עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by McMerc,

מזג האויר היום היה מצויין לטיול, ואני ואחותי ניצלנו את ההזדמנות להסתובב ברחובות ירושלים. יצאנו מהבית ואני חשבתי שכדאי שנלך שמאלה, אבל אחותי התעקשה שנלך ימינה אז וותרתי לה. הלכנו ודרך דיברנו על השיחרור שצפוי לה וגם על מבחן הפסיכומטרי. אחרי 300 מטר של הליכה, תוך כדי דיבור אני מסתכל על ילדה בת 7 בערך. לא היה לי מושג למה בכלל אני מסתכל עליה, אבל היה בה משהו מוזר. היא עמדה על שפת המידרכה והיה לי שקית של חטיף ביד ימין, ובאופן פיתאומי היא מתחילה לרוץ לתוך הכביש ומנופפת ביד שמאל. ואז לא היה לי ספק מה עומד לקרות: באה מכונית כסופה ב-50 קמ"ש ופגעה עם הכנף הימני (ליד הפנס) ברגל השמאלית של הילדה. המכונית מסובבת את הילדה באויר, והילדה נכנסה עם הגב במראה הצדדית (ושברה אותה) ונפלה עם הפנ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז מה הקטע שלהם ? זה ככה מלידה ? או שהם עושים את זה ? מה הקטע אם אלה שאין להם גבות ? זה תופעה שהם לבנים והם שמים איפור שחור ? לכולם יש גיטרה מאחורה וצלב ? (סתם זה לא קשור לכולם)

• 121 תגובות
    • 9.6k צפיות
  3. Started by mabool,

קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by ross,

מישהו מכיר סרטי קומדיה פשוטים בהילוך מהיר? אני מתכוון סרטים כמו סוף שבוע אצל ברני (weekend at bernie's) וכסף מצחיק (funny money) (שני סרטים שמאוד נהניתי מהם). כל סרטי הקומדיה שיש היום הם קומדיה רומנטית (אני מעדיף לצפות בנשיונל גיאוגרפיק) או קומדיה מתוחכמת שחלקם די טובים אבל בא לי משהו פשוט וטוב. אם יש סרטי קומדיה כאלה שאהבתם אשמח להמלצות. נ.ב. גם סדרות באות בחשבון אבל שיהיו קומדיה פשוטה נטו (אני משוגע על "סיינפלד" אבל ראיתי רק שני פרקים מ-"תרגיע" וגם זה בקושי.)

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה זה דבר מזה שובר מצחיק וקורע : אהבה: מחלה חולפת שנרפאת בעזרת נישואים. מכילה ארבע אותיות, שלוש הברות ושני אידיוטים. מוח: איבר המאפשר לנו לחשוב שאנחנו חושבים. לשון: איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיביים לדיבור. גבר: יצור זכרי שבמשך תשעה חודשים מנסה לצאת מהמקום שאליו ינסה להיכנס כל חייו. התעלמות: גישה שמאמצת אישה כלפי גבר שבו אינה מעוניינת, ואשר מפורשת ע"י אותו גבר כ"היא משחקת אותה קשה להשגה". קלה להשגה: כינוי לאישה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית: מונח שבו גבר מאפיין אישה המעוניינת במין בתדירות גבוהה יותר ממנו עצמו. אינטלקטואל: אינדיווידואל המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס. טבור: סוג של פעמון שאותו מציגה האישה. כאשר אתה מצלצל …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אבל משום מה נראה לי שזה קשור יותר לפורום "שפות תיכנות" (תבינו בהמשך) http://www.cs.bgu.ac.il/~omri/Humor/write_in_c.html :jump: :silly:

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי היום מצאתי את הסרטון הזה זה סירטון על השיר המפורסם עם האוטובוס, ותדליקו רמקולים!!!

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. רוצה לקנות מעבד של 100 $ דרך EBAY האם יקרעו אותי במיסוי? האם יש קומבינה לעקוף את זה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by DXT,

אני אישית מתכוון לעשות שני קורסים באוניברסיטה (בדרך להשגת חצי תואר עד סוף התיכון). אולי לטוס לאיזה ארץ (גרמניה, טורכיה, לא יודע...) לשדרג את המחשב... ;D ומה אתם מתכוונים לעשות?

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by אישי555,

מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by DimaX,

היי! סבתא שלי קיבלה מעין "פחית" שוקולית והיא נתנה לי אותה.. אמרו לה שעושים את זה עם מיים ועם חלב חם. בהוראות ההכנה על הקופסה רשום רק חלב חם\קר... איך אתם עושים את השוקו שלכם? (כמו שניתן להבין - זו פעם ראשונה שאני מכין שוקו בבית ולא מוכן של יטבתה...)

• 89 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=7.0

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש מחנות באשדוד לפני שבועיים. המחשב הוא 6600 לוח של אסוס שלושה HD עם רייד 1 מגדל הקירור של TUNIC 2GB זכרון ו 1950PRO המחשב הוא לשם עבודה ולכן היתי זקוק לו די בדחיפות. לאחר מספר ימים קיבלתי את המחשב המדובר (בעיות הספקה קלות) והוא לא עבד ???, אחרי שיחות ארוכות (אך לא עצבניות) הוחלט להחזירו לחנות והבעלים הגיע עד אלי (ירושלים) ולקח אותו, ביום למחרת יצאתי למילואים למשך 4 ימים ולכן קיבלתי את המחשב בחזרה ביום שישי, הפעם אישתו של בעל החנות הגיע לירושלים, כאשר חיברתי את המחשב הוא שוב לא עבד, הייתי רגוע ושוב צילצלתי ועשיתי טלפונים בשיחה עם הטכנאי הוא החל לעבוד לאחר הורדת אחד מהזיכרונות יצאתי מהחדר וחזרתי אחרי כ 20 דקות והוא שוב לא עבד (ביצעתי עידכון לחלו…

