עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by סלרי,

יש אנשים אשר אוהבים את היומהולדת שלהם-אני לא אף אחד לא מבין אתה זה... מקרה א': שמו לי פלפל חריף בתוך סנדווייץ. אחר כך נתנו לי לשתות קולה (מיד לאחר הפלפל) למרות שאני שונא קולה וגורמת לרק יותר חריף... מיד אחר כך הגיעו אליי ילדים הביתה וישבו בחדר שלי על המסך!!! שמו מוזיקה שאני שונא... הלכתי לישון ובערך ב2 בשעה שנולדתי העירו אותי כאילו שאני לא צריך ללכת לבית ספר מחר מקרה ב': היום: אבא שלי פתאום נכנס לכיתה עם שמו לב עוגה ובלונים... מה הוא חושב שאני בגן... ולא רק שזה היה באמצע שיעור לשון וקיבלנו 5 משפטים על יומהולדת של עמית... אני מאמין שאנשים כן צריכים להבין שיומהולדת זה בסה"כ הכל יומהולדת...סתם תאריך דפוק... לפני שיהו שאלות אני מגיל מספיק זקן בשביל לא להגיד ובלי מזל טוב...

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. ? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tazok,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1958119340.htm לעומת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=162 כמעט 300 שקל! וזה עוד חוצפה לקחת על רדאון 9700 2200ש"ח ואתם עוד אומרים שהם חנות טובה

• 106 תגובות
    • 11.5k צפיות
  6. מה מקור השם קבר ולמה דווקא השם כי לפי דעתי זה שם דיי דפוק (בלי להעליב את ממציא השם כמובן)

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Bashash,

למישהו יש גם את הבעיה הזאת?? אני ממש מיואש כבר!! בהתחלה חשבתי שזה הפיירפוקס ואז ראיתי שזה קורה בכל דפדף אחר. כל סרטון (גם אם אני עושה רענון...) נטען כל כך לאט!!! אני חושב שלא ראיתי כבר איזה חודשיים ביוטיוב סרטון ברצף מבלי להוריד אותו או לחכות שיטען! יש לי 018 מהירות 2.5 יש עוד אנשים עם אותה בעיה?

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  10. אני מבין כי אמצעי התקשורת טוענים שזה מטרד ושזה מפריע בצפיה. אבל אני השתמשתי הרבה מאוד בהערות בסירטוני התאורה שלי שצילמתי, כדי לתת צומת לב לדברים מסויימים שקורים בסירטונים שלי. עכשיו כאשר יוטיוב מבטלים את זה, לא תהייה לי כל אפשרות לשים הודעת טקסט כלשהי בסירטונים שלי כדי לתת תשומת לב לדברים כלשיהם בהם.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by ROI-COHEN,

מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by lev-27,

אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oren,

???

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by achiya1,

לנשים זה מובן אבל למה לנו יש?? זה משגע אותי!! מישהו יודע על שימוש עתידני בפיטמות שלי?

• 52 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. Started by YTZ,

שמתי לב לאחרונה שכמעט כל גבר ישראלי שלישי מקריח, יחד עם זה מספר המקריחים בגיל העשרה הוא גבוה מאוד, אני רואה הרבה מאוד חיילים (צעירים) עם מפרצים שלא היו מביישים את מפרץ חיפה.. המצב הבטחוני? אנטנות סלולאריות? שמש? מה דעתכם?

17. כל-כך פשוט ושטחי, אבל כל-כך אפקטיבי... אני רואה דברים כאלה פחות ופחות בסרטי האימה היקרים שבאים מהוליווד, וגם בסרטי האימה היותר אנדרגראונד למען האמת. מה אתם חושבים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני מבין שזה ה-מ-ו-ן עבודה, אבל גם השוואת צורבי ה DVD הענקית שפירסמתם פה היתה טונות של עבודה, אבל זה מוסיף המון (וההשוואה בהחלט היתה נדירה). בבקשה תשקלו דרך להחזיר את זה לתוכן. תודה HF נ.ב - זה חסר לעוד מישהו או רק לי?

19. Started by WHITE_ZOMBIE4,

http://www.anonymous.org.il/nut-vet.htm *אזהרה התמונות קשות לצפייה.. http://www.anonymous.org.il/tmoonot%20bak1.htm "תהנו"

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
    • 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. . היי יש לי gtx 1070 אבל קצת נמאס לשמוע רק על אנבידיה ורק על אינטל אין מספיק על amd אפסי כמעט... פאקינג שיט... אתם נותנים להם כוח למונופול... כמה שיותר amd ככה פחות לשלם כסף... אז מה ההגיון?... אני חדש פה מ-fxp שם הרבה יותר מדברים על amd... אז wtf?...

21. אני מחפש חנות מחשבים רצינית וגדולה בראשון לציון (אני מוכן גם להתפשר לכיוון חולון) שמתי לב שכל החניות הן בחיפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Torian,

טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט, המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא! אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט, הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה. אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו. טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.