כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
-
-
http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזה אתר עם תוכנה שמגלה על איזה דמות אתה חושב אחרי 21 שאלות. למישהו יש כתובת לאתר ?!
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו את זה כבר, עשיתי חיפוש לא מצאתי אתם חייבים לראות את זה .. זה מדהים, אמנית ישראלית שעושה ציורים מדהימים בחול-ים http://video.google.com/videoplay?docid=8608767523218085402 (לא להיבהל מהמוזיקה המרדימה, תזרמו ..)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בין התאריכים 25-27/02 ייתקים באוניברסיטת ת"א טורניר ענק ב-PES6 בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם התחרות היא לא רק לסטודנטים !!!! פרטים: www.student.co.il
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=obz20091223_26749
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יותר מחודשיים אחרי שהתקבל השאלון שלי באתר חמ"ן ונרשם לי שאני מועמד לשחקים קבלתי הזמנה ל"יום מיון ליחידה מיוחדת במודיעין". האם זה שחקים? אם לא, מה זה? אם כן אשמח אם מי מכם שהיה במבחנים של שחקים יתאר פה את הנושאים בבחינות השונות ויביא דוגמאות פרטניות שיכולות לייצג את אופי השאלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז ככה הלך לעולמו הלוח אם שלי אתמול מסיבה בילתי ברורה ...הלוח אם הוא של GIGABYTE הוא מתאים ל SOCKET A AMD את הלוח הזה לא מיצרים יותר אבל יש לי עליו אחריות מהחנות שממנה קניתי אותו מה במקרה הזה החנות תעשה? ההאם היא מחויבת לתת לי את אותו הלוח ? או משהו אחר
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 335 צפיות
- 1 follower
-
-
שלחו לי באימייל את האתר הזה כמו שזה נראה אני ימות בגיל 74... אוליי כדאי להפסיק לעשן.. ;D למי שלא יודע את ה-BMI שלו יכול לבדוק אותו באתר הזה *בדיקת BMI*
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני השנה מסיים י"ב ואני רוצה להתגייס ליחידת מחשבים בצה"ל (לא משהו קרבי, משהו משרדי) בכל מקרה, אחרתי למיונים של חיל המודיעין ולא אוכל להתגייס אליהם אלא אם אעשה שנת שירות (דבר שלא בא בחשבון). אמרו לי שיש המון יחידות מחשבים במכעט כל החילות ושכדאי לי לנסות להתמיין אליהם. הבעיה היא שאין לי מושג למי אני צריך לשלוח קורות חיים שלי ואם אני בכלל יכול עכשיו לעשות את זה. למישהו יש ניסיון בדברים האלה? (ד"א אם אני אנסה לדחות את תאריך הגיוס שלי למרת 2008 יש סיכוי שזה יכול להפריע לי להתמיין לדברים האלו?) תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
: חישבתי ויצא לי 1 ל2811.47 (מס' השלשות האפשריות ב48 כפול הסיכוי שלשלושה אנשים יהיה את אותו יומלדת) האם זה נכון?
-
- 52 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יענו יכול להיות דומיין כזה?: www.whatareyouwantmotherfuckerasslickerpussyeaterasshole.com
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
פתאום אני רוצה לקנות לעצמי כזה סלינקי, אף פעם לא היה לי... מישהו מכיר אתר של חנות, אונליין שיש בו אפשרות לרכוש כזה ? (מתכתי, לא פלסטי) חיפשתי ולצערי לא מצאתי כ"כ, מה שגם אין לי זמן להסתובב בחנויות בחוץ בימים האחרונים ובתקופה הקרובה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי לכולם אני אוסף חלקי מחשבים .מרכיב אותם ותורם אותם לילדים שלא יודעים מה זה מחשב ושלא מסוגלים לרכוש אפילו לא פנטיום 1. אים יש לכם מחשבים ישנים או חלקים ישנים מכול הסוגים אשר ללא שימוש אצלכם הוא זרוק סתם על המדף או במחסן .תחשבו על זה ישנם אלפי ילדים שישמחו לקבל מחשב פשוט שאנחנו לא הינו מעיפים עליו מבט נוסף. לתורמים המעונינים ישלח מכמב תודה מהילד המאושר. חברה לא להתביש אפשר לתרום אפילו עכבר בזכותכם ידלק אור נוסף בעני ילד ניזקק צרו קשר vp128@bezeqint.net או דרך אתר זה נ.ב אני כרגע בונה אתר פרטי שכולו מיועד לתרומה ללא כל מתרת רווח
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-