 כפי שאתם יודעים המעבדה בכיתה זהserver 2008 r2 עם hyper-v, וכל הvhd's למינהם... והשאלה היא, למה מייקרוסופט לא נותנים לתלמידים גם עותק של המעבדה?! איך אנחנו אמורים להתאמן בבית? כל העניין נראה לי מאוד מוזר. הספרים והמצגות המעפנות האלה אמורים ללמד אותנו? בכיתה אנחנו מתרגלים דווקא דיי הרבה אבל זה נראה לי משונה שאין לנו איך לתרגל בבית. אני יכול להתקין הכל בבית על vmware ולבנות לי מעבדה, אבל אז זה כבר לא כל כך חוקי.... אני רוצה לשאול את את האנשים בפורום - גם במקומות שאתם למדתם זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות פנס לאופניים מDX לנסיעה בשטח בחושך. תקציב: 20$ לפנס. (מטען ובטריות בנפרד מהתקציב) חשבתי בינתיים על אלה, יש עצות? 13$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16240 20$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36356 32$ - מחוץ לתקציב, אבל אם זה ברמה אחרת, אז אשמח להסבר למה. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28687 מטען: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1251
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר וונטרילו (ventrilo) היא תוכנה שמאפשרת לדבר עם חברים (צ'ט קולי) קלה מאוד ולא דורשת פס רחב היא עובדת בעזרת שרתים פרטים או חשבון אכסון (כמו אתר אינטרנט) יש בקהילה הרבה גימרים ואני בטוח שזה מתאים להם, עושים בתוכנה הזאת שימוש כבר בקהילות אחרות כמו ויגאמיס ועוד
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החל מהראשון לינואר אמור להכנס חוק המפחית בצורה משמעותית את דמי הקישוריות שגובים המפעילים הסלולאריים. מישהו יודע איפה אפשר לקרא את נוסח ההחלטה \ יודע את עיקרי הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לקנות משתמש להורדות, רציתי לשאול כמה 1GB "עולה" בנקודות RAPID? אריאל[br]פורסם בתאריך: 7.01.2011 בשעה 11:32:28 עדכון:עשיתי מנוי, אבל מה שמרגיז זה שזה מוריד לי על 100KB/S לקובץ, למרות שיש לי 15 מגה באינטרנט, למה זה?!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות פלפאון אנדרואיד מאיביי עכשיו המוכר שולח את זה בFEEDEX אני יודע שמשלוחים רגילים או דרך USPS המכס לא פותחים את החבילות ואז הם מתמחרים את המוצר לפי הסכום שרשום על החבילה או שהם פותחים אחת ל100 חבילות והסיכוי שהמוצר יתפס יהיה קטן עכשיו אני יודע שבמשלוחי אקספרס אז אחרת והם פותחים כל חבילה ואז אני בטוח ישלם מכס אז רציתי לדעת איך זה עובד במשלוחים של FEEDEX?? הם פותחים כל חבילה כמו משלוח אקספרס או שהם לא פותחים אותם כמו במשלוח רגיל?? עריכה המוכר אמר לי את זה ולא כלכך הבנתי מה זה אומר We always ship to Israel as Plastic Housing at USD50, is that OK for you? Shipping is by Fed-ex at USD30, thanks. מזה Plastic Housing??? תודה סהר!
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...
-
- 5 תגובות
- 6k צפיות
-
-
http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
או שזה רק אצלי ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נרשמתי לאתר של טרקלין חשמל וראיתי שמבקשים שם תעודת זהות על מנת להירשם. רציתי להירשם לאתר סתם על מנת לבדוק משהו ולכן נתתי פרטים בדויים. האתר אמר לי שהת.ז שלי לא תקינה. כשניסיתי להכניס את ה ת.ז זהות שלי עם ספרה אחרונה שגויה (פעם ספרה אחת למעלה ופעם ספרה אחת למטה) האתר גם לא נתן לי להירשם ואמר שהת.ז שגויה. רק כאשר הזנתי את התעודת זהות האמיתית שלי יכולתי להירשם לאתר. שמישהו יסביר לי את זה כי לי זה נראה מאוד מאוד מוזר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-