עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. http://www.megashare.com/196876

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. פשוט בכל מיני מאמרים ומדריכים וכאלה יש הרבה מושגים שלא תמיד מוסברים אני דיי חדש בנושא ואני רוצה להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לדברים האלה אז אם מישהו מכיר מקום שיש בו הסבר בעברית אם אפשר על מושגים (אני לא יודע ספציפים יש מלא) בבקשה שיגיד לי איפה תודה... אני לא יודע אם זה מתאים לפה אני לא יודע איפה עוד אפשר לרשום את זה... (SRY אם זה לא מתאים לפה)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by asinnn,

שמעו כמה אתם אומרים תכנאי צריך להררכיב צורב DVD בכמה כסף אתם אומרים צריכים לקחת ?

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by Yossarian22,

סופסוף מסיימים עם זה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה לא עלה על הפרק, הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, הנדסת חומרים, רפואה, רפואה משלימה, פסיכולוגיה, אדריכלות, ביולוגיה, מדעי המחשב, אבל.. אף אחד מהם לא עשה לי תחושב של " כן זה מה שאני רוצה לעשות כשאני קמה בבוקר ליום עבודה". מאוד מעניין אותי מחקר, בעיקר רפואי. אז כנראה שמוסד הלימודים יהיה הטכניון, מרושע ככל שיהיה. אם למישהו יש דברים נחמדים להגיד עליו אני אשמח מאוד לשמוע. תל אביב לא נראה לי, וב"ש זה חור מידי.. עכשיו, הבנתי שביואינפורמטיקה זה טיפשי לעשות, כי אי אפשר לעשות עם זה במחקר ובשביל מתכנתים מעדיפים רק מדעי המחשב. אז השאלה היא בעצם, מה כדאי ללמוד.. הנדסת חומרים\כימית- אילו אפשרויות תעסוקה יש בזה אחרי תואר ראשון ומה המשכורות? מה נדרש ממני בסוף התואר כדי להמשיך במחקר ו\או לתוא…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. בקשר לת'ראד שנסגר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265553.0 סתימת פיות כדרך לפתור בעיות.. איזה יופי! הרבה יותר קל מוויכוח רציני, כל מה שצריך זה ללחוץ על כפתור. אני תומך במה שנכתב ב100%, וזה פשוט מעורר את זעמי שמנהל אחד (ש"במקרה" גם מנהל האתר) זורק על חברי קהילה שלמה -שהם בעצם בלון החמצן שלו. אם אתם מכירים את האתר Digg.com אתם בוודאי מודעים לפרשה שהתחוללה שם בעקבות החלטת מנהלי האתר, לצזנזר מספר שהיווה קוד לפיצוח ההצפנה של תכני HD. ההחלטה נבעה ממכתב שהתקבל אצל מנהלי האתר מהMPAA. תוך מספר שעות האתר הוצף בהודעות עם המפתח עד שבעלי האתר נאלצו להכנע ולתת את ההודעה הבאה http://blog.digg.com/?p=74. זו נאמנות לגולשים. אולם בעלי האתר שלנו, אפילו לא קיבלו הודעה שכזו …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Niseg,

יש סיכוי סביר שאני טס לארה"ב לבקר את ההורים שלי בסוף יולי תחילת אוגוסט אם זה לא יתבטל (הבוס של אשתי בלחץ אטומי כי ברחו לו כמה עובדים) . מה כדאי להביא משם. WII כבר יש לי וגם מלא משחקים חשבתי אולי עוד כמה משחקים (בקשר לאיזה אני אבחר לבד). אני יכול להביא עוד WII ולמכור אותו אבל אין לי ממש סיבה. חשבתי שאולי כדאי להביא חלקי מחשב אבל אני לא בטוח שכדאי אולי Q6600 כי תהיה ירידת מחירים אבל הרגע בדקתי וחוץ מקצת מע"מ אני לא אחסוך כלום. לוח אם? אולי איזה מקרן נחמד? אין לי מקרן רק איזה טלויזיה שקשה לגנוב . מסך LCD למחשב?! הנייד של אשתי עושה בעיות בזמן האחרון וזה גם רעיון. יש משהו שאפשר להביא שישתלם?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  10. שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by amit_amit,

מחר הבגרות... מוכנים?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. Started by blue_core,

רציתי להסביר איך עובדים שרתי חדשות וכיצד הם משמשים כיום כאופציה החכמה להעברת קבצים מהירה ואנונימית. רציתי להוסיף את מחשבותי לשיחה ארוכה בדבר שרתי חדשות אבל גיליתי שהודעה זו נעלמה. לא ננעלה - נעלמה. היו שם משהו כמו 15 דפים שפשוט הועלמו. אתם וודאי שואלים מה היה רשום בהודעה הזו שדרש מחיקה ולא נעילה. אנשים התרברבו שהם מורידים סרטי HD משרתי חדשות ומישהו פיזר חשבונות חינם להורדה. נו... ממתי חל איסור על הורדת קבצים משרתי חדשות ? אפילו ארגוני זכויות היוצרים הגדולים שרודפים את ביטורנט ואת אימיול לא מתייחסים בכלל לשרתי החדשות בגלל אופים המיוחד. מישהו באתר חשב שמדובר בעבירה ובפלילים ונחרד עד כדי מחיקה של ההודעה. העבירה היחידה אולי הייתה כלפי מנהלי אתר USENEXT שהפסידו כסף פוטנציאלי ש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני רוצה להזמין מאתר מסויים נתב אל חוטי, ובמשלוח רשום שליחה דרך דואר רשום ללא אחריות. זה אומר שאם משהו קרה למוצר בדרך אלי אז נדפקתי? או שאני מתקשר לחברה ושולחים חדש ואני מחזיר את הישן או מה? תודה.

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by h_yoav,

http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. ראיתם את הקשקוש הזה? פשוט נוראי. ולחשוב שהם שילמו על זה רק 800,000$.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by New-Old User,

אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. שלום! ב"קיוסק המידע" האישי שלי באתר הגיוס של צה"ל, תחת סעיף הפרופיל, במקום מספר, כתוב: "כשירות רפואית כפונטציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות". כתובים שם 3 סעיפים: סעיף 1: VASOMOTOR RHINITIS או ALLERGIC RHINITIS ללא הפרעות בנשימה. (לפעמים קשה לי לנשום מנחיר אחד באף, אבל זה לא פוגע בתפקוד כלשהו, בשום צורה שהיא). סעיף 2: סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות. (WTF? מאיפה הם הביאו את זה? לא הבאתי שום טופס רפואי ו\או אמרתי משהו על זה... אם יש לי את זה, אפילו אני לא יודע על כך... ) סעיף 3: HYDROCELE או VARICOCELE ללא הפרעות. (יש לי מעין בקע מפשעתי - לפעמים בשק האשכים, מעל האשך השמאלי, מתנפח איזה משהו מוזר, ללא כאב, בעיקר ל…

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  22. אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

שלום! אני הולך לישון ב 12 בלילה וקם ב 7 בבוקר ,לומד עד 2 בדר''כ לפעמים יושן צהריים 3 שעות זה טוב?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים