עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by marlboro,

http://www.gadling.com/2007/06/08/a-collection-of-funny-signs-from-around-the-world/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shiker,

שלום חברים, רכשתי עכבר logitech mx518 לפני כשנה בחברת מחשבים האחריות עומדת להיגמר לי בעוד שבוע וחצי והעכבר עושה רעשים מוזרים כאשר לוחצים על הכפתור השמאלי, ולפעמים (פעם בשבוע שבועיים) החיבור למחשב נעלם והסמן לא זז...כך גם בריסטרט של המחשב. עכשיו, אם אני אתקשר אליהם ואומר להם את זה אני יוכל לבוא ולקבל עכבר חדש בתמורה שלי עקב האחריות שיש לי ? מה באמת התנאים לקבלת עכבר חדש תחת אחריות ? אפילו גם אם הוא סתם שרוט או יוצא רעשים מוזרים בעת לחיצות על לחצן כלשהו ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. צריך ללמוד לגבי מלחמות ישראל?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  4. האופנוע נקנה בשנת 2004\2005 והוא במצב מעולה! כמה פרטים על האופנוע: שנת יצור: 2004 נפח מנוע: 250 סמ"ק מספר פעימות: 2 משקל : 97 ק"ג שיפורים: אגזוז FMF סוג אופנוע: שטח חברה: YAMAHA דגם: YZ250 המחיר המבוקש הוא 32,500 ש"ח , המחיר גמיש במקצת, אין בעיה בהבאת האופנוע לכל מקום בארץ. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. Started by Merrymoon,

http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php תוכנת מחשב מתוחכמת מזהה את תווי הפנים שלכם ואומרת לכם למי אתם דומים. לפי התוכנה אני דומה ל: Adriana Krembeu 90%, Yamila Diaz 83%, Amanda Bynes 80% עריכה: הראשונה זה כנראה לפני הניתוחים. כי התמונה שיש באתר לא דומה בכלל לתמונות בגוגל.

• 102 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. בשנה האחרונה די קיבלתי כיוון למה אני שאני רוצה לעשות בחיים,ללמוד,חשבתי על עריכת ווידאו וכל הנלווה לזה. בעיקר כי אני לומד עריכת ווידאו בבית הספר וצילמתי וערכתי 2 סרטים בעבר. איפה אני יכול ללמוד אחרי צבא עריכת ווידאו,שאני אצא מהלימודים עם משהו,בסיס כל שהוא לעבוד בחברה. יש לציין שזו פעם ראשונה בכלל שאני חושב ללכת לאוניברסיטה ולא כ"כ מבין איך העניין הולך,תארים וכו' ומה זה באמת נותן לי חוץ מידע,שיעזור לי למצוא עבודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by אלימלך אגוז,

http://hwzone.co.il/news/1181405845/65095/ הם לא מצאו שם יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  8. 1) לפני שנתיים בערך השיער במפשעה הפריע לי אז גזרתי אותו.. הבעיה שלא ידעתי שאחרי שאני אגזור אותו הוא יגדל הרבה יותר מהר.. איך אני מוריד אותו שוב אבל שישאר בלי שיער או שיצמח לאט ויעצר?? 2) ראיתי בתכנית בערוץ שמונה שמשקה אנרגיה עדיף בהרבה על מים בזמן אימון אז רציתי לדעת אם זה באמת מומלץ, איפה קונים ואיזה חברה לקנות?? 3) יש לי בגרות בהיסטוריה עוד שבוע ויום ומתכונת חוזרת ביום ראשון (קיבלתי בקודמת 68) יש לכם עצות להכניס לראש 60 עמודים?? דרכים טובות ללמוד?? נ.ב. איך למצוא עבודה(כל עבודה (..כמעט))?? (בן 16 אזור המרכז, חוסך למחשב וסתם לבילויים..)

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by shloosh,

מחפש המלצות לסרטים כמו מינכן,שומר המדינה,הפירצה ושאר סרטי ריגול ומתח על ה-CIA,FBI,המוסד,המלחמה הקרה וכל זה... בקיצור הבנתם על מה אני מדבר.. תודה!!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  10. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

משמיעה ראשונה היום בערב, הוא טוב עד טוב מאוד לדעתי (בניגוד לקודמו..) את הסקירה המלאה אני אשאיר לאחרים, אני רק באתי ליידע... Systematic Chaos

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by --Adidas,

חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע ולקנות לי משהו זול (מה שזול עולה יקר) . אז בקיצור רציתי לשאול פה אנשים שיש להם ניסיון כמה כל העסק הזה עולה בערך ואם זה שווה משהו ? נהנים מזה ? האם בכביש קשה עם הקטנוע ? כי נסעתי על קטנוע אבל לא בכביש. בקיצור גם רציתי לשאול בקשר לעבודות אם משנה הגיל אני עוד חודשיים 16 ובקיצור רציתי לשאול איך נגיד שליחים מרוויחים אני יודע שזה תלוי ממקום למקום אבל בערך . תודה לכל העוזרים וסתם אפשר פה להביא כל מיניי דעות על קטענועים וכאלה אבל בבקשה גם תענו לי על השאלות .

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני זוכר שלפני בערך שנתיים מצאתי אתר שכותבים את הכתובת של אתר מסויים והוא מראה את האתר הזה איך שהיה בכל מיני חודשים בעבר..

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. חברה אני יודע שזה ספאם אבל תנו לי... אירוע היסטורי לעומת כל האנשים פה שמפרסמים ביום מה שאני עושה בשבוע... אחרי 5.5 שנים בפורום (כן אני זקן, המשתמש שלי הוא 996 לעזזל. המשתמש הכי חדש הוא 36332 ) אחרי שהרבה דברים ראיתי ועברתי פה... הגיע היום לעלות דרגה מנהלים, שדרגו לי את התיאור שלי בבקשה לANIME Junkie ולא Addict

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by avi2014,

יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  17. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?

18. איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by fuck off,

בואו ניראה כמה תצליחו להשיג.. הגעתי ל13690. http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bells.htm

• 56 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. טוב זה ממש מוזר. ספרתי כבר 4 מטוסים במהירות מטורפת בגובה נמוך טסים לכיוון לבנון. וכשאני אומר מטורפת אני מתכוון למחרישת אוזניים ומפעילת אזעקות של מכוניות. עדיין יש לי כאבים באוזן מהמטוס האחרון.. וזו לא טיסת צילום כי הם לא טסים בגובה נמוך בכזאת מהירות בשעות כאלה. עוד מישהו שמע אותם?

• 93 תגובות
    • 8k צפיות
  21. משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם

22. אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by Pika007,

אהלן וסהלן, סבאח אל חיר O: שאלה לי לכל אלו שיש להם מושג- אני כרגע באמצע מיונים לטיס (שבוע אחרי ירפ"א א') וקיבלתי זימון ליום סיירות. ככל הידוע לי- אין קשר בין השניים. מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק קיבלתי את זה? S: תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים