כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו רשת WIFI (כמובן שהגדרתי שאף מחשב לא יזעה את השני) במחשב אחד השימוש הוא בטיחותי כל אתר כל הורדה שקולה ומחשב השני אני פחות מקפיד איזה אתרים אני ניכנס מה אני מוריד כי פחות אכפת לי ממנו השאלה היא אם אחד המחשבים חשוף לווירוסים אז מקסימום אותו מחשב יהרס או שכל המחשבים שמשתמשים באותו מודם (רשת) עכשיו פגיעים ואם כן איך אני יכול להשתמש בשני המחשבים כל אחד לצרכים שלו בלי ליפגוע בנוחות ובטיחות המחשבים האחרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש התקלקלו לי אוזנות הסנהייזר חרטא שלי ושלחתי אותן לחנות כדי שיתקנו לי אותן במסגרת האחריות. שבוע אחרי זה התחלתי להציק להם בטלפון על זה שהתיקון מתעקב.... בשבוע שעבר האוזניות חזרו לחנות והתקשרו אלי והודיע שהן הגיעו. בהתחלה הבחור שדיבר איתי רצה שאני אשלם על המשלוח בדואר רשום, ומכיוון שלא היה עלי את הכרטיס אשראי אמרתי לו שאני אחזור אליו. יום אחרי זה חזרתי אליו ובקשתי ממנו שלפני המשלוח, שיבדוק שהאוזניות עובדות ותוקנו בצורה טובה (החליפו לי דרייבר... באוזניות כפתור...). הוא בדק ואמר שהן בסדר, באתי להביא לו את המספר כרטיס אשראי- והוא אמר לי: "עזוב... עלי". יצא גבר גבר (בכול זאת, הייתי חודש בלי אוזניות... 10 ש"ח זה פיצוי הולם לפי דעתי, למרות שזה לא אשמתו). מחר אני נוס…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יותר שווה? NULA (של nVIDIA) או RUBY (של ATI)? אני רוצה להכין על אחת משניהם חתימה. אני יכין על מה שהרוב מעדיף. NULA: http://img132.imageshack.us/img132/4946/nula5po.jpg RUBY: http://img125.imageshack.us/img125/8382/ruby5nw.jpg הבחירה היא שלכם.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה מקווה שאהבתם את הסרטון לחצו לייק ותרשמו לערוץ ותפעילו את הפעמון ותהיו מעודכנים בכל פעם שאני מעלה סרטון חדש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…
-
- 66 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1.על מה הסרט Taxi Driver ? (שמעתי סרט טוב) 2.לא הבנתי מה הולך עם kill bill יש את Volume 1 ו2 , זה המשך ? תודה מראש לכולם!
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני עכשיו מסתכל בויזה שלי ואני לא מאמין. בן אדם בן 23 שנוהג 5 שנים (!!!!!) על הכביש, צריך לשלם ביטוח כפול מנהג בן 24 (כפול !!!!!!!!) הסיבה היא שהוא "נהג צעיר" מילא בני 17 ו18, אבל אני שואל בריצינות מדוע בן אדם בן 23 צריך לשלם ביטוח בעלות של 500 ש"ח לחודש וזה עוד בלי מקיף ! (ביטוח ג'אחה שמכסה פגיעת צוואר מזוייפת של הקורבן) אם המדינה טוענת שבני 17 עושים תאונות וצריך להכפיל להם את הביטוח (אנשים שבכל מקרה עוד לא מרוויחים הרבה כסף) אז למה לתת רשיונות לבני 17 ? האם הכסף מכסה על ה"חיים שילכו לאיבוד" ? האם המדינה הזאת היא משאבת כסף חסרת מוסר ? או שתתנו רשיון כחוק ותסתמו את הפה, או שאל תתנו רשיונות בכלל מתחת לגיל 23. איך אני רואה את זה המדינה מתירה הרג אזרחים בתשלום שוחד של 500 ש…
-
- 71 תגובות
- 8k צפיות
-
-
Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
-
יש לי מסמך שכל האותיות שבוא יתהפכו מימין לשמאל איך אני מסדר את זה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
קניתי שואב אבד ידני מארה"ב אבל לא לקחתי בחשבון את הבדלי המתחים. איך אני יכול לדעת אם אני יכול לחבר אותו לחשמל עם מתאם פשוט בלי לשרוף משהו ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב. אני לפני קניית עדשות מגע והייתי רוצה מס' פרטים: א' יש איזה נזק שהעדשות יכולות לגרום לעיניים? הכוונה שמעתי פעם שזה שורט את הרישתית/קרנית (אחת מהן או משהו דומה, אני לא כל כך זוכר), האם יש אמת בדבר? או שהן גורמות לנזק אחר אם בכלל? ב' אני אשים אותם לעיתים קרובות עד רחוקות (לא כל יום. ביציאות, אירועים ובטיולים וסיורים למינהם). הבנתי ששנתיות לא טובות כי הסיכוי לזיהום גדול יותר, ויומיות יקרות מדיי, לכן יש לי אפשרות בחירה בין חודשיות לחד פעמיות. מה ההמלצה שלכם? ג' יש המלצה איפה לעשות? אופטיקה הלפרין? מרכז האופטיקה? אופטיקה מרקוביץ'? ד' מלבד עדשות שנתיות/חודשיות/יומיות, יש סוגי עדשות למינהם (אני לא מדבר על צבעוניות)? ה' יש המלצות לאיזה תמיסה לקנות? גם כאן שמעתי שתמיסה מסו…
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנהוג על אופנוע. אני בן 17.9(יש לי 18 ב21 לספטמבר), ויש לי רשיון רכב פרטי(דרגה B) מאז ה11/4/08. אני גר בת"א. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. עשיתי כבר תאוריה והוצאתי טופס ירוק בשביל הרשיון הנוכחי, האם אני צריך לעשות מבחן עיוני שוב? 2. אפשר דוגמא לאופנוע שהוא "עד 125 סמ"ק" ומה המגבלות שלו(דרגה A2)? 3. מה ההבדל בין "עד 125 סמ"ק" ל"עד 33 כ"ס"(דרגה A1)? למה פה מודדים בסמ"ק ופה בכוח סוס? 4. האם בשביל לעשות רשיון לדרגה A1 צריך לעשות קודם רשיון לדרגה A2? כנ"ל לגבי A וA1 5. כמה שיעורי מינימום צריך בשביל לגשת לטסט על אופנוע?(על רכב פרטי דרגה B זה 28) 6. האם לאחר מעבר הטסט ישנן מגבלות כלשהן על הרוכב?(מלווה בטוח אין, בהתחשב בכלי רכב... יש אולי איסור…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
האם מישהו מכיר חנות שהיא לא מישראל, אפשרי USA או אירופה, שמוכרת ציוד בכל הקשור למודינג? כבלים לאדים מאווררים מערכות קירור וכדומה? וכמובן שמבצעים משלוחים לישראל בתשלום סביר? אבקש רק מישהו שבאמת קנה בעבר ואומר מניסיון, תודה רבה שי.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר (ת"א השרון והסביבה). תודה
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
הביקורות עליו לא משהו, אבל אני ממש מחפש פדל כזה, רוב האנשים אומרים שהצליל לא נשמע בכלל אקסוטית
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-