כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
טוב אז בגלל שאני בדחיית שירות עד יולי החלטתי לטוס לארה"ב ועד כמהדקות אני יוצא לשדה תעופה וב8 בבוקר הטיסה. אז ביום ראשון לפנות בוקר אני אמור לנחות במישיגן ואז נשלח הודעה שהכל בסדר.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-peBrNChbCU תעבירו ל- 1:40 מה מוזר שם?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://world.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=tg20070516_05&layer=headlines&layer2=&layer3=world על פי הכתבה, השוקולדים לא יגיעו לארץ! צריך לעשות משהו
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ועם איזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ. מישהו יכול בבקשה לתת לי איזה לינק ? (אגב יש לי LCD 20 אינטש של NEC) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מארגן מסיבת יער היום לראשונה ואני צריך להשיג (כנראה מהשכרה) גנרטור. השאלה היא איזה עוצמה אני צריך? אני מפעיל שם 2 מקרנים + DVD, מערכת הגברה + רמקולים, ותאורה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נגיד שאני נכשל או מקבל ציון נמוך במתכונת ו\או בבגרות, מה עושים? יש מועד ב' (או נגיד מועד חורף וקיץ)? תודה!
-
- 27 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
זהו ת'רד סיכון על העונה החולפת של LOST.... רשמו כל העולה על רוחכם.... איזה סדרה איכותית, איך נרגעתי שראיתי באתר שיהיו עוד 3 עונות עד 2010.... מישהו הבין, ג'ק בעצם דיבר עם קייט אחרי שהצילו אותם נכון?! Aviko
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
פשוט ע-נ-ק! http://blogs.breezetraining.com.au/mickb/content/binary/award.swf
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה העונה שיש עכשיו ב- axn וכמה עונות יש עד עכשיו סה"כ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים מישהו מכיר חנות טובה שיש בה נעליי סקייטבורד של חברות כמו: DC, Adio ודומיהם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי ראיון עבודה למימדיון יום ראשון...איזה קווים מגיעים קרוב לשם 92/66..? בשבת יש דרך נוחה כלשהיא להגיע ? מוניות כלשהם ? 51/66 ? תודה מראש וסליחה על ההטרדה P:
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://games.nana.co.il/Section/?SectionID=1842&sid=144 חברה כנסו בכתובת הזאת למשחק אספקה סדירה אם מישהו מצליח לפתור ת זה עוד היום בערב ולפרסם תמונה מלך אני כבר שעתיים עם זה וגם חברים ואף אחד לא מתקרב אפילו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות לכמה סדרות קומיות טובות שאפשר לראות מידי פעם ולהעביר 20 דקות בכיף עם כמה צחוקים. אני רוצה להדגיש שאני לא מעוניין בסדרות מצויירות למרות שאני אוהב מאוד את South Park אני מחפש משהו בסגנון אחר ומה גם שכבר היה דיון על זה לא מזמן ראיתי כבר בין השאר את... The War At Home My Name is Earl Entourage Joey (אהבתי מאוד) How I Met Your Mother Scrubs Malcolm in the Middle Seinfeld Friends The King Of Queens love and marriage Everybody Loves Raymond update: That 70' Show Top Gear (היא פשוט יותר מידי מצחיקה כדי לא להיות כאן) 3rd Rock From the Sun אם יש לכם עוד סדרות מצחיקות בסגנון אשמח אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ועד עכשיו היה לי חשבון בנק של פועלים. לפני חצי שנה פתחתי אותו. הבעיה היא שהכרטיס אשראי הוא של ישראכרט, ואני צריך כרטיס של ויזה כדי לקנות דברים באינטרנט... אני רוצה כרטיס של ויזה שעם ויזה מקומי אפשר לארגן קניות וכו'. רציתי לדעת איזה בנק מעניק חשבון שנותן כרטיס ויזה, כמובן שהחשבון צריך להיות חינם בלי עמלות בלי כלום אותם תנאים שבנק הפועלים מעניק עד גיל 18. יש כזה דבר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
? ועוד שאלה האם שיעורי עזר Online עוזרים? יש הבנה?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נגן ג'נרי אני צריך להוסיף את המילים של השיר לשיר, מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב ונמחקה לי עבודה כמעט מלאה!!!! מישהו יכול להעולות עבודה כזאת?? או לפחות התחלה של עבודה? העבודה היא ניהול של חנויות וכאלה למי שמבין..
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה ומשום שאני יודע שיש פה כמה שחזקים בתחום הזה בחרתי לשאול אותה פה בזמן האחרון שמעתי ש"שתיקת הכבשים" ממש טוב, ואני מעוניין לראות אותו, אבל הבעיה היא שאני יודע שיש סרטים לפניו ואחריו, ובשביל לקבל את החוויה המלאה הייתי רוצה לדעת באיזה סדר עליי לראות אותם בשביל לקבל את ההנאה הגדולה ביותר- וכמובן להבין הכל. בנוסף אני רוצה לציין, שאני רואה את שאר הסרטים משום ששמעתי ששתיקת הכבשים טוב מאוד, והוא העיקר בכל העניין, כלומר, אם אין הכרח מבחינה עלילתית לראות את שאר הסרטים - מה טוב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-