עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

מאז ששמו את העיצוב החדש הפורום לא זז, ממש איטי. לתשומת לבכם מנהלים.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. זה קרטון חלב בתוקף ואף פעם לא קיבלתי מכזה קרטון קילקול קיבה אבל יש קרטוני חלב עם ריח של ביצה סרוחה מהפיה. הפרה מחרבנת על זה? אני לא מבין... (הייתי פעם במחלבה מזמן אז נראה לי שבאמת היה ריח דומה שם, אבל לא סגור למה זה מגיע לפיה או שזה מהחלב עצמו...)

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by JekylHyde,

היי תגידו...למה הרוב בנים כאן? האם הסטיגמה שבנים טכנולוגים ובנות טכנופוביות נכונה? לא הייתי רוצה לחשוב כך...

• 20 תגובות
    • 8.3k צפיות
  5. למה לעזאזל אני רואה איזה 18 אנשים ב"מחוברים עכשיו בפורום" ??? זה אמור להיות אתר מחשבים , וכולם מגיבים פה הכי הרבה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by idofr,

לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. יש תגים, אבל התמונה לא נכנסת למאגר של התג. חשיפה אפסית. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. שלום,אני בתיכון עכשיו ויש לי לצלם סרט גמר,ואני צריך לשאול אנשים למה באמת התחלתם לעשן, ולא תשובות כמו כי רציתי אלא תשובות עם נימוק כמו: חברי לחצו עלי לנסות והתחלתי לעשן או ראיתי שחברי מעשנים ורציתי לדעת מה כ"כ מיוחד ואהבתי את זה תודה רבה לעונים. אם אפשר לרשום גיל זה יהיה טוב (:

• 57 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. אני מנסה להבין ולא מצליח.. מבין שזה קשור לטישטוש ... תיסתכלו באמצע התמונה כמה שניות והיא תעלם.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה כבר ביקשתי??????.. מישהו מכיר מקומות? הדיון הזה זה החבל האחרון שאני נאחז בו לפני שאני פונה לנתיב העבודה המועדפת בבית מלון כלשהו.. מישהו מכיר ספקי אינטרנט\מוקדי שירות אחרים שמחפשים אנשים באיזור ירושלים?? (התחייבות ומשכורת זה לא כזה מעניין אותי, מה שאני רוצה זה את הניסיון - אין לי שום ניסיון)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by סלרי,

יש אנשים אשר אוהבים את היומהולדת שלהם-אני לא אף אחד לא מבין אתה זה... מקרה א': שמו לי פלפל חריף בתוך סנדווייץ. אחר כך נתנו לי לשתות קולה (מיד לאחר הפלפל) למרות שאני שונא קולה וגורמת לרק יותר חריף... מיד אחר כך הגיעו אליי ילדים הביתה וישבו בחדר שלי על המסך!!! שמו מוזיקה שאני שונא... הלכתי לישון ובערך ב2 בשעה שנולדתי העירו אותי כאילו שאני לא צריך ללכת לבית ספר מחר מקרה ב': היום: אבא שלי פתאום נכנס לכיתה עם שמו לב עוגה ובלונים... מה הוא חושב שאני בגן... ולא רק שזה היה באמצע שיעור לשון וקיבלנו 5 משפטים על יומהולדת של עמית... אני מאמין שאנשים כן צריכים להבין שיומהולדת זה בסה"כ הכל יומהולדת...סתם תאריך דפוק... לפני שיהו שאלות אני מגיל מספיק זקן בשביל לא להגיד ובלי מזל טוב...

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ? 3 פעמים שלחתי אף פעם לא מחזירים תשוובה אני רוצה לדעת אם יש SK7 ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tazok,

http://www.pch.co.il/docs/pd-1958119340.htm לעומת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=162 כמעט 300 שקל! וזה עוד חוצפה לקחת על רדאון 9700 2200ש"ח ואתם עוד אומרים שהם חנות טובה

• 106 תגובות
    • 11.9k צפיות
  16. מה מקור השם קבר ולמה דווקא השם כי לפי דעתי זה שם דיי דפוק (בלי להעליב את ממציא השם כמובן)

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  18. רובנו לא חושבים על עורך דין עד שאנחנו נתקלים בבעיה אמיתית – חוזה שלא ברור, מחלוקת עם מקום העבודה, סכסוך משפחתי או צורך במסמך נוטריוני. האמת היא שליווי משפטי נכון יכול למנוע הרבה כאבי ראש עוד לפני שהבעיה מתעוררת. מניסיון, ליווי של משרד כמו קריספין משרד עורכי דין ונוטריון מעניק שקט נפשי. הם מתמחים בדיני עבודה, נדל״ן, ירושות, חוזים ושירותי נוטריון, והם יודעים להסביר דברים מורכבים בצורה פשוטה וברורה. בעיני זה אחד הדברים שנותנים ביטחון – לדעת שיש מי שדואג לאינטרסים שלך בכל מצב.

19. Started by Fighter,

הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Bashash,

למישהו יש גם את הבעיה הזאת?? אני ממש מיואש כבר!! בהתחלה חשבתי שזה הפיירפוקס ואז ראיתי שזה קורה בכל דפדף אחר. כל סרטון (גם אם אני עושה רענון...) נטען כל כך לאט!!! אני חושב שלא ראיתי כבר איזה חודשיים ביוטיוב סרטון ברצף מבלי להוריד אותו או לחכות שיטען! יש לי 018 מהירות 2.5 יש עוד אנשים עם אותה בעיה?

• 10 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. אני מבין כי אמצעי התקשורת טוענים שזה מטרד ושזה מפריע בצפיה. אבל אני השתמשתי הרבה מאוד בהערות בסירטוני התאורה שלי שצילמתי, כדי לתת צומת לב לדברים מסויימים שקורים בסירטונים שלי. עכשיו כאשר יוטיוב מבטלים את זה, לא תהייה לי כל אפשרות לשים הודעת טקסט כלשהי בסירטונים שלי כדי לתת תשומת לב לדברים כלשיהם בהם.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by ROI-COHEN,

מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by lev-27,

אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Zeev86,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535893.0 ביקשתי מהפורום עזרה לגבי לוח אם ספציפי. בא גולש, שיש לו תאג של "מומחה לתמיכה", משמע הוא מייצג את האתר כבנאדם שמבין טוב בתמיכה טכנית, והוא אמור לייצג את האתר בכבוד. בואו נתחיל מזה, שאני מבין שאף אחד לא חייב לי כלום. אבל כשבנאדם שאמור לייצג את האתר הזה בא ובמקום לעזור לי, מדבר בהתנשאות ובמקום לעזור לי זורק קישורים לא רלוונטיים (קישור שני מביא אותי לebuy, מחשב נייח, וסטטיסטיקה כלשהי לגבי הלוח), ואחרי זה עוד רושם שאשמתי שלא נתתי את כל הפרטים (כשבהודעה הראשונה פירטתי את המודל המלא של לוח האם), יוצא לי כל החשק לחזור לפורום הזה. אני נכנס לפורום הזה כי הוא לא דומה לפורומים אחרים בארץ (כמו FXP), וכי יש כאן אנ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.