עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BiG_BuG,

מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. היה שם כרטיס אשראי, רישיון נהיגה, כסף וכרטיס קופת חולים. הודעתי למשטרה לגבי האבדה. את כרטיס האשראי ביטלתי, מה אני עושה לגבי הרישיון לאן אני נוסע להוציא חדש וכמה זה יעלה לי? [רצוי בסביבות אשדוד-רחובות]. עוד שאלה, עם אני נוסע ברכב להוציא רישיון ובאותו יום עצר אותי שוטר ואין לי\עלי רישיון נהיגה, מה אני אומר לו ומה הוא יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by New-Old User,

אהלן, אני חדש-ישן פה.. היה לי משתמש בשם אחר והתפוטרתי לאיזה חצי שנה.. רק רציתי את עצתכם בכמה נושאים. למישהו יש ניסיון בשימוש באיביי? איזה מוצרים אפשר להביא מחו"ל שאין בארץ או שהם יקרים בארץ.. אני מדבר בעיקר על אלקטרוניקה.. ואיפה אפשר אולי לקנות N95 יד שנייה?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  4. טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sherlock1212,

אמרו לי שאם הציון מגן נמוך ב20 נקודות מהציון של הבגרות עצמה אז המגן מתבטל זה נכון?

• 18 תגובות
    • 15.1k צפיות
  6. Started by kill_b7,

אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני מאוד רוצה לעלות במשקל אבל זה קשה לי מאוד. אני שוקל 63 גובה שלי: 1.79 ואני בן 17 וחצי ,זה לא מספיק אני צריך להיות 70 לפחות לא? תודה

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by dids22,

לקוח מהפס קול של house http://files-upload.com/269888/1.wav.html תודה!! אם משהו מכיר אתר אחסון יותר טוב אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  10. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by My_Name,

איך אפשר לשלוח דיסקים בארץ ? דואר רשום ? כי לפי מה שבדקתי דואר רשום זה עד 500 גרם (3 דיסקים זה יותר מ-חצי קילו ?). משלוח של חבילה עם הדיסקים בפנים ? כמה זה יעלה ?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. נסעתי היום לקנות קצת בגדים וזה מה שקניתי.. כפכפים של QUICKSILVER מכנס של חברה לא מוכרת חולצה של QUICKSILVER מכנס ספורט של NIKE וקניתי עוד גרבים, ועוד מכנס כזה מעפן.. :-\

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. סתם אבל תעשו את האתר שלכם יותר ידידותי למסירי פרסומות ותחלקו את זה לשניי תמונות. תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  14. Started by zxc1301,

אוקיי אז ככה ,הבעיה היא כדלקמן !!: אני מחפש ג'ל שיחזיק מעמד רוב היום וישאיר את השיער עומר יציב ומלא ברק גם אחרייייי נסיעה של רבע שעה בקטנוע מה שהורס לי את כלללללל התסרוקת בגלל הקסדה הצעות ? ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nirrabi,

חייב עזרה דחוף בשינוי אייפי ... יש לי ראוטר של בזק 014 ואני מחובר לאיידיאסאל אני חייב לשנות ת'אייפי שלי כי אני בטורנטליץ' וקיבלתי באן אייפי ועשיתי משתמש חדש וכשאני לוחץ על משו כדי שזה יפנה אותי לקישור אחר זה רושם ארור 403 לא הותרה גישה לדף זה וכותב 403 FORBIDDEN YOUR IP IS BANNED! חייב עזרה דחוףףףףףף

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by surfface,

יש לי מגן ביום חמישי ואני צריך סיכומים מישהו יכול להמליץ על אתרים

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. ניסיתי עדשות מגע כתחליף למשקפיים איכשהו אבל כל פעם שאני מנסה להכניס את העדשות לעין לוקח לי חצי שעה בערך וזה עולה על העצבים שלי מהר מאוד. אחרי שקצת הייתי עם עדשות וניסיתי לחזור למשקפיים ההרגשה המעצבנת הזאת שצריך לשמור עליהם שלא ישרטו, שלא יהיו עליהם טביעות אצבע בכדי שאני אוכל ליראות כמו שצריך ושצריך להסיר אותם ולהרכיב חזרה היה נורא מעצבן ובכלל, לדעתי משקפיים לא כל כך מתאימים לי :-\. אז מה דעתכם בנושא הזה? לעשות את הניתוח או לא? מישהו ביצע ניתוח כזה בעבר? האחוזים לסיכויים שאני אתעוור גדולים או שהם מתגמדים לעומת כמות ההצלחות של ניתוח כזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך לדעת איזה חברות ביטוח לרכב יש. ומי מיהם הכי זולה ,או שזה שונה מרכב לרכב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי, יש לי מכרה שצריכה להיכנס כל שבוע לאתר של קופת חולים כללית בשביל לבודק תוצאות מעבדה. הבעיה היא שהיא לפעמים מסתבכת עם הקלדת הסיסמה, השם משתמש והתעודת זהות ואז היא לא מצליחה להיכנס. לא ראיתי שיש אפשרות באתר לשמירת הפרטים, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה. חשבתי אולי זה יהיה אפשר להוסיף משהו לשורת הכתובת שיכניס את הפרטים אוטומטית. https://e-services.clalit.org.il/login/main.aspx?form=personallablist.aspx תודה!

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. YO ALL! באיזה בושם אתם משתמשים? [glow=red,2,300] CK ONE BLACK EDITION [/glow] [glow=red,2,300]AQUA DE GIO[/glow]

• 51 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by chiki boy,

הפרק שאמור להיות משודר אחרי הפגרה חלק 1: http://www.myfiles.co.il/file/9768/Haalufa...-part1-rar.html חלק 2: http://www.myfiles.co.il/file/9769/Haalufa...-part2-rar.html

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אז עכשיו אנחנו כותבים משדה התעופה ב-HK. השעה פה היא 15:15, ועוד שעה ממריאה הטיסה שלנו לטאיוואן סוף סוף. יום שלישי מתחילה התערוכה החשובה ביותר בעולם בשוק המחשבים, והשנה צפויות כמה הכרזות מטורפות, חשיפת מוצרים ואנחנו נביא לכם גם קצת ראיונות עם בכירים מחברות. אם יש לכם בקשה או רצון לתצלום - תכתבו פה ואנחנו ננסה לרוץ ולמצוא. תמונות מהמסע בהמשך

• 56 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.