עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by דניאל52,

http://hwzone.co.il/news/1169073307/62788/

2. ובזמן קירור לא מוציא שום ריח?

• 45 תגובות
    • 17.4k צפיות
  3. לא מזמן נערך סקר בקרב מאזיניי תחנת הרדיו הבריטי של ה בי.בי.סי,שבדק מי היא קבוצת/נבחרת הספורט(לא רק כדורגל!) הטובה בהסטוריה.ברזיל של 70' זכתה במקום הראשון. מה שאני רציתי לעשות כאן,זה סקר שיבדוק מי הן קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה לדעתכם,ברמת המועדונים.כלאמר,הסקר הזה יהיה רק על קבוצות-מועדונים ורק על כדורגל. אשמח אם כל אחד מכם יבחר 10 קבוצות עבר בכדורגל,שלדעתו היו הגדולות ביותר.אנא בחרו בדיוק 10 קבוצות.לא פחות ולא יותר מכך.

4. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש מחשב למשחקים רגילים באיכות סבירה, ככה תכננתי אותו (או אבי )

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אוברקלוקינג וקירור לא קשורים אחד לשני! (תקנו אותי אם אני טועה) קירור זה קירור, ואוברקלוקינג קשור להאצת תדר המעבד. אני הייתי שם את נושא האוברקלוקינג בפורום מודינג, מכיוון שמדובר בשיפור של המחשב.....

6. בניתי אותו מפרט ויצא לי 400 שקל הבדל, לדוגמא - 8800GTS 640 MB של LEADTEK עולה בIQPC 2122 ובSKYPC 1938, וזיכון 600 שקל ל2GB 800HRZ לעומת 800 שקל בIQPC.... חשובה לי מאוד בגלל שתיכננתי לקנות בIQPC מחשב ואז ראיתי את ההבדלי מחירים...בכול מקרה אני מחכה לירידת מחירים של המעבדים... מה דעתכם? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

אף פעם לא הבנתי למה מספרים [5164] עושים בלגן תרשמו שורה חדשה שמתחילה במספר ותנסו לרשום משהו לפני מככה - 5555 שלום ל - בלובלו 5555 שלום ! זה כזה מעצבן! למה זה? למה זה לא כמו תו רגיל הרי זה אותו דבר לו? טו!?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by Fighter,

נכון תמיד מצנזרים דם במדיה כל שהיא כמו טלוויזיה, עיתונים ואפילו משחקים בגרמניה? למה בכלל צריך לצנזר את הדם? איך זה אמור לפגוע במישהו? הרי זה משהו טבעי שזורם לנו בגוף שבזכותו אנחנו חיים מכיוון שאין היותי אדם משכיל אני אצטט מויקיפדיה: בקיצור, מה כל כך פוגע בחומר הבסיסי והחיוני הזה שכל הזמן מצנזרים אותו?!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היה לי הרבה יותר נוח עם המשכורת שהייתי מקבל היית שבועית ולא חודשית. יש סיבה מיוחדת לזה שמקבלים משכורת חודשית ולא שבועית בארץ? ואם זה כבר חודשי, אז למה מקבלים משכורת ב-9 ולא ב-1 לחודש? ??? ???

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. -------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…

• 62 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by shloosh,

יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by IlanF,

זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

תראו, אומנם זה לא חדש אבל כידוע נוער ישראלי לא ממש מת על הספרים. אומנם יש לא מעט אנשים שאני מכיר שהם קראו/קוראים ספרים אבל הרוב שאני מכיר ממש לא. ספרייה אצלנו זה ממש נהפך להיות מקום לחנונים וזה חבל. אני שגדלתי על תרבות הרוסית התחלתי לקרוא ספרים בגיל די מוקדם ואני חייב לציין שזה אחת הדברים שהשפיעו והעשירו אותי בידע ותרמו למי שאני היום. הבעיה שאני כמעט ולא פוגש נוער כזה היום. סרטים, בילויים ובנות זה טוב והכל אבל למה להפסיד עולם שלם ומרתק שכל משצריך כדי להכנס בשבילו זה לקחת ספר מספרייה או אפילו להוריד מספרייה וירטואלית באינטרנט. יש המון סגנונות והמון סופרים אז למה לא? ***הערה1***- ייתכן מאוד כי בפורום זה בעיית קריאה פחות נפוצה היות ואני מניח שאנשים קוראים פה...משהו... אבל בכ…

• 110 תגובות
    • 11.9k צפיות
  15. למה ניו-יורקרים שונאים את ניו-ג'רזי ? (איך פגשתי את אמא עונה 4 פרק 3, וגם הבנתי שזה באמת נכון)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לפני כשעה פתח מישהוא (לא זוכר מי) נושא לגבי ביטול הפסיכומטרי הקרוב ועכשיוו הנושא נסגר, אם אני מנסה לגלוש מההיסטוריה אני מקבל עמוד של "הנושא או התגובה שאתה מחפש עשויים להיות מחוץ לתחום בשבילך." לא הייתה בנושא לא תגובה גסה ולא שומדבר שלכאורה יצדיק מחיקה - מישהוא מהמנהלים רוצה לשפוך אור על הנושא?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  17. http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-186.html מוזר לאללה אין תמונות! עצוב.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. Started by DXT,

למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. רצח בני אדם וגזענות קרה לאורך כל ההיסטוריה וגם היום ולא זכורה לי יותר מיד התערבות משאר העולם מה קרה בדרום אפריקה שעשו עליהם חרם? (שהצליח כל כך יפה)

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by T-Flash,

סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ORANGEJUICED,

עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  23. אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.