כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר דקות עבר מעל לביתי מסוק , יותר נכון קרוב , ופתאום הוא הוריד כזה גוש אש יכול להיות זרקורים? חשבתי שהוא מתרסק חח :kopfpatsch:
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב אנשים מתכנן בקרוב טיול בירושלים עם המשפחה. עכשיו יש לי כמה שאלות א) לפי האתר ישנם סיורים שונים בכנסת: סיור כללי, סיור ארכיטקטורה, סיור אומנות וצילום. האם בפועל הם מתקיימים? או שמתקיים רק הסיור הרגיל של השעה? ב) ישנו גם הגן האריכאולוגי בכנסת? שווה ביקור ואם כן כמה זמן בשביל לראות אותו? ג) האם אפשרי לשלב טיול בכנסת עם מוזיאון המקרא (מבחינת זמנים)? או האופציה המושלמת: לשלב את הכנסת גם עם מוזיאון המקרא ומוזיאון ישראל? ד) ממה שהבנתי מוזיאון ישראל ענקי, האם שווה לנסוע רק בשבילו? ה) שמעתי דברים מנוגדים בנוגע לגן הבוטני. כדאי לבקר שם? הוא שווה נסיעה לירושלים? תודה אנשים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון יש את המכשיר של חברת חשמל שמודד את צריכת החשמל (בקילו וואט נכון?). אני מחפש מכשיר דומה שאני יוכל להתקין בעצמי\חשמלאי עצמאי (בלי קשר ל"חברת החשמל") יתקין כדי למדוד את צריכת החשמל החודשית שעוברת בכבל מסוים, כדי לחשב את הצריכה בנפרד לכל שאר הבית. יש מכשיר כזה? איך הוא נקרא? כמה זה עולה? ואם יש קישור אני ישמח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, ברשותי טלויזיה מקרן אחורי טושיבה מהדור הישן (הגדולות של פעם), הייתי מעוניין לחבר למחשב נייח עם כרטיס מסך משולב על הלוח אם (אין כרטיס חיצוני) בחיבור VGA על הלוח אם, מחיפושים ברשת הבנתי כמה דברים: צריך ממיר אקטיבי שימיר את האות, האיכות לא תהיה משהו מצורף תמונה של החיבורים הטלויזיה, מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלויזיה הנ"ל למחשב? בברכה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך משטחי ספוג, כמו מזרונים כאלה, עבים. אודה למי שיודע איפה מוכרים כאלו באיזור חיפה.
-
- 8 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3683005,00.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש הרבה בלוגים משעשעים באינטרנט תביאו... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=100641&blogcode=1439581 עריכה: מצאתי חיקוי של הערנב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=65299
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר ישראלי של שליחת/קבלת מיילים בסגנון hotmail.com כך שאוכל להכניס את פרטיו ל-outlook express ולהשתמש בתוכנה על מנת לקבל/לשלוח מיילים, ללא תלות בספק אינטרנט כלשהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בארצות הברית אני יוכל לקנות פלאפון NOKIA 3300 שיש בו טכנולוגיית GSM, כי באורנג' אמרו לי שאני יוכל לעשות כרטיס sim בפלאפון מיובא מחו"ל רק אם הוא תומך בטכנולוגייה הזאת. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך גרסת קריוקי לשיר "חללית" של הלהקה גזוז (בחינם או בתשלום). חיפושיי באינטרנט העלו רק תוצאה אחת (האתר laza.co.il) שלא נשמעה טוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
נרשמתי לאיזה אתר ושכחתי את הסיסמה אני זוכר את השם משתמש אבל שכחתי תסיסמה ואין אפשרות באתר לשחזר אותה עכשיו נכנסתי איתה כמה פעמים לאתר אז אין איזו אפשרות להוציא אותה מהווינדוס? או אפשרות אחרת לשחזר אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי היה לי ממש ממש (ממש) משעמם אז נכנסתי לכל מיני דברים עתיקים בוואי נט ואיכשהו מצאתי את האתר הזה.. אני לא מבינה יותר מידי במחשבים, פחות או יותר להפעיל סימס או להוריד סרטים מהקאזה אבל בכל זאת נכנסתי לפורומים ואתם נראים לי די אחלה אז סך הכל נראה לי שאני אסתדר פה שבת שלום! ד"א לי קוראים עינב. מי אתם?
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מועדון הנחות לחיילים אשר מרכז בתוכו מוצרים בהנחה לחיילים. המועדון קם בשיתוף עם עשרות ספקים מרחבי הארץ אשר חפצים בהוקרת תודה לחיילי צה"ל המשרתים את מדינת ישראל ומגנים עליה יום ולילה. המועדון מציע לחיילים מוצרים ממגוון רחב של תחומים, החל מחופשות באילת, צימרים ועד למוצרי חשמל לבית. דוגמאות למוצרים: אוזניות BOSE בפחות מ300 ש"ח - http://hoger.co.il/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Bose-In-Ear-1167 לדרמן leathrman wave ב400 ש"ח - http://hoger.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-%D7%9C%D7%93%D7%A8%D7%9E%D7%9F-Leatherman-Wave-901 שעוני דופק במחירים מעולים - http://hoger.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%A4%D7%A7 ה…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
לאחר שביטלו את המצרף ..שמעתי שעכשיו לא צריך יותר לחכות חצי שנה בין מבחן למבחן מישהו יכול לאמת את זה ?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רוצה לקנות מזגן לחדר, שיוציא אותי מהחום הנוראי הזה, ואת המחשב שלי. אני רציתי ללכת על נייד, בלי יותר מדי התקנות וחורים בקיר, אשמח לשמוע המלצות שלכם ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הציעו לי להתחיל לעשות נקודות לתואר.... ואין לי מושג מה זה(אני לא מבין בזה כלום אני רק בן 15 עוד חודשיים...היה ערב הסברה אבל פיספסתי אותו)
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני אמור לקבל בקרוב את הצו הראשון (עוד שבועיים יש לי 16) ויש לי עקמת קלה. ברגע שאני שם מדרס בנעל (שמודבק מתחת לסוליה) אני הולך ישר ומתפקד 100%. האם העקמת עלולה להוריד לי את הפרופיל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו תייג אותי שהיתי בתיכון איתו, איך אני מבטל את זה? איפה רואים את זה? עשיתי HIDE שלא יופיע לי על הTIMELINE אבל כתוב שזה מופיע בעוד מקומות
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת, בין שיחי השרך. הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת. הוא נעזב, הוא נושר בסתיו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. תבואי אליו לפעמים, הוא נרגע כשאת פה. יש לו דרכים משונות, את אוהבת אותו. גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת, מזמזם שיר ישן, נפצע בעורפו מעץ השסק, נצבט בשושן, בוץ דבק בעקביו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. הוא בא אלייך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. יש לפעמים שריק על המרפסת, כמו יום שבת, ורוח דרומית בשקט נכנסת, ואף אחד. את חושבת עליו, וחתול בעשב, בורח זנב... שיבוא אלייך פתאום, ישתוק, ילטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. מה הפירוש של השיר הזה- זה חשוב כי אני בויכוח עצבני פה עם מישהו. ומי שלא יודע …
-
- 2 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה בנגן mp4 Cowon D2+ 16GB בBlack Friday ב560 ש"ח בלבד. (אגב, מה אומר הפלוס?) עדיין לא פתחתי אותו ולא שמעתי את איכותו, היה לי עד כה SanDisk Sansa Clip 1GB, ואני לא שומע FLAC כך שאני לא יודע עד כמה הנגן החדש עדיף. אני מעוניין לקנות נרתיק איכותי לנגן. היה בבאג נרתיק אחד כזה ב99 ש"ח, אך כעת אני לא רואה שיש עמוד למוצר. באיביי אני לא רואה שמישהו מוכר נרתיק לנגן. איפה אוכל למצוא נרתיק שכזה? ביג בוקס אולי? אופיס דיפו?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-