כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
-------------------------------------------------------------------- Tech Support: "I need you to right-click on the Open Desktop." Customer "Ok." Tech Support: "Did you get a pop-up menu?" Customer: "No." Tech Support: "Ok. Right click again. Do you see a pop-up menu?" Customer "No." Tech Support:: "Ok, sir. Can you tell me what you have done up until this point?" Customer: "Sure, you told me to write 'click' and I wrote 'click'." -------------------------------------------------------------------- Customer: "I received the software update you sent, but I am still getting the same error message." Tech Support:: "Did you install the update?" Customer: "No. Oh, am I suppos…
-
- 62 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי כמה מכשירים(בעיקר מצלמות) עם כבל usb עם עיגול כזה לקראת הסוף, יש את זה גם בכבל dvi של המסך... למה זה משמש? דוגמא: http://www.audioconnect.com/assets/images/kimber-usb-cable-300.jpg שימו לב לעיגול השמנמן לקראת סוף הכבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
תראו, אומנם זה לא חדש אבל כידוע נוער ישראלי לא ממש מת על הספרים. אומנם יש לא מעט אנשים שאני מכיר שהם קראו/קוראים ספרים אבל הרוב שאני מכיר ממש לא. ספרייה אצלנו זה ממש נהפך להיות מקום לחנונים וזה חבל. אני שגדלתי על תרבות הרוסית התחלתי לקרוא ספרים בגיל די מוקדם ואני חייב לציין שזה אחת הדברים שהשפיעו והעשירו אותי בידע ותרמו למי שאני היום. הבעיה שאני כמעט ולא פוגש נוער כזה היום. סרטים, בילויים ובנות זה טוב והכל אבל למה להפסיד עולם שלם ומרתק שכל משצריך כדי להכנס בשבילו זה לקחת ספר מספרייה או אפילו להוריד מספרייה וירטואלית באינטרנט. יש המון סגנונות והמון סופרים אז למה לא? ***הערה1***- ייתכן מאוד כי בפורום זה בעיית קריאה פחות נפוצה היות ואני מניח שאנשים קוראים פה...משהו... אבל בכ…
-
- 110 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
למה ניו-יורקרים שונאים את ניו-ג'רזי ? (איך פגשתי את אמא עונה 4 פרק 3, וגם הבנתי שזה באמת נכון)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשעה פתח מישהוא (לא זוכר מי) נושא לגבי ביטול הפסיכומטרי הקרוב ועכשיוו הנושא נסגר, אם אני מנסה לגלוש מההיסטוריה אני מקבל עמוד של "הנושא או התגובה שאתה מחפש עשויים להיות מחוץ לתחום בשבילך." לא הייתה בנושא לא תגובה גסה ולא שומדבר שלכאורה יצדיק מחיקה - מישהוא מהמנהלים רוצה לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-186.html מוזר לאללה אין תמונות! עצוב.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
למה נעלם את סוגיות בלי סיבה?? :AR15: :AR15:
-
רצח בני אדם וגזענות קרה לאורך כל ההיסטוריה וגם היום ולא זכורה לי יותר מיד התערבות משאר העולם מה קרה בדרום אפריקה שעשו עליהם חרם? (שהצליח כל כך יפה)
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אתם אנשים לא נחמדים!!! בסוף אני עוד אעלב..... :'( מה יש לכם נגד ארנבים?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה היה אמור להשתחרר עוד אתמול ב3-4 לפנות בוקר. מה קורה עם זה? גם יוריקה לא יצא :-\ *שימו לב לא דיברתי על ווארז אלא בסך הכל על סידרה*
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
סתם משהו שעניין אותי... למה אפל לא מוציאה מעבד? הרי יש רק שתי מתחרות בשוק הזה, ויש לאפל את האנשים שיכולים לפתח מעבד טוב, לא? למה סמסונג לא משיקה מערכת הפעלה שתתחרה בwindows? למה אינטל לא משיקה...אממ...דפדפן? הבנתם את הכוונה שלי... החברות הללו יכולות להביא את האנשים שיפתחו את הדברים האלה, ומשום מה הן לא עושות את זה. יכול להיות שיש הסבר הגיוני והשאלה שלי מאוד טיפשית, אבל חשבתי על זה, ולא ברור לי למה.
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
למה הם תוקעים אותנו 10 שנים אחורה ב-640 על 480 עתיק?! קראתי אפילו לא מזמן מחקר ששידור בפורמט HD מעלה את הריטינג בצורה ישירה, הם קשרו את הסיבה באופן ישיר ל"הנאה שבצפייה" בשידור HD. אפילו מדינות נחשלות והרבה פחות מפותחות מישראל עברו לשידורים בHD *אאהמ* מזרח אירופה *אאהמ*. יש פה ושם יציאות טובות לערוצי הטלוויזיה הישראלים, נניח, אלנבי בימים אלו שמאוד חבל שלא משדרים בHD. כל תוכניות המקור של הוט ויס משודרות היום בHD, לדוגמא "תמרות עשן" של הוט הייתה תענוג צרוף על התפאורה הטבעית המושלמת של רמת הגולן. או הסדרה "שביתה" של יס שמשודרת בימים אלו ועשו שם עבודת בימוי ומשחק ממש יוצאת דופן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוכר אמור לתת אנרגיה אז חשבתי שכדאי לאכול סוכר לפני אימון אבל אז אמרו לי שהסוכר מפיל אותך זמן קצר אחריי ההיי. אז האם לסוכר ופחמימות יש 0 תועלת לגוף? אני לא בדיוק מבין את זה. אם סוכר זה אנרגיה זמינה אבל זה כמעט מיד מפיל אותך אז איזה אנרגיה זה בדיוק נותן? מה האדם הקדמון אכל תפוז בשביל לקבל אנרגיה לחמש דקות? לא ברור לי. מה המקום של הסוכר והפחמימות בתזונה שלנו? ובהקשר של אימונים?
-
- 33 תגובות
- 9.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שמעו עכשיו חשבתי על זה, מי שלא חובב גדול של משחקים, למה הוא צריך מחשב חדיש? שימוש של מולטימדיה/משרד/אינטרנט מחשבים פשוטים בהרבה ממה שנמכרים היום מספיקים בהחלט למה אתם קונים מחשבים חדשים יותר (או משפרים?) בתחומי התיכנות/מה שצריך בשביל תואר ראשון במדעי המחדב/תיכנות יש צורך במשהו משוכלל?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
זהירות, חפירה. תחשבו על זה: באנגלית קיימת המילה "Projection". תרגומה העברי הוא "היטל". ואכן, להצגות מזויות שונות של רכיב כלשהו בשרטוטים הנדסיים קוראים "היטלים", ולכל עצם שמוטל באמצעות כוח חיצוני לחלל (ריק או לא) קוראים באנגלית "Projectile", או בעברית תקינה "טיל" (אתם מוזמנים לבדוק במילון - המשמעות המקורית של המילה "טיל" שונה מזו הרווחת כיום). לצינור הזה שמחובר לעיתים מתחת לM16 (או תבור) שמטרתו להטיל רימונים על האוייב קוראים "מטול" רימונים - וכך גם למכשיר המיושן (אך שנמצא עדיין בשימוש) שקדם למכשיר המוזכר בכותרת, שמציג שקפים על מסך, קוראים "מטול" שקפים. ל"Projector" קוראים בעברית "זרקור", כלומר משהו ש"זורק", או "מטיל" אור. מזהים חוקיות מסויימת? מצד שני, יש את המילה "Radiati…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-