כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע ולקנות לי משהו זול (מה שזול עולה יקר) . אז בקיצור רציתי לשאול פה אנשים שיש להם ניסיון כמה כל העסק הזה עולה בערך ואם זה שווה משהו ? נהנים מזה ? האם בכביש קשה עם הקטנוע ? כי נסעתי על קטנוע אבל לא בכביש. בקיצור גם רציתי לשאול בקשר לעבודות אם משנה הגיל אני עוד חודשיים 16 ובקיצור רציתי לשאול איך נגיד שליחים מרוויחים אני יודע שזה תלוי ממקום למקום אבל בערך . תודה לכל העוזרים וסתם אפשר פה להביא כל מיניי דעות על קטענועים וכאלה אבל בבקשה גם תענו לי על השאלות .
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני זוכר שלפני בערך שנתיים מצאתי אתר שכותבים את הכתובת של אתר מסויים והוא מראה את האתר הזה איך שהיה בכל מיני חודשים בעבר..
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברה אני יודע שזה ספאם אבל תנו לי... אירוע היסטורי לעומת כל האנשים פה שמפרסמים ביום מה שאני עושה בשבוע... אחרי 5.5 שנים בפורום (כן אני זקן, המשתמש שלי הוא 996 לעזזל. המשתמש הכי חדש הוא 36332 ) אחרי שהרבה דברים ראיתי ועברתי פה... הגיע היום לעלות דרגה מנהלים, שדרגו לי את התיאור שלי בבקשה לANIME Junkie ולא Addict
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב שלי (יש לי 512MB ראם DDR ואני רוצה להוסיף לו ג'יגה). עברתי קצת על המחירים באייבי ולמרות שסימנתי בצד Worldwide יש בהרבה: Ships to: United States, Canada וכדומה איך אני יכול לסנן את כל אלה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב זה ממש מוזר. ספרתי כבר 4 מטוסים במהירות מטורפת בגובה נמוך טסים לכיוון לבנון. וכשאני אומר מטורפת אני מתכוון למחרישת אוזניים ומפעילת אזעקות של מכוניות. עדיין יש לי כאבים באוזן מהמטוס האחרון.. וזו לא טיסת צילום כי הם לא טסים בגובה נמוך בכזאת מהירות בשעות כאלה. עוד מישהו שמע אותם?
-
- 93 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן וסהלן, סבאח אל חיר O: שאלה לי לכל אלו שיש להם מושג- אני כרגע באמצע מיונים לטיס (שבוע אחרי ירפ"א א') וקיבלתי זימון ליום סיירות. ככל הידוע לי- אין קשר בין השניים. מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק קיבלתי את זה? S: תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה יצא לי להיחשף ל... אם תרצו - מדע החיזור אחרי נקבות, שנקרא בייבמאסטר(אינג). מצאתי אתר (www.babemaster.co.il), שם מציעים קורסים בתשלום ו\או מפגשים. ברצוני ללמוד את זה דרך האינטרנט - אילו אתרים יש עוד (ללא תשלום)? גוגל לא עזר לי הרבה... שמעתי ממישהו שהוא למד את רב הדברים (הוא תותח בקטע הזה, אבל לי ממש אפשרות ליצור איתו קשר) מהאינטרנט. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פשוט סרט תת רמה, מייבש אותך בצורה בלתי נתינת להסבר =| משעמם, משחק גרוע, אין אקשן.. בקיצור חבל על כספכם ולא ממליץ בכלל.. איכזב אותי קשות.
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי יום ראשון מתכונת ואין לי את המיקוד ואני לא מצליח לימצוא באינטרנט מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה עושים היא פה לידי ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר........... היא ועוד איזה מישהו פתחו את המחשב לא מיזמן ונגעו במשהו ומאז הוא לא נידלק כבר כמה ימים לא ניטען .
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב (פלורידה) עוד שבועיים ואני מעוניין להביא מעבד, כ.מסך וזכרונות. מישהו מכיר אתרי מכירות בארה"ב כדי שאני יכול לראות בערך את טווח המחירים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים: 1. נגיד יש לי מגן 60 ובבגרות אני מוציא 90, ציון המגן לא נכלל בציון הסופי? 2. אם אני עושה מועד חורף ומקבל ציון נמוך יותר, הציון הגבוה קובע? 3. אם 1 נכון ו-2 לא, ויצא 90 אבל החלטתי לעשות מועד ב' וקיבלתי 70, זה נכלל ועושה ממוצע?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש יותר ויותר רשתות (שבהם הום-סנטר, אייס ורוב הסופרים שאני מכיר) שדורשים לראות קבלה ביציאה מהחנות ומחתימים עליה "ביטחון", למרות שיצא לי לחשוב על העניין כמה פעמים לא מצאתי את ההגיון העומד מאחורי זה, מילא לראות קבלה ע"מ להוכיח ששילמת (למרות שעל-פי החוק על החנות להוכיח שלא שילמת ולא ההפך) אבל מה ההגיון מאחורי החותמת?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פעם הייתי מוריד קובץ ב-180 מיוטורנט היום אני מוריד על 80 (חיפשתי קובץ שיש בו כמעט רק מעלים בשביל הניסיון) וזה מוריד לי על 80 מה זה הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
Download via Teleglobe Download via GlobalCrossing Download via TeliaSonera Download via Level(3) Download via TeliaSonera #2 Download via Level(3) #2 Download via Level(3) #4 Download via Cogent #2 Download via Cogent Download via Level(3) #3 ?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-