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Access Denied,

אהלן אנשים! בשבוע הקרוב אני סוגר 21 (תודה לאל שלא בבסיס..) ועקב המאורע המשמח הזה קבלתי בסביבות 1000 שח למתנה! אז זרקו רעיונות למה אפשר לעשות עם הכסף.. בלי הגבלת זמן (הצבא לא בעייתי בנקודה הזאת) IPOD יש, גיטרה ומחשב נורמלי גם יש, בגדים זה תקציב אחר ואני לא רוצה לחסוך את הכסף כמו פרסי אז זרקו רעיונות מעניינים (זה היה המטרה במשפט הקודם) נ.ב. חשבתי על טנדם צניחה ו.. פשוט לא.. בזבוז של 1000 שח (לפחות ככה נראה לי) בחמש דקות

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by no_way,

בקרוב אני משתחרר ואני מאד רוצה לעסוק בתחום המחשבים בחיי. לצערי, למדתי שפות ברמה בסיסית בבצפר אבל זה שיעמם אותי נורא. התחום שאני אוהב זה מציאת תקלות ופיתורן. הרכבת מחשבים ועוד. איזה עבודה אתם ממליצים שאני אתחיל אחרי הצבא כדי להשתפר בנושא? תודה לכם

• 19 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by vner@,

שלום, בימים הקרובים תצא הזמנה של לדים לדים 3 ו-5 מ"מ, כולם ultra bright, יוזמנו מחנות אלקטרוניקה גדולה בארופה, הלדים צפויים להגיע שבועיים לאחר ההזמנה. התשלום מתבצע מראש באמצעות הדואר, והלדים יגיעו אל המזמינים בדואר, בתוספת תשלום של 4ש"ח. כל המעוניינים להצטרף יפנו לאייסיקיו 142741672 או למייל avner@pctip.co.il . פרטים ומידע לא ידויינו בנושא זה בעקבות תגובות מיותרות שתפרענה להעברת המידע. תודה וערב טוב, אבנר

20. Started by Alexkmr,

כותרת

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by IlanF,

"take me to your dealer" התמונה היחידה שאני מותא היא זאת: http://www.geocities.com/gilposters9g/general/fp0252.jpg יש עוד תמונה קצת שונה עם אותו השם... A phrase seen on posters and T-shirts in the late eighties up to the mid nineties. Has a picture of an extra terrestial with a light on hsi finger. A parody to "take me to your leader" זה אמור לעזור למצוא אותה, אם מישהו בכלל ראה אותה איפשהו

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. טוב לאחר שבזמן כולנו דנו בחנויות קברים והרמאיות הבלתי פוסקות שלהם החלטתי לפתוח תחרות של חנות עשקנית הרמאית ביותר. *שימו לב* יתקבלו חנויות שדורשים מקסימום מחיר על מינימום חלקים ועם פרסומת למפרט שלולא ראיתם אותו הייתם חושבים שזה פנטיום 5 עם ddr-3 ועם nv35. טוב דיברתי מספיקת הנה החנויות שלי(לא צריך לכת רחוק)

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  23. המצב היום הוא כזה שאם אתה לומד לתואר ראשון במקצועות רגילים כמו תקשורת,סוציולוגיה,אנתרופולוגיה,פסיכולוגיה,קרימינולוגיה וכו' אין באמת מה לעשות עם זה לאחר שמסיימים. מה גם שתחומי הלימוד באוניברסיטאות ובמיוחד בעירי חיפה מצוצמצם ביותר ואף גובל בשעמום. טיפוס עם ראש ריאלי אני לא ולכן גם לימודי הנדסת משהו,ראיית חשבון וכו' לא מתאימים לי למעט כלכלה/מנהל עסקים שאני חושב שכן יכולים להתאים לי. לאחר מכן מגיעה השאלה: אוניברסיטה או מכללה? במכללות יש יותר חוגים או נקרא לזה שילובים מעניינים לתואר ראשון מאשר באוניברסיטה אך שוב מדובר במכללה וזהו חסרון. את של האוניברסיטאות כבר צייניתי למעלה. אני יותר מתעניין בעיצוב תעשייתי,עיצוב גרפי,ארכיטקטורה,צילום. אך כדי ללמוד משהו מהנושאים הללו יש צורך בה…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by jenia1,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות פלאפון מאיביי וכבר קראתי והפנמתי מה צריך לבדוק בפלאפון וכל הדברים האלה כדי שיתאים לארץ אבל יש לי עדיין בעיה עם דבר אחד חשוב ומרכזי - המכס חפרתי בהרבה פורומים ומצאתי מס' טיפים שחלקם עובדים חלקם לא עובדים.. אני בעצמי מבולבל בגלל שחסר מקור מידע אחד מרכזי עם כל הטיפים ובכלל מקורות המידע בנושא הזה דלים מאוד, אז אלה הרעיונות ששמעתי מאנשים: 1.המכס לא יכול לגעת בכם אם המכשיר פתוח ונעשה בו שימוש 2.לפתוח את האריזה ושהיא תיהיה פתוחה(מה ששמעתי שלא בדיוק עובד למרות שזה הצליח למישהו אבל לי אין ניסיון ככה ש ..) 3.מישהו כתב : למשל אפשר לארוז איי פון בתוך פצפץ ולארוז אותו בתוך קסטת וידאו תמימה ולארוז את הקסטה בתוך קופסת עטיפה של כושר ודיאטה והתעמלות ול…

25. היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים