כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. על איזה אתרים אתם יכולים להמליץ לי חוץ מהעולם של ענת וחפוז? תודה
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ביטוח ורציתי לדעת איך זה עם החברות הגדולות. יש עם מי לדבר כשב קורה משהו? הכל עובד כמו שעון או שאין עם מי לדבר כשיש בעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מאתר מסויים נתב אל חוטי, ובמשלוח רשום שליחה דרך דואר רשום ללא אחריות. זה אומר שאם משהו קרה למוצר בדרך אלי אז נדפקתי? או שאני מתקשר לחברה ושולחים חדש ואני מחזיר את הישן או מה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ידוע ש ZAP אתר השוואת המחירים הפופולרי אינו תמים וגובה כסף מחנויות על מנת להופיע במנוע החיפוש שלו ... הבעיה היא שרבים אינם יודעים עד כמה הוא מעורב . היו לי כבר חששות בעבר לגבי המחירים שהם כידוע לא הכי זולים אבל מהווים מדד מסויים למחיר השוק הבעיה היא שלא ידעתי עד כמה האתר משפיע על המחירים עד שנתקלתי במקרה מוזר כאשר ניסתי להזמין מוצר מאחת החנויות שמופיעות בזאפ , שמתי לב כבר למקרים מוזרים בעבר כמו עליית מחיר חדה של מוצר שעקבתי אחריו זמן מה אך לא הייתה לי עד כה הוכחה מוצקת כמו זו. והמקרה שהיה כך היה... אימי רצתה לקנות טלפון דיגיטלי מאחת מחנויות בזק-סטור ,לאחר שביררה את המחיר (575ש"ח) המלצתי לה לחכות עם הקנייה על מנת לבדוק אם ניתן להשיג במחיר זול יותר בדיקה קצרה בזאפ הבי…
-
- 85 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שמעו כמה אתם אומרים תכנאי צריך להררכיב צורב DVD בכמה כסף אתם אומרים צריכים לקחת ?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תוכנת מחשב מתוחכמת מזהה את תווי הפנים שלכם ואומרת לכם למי אתם דומים. לפי התוכנה אני דומה ל: Adriana Krembeu 90%, Yamila Diaz 83%, Amanda Bynes 80% עריכה: הראשונה זה כנראה לפני הניתוחים. כי התמונה שיש באתר לא דומה בכלל לתמונות בגוגל.
-
- 102 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום! ב"קיוסק המידע" האישי שלי באתר הגיוס של צה"ל, תחת סעיף הפרופיל, במקום מספר, כתוב: "כשירות רפואית כפונטציאל לשיבוץ בתפקידי לחימה ביחידות חי"ר (חיל רגלים) ויחידות אחרות". כתובים שם 3 סעיפים: סעיף 1: VASOMOTOR RHINITIS או ALLERGIC RHINITIS ללא הפרעות בנשימה. (לפעמים קשה לי לנשום מנחיר אחד באף, אבל זה לא פוגע בתפקוד כלשהו, בשום צורה שהיא). סעיף 2: סטייה קלה ומאוזנת במבנה עמוד שדרה ללא הפרעות ניכרות. (WTF? מאיפה הם הביאו את זה? לא הבאתי שום טופס רפואי ו\או אמרתי משהו על זה... אם יש לי את זה, אפילו אני לא יודע על כך... ) סעיף 3: HYDROCELE או VARICOCELE ללא הפרעות. (יש לי מעין בקע מפשעתי - לפעמים בשק האשכים, מעל האשך השמאלי, מתנפח איזה משהו מוזר, ללא כאב, בעיקר ל…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf מי שיודע לפתור את החידה הזאת שיתן פתרון אני כבר משתגע... תודות למי שיתן
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני מתזמן את הכתוביות עם הסרט? הם מגיעות לפני ששומעים. האם יש תוכנה שעושה זאת, כי זה הרבה מאוד עבודה לערוך מחדש בוורד...
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
http://www.abductionlamp.com/ רעיון ממש יפה ויהיה להיט נראה לי בארץ נלקח מוואלה מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אימייל שקיבלתי היום: שמתם לב לאחרונה שאתם קונים חלב התאריכים של התוקף הפכו להיות הרבה יותר ארוכים מהרגיל, כלומר התוקף הוארך בהרבה.. זה בגלל שתנובה המציאה שיטה חדשה. למחזר חלב! בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על המדפים, וחלב שפג תוקף נשלח חזרה לתנובה (זה הנוהל הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן). מה שאנחנו כצרכנים לא יודעים זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ואורזת אותו מחדש מחזירה לרשתות שיווק!!! כן כן, מה שאתם שותים זה חלב עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים שלמעשה הופכים את החלב למים בלי כל ערך תזונתי. איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור? תנובה מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים. הסיפרה 1: אומרת שהחלב הוא …
-
- 124 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
-
http://www.pandora.com למה? וכמה זמן זה כבר ככה? :'(
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בסוף ההפסקה שלי בעבודה, לפני חצי שעה, ראיתי ביס את הסדרה הבית הלבן, בפרק שבו הבת של הנשיא נחטפת. מישהו יודע איך זה מסתיים? אין לי מושג מה העונה ומספר הפרק, אז לעבור על כל התקצירים של כל הפרקים והעונות נראה לי מוגזם :-X.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אחרי שכבר התבאסתי כמעט מכל סרט אימה/פעולה/מד"ב שיצא בזמן האחרון בא לי לחזור לפעולה הכי כיפית שאפשר לראות.. מישהו מכיר סרטי אומנויות לחימה מודרנים בעיקר טובים שאפשר לראות?? כמו בסגנון אונג באק הזה, dani the dog (עם ג'ט לי) וכו'.. חייב להעביר תרגילה הזו בסבבה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.break.com/index/a-brawl-in-the-safari.html היה לי משעמם אבל שראיתי את זה הייתי חייב לפרסם פה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
רציתי להסביר איך עובדים שרתי חדשות וכיצד הם משמשים כיום כאופציה החכמה להעברת קבצים מהירה ואנונימית. רציתי להוסיף את מחשבותי לשיחה ארוכה בדבר שרתי חדשות אבל גיליתי שהודעה זו נעלמה. לא ננעלה - נעלמה. היו שם משהו כמו 15 דפים שפשוט הועלמו. אתם וודאי שואלים מה היה רשום בהודעה הזו שדרש מחיקה ולא נעילה. אנשים התרברבו שהם מורידים סרטי HD משרתי חדשות ומישהו פיזר חשבונות חינם להורדה. נו... ממתי חל איסור על הורדת קבצים משרתי חדשות ? אפילו ארגוני זכויות היוצרים הגדולים שרודפים את ביטורנט ואת אימיול לא מתייחסים בכלל לשרתי החדשות בגלל אופים המיוחד. מישהו באתר חשב שמדובר בעבירה ובפלילים ונחרד עד כדי מחיקה של ההודעה. העבירה היחידה אולי הייתה כלפי מנהלי אתר USENEXT שהפסידו כסף פוטנציאלי ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. איך אני מוריד אותו שוב אבל שישאר בלי שיער או שיצמח לאט ויעצר?? 2) ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות?? 3) יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד?? נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